Satoshi Yamanaka
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Satoshi Yamanaka

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Satoshi Yamanaka
Member
Satoshi Yamanaka
Punten : 171
Gender : Male ♂
Age : 11
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6285-satoshi-yamanaka https://pokemon-journey.actieforum.com/t6283-satoshi-s-dex

Satoshi Yamanaka Empty
BerichtOnderwerp: Satoshi Yamanaka   Satoshi Yamanaka Emptywo feb 01, 2017 10:58 pm

Naam: Satoshi Yamanaka
Leeftijd: 11
Geboortedatum: 22 Mei
Geboorteplaats: Pallet Town
Geboorte Regio: Kanto
Regio: -
Huidige Woonplaats: Pallet Town
Geslacht: jongen
Type: Trainer
Familie:
Hanako Yamanaka (moeder)


Oogkleur: bruin
Haarkleur: warrig zwart haar
overig:
Satoshi’s kleding stijl is vaak hetzelfde, hij heeft een rode pet op, een blauw vesjtje met daaronder een zwart t-shirt en een groene rugzak, vaak draagt hij daaronder een lichtblauwe spijkerbroek. Aangezien zijn haar een complete ramp is om in model te krijgen draagt hij standaard een pet op zijn hoofd.


Karakter:
Satoshi is een typische jongen van zijn leeftijd die ontzettend graag de wereld wilt verkennen, maar kan soms wat onnozel uit de hoek komen. De jongen weet nog weinig van het Pokémon trainen en reizen af waardoor hij vaak de verkeerde beslissing neemt, in zijn enthousiasme weliswaar. De jongen houdt er dan ook niet van om om hulp te vragen omdat hij dan bang is om als een dom kind aangezien te worden. Dit zorgt dan voor problemen omdat hij dan met Pikachu verdwaald. Zijn passie voor Pokémon gevechten is dan ook een ding waarmee hij door kan drijven, hij wilt heel graag een van de beste Trainers ter wereld worden maar weet zelf ook dat hard trainen hiervoor nodig is. Satoshi is buiten dat hij razend enthousiast kan zijn ook een jongen die heel veel liefde geeft aan zijn Pokémon, Pikachu is zijn beste vriend en hij zal zijn Pokémon dan ook niet gauw aan hun lot overlaten.

Likes/Dislikes:
+Pokémon
+uitdagingen
+strategieën uitdenken
+reizen
+trainen
+andere trainers ontmoeten
-de weg kwijtraken
-verliezen



Geschiedenis:

Satoshi Yamanaka is geboren en getogen in Pallet Town waar hij de eerste vier jaar is opgevoed bij zijn vader en moeder, zonder enkele problemen. Zijn ouders waren gelukkig met elkaar maar dit sloeg echter om toen Satoshi vier werd. Veel kan de jongen zich niet herinneren van de vele ruzies die zijn ouders hadden met elkaar  maar dat was ook niet zo heel gek. Zijn pa en ma deden dit op de momenten dat hun zoon lag te slapen of op school zat. De rede? Dat werd Satoshi nooit verteld omdat zijn moeder niks meer met haar man te maken wilde hebben, het enige dat hij bewust heeft meegemaakt is dat zijn pa zomaar is weggegaan. Uit het niets. Satoshi heeft het hier soms nog weleens moeilijk mee ondanks dat zijn vader heeft gezegd dat hij van hem hield, voor hij wegging. Zowel de jongen als zijn moeder kregen het na het vertrek van Satoru erg moeilijk aangezien de vrouw fulltime huisvrouw was en geen inkomen had. Ze was in de veronderstelling dat de vader van Satoshi zou blijven. Pallet Town was dan ook een dorpje waar iedereen elkaar kende waardoor de geruchten de ronde gingen die uiteindelijk bij Professor Oak terecht kwamen. De man bood Hanako kort daarna een baan aan in het lab zodat ze geld kon verdienen om haar zoon te onderhouden, de rekeningen te betalen van het huis om die te behouden. Hierdoor kwam Satoshi al vroeg in aanraking met Pokémon want vanaf het moment dat zijn moeder het lab binnenkwam werd hij omringd door Pokémon. Dit stimuleerde al vroeg bij de jongen om een trainer te worden zodra hij oud genoeg was. Satoshi wilde alles van Pokémon afweten en las alle boeken door die er te vinden waren in de bibliotheek. Wat hem het meest interesseerde waren de Pokémon die Professor Oak onderzocht en weggaf aan jonge trainers. Dat waren de starters; Charmander, Squirtle en Bulbasaur. Hij wist al meteen welke starter hij wilde gaan kiezen zodra hij oud genoeg was. Charmander.

Op een zeker moment veranderde dit toen hij op een dag van school naar huis ging. Het moment dat hij nooit meer zou vergeten aangezien het dit zijn allereerste Pokémon op had geleverd. Satoshi was ongeveer een jaar of acht toen hij dus naar huis ging van school. Halverwege zijn weg richting  huis kwam hij een geel wezentje tegen dat met zijn staart ondersteboven hing aan een stuk prikkeldraad, dat vast zat aan een hoogspannings hek. Op zich zag dit er al ontzettend vreemd uit maar wat vreemder was was hetgeen dat het gele wezentje lastig werd gevallen door een groep Spearow. Deze probeerde de gele Pokémon toe te takelen met hun scherpe nagels maar het wezentje vocht ondanks zijn benarde positie terug. Het haalde enkel niets uit. Satoshi bedacht zich geen moment waarop hij op de Spearow afrende en ze weg joeg door met zijn rugtas te slaan naar de beesten. Deze vlogen geschrokken weg waardoor de Pikachu gewond werd achtergelaten. De jongen probeerde het beestje los te maken maar de Pikachu was wild en beet hem enkele keren in een poging zichzelf te verdedigen. Hierdoor kwam Satoshi er ook niet ongeschonden vanaf maar wist ondanks alles de staart van de Pikachu los te krijgen. Het wezentje keek hem enkel aan voor het dan ook de bosjes in verdween. Satoshi ging dan ook voldaan naar huis. De volgende dag kwam Satoshi Pikachu weer tegen die hem volgde tot hij op school was, waar hem werd gevraagd of de Pikachu van hem was. De jongen wist niet precies waarom maar toen hij het gele wezentje recht in zijn ogen aankeek, wist hij gewoon dat hij en Pikachu partners moesten zijn. Het zogenaamde speling van het lot dat zijn moeder hem had uitgelegd. Zijn moeder vond het niet erg dat haar enige zoon een Pokémon zou gaan verzorgen, ze had er ergens vrede mee dat de jongen ooit zijn Pokémon reis zou gaan doen en of hij nu of pas op zijn tiende zijn Pokémon zou krijgen maakte dan ook niet zo heel veel meer uit.


Drie jaar na dit voorval kreeg zijn moeder een idee om samen met haar zoon en diens Pikachu op vakantie te gaan, aangezien ze inmiddels wel een zakcentje had opgespaard werd dit Alola. Drie weken zon, strand en lekker eten stond op het programma. Satoshi vond het een geweldige ervaring om buiten Kanto te zijn waar hij zijn ogen uitkeek naar de vele nieuwe Pokémon. Satoshi had dan ook na drie weken vakantie in Alola het verlangen om zelf eindelijk eens op reis te gaan, wat nooit echt weg was gegaan. De jonge knul vond het dan ook verdomde moeilijk om aan zijn moeder op te biechten dat hij graag op reis wilde met Pikachu. Aangezien zijn moeder dit wel een beetje had zien aankomen had ze voor haar zoon een ticket naar Kalos geboekt en deze voordat ze vertrok naar Kanto als kado aan hem gegeven. Natuurlijk wilde zijn moeder dat Satoshi met haar mee zou gaan naar Pallet Town maar ze kon hem ook niet dwingen mee terug te gaan. Vandaar dat Hanako besloten had hem de reis voor zijn elfde verjaardag te geven op voorwaarde dat hij wel wat van zich liet horen zo nu en dan want ze was ontzettend nieuwsgierig naar de Pokémon die hij op zijn pad zou kruizen. Satoshi was zijn moeder ontzettend dankbaar en na een emotioneel afscheid waar zijn moeder wat tranen had gelaten, stapte de jonge trainer op de boot richting Kalos samen met zijn partner Pikachu.

_________________
Satoshi Yamanaka Img-2010


Laatst aangepast door Satoshi Yamanaka op zo jan 26, 2020 10:05 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecille Skarsgård
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 84
Gender : Female ♀
Age : 22
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard https://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

Satoshi Yamanaka Empty
BerichtOnderwerp: Re: Satoshi Yamanaka   Satoshi Yamanaka Emptywo feb 01, 2017 11:16 pm




Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Satoshi Yamanaka
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: