[route 1][missie] Forever Friends
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 [route 1][missie] Forever Friends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Sora Yamada
Punten : 7
Gender : Male ♂
Age : 15
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Lycanroc
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7370-sora-yamada http://pokemon-journey.actieforum.com/t7369-sora-s-dex http://pokemon-journey.actieforum.com/t7371-sora-s-worklog#142731

BerichtOnderwerp: [route 1][missie] Forever Friends   di jul 03, 2018 11:18 pm

Sora had kort voor hij op pad ging van zijn leidinggevende gehoord dat de vrouw waarvoor hij naar Kiloude City had afgereisd te horen gekregen dat ze weer beter zou worden. Dat was goed nieuws! En een extra reden om gemotiveerd vandaag een kijkje te nemen op Route 1 of hij hier iets kon betekenen. Zoals altijd liep Sora met Kiara over het pad van Aquacorde Town richting Vaniville Town of hij iets zag dat aandacht nodig had. Er was eigenlijk nog een rede dat hij op pad was gegaan en dat was dat hij van Professor Kukui een telefoontje had gehad. Kort voordat hij was vertrokken met Kiara naar Kalos had hij een Popplio uit de klauwen van Team Skull ‘gered’. Nouja gered was een groot woord maar om het kort en krachtig te houden..; Odin was helemaal opgeknapt van zijn verwondingen alleen kon hij de Popplio niet ophalen en in zijn team opnemen. De Professor had hem gevraagd wat hij met de Pokémon wilde doen en Sora had er niet over na hoeven denken, hij wilde Odin graag een thuis geven. Jep, dat was dus een extra motivatie om vandaag echt aan het werk te gaan en zorgen dat hij zou slagen van zijn studie. Kiara gromde zachtjes terwijl ze haar snuit tegen de rug van zijn hand drukte. Vragend keek de jonge Ranger naar zijn partner die haar blik op iets gericht had waardoor hij nieuwsgierig zijn heldere blauwe ogen die van de Lycanroc liet volgen. Hij kon alleen niet vinden wat zij had gezien maar wat hij wel zag was dat ze haar oren alert spitste. “Huh? Wat is er, Kiara?” vroeg hij aan de wolfachtige Pokémon maar ze liet zich niet afleiden door de jongen. Sora wierp haar een nijdige blik toe toen ze niet meteen reageerde en liep uiteindelijk naar de struiken. Nu pas hoorde hij ook wat kreetjes vanuit het struikgewas komen waardoor hij zijn styler uit voorzorg van zijn riem haalde.


“SENTREEEEEET!”


De kreet dat werd geroepen liet Sora terug naar achteren deinsen en hem over zijn eigen voeten liet struikelen terwijl hij zijn handen tegen zijn oren duwde. Kiara had zich door haar poten laten zakken en deed poging om haar oren te bedekken. “..hou daarmee op!” riep Sora geschrokken uit tegen hetgeen wat dat oorverdovende geluid veroorzaakte. Het gegil hield plotseling op waarna er een bruin wezentje uit het struikgewas kwam gelopen en met betraande ogen naar de jongen keek. Nieuwsgierig richtte de Pokémon zijn zwarte kraaloogjes op Sora die zijn handen had laten zakken. Deze Pokémon kende hij wel dat was een Sentret en redelijk bekend hier in Kalos. “Hé wacht eens even..” mompelde Sora in zichzelf en keek naar de bruine pluizenbol. “.. ben jij niet een van de horde Pokémon?” vroeg hij zichzelf hardop af waarbij hij de Pokémon aankeek. Sentret kantelde vragend zijn hoofdje waarop hij even over zijn hoofd krabde voordat hij besloot om dichterbij te komen. Sora bekeek het beestje van top tot teen en kwam al snel tot de conclusie dat dit een jong exemplaar was gezien hij nogal nieuwsgierig was. Ook had hij wat blaadjes in zijn vacht zitten en had hij wat kale plekken over zijn hele lichaampje.


Sora zette zich tegen de grond af waardoor hij weer overeind kon gaan staan en kreeg hierbij wat op van Kiara. Hij bleef echter op zijn knieën zitten om de jonge Sentret niet af te schrikken maar nog voordat hij iets kon doen hoorde hij nog een geluid waardoor hij alert achterom keek. Een ander exemplaar hing ondersteboven aan een tak van een boom waarbij wat witte spul te zien was. Als hij zich niet vergiste was dat spul gemaakt van een Stringshot van een Weedle of Caterpie. “Is dat je vriendje?” vroeg Sora aan de Sentret die zich tot de jongen richtte en bevestigend knikte. Hij dacht er eerst over na om de andere Sentret lost te maken met zijn handen maar dat spul was te kleverig dus hulp van een Pokémon was misschien een beter idee. “Wil je me een handje helpen om hem los te maken?” vroeg de jongen vervolgens aan het wezentje die hem even aan staarde en vervolgens knikte. Sora grijnsde breed waarna hij meer overeind ging staan en zijn styler erbij pakte. Hij had vanaf het moment dat hij zijn Styler had gekregen nog geen mogelijkheid gehad deze te gebruiken in de praktijk dus dit was nu een mooie kans om het eens te proberen. Sora draaide zoals bij de les zijn Capture Disc aan zodat het apparaatje zichzelf activeerde daarna keek hij even in schattend naar de Sentret voordat hij een blik uit wisselde met Kiara. De Lycanroc knikte. “Oke Sentret ik heb je hulp nodig!” riep hij waarop de disc uit het rode apparaatje vloog en rechtop de bruine Pokémon aftolde. In een snelle beweging maakte Sora een paar slordige cirkels om de Sentret heen die even verward om zich heen keek maar al snel lichtte het wezentje op. Kort daarna ging het groene lampje branden op zijn styler zodat hij wist dat de Sentret was gevangen. “Capture geslaagd!” grijnsde hij en gooide zijn gebalde hand de lucht in. Oké toegegeven.. dit was wel een hele makkelijk vangst. Sora schudde met zijn hoofd waarna hij naar de Sentret liep die gevangen zat in de Stringshot draden en keek even naar het wezentje dat hij zojuist had gevangen. “Kun je misschien je Scratch gebruiken om het draad door te snijden?” vroeg hij toen aan de Sentret dat naast hem was komen staan. Vervolgens knikte hij waarop hij een sprongetje maakte en met zijn lichtgevende nageltjes zonder moeite doorsneed. Behendig ving Sora de vallende Sentret op die hij voorzichtig op de grond neerzette. “Zo nu alleen nog deze draden verwijderen,” sprak hij tegen zowel de Sentret naast hem als de Lycanroc die zwijgend toekeek hoe de knul te werk ging.


Kiara moest de jongen wel gelijk geven dat hij ondanks zijn kinderachtige gedrag wel wist wat hij deed. Ze vond het geweldig om te zien hoe Sora omging met wilde Pokémon en mensen dit werk was echt weggelegd voor hem. De Lycanroc herinnerde zich hoe hij had gedaan toen ze elkaar voor het eerst ontmoette..Sora was altijd heel geduldig geweest met haar en bovenal heel erg zorgzaam. Een lichte glimlach vormde zich rond haar snoet toen ze zich besefte hoeveel ze eigenlijk om die jongen gaf. “Zo tada! Je bent helemaal vrij..!” De stem van Sora weerklonk waardoor de Lycanroc haar kop op de jongen richtte die in de tussen tijd de Sentret had weten te bevrijden. “En de eerstvolgende keer wat er voorzichtiger zijn met waar jullie spelen, oke?” sprak hij tegen de twee Sentret en aaide beide wezentje over hun kopjes heen. Het tweetal knikte. “Sentret!” zeiden de Sentret in koor waarna zich omdraaide en de bosjes in verdwenen. Sora glimlachte even naar de wegrennende gestaltes waarop hij zich tot Kiara richtte. De Lycanroc liep naar hem toe waar ze haar kop tegen de borst van de knul aanduwde en haar beide ogen sloot. Sora legde een van zijn armen om de nek van zijn partner heen waarop hij vragend naar de Lycanroc keek. “Waar heb ik dit aan verdiend?” vroeg hij nog aan haar maar Kiara gaf geen reactie. Soms waren er geen woorden voor nodig om liefde te tonen aan degene waarvan je het meeste hield.

_________________
Share your smile with the world.
It's a symbol of friendship and peace.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[route 1][missie] Forever Friends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» We won't Live forever | Sitri
» Making new friends

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: