Second patrol. [PATROL]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Second patrol. [PATROL]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Catherine Snow
Punten : 176
Gender : Female ♀
Age : 19 years old
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Second patrol. [PATROL]   za apr 07, 2018 9:05 pm

Yes! Eindelijk was het gebeurd! Ze had een promotie gekregen! Ze kon zichzelf nu officieel een Graduate Ranger noemen! Oké, genoeg met de uitroeptekens. Maar in elk geval was ze nu een Graduate Ranger en had ze meer verantwoordelijkheden gekregen. Eén van die verantwoordelijkheden was dat ze meteen mocht starten met een avondpatrouille in Shalour City. Een van de Rangers die het namelijk overdag zou doen, was ziek geworden en nu hadden ze echt iemand meer kunnen vinden die de gevaarlijkste shift over wilde nemen. Cat voelde zich redelijk zelfverzekerd met haar nieuwe rank en had er daarom voor gekozen om samen met Fang in haar eigen stad te gaan patrouilleren. Niet alleen om de stad zo beter te leren kennen, maar ook omdat het een goed gevoel gaf dat ze veiligheid kon creëren in haar eigen omgeving. Haar pand bevond zich immers op niet heel veel afstand van waar ze nu patrouilleerde en Cat wilde straks met een gerust hart naar bed gaan. Het feit dat ze zich dicht in de buurt woonde, had haar ook meer interesse op doen brengen voor het feit dat ze waarschijnlijk tot in de nacht zou moeten patrouilleren. Dan zou een ander team het van haar overnemen en zou ze kunnen gaan slapen. Ze vroeg zich af of er Rangers aan het patrouilleren waren in de stad waar zij haar eerste patrouille had gedaan. Haar eerste patrouille zou altijd een mooie herinnering blijven omdat ze daar voor het eerst haar styler had gebruikt en succesvol een Pokémon aan haar zijde had weten te krijgen. Ze wilde trouwens sowieso vanavond niet te laat gaan slapen, want morgen wilde ze langs een adoptiecentrum gaan om te kijken voor een nieuwe aanwinst voor haar team. Waarom zou ze wilde Pokémon gaan vangen als ze ook kon gaan kijken voor Pokémon die daadwerkelijk in een team verzeild wílden raken? Ze was er zeker van dat ze wel een Pokémon kon vinden die bij haar zou passen qua karakter. Cat was deze keer trouwens zo slim geweest om haar uniform wel te dragen; het zou haar in elk geval herkenbaar maken voor de mensen en voorkomen dat ze weer in hetzelfde schuitje als tijdens haar vorige patrol zou belanden, want dat was gewoon echt awkward geweest. “Zijn we er klaar voor?” vroeg ze aan Fang. Haar Luxray knikte en niet veel later gingen de twee op pad, klaar zijnde voor de avond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: Second patrol. [PATROL]   di apr 24, 2018 10:10 pmYou hear the sound of breaking glass!
That can't be good... You should investigate.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Second patrol. [PATROL]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: