Every Story Has A Beginning
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Every Story Has A Beginning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Echo Wolf
Punten : 425
Gender : Male ♂
Age : 23 Years [20/12]
Type : Team Rocket
Rang : Elite Scientist
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Absol
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4218-echo-wolf http://pokemon-journey.actieforum.com/t4219-echo-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6575-echo-s-work-log

BerichtOnderwerp: Every Story Has A Beginning   zo maa 11, 2018 7:45 pm

Zijn tocht bracht hem door plekken waar hij voorheen nog niet eerder was geweest. Toch was hij hier met een specifieke reden heen gekomen. Een tijd geleden, terwijl hij door de Reflection Cave aan het reizen was, was het nieuws lid van zijn team geëvolueerd. De Doublade zweefde momenteel dan ook achter hem aan. De witharige jongeman was nu van plan om de pokémon naar zijn laatste evolutie te brengen. Daarvoor had hij een Dusk Stone in bezit moeten krijgen. Nu had de jongeman die wel al, maar hij had hem, voor een reden nog steeds onbekend voor zichzelf, uitgeleend aan iemand die de steen had willen onderzoeken. Daarom was Echo naar Vaniville Town gereisd om te steen terug te krijgen en zodoende zijn pokémon te laten evolueren.
De witharige jongeman stond net buiten een klein gebouwtje waarin binnen zo te horen een feestje werd gehouden. Hij trok zich er weinig van aan. Uit zijn binnenzak haalde hij het zakje met daarin de diep paarse steen, die hij voor zijn pokémon hield. "Als je het zeker weet, mag je 'm gebruiken," sprak hij tegen het zwevende zwaard. Deze keek eventjes van zijn trainer in de richting van de steen en tikte een van zijn tilden ertegen aan.
Een helder witlicht spatte van de pokémon af en Echo pakte zijn pokédex erbij om de pokémon te scannen. Aegislash, the Royal Sword Pokémon and the evolved form of Doublade. Stories say Aegislash can detect the natural qualities of leadership, recognizing a true king. Echo glimlachte eventjes. "Daar komen we dan snel genoeg achter," mompelde hij tegen zichzelf, terwijl hij de pokémon liet terugkeren en het dorpje in wandelde.

[OPEN]

_________________

"I am a murderer. I killed the person that I used to be."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Every Story Has A Beginning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: