Snowdrops [Patrol]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Snowdrops [Patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Aphrodite Acosta
Punten : 157
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Hoppip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7182-aphrodite-acosta http://pokemon-journey.actieforum.com/t7184-aphrodite-s-pokedex#140663 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7185-aphrodite-s-work-log#140666

BerichtOnderwerp: Snowdrops [Patrol]   vr feb 23, 2018 12:19 am

A P H R O D I T E

Het licht dat door de ramen viel deed mijn ogen openen. Het was waarschijnlijk nog erg vroeg, afgaande op de vredige stilte waarin ik omringd was. Ongestoord draaide ik mijn gezicht uit de zonnestralen en sloot mijn ogen opnieuw. Bijna had de slaap me weer te pakken, maar een grote plof op het einde van mijn bed wist hem te verjagen. Ik schrok op en keek recht in de bruine ogen van mijn trouwe maatje. “Aranco!” Lachte ik. Hij hield zijn koppie schuin en richtte zijn oortjes op mij. “Je kunt niet meer zomaar op mijn bed springen Rank, straks breekt hij nog! Weet je eigenlijk wel hoe groot je bent?” Na deze woorden probeerde de Pokémon voorzichtig van mijn bed te klimmen, maar zijn benen faalden de opdracht en brachten hem onderuit op de vloer. Met één soepele beweging stond ik ook op de vloer en tilde hem met beide handen terug op zijn benen. “Zal ik jou even mee naar buiten nemen? Volgens mij heb jij wel zin om te rennen.” Ik opende mijn kast en liet mijn ogen over de rekken glijden. Waar was dat ding? Voordat ik hier kwam had ik nog een nieuwe trui gekocht.. Aha, there it is. Terwijl ik de pastel gele trui over mijn hoofd heen trok zochten mijn handen naar een broek. Graaiend in mijn la had ik nog voordat ik mijn trui aan had ook een broek te pakken. Ik vervolgde mijn weg naar de badkamer, waar ik vlug mijn haar kamde en opstook. Toen ik aan mijn tanden was begonnen, hoorde ik het schelle geluid van Aranco’s hoeven uit de andere kamer komen; hij stond waarschijnlijk weer bij de deur te trippelen. Ik greep nog snel de sjaal van mijn bureau en vervolgde mijn weg naar de deur, waar Aranco - letterlijk - stond te springen om naar buiten te gaan. Toen ik mijn weg naar buiten maakte was de Pokémon allang uit mijn zicht. De wind stond in mijn gezicht; het was flink koud buiten. Het was dan natuurlijk ook winter. In mijn ooghoek zag ik een stel paarse sneeuwklokjes bloeien. Ik liet mijn blik hier even rusten, terwijl mijn hoofd zich vol andere gedachten vulde. Plots voelde ik iets tegen mijn been aan botsen, waardoor er een glimlach om mijn mond verscheen. De Pokémon stond voor me, onvermoeibaar als altijd. “Zullen we vandaag eens op pad gaan?” Ik gaf Aranco een aai en maakte mijn weg voor hem uit. Nog geen vijf minuten van de campus af valt mijn oog op iets in de verte. Wat is daar aan de hand?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 346
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Re: Snowdrops [Patrol]   vr feb 23, 2018 11:27 pmUh oh, looks like two people are fighting!
They can't decide who gets to give the gift they bought to their friend. Maybe you can reason with them?

_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snowdrops [Patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: