Malakaj Lovett
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Malakaj Lovett

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Malakaj Lovett
Punten : 221
Gender : Male ♂
Age : 25 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7127-malakaj-lovett http://pokemon-journey.actieforum.com/t7128-malakaj-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t7137-malakaj-s-work-log

BerichtOnderwerp: Malakaj Lovett   za jan 13, 2018 12:11 am

 Oh say, can you see?  
 This is not who I'm supposed to be  


Volledige naam: Malakaj Lovett
Roepnaam: Mal, Kai
Leeftijd: 25 jaar
Geslacht: Mannelijk
Seksuele geaardheid: Not sure yet.
Type: Team Rocket
Pokédex: { komt }

Home region: Kalos
Home town: Lumiose City
Current region: Kalos
Current home: Lumiose City

Eyecolor: Grijs
Haircolor: Zwart
Height: 1.59 cm

Malakaj zijn jeugd begon makkelijk en hij kwam niet veel te kort. Zijn bestaan was nooit gepland geweest, maar dat veranderde niks aan de manier dat zijn ouders hem benaderde. Zelfs als peuter leerde hij snel en had hij zaken snel onder de knie. Ze hadden grote hoop dat hij veel zou kunnen bereiken met zijn leven. Zijn rustige en medelevende karakter hielpen daar zeker bij. Hij zou een caterpi niet eens pijn willen doen. De situatie thuis veranderde echter wanneer er een tweede kind op komst was. Malakaj vond het geweldig nieuws, wie wilde nu niet grote broer worden? Nikolaj kwam al snel in de wereld, maar na een tijd werd het duidelijk dat hij helemaal het tegenovergestelde was van zijn broer. Hij was veel gewelddagiger en had problemen met het controleren van zijn emoties. Wekelijks waren er wel ruzies en hij zag aan zijn ouders dat ze het niet trokken, ze werden na een tijd gek van Nikolaj naarmate zijn gedrag erger werd. Hij hoorde zijn ouders vaak spreken over zijn jongere broer en de meeste aandacht ging ook naar hem, gezien hij gewoon meer aandacht eiste.
Uiteindelijk nam Malakaj het besluit om de klappen op te vangen wanneer zijn broer weer een uitbarsting had. Het was niet om aandacht op te eisen van zijn ouders, maar juist om ervoor te zorgen dat ze minder stress hadden en zich minder druk zouden maken om hun jongste zoon. De situatie thuis werd wat kalmer, maar nooit perfect.

Zijn hele jeugd draaide bijna om zijn broertje. Hem uit de problemen houden was waar bijna elke dag om draaide, maar je zou hem daar geen moment over klagen. Hij hield van Nikolaj en dat zou niet veranderen. Wat er ook zou gebeuren. Wanneer hij ging studeren werd het echter allemaal moeilijker om alles onder controle te houden, gezien hij vaker weg was van huis en zijn leven een pak drukker was geworden. Hij hoorde regelmatig van zijn ouders wat er allemaal weer gebeurd was, maar ze hielden één belangrijk detail voor zich; het feit dat Nikolaj nog amper thuis kwam. Wanneer Malakaj er eenmaal achter kwam was het al te laat; zijn jongere broer was gevangen genomen door een bankroof. Hij had geprobeerd hem eruit te krijgen, maar dat verliep zonder succes. In de jaren die volgende was hij weer verhuist naar Kalos om deze keer zijn ouders te steunen. Het koppel had geen idee meer wat ze moesten doen en zijn moeder was in een depressie gevallen.

Uiteindelijk kwam de dag dat Nikolaj de gevangenis mocht verlaten, maar nog voor dat hij met hem had kunnen praten kreeg hij het nieuws dat hij weer in Team Rocket zat. Malakaj wist dat hij op die manier enkel weer in de gevangenis zou komen en er misschien nooit meer uit zou komen. Ondanks dat het tegen zijn natuur in ging sloot hij zich aan bij het team. Om zichzelf te bewijzen moest hij een pokémon stelen van iemand en dat deed hij, op een bepaalde manier. Hij had de pokémon nooit volledig onvrijwillig gekregen, maar in de plaats daarvan had hij contacten gevraagd hem uit de nood te helpen. Zo kreeg hij uiteindelijk Amren in zijn bezit, een female Nidoran.


I will fight to fix up and get things right


_________________


"Only pieces remain
That can't be replaced
Peril and embrace
Prevails my mistakes

How can I find you
When I can't find myself"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 346
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Re: Malakaj Lovett   za jan 13, 2018 10:51 am
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Malakaj Lovett
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: