[Open] Raise the dead
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 [Open] Raise the dead

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Logan Monroe
Punten : 101
Gender : Male ♂
Age : 24 years
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7099-logan-monroe#139873 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7100-logan-s-pokedex#139882

BerichtOnderwerp: [Open] Raise the dead   ma jan 08, 2018 2:44 pm

Chaos is an angel
who fell in love with a demon
De Reflection Cave was een plaats die hij altijd al indrukwekkend had gevonden. De plaats deed hem altijd denken aan van die spiegelhuizen die je op de kermis altijd tegenkwam. Overal om hem heen bewogen schaduwen over de muur, zijn schaduw die meerdere keren geprojecteerd werd. Een kleine grijns verscheen op zijn gezicht toen hij zijn adem uitblies en zag hoe overal kleine wolkjes omhoog kringelde. Het was best koud hier, overal in Kalos wel waarschijnlijk. Logan wreef zijn handen kort tegen elkaar aan en stak ze vervolgens weg in zijn zakken. Hij wilde liever niet dat zijn vingers er straks afvroren. Zijn handschoenen lagen nog in zijn appartement in Lumiose City, jammer maar helaas.

De man wist dat hij zich voorlopig beter niet meer in Lumiose kon vertonen, gezien het een mierennest van Team Rocket was. Het krioelde er van de Grunts, waarvan de meeste zijn naam vast en zeker wel mee hadden gekregen. Hij had van te voren geweten dat er consequenties aan zijn keuze zou zitten, maar hij had er nog altijd geen spijt van. Altijd dat moeilijke gedoe, het feit dat andere mensen zich boven jou stelde en je rond commandeerde. Nee, dat was niets voor Logan. Hij voelde iets tegen zijn been aan strijken en keek naar de Milotic die haar kop kort tegen zijn been had gevleid, waarna ze voor hem uit slingerde en een andere gang in verdween. Logan richtte zijn ogen op de muur toen hij iets zag bewegen, er was nog een andere schaduw verschenen. Eentje die niet van hem was, noch van zijn pokémon.

- Open


_________________


"Those with an evil heart seem to have a talent for destroying anything beautiful which is about to bloom."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Yancy Anderson
Punten : 19
Gender : Male ♂
Age : 17
Type : Ranger
Rang : Area Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Snover
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6846-yancy-anderson http://pokemon-journey.actieforum.com/t6848-yancy-s-dex#136626 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6849-yancy-s-worklog#136627

BerichtOnderwerp: Re: [Open] Raise the dead   zo jan 14, 2018 8:40 pm


Plekken zoals deze kon hij wel waarderen. Overal waar hij keek stonden Yancy's. Hij negeerde maar even dat Boko ook overal te zien was. Boko was de laatste tijd iets van een verandering ondergaan. Hij sloeg hem niet meer iedere keer als hij uit zijn Pokéball kwam. En dat was heel fijn nu hij een boom van langer dan twee meter was geworden. Wat echter niet veranderd was, was die eeuwige hagelstorm die boven de Pokémon hing. Het was best vreemd eigenlijk, hagel binnen in een grot. Yancy deed een paar poses en bekeek zichzelf van alle kanten. Waaronder zijn favoriet, de supermanpose. Ja, het was goed om af en toe weg van werk te zijn. Hij had dan wel de realisatie gekregen dat hij absoluut een Ranger wilde zijn, een tijd terug, sommige dingen veranderen gewoon niet. De Anderson moest vrij kunnen staan waar hij wilde. Hij haalde zijn hand door zijn haren en knipoogde naar zichzelf. Op dat moment zag hij iets achter zich langs gaan. Een soort.. schaduw. Het kon niet langer dan een halve meter groot zijn. Hij draaide zich om, maar hij zag nog steeds enkel zichzelf en Boko. De Reflection Cave maakte het moeilijk om te zien wat nu precies waar gebeurde. "Ik denk dat het die kant op ging." Zei hij. "Kom mee." Zonder er verder over na te denken rende hij verder de grot in. Maar het ging niet zo lekker. Af en toe zag hij zichzelf tegemoet rennen, en dan moest hij weer stoppen. Boko had sinds zijn evolutie langere benen gekregen, en kon Yancy tegenwoordig wat makkelijker bijbenen. Vooral nu meneer niet op volle snelheid vooruit kon. Yancy moest af en toe zijn handen tegen de muren aan drukken om er niet tegenop te botsen. Andere keren sloeg hij per ongeluk met zijn schouders tegen de wanden aan. Maar dat soort dingen was hij wel gewend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Raise the dead
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Geosenge Town :: Reflection Cave-
Ga naar: