Used to dream of outer space
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Used to dream of outer space

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Logan Monroe
Punten : 101
Gender : Male ♂
Age : 24 years
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7099-logan-monroe#139873 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7100-logan-s-pokedex#139882

BerichtOnderwerp: Used to dream of outer space   ma jan 08, 2018 1:57 am

Chaos is an angel
who fell in love with a demon
Het was alles behalve verstandig om zich nog in Lumiose City te vertonen, wat hij voorlopig dan ook niet van plan was om te doen. Op een dag zou er wel van moeten komen, gezien hij nog wat spullen op wilde halen uit zijn appartement, maar daar kon hij beter wat mee wachten. Er waren al een aantal weken verstreken sinds hij Team Rocket de rug toe had gekeerd, iets waarvoor hij zijn eigen redenen had gehad. Genoeg redenen.

Het was donker in de straatjes van Cyllage City. De zon was een half uur geleden in de zee gezakt en met een sigaret in zijn mond had hij toegekeken. Uiteindelijk was er niets meer geweest om naar te kijken. Hij had zijn uitgebrandde sigaret in het zand gegooid en was terug naar het stadje geslenterd. Het was een dooie boel hier, wat ergens wel fijn was na de lange periode die hij in de gekte van Lumiose City door had gebracht. Logan streek zijn haar naar achter en stopte met lopen toen hij de neiging voelde om een nieuwe sigaret aan te steken. Het was niet dat hij iets anders te doen had, en slapen zou hij nog lang niet. Hij leunde tegen de muur van een random huis en boog hij zich iets voorover, terwijl hij wat aanrommelde met zijn oude aansteker. Het uiteinde van de sigaret lichtte op en hij rechtte zijn nek weer, terwijl hij met een diepe zucht een trekje nam. Soms vroeg hij zich af of hij er wel goed aan had gedaan om weg te gaan, want opnieuw bracht het zoveel drama met zich mee. Ach. Uiteindelijk zou alles wel afkoelen en was er niemand meer die oog voor hem had.

- Floyd


_________________


"Those with an evil heart seem to have a talent for destroying anything beautiful which is about to bloom."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Floyd Duncan
Punten : 118
Gender : Male ♂
Age : 23 | 31 okt.
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1279-floyd-duncan http://pokemon-journey.actieforum.com/t1370-floyd-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Used to dream of outer space   ma jan 08, 2018 10:19 pm


Ondanks het rustige karakter van de man, vond hij het maar niets om een hele dag binnen te zitten en niets te doen. Toch niet wanneer hij alleen was. Heel de dag had hij bezig geweest met het kopen van wat spullen, dingen te bekijken en zijn pokémon wat vrijheid te geven. Dat laatste was precies wat hij op dat moment deed. Hij wist niet waar ze waren, maar ergens boven in de lucht moesten zijn twee gevleugelde monsters rond vliegen, de rest daarentegen zaten weer in hun bal. Zij hadden eerder die dag de tijd en kans gehad om hun poten te strekken. Vliegende pokémon waren nu eenmaal beter in staat om je te volgen dan grote pokémon op het land.

Veel aandacht schonk Floyd niet aan zijn omgeving. Hij had zijn handen in zijn zwarte jas gestoken en keek verveeld voor zich uit. Langzaam aan begon het donker te worden, iets wat tegenwoordig zeer vroeg was door het winteruur dat van start was gegaan.
Het was een figuur die hij zag vanuit zijn ooghoeken dat hem in eerste instantie opzij deed kijken, maar vervolgens bleef hij volledig staan. Vaag herkende hij de persoon van ergens, maar het was wel bekend dat Floyd niet de beste was als het aankwam op gezichten en namen. Slechts weinig mensen wisten zo een indruk na te laten dat hij ze de dag nadien nog kon herinneren. Of zelfs het uur nadien. Toch had hij het gevoel die persoon recent te hebben gezien, al was het maar op een foto. Een bedenkelijke frons kwam op zijn gezicht terwijl dat hij bleef kijken. Maar er kwam niks.

_________________


"I am not saying let's kill all the stupid people. I'm just saying let's remove all the warning labels and let the problem sort itself out."
♥️ Flarcus ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Logan Monroe
Punten : 101
Gender : Male ♂
Age : 24 years
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7099-logan-monroe#139873 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7100-logan-s-pokedex#139882

BerichtOnderwerp: Re: Used to dream of outer space   zo jan 14, 2018 8:26 pm

Chaos is an angel
who fell in love with a demon
Het enige wat hij moest doen was uit de buurt van Lumiose City en Team Rocket blijven totdat de hele situatie was afgekoeld. Wat hij daarna zou doen wist hij niet. Misschien was het verstandiger geweest om de regio te verlaten en naar Hoenn te trekken, maar Logan was nooit echt het type geweest wat wegrende voor andere mensen.

Voor een kort moment keek hij de andere persoon recht aan. Logan herkende hem, hoe kon het anders. Binnen Team Rocket waren sommige leden bekender dan andere. Floyd Duncan was iemand wiens naam de meeste leden wel kende. Zo niet, dan had je overduidelijk onder een steen geleefd de afgelopen paar jaar. Hij was wel één van de laatste waar Logan op dit moment op zat te wachten. Rustig bracht hij de peuk naar zijn mond, nam er een trekje van en blies de rook uit, die in kringeltjes zijn weg naar boven vond. Vervolgens maakte hij zijn rug los van de muur, draaide zich om en begon met een kalme pas weg te wandelen. Het moest de ander vast en zeker wel zijn opgevallen, maar wie weet kon deze hem op een afstandje niet herkennen en zou hij de andere kant op lopen. Maar eerlijk, hoe groot was die kans nu? Niet heel erg groot, dat wist hij dondersgoed. Binnensmonds vloekte hij een beetje, hier had hij geen zin in op zo’n rustige avond.


_________________


"Those with an evil heart seem to have a talent for destroying anything beautiful which is about to bloom."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Used to dream of outer space   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Used to dream of outer space
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sleep&dream
» Grand Prix [RPG]
» Bad dream!
» Dream with your eyes closed
» Little Space Rabbits {Juulz' Dump topic}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Cyllage City-
Ga naar: