Samen zijn
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Samen zijn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Hero Reinhart
Punten : 108
Gender : Male ♂
Age : 29
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Abra
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6316-hero-reinhart http://pokemon-journey.actieforum.com/t6317-hero-s-dex

BerichtOnderwerp: Samen zijn   vr dec 15, 2017 5:15 pm

Er lag een dunne laag sneeuw op de straten van Santalune City. Het was al vroeg donker. De straatlantaarns en de kerstverlichting in de ramen van de huizen verlichtte de straten. Er was bijna geen ziel op straat te vinden. Behalve de zachte stem van een enkele ziel die zong op het centrale plein van Santalune. Op het plein was een grote kerstboom te vinden. Zeker tien meter hoog. Helemaal versiert met een grote rode piek bovenop. Verschillende bewoners en bezoekers van de stad hadden eigen versieringen gedoneerd voor deze boom. Aan de voet van de boom stond een klein podium. Een enkele man stond daar met een boekje in zijn handen te zingen. Het was Hero. Hij had een kerstmuts op. “GlooOoOoO - OoOoO - OoOoOria” Zong hij helemaal alleen. Het was een van die kerstliederen die iedereen wel eens had gehoord. Het kalmeerde hem. De meeste mensen waren nu samen met hun familie genieten van de warmte van hun huis. Hero kon dat niet. Hij had echter wel zijn busje. Die stond geparkeerd achter de boom. In het busje lag Mix op het dashboard te slapen. Dat had hij absoluut verdient. Naast de trap van het podium stond ook een metalen kubus met heel veel knopjes en lampjes. Het zag er allemaal heel futuristisch uit. Hero had deze hier geplaatst. Hij was een lampjesman. Hoe meer lampjes, hoe beter. Hetzelfde gold voor knopjes.[Open voor iedereen:
- Het maakt niet uit als je maar 1 keer kan posten
- Het maakt niet uit als het geen vaart loopt
- Het gaat erom dat we iets leuks doen met elkaar
- Ook een leuke kans om al je accounts elkaar te laten ontmoeten
- Maak je ook maar niet druk om de volgorde van posts!]

_________________
Am I 'people'?
Do I even look like 'people'?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Carmilla Akiyama
Punten : 148
Gender : Female ♀
Age : 26
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3974-carmilla-akiyama http://pokemon-journey.actieforum.com/t3975-carmilla-s-pokedex#82946

BerichtOnderwerp: Re: Samen zijn   za dec 16, 2017 12:25 am

Trage passen. Dat was waar ze zich mee voortbewoog. Carmilla wilde sneller, eiste van haar lichaam dat ze harder ging lopen, maar de pijn die door haar been trok bracht haar haast bij elke stap tot stilstand. Nog één stap, hield ze zichzelf voor. Telkens opnieuw. Het hielp, al was het maar een beetje. Carmilla voelde zich niet geroepen om aandacht aan haar omgeving te besteden. Ondanks dat ze Sly naast zich had lopen voor gezelschap, bevond ze zich vooral in haar eigen wereldje. Haar handen diep in haar zakken gepropt; haar gezicht half verborgen in de Scolipede-sjaal die Laura haar had gekocht. Hoe de blondine het ding had gevonden was haar een raadsel, maar hij deed wel waar het voor gemaakt was, dus klaagde ze niet.

Het was de stem van een eenzame ziel die haar uit haar gedachten haalden. Het viel haar nu pas op dat er sneeuw op de grond lag. Ze merkte ook nu pas dat ze naar het plein van Santalune was gewandeld. Haar motor stond juist aan de rand van de stad. Waar zat ze met haar hoofd? Op het moment bij de lichtjeskubus. Carmilla was slordig voor lichtjes, dus het trok haar onverdeelde aandacht. Ook Sly was helemaal onder de indruk van wat er op het plein te zien was. Hij hupte nieuwsgierig naar het podium toe en keek vervolgens met grote oogjes naar de man die aan het optreden was.

_________________

You inspired me.
For that, you are worth every inch of love I had to give.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 430
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Samen zijn   ma dec 25, 2017 10:29 am

Kerst moest je vieren waar de sneeuw lag. Imogen, geboren en getogen in het altijd warme Hoenn, kon zich gewoonlijk niet echt aan die uitspraak houden, maar nu werd het toch een tijd om daar verandering in te brengen, want hoewel ze van het thuisklimaat hield, werd ze er met Kerst altijd een beetje ongelukkig van hoe het maar bleef regenen terwijl er sneeuw uit de lucht zou moeten komen. Kerst moest je ook vieren met familie, maar voor deze ene keer maakte ze een uitzondering. Het leek haar wel wat om het eens op reis te vieren, tussen andere trainers. Dus was ze in plaats van naar huis te gaan met de boot vertrokken om tropisch Hoenn te verruilen voor ijskoud Kalos. Met haar handen diep verstopt in haar modieuze mantel wandelde ze verrukt door de besneeuwde straten. Er lag maar een dun laagje, maar het was genoeg om alles wit en magisch te maken, en zelfs Imimi gedroeg zich, ook opgetogen door de sneeuw. De stad was gezellig verlicht, maar er waren wel wat minder mensen op straat dan ze had gehoopt. Misschien vierden de meesten het toch wel gewoon thuis. Ze vervloekte het feit dat ze niet had opgezocht of er ergens een groot kerstfeest georganiseerd was. Maar nee, zoals gewoonlijk was ze hier weer zonder enige voorbereiding in gesprongen, had zonder nadenken een willekeurige stad in Kalos uitgezocht en was op de boot gestapt. Maar hé, hoorde ze daar nu muziek? Ze liep in de richting van wat even later het plein bleek te zijn. Een lach brak door op haar gezicht bij het zien van de enorme kerstboom en alle lichtjes. Kijk, dit leek er al meer op! En wie zong daar? Wacht eens even... was dat Chester van Dalen, de ontdekkingsreiziger? Hoe dan ook, het was kerstmis, het maakte niet uit allemaal. Wat nu belangrijker was, was het feit dat hij allemaal leuke kerstliedjes stond te zingen. En dat hoorde je samen te doen! Dus begon Imogen enthousiast mee te zingen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Hero Reinhart
Punten : 108
Gender : Male ♂
Age : 29
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Abra
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6316-hero-reinhart http://pokemon-journey.actieforum.com/t6317-hero-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: Samen zijn   ma dec 25, 2017 7:40 pm

"In excelsis de-oooo." Zong hij verder. Hij fronste en keek even op terwijl hij verder zong. Hij hoorde een tweede stem. Toen hij zag van wie het geluid vandaan kwam herkende hij een Imogen. Oh. En wat ving hij met zijn neus? Zijn neus was altijd al een apart geval geweest. Het was een kleine Pokémon. Voor het podium. Het had iets weg van Lillipup, maar het was duidelijk niet hetzelfde. En toen gleed zijn blik verder naar rechts. Iemand stond bij zijn lichtkubus. Met een glimlach op zijn gezicht zong hij verder. Yeah.. niemand kon de kubus weerstaan. Het was alleen mooier geweest als hij zich eigenlijk daadwerkelijk kon herinneren wat die kubus nou ook alweer precies deed. Hij was het een beetje vergeten. Dat was nog niet eens de eerste keer dat dat gebeurde. Maar hij leerde het nooit! Hij maakte een gebaar naar Imogen dat hij wilde dat ze het podium ook op kwam. Samen zingen vond hij erg leuk.

_________________
Am I 'people'?
Do I even look like 'people'?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Samen zijn   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Samen zijn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City-
Ga naar: