Let's Get Down to Business [Closed]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Let's Get Down to Business [Closed]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 568
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Let's Get Down to Business [Closed]   do dec 07, 2017 3:38 pm

Met een enthousiaste twinkeling in haar ogen keek Cecille naar haar team. Ze waren hier om te trainen. Voornamelijk voor haar, maar ook voor haar pokémon. Ze kon twee vliegen in één klap slaan en dat maakte dat ze erg naar de training uitkeek. “Kom op, kom op, wie wil er tegen me vechten?” zei ze vrolijk tegen het groepje. Er werd naar elkaar gekeken. “Sivar? Dahlia? Allemaal? Ik kan jullie allemaal aan!” Cecille hupte van haar ene naar haar andere voet. Het besef dat ze allemaal, ieder voor zich, konden vechten, zorgde ervoor dat haar ogen groot werden. “Oeh! Ja! Ieder voor zich!” Ze begon al aan haar rek en strekoefeningen door haar armen voor zich uit te houden en ze daarna naar links en rechts te verplaatsen.

Sivar gooide zijn vuist de lucht in. Hij begon de houdingen van zijn trainer te imiteren, duidelijk aan boord met het idee om een royal rumble te doen. Fredrik had er ook weinig bezwaar tegen. Hij begon aan zijn eigen opwarming. Björn bromde iets, nam zijn afstand en ging gehurkt op de grond zitten. Cecille keek hem teleurgesteld aan. Wilde hij niet mee doen? Minnoo en Adrian leken ook hun serieuze twijfels te hebben. Dahlia bleef Dahlia. Die was altijd onverschillig. “Kom op jongens. Dit is voor jullie en mij een goede oefening. Over een week heb ik mijn volgende gevecht en ik wil goed voorbereid zijn,” sprak ze tegen de pokémon. “Wie weet hoe weinig tijd ik nog voor trainingen ga hebben als ik met het toernooi bezig ben. Dit is de beste oplossing voor nu.”

De Lucario kon niet ontkennen dat haar trainer gelijk had. Het was niet bijzonder voor de blondine om met haar pokémon te willen trainen. Toch was het, naar haar mening, heel anders dan tegen een teamgenoot vechten. Aan de andere kant, als het ieder voor zich was, dan konden ze als team elkaar ook aanvallen. Dahlia deed dan toch maar een stap naar voren en sloot geconcentreerd haar ogen. Meditatie was voor haar een vorm van warming up. Cecille wist dit en was daarom tevreden met het feit dat ze een van haar meest nukkige pokémon had overgehaald. Nog eentje te gaan.

Terwijl ze op Björn afstapte, kreeg ze een idee. Ze had dit al een hele lange tijd geleden willen doen, maar ze had er niet de kans voor gehad. Tot vandaag. Vandaag ging ze het doen. Met een brede grijns ging ze voor haar Pangoro staan en plaatste ze streng haar handen in haar zij. Ze haalde diep adem en… “Let’s get down to business! To defeat… The Grunts! Cecille Skarsgård, de grote krijger, de sterke vrouw… had een zwak voor animatiefilms en musicalliedjes. Björn keek niet geheel onder de indruk op. “Did they send me slackers,” zong Cecille verder, waarbij ze naar haar Pangoro gebaarde. “When I asked for ‘mons?” Ze gebaarde naar het drietal dat stond op te warmen.

Op haar hielen draaide ze zich naar Minnoo en Adrian en liep op ze af. “You’re the saddest bunch I ever met, but you can BET before we’re through…” Cecille stopte bij haar Blaziken. “Minnoo, I’ll…” Ze werd verlegen aangekeken. “Make a ‘mon! Out of yooouuuu!” De blondine draaide zich naar Sivar, Fredrik en Dahlia. De Lucario hield nog steeds haar ogen gesloten, maar haar Tyrogue en Incineroar gaven hun onverdeelde aandacht aan haar. “Tranquil as a forest… But on fire within…” Ze pakte Fredriks schouders vast terwijl ze om hem heen liep. “Once you find your center,” zong ze verder. Cecille liet Fredrik los en porde Sivar in zijn buikje. “You are suuuure to win.” De Tyrogue grinnikte zacht.

“You’re a spineless, pale PATHETIC lot, and you haaaaaven’t got a clue!” Cecille schoof bij haar twee vechters vandaan en legde haar aandacht weer bij Björn. “Somehow I’ll… Make a ‘mon… Out of youuuu!”

Het was jammer dat een groot deel van haar team de film niet kende; laat staan van zingen hield. Het zou het alleen maar beter hebben gemaakt als de rest mee deed, want er was een kort stukje aan teksten van krijgers op de plek waar nu een stilte viel. Sivar sprong gelukkig al snel bij door luid mee te zingen. “Ty-ro-GUE!” was het evenbeeld van ‘We are men’. Of hij er zelf ook ‘mon van maakte wist Cecille niet zeker, maar hem kennende deed hij dat wel. “We must be swift as a coursing river,” ging ze erop in. Ze maakte een aantal zwembewegingen. “Ty-ro-GUE!” luidde Sivar het lied verder. “With all the force of a great typhoon!” Cecille wapperde met haar armen. “Ty-ro-GUE!” Ze schonk haar kleine maatje een dankbare glimlach en een knipoog voor ze de rest van de tekst afmaakte. “With all the strength of a raging fire…” Ze gebaarde naar Fredrik en daarna Dahlia. “Mysterious as the dark side of the mooooooon!”

Cecille liet er geen gras over groeien en sprong meteen terug naar Björn. Met een strenge uitdrukking op haar gezicht keek ze naar haar Pangoro. “TIME is racing toward us… ‘til the Gruuuunts arrive.” Ze zwaaide gevaarlijk met haar armen. “Heed my every order, and you MIGHT surviiiive.” Björn kwam nog steeds niet in beweging. Het maakte haar een beetje boos en dat was te zien aan de kwade frons die op haar voorhoofd verscheen. “You’re unsuited fort he rage of war, so pack up, go home, you’re throooouuugh. How could IIIIII make a ‘moooon out of yoooouuuu?” Haar woorden deden hem niet veel. Björn keek gewoon van haar weg en draaide zelfs een deel van zijn lichaam naar de andere kant. Voor Cecille was dat het einde van het spelletje. Dit was niet leuk meer. Sivars “Ty-ro-GUE!” ging voor haar dit keer ongehoord.

“Wat heb jij?!” riep ze boos naar haar Pangoro. “Dat je het lied niet leuk vindt, prima, maar je doet nog altijd zo… Zo… Irritant!” Björn was haar eerste, zelf gevangen pokémon. Zijn karakter was door de jaren heen, zelfs met evolutie, geen steek veranderd. Het was alleen maar erger geworden. Kwam dat door zijn evolutie? Door alles wat ze mee hadden gemaakt? Cecille staarde het wezen boos aan. Ze kreeg geen kik. Nog geen blik. Wat moest ze hiermee?

Na een paar tellen had ze er genoeg van, snoof ze kwaad en besloot ze hem te negeren. Ze had andere dingen te doen. Sivar ving de blik van zijn trainer en keek ongemakkelijk van haar naar Björn en terug. “Kom op, dan gaan wij wel gewoon trainen,” mompelde Cecille geërgerd. Ze stapte op haar team af om samen verder te gaan met de warm-up, maar Dahlia opende op dat moment gealarmeerd haar ogen. Ze hief haar poot naar de blondine op. Die hield halt. Er was iets. Wat was er?

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 212
Gender : Female ♀
Age : Eighteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: Let's Get Down to Business [Closed]   vr dec 08, 2017 2:11 pm
An older gentleman approaches you and introduces himself as Harold.
He asks if you'd be intererested in a practice fight, mayhaps. Accompanying him are two Pokémon: a Furfrou and an Altaria.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Let's Get Down to Business [Closed]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Dreamed of para-para-paradise, everytime he closed his eyes.
» Dream with your eyes closed
» [Closed] Halloween Sprite Contest
» {CLOSED 2/2} Capture the Styler
» { We always have unfinished business

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Dendemille Town :: Frost Cavern-
Ga naar: