Big Brother, joh!
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Big Brother, joh!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Chester Brown
Punten : 112
Gender : Male ♂
Age : 14 Years
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6878-chester-brown http://pokemon-journey.actieforum.com/t6879-chester-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Big Brother, joh!   zo okt 15, 2017 2:30 pm

Het jochie rekte zichzelf eens goed uit, terwijl hij zijn armen achter zijn hoofd kruiste en door de straten van zijn geboortestad dwaalde. Hij was op weg naar één specifieke plek, maar hij had alle tijd van de wereld en niet echt bepaald veel haast aan z'n broek hangen. De kans was groot dat diegene die hij aan het zoeken was niet eens thuis was, maar dat was een ander probleem. Naast hem sprong zijn Totodile rustig in het rond, terwijl ze haar ogen uitkeek in het dorpje waar ze rondhingen. Natuurlijk was ze hier al eens eerder geweest, maar de jonge pokémon leek niet echt bepaald een grote aandacht span te hebben en vergat daardoor dingen snel. De jonge jongen grinnikte zachtjes terwijl hij keek naar zijn pokémon. Hij had aan zijn riem nog een tweede pokéball hangen, maar de andere pokémon die hij had was misschien nog een beetje tè jong om alleen buiten haar pokéball te blijven. Natuurlijk moest hij binnenkort wel eens met haar gaan trainen. Maar dat was een zaak voor later. Nu zou hij eerst een speciaal iemand een bezoekje brengen. Het was al weer een tijdje geleden sinds hij op bezoek was geweest, dus dat maakte het alleen maar leuker. De paarsharige jongen grinnikte, terwijl hij voor de deur van het huis bleef staan. Rustig boog hij naar voren toe en drukte op de bel. Nu wachten of er iemand thuis was. Anders moest hij nog eens het hele dorp door gaan zoeken.

[+Big Bro Tyson]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tyson Brown
Punten : 247
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Alolan Meowth
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6491-tyson-brown http://pokemon-journey.actieforum.com/t6492-tyson-brown-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6610-tyson-s-work-log#132828

BerichtOnderwerp: Re: Big Brother, joh!   ma okt 16, 2017 11:06 am

Tag: Chester  
293 words
Oh...
Tyson hing onderuit op de bank in de woonkamer van zijn ouders' huis, hij staarde een beetje voor zich uit. De tv stond aan maar er was momenteel niks naar zijn interesse op. Hij hoorde de geluiden van Nevermind en Ko uit de keuken komen, waarschijnlijk zat een van hen achter de ander aan als een spel of zo. Tyson was op het moment te lui om te checken wat er precies aan de hand was. Hij had afgelopen nacht niet goed geslapen omdat één van die twee- hij wist nog niet precies wie het geweest was- rond een uur of twee besloot dat het een goed idee was om muziek te luisteren en dus de radio op zijn kamer aangezet had. Hij kon nog steeds Everytime We Touch door zijn hoofd horen echoën. Dat nummer bleef hem echt achtervolgen of zo, waar had hij dit aan verdiend?
Er klonk een luide bonk vanuit de keuken die bijna meteen gevolgd werd door het geluid van de deurbel. De breeder schoot overeind van schrik. Moest hij nou eerst naar de deur gaan of kijken wie of wat dat geluid in de keuken veroorzaakt had? Het was onbeleefd om gasten te laten wachten bij de deur, right? Hij stond op van de bank en liep richting de voordeur, zich afvragend wie (of wat) het zou kunnen zijn.
Toen hij door het troebele glas van het raam in hun voordeur de vorm van de persoon die waarschijnlijk op de deurbel gedrukt had wist hij bijna zeker wie dit was. "Hey Chester," zei Tyson tegen zijn broertje nadat hij de deur geopend had. Hij had niet verwacht om Chester weer eens te zien vandaag, maar of het een leuke verrassing zou zijn was nog maar de vraag.
liv's codes

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Big Brother, joh!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Laverre City-
Ga naar: