Take Shelter [Patrol]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Take Shelter [Patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lilith Wolfe
Member
Lilith Wolfe
Punten : 285
Gender : Female ♀
Age : 17
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Kalos
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3985-lilith-wolfe http://pokemon-journey.actieforum.com/t3986-lilith-s-dex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6621-lilith-s-work-log

Take Shelter [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Take Shelter [Patrol]   Take Shelter [Patrol] Emptyma okt 02, 2017 10:48 pm

"Esper, Psybeam." De Espeon vuurde een kleurrijke straal op een weg vluchtende tiener af. Lilith zag de trainer een hoek om slaan en wist dat het weinig nut had de achtervolging verder te zetten. Het pokécenter was daar, de plek waar het meisje heen had gewild. Ze had nog geprobeerd te onderhandelen, maar Lilith had daar niet veel voor gevoeld. Je ging geen avond stappen in een stad met avondklok, vooral niet als die stad in bezit was van een machtige criminele organisatie. Esper trippelde terug naar haar trainer en schudde haar kop, bevestigend wat ze al had gedacht. De trainster was het pokécenter in gegaan. "Maakt niet uit," Lilith zakte door haar knieën om de pokémon een aai over haar kop te geven. "Je hebt je best gedaan." Esper was geen vechter, ze was getraind op inbraken en andere sneaky opdrachten. Als ze echt schade had willen doen had ze Malice moeten gebruiken, maar daar had ze geen tijd voor gehad. "Laten we gaan," Lilith kwam weer overeind en keek om zich heen. Ze avondklok was een half uur geleden ingegaan en ze had de opdracht een patrouille te lopen. Misschien dat ze nog een extra pokémon als bodyguard meenam, dan konden ze de volgende trainer wel grijpen die de avond klok overtrad. Malice was uitgesloten, de Growlithe was een kleine pyromaan en ze wilde Lumiose graag onverbrand houden. Thalia was ook niet bepaald een goede optie aangezien ze haar nooit bij zou kunnen houden met haar korte pootjes, dus bleef alleen Mimi over. Mimi was niet bepaald bedreigend of bodyguardachtig, maar een ongelofelijke kracht verschool in het kleine beest. Daar had ze al kennis mee mogen maken. Lilith haalde de rode pokéball van de Espurr van haar riem en liet de kleine pokémon verschijnen. Mimi maakte een vrolijk geluidje toen ze haar trainer zag en stak haar poot begroetend op voor haar mede-Psychic type. Esper liet een zacht antwoord horen en liep achter haar trainer aan die al was begonnen met lopen. Mimi zette zich snel af van de grond en zweefde met het meisje mee, een beetje onzeker van waarom ze buiten was. Lilith beantwoorde de vraag zonder de pokémon aan te kijken. "Patrouille."

+ Darian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Take Shelter [Patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: