Vicious Caterpie? [OPEN]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Vicious Caterpie? [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Abigail Stevenson
Punten : 265
Gender : Female ♀
Age : 18 years old || 10/09
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Vicious Caterpie? [OPEN]   di sep 19, 2017 9:50 pm

Abi was net Aquacorde Town gepasseerd en daar zeiden ze haar dat ze echt eens een keer naar Vaniville Town moest om te gaan kijken of daar interessante Pokémon waren. Abi kon zich eigenlijk nauwelijks voorstellen dat er echt een interessante Pokémon daar zou zijn om aan haar collectie toe te voegen, maar in principe was ze niet kieskeurig. Of probeerde ze dat toch niet te zijn. Ze had nu een Noctowl, een Treecko, een Slugma, een Squirtle, een Haunter, een Mightyena,… Dat waren eigenlijk best wel sterke Pokémon en bovendien waren Squirtle en Treecko ook nog eens vrij zeldzaam om te krijgen. Ze had Treecko met moeite weten te bemachtigen door naar een fokkerij te gaan en was eerst in de problemen geraakt met een andere fokkerij. Gelukkig had Kota haar toen weten te redden en was het allemaal nog goed gekomen, anders had ze haar droom niet eens voort kunnen zetten. Die mannen hadden er nu niet bepaald uitgezien alsof ze haar binnen de kortste keren met rust zouden laten. Ze had er in elk geval geen last meer van gehad en ze vermoedde dat dat kwam omdat Kota haar beschermd had en de mannen simpelweg nu niet meer durfden om iets tegen haar te doen. Maar goed, ze had de Treecko weten te bemachtigen en nu was ze druk bezig met hem te trainen zodat ze binnenkort een Grovyle zou hebben. In elk geval was er tot dusver nog geen Pokémon opgedoken die echt een challenge voor hun was en dus was ze dan ook niet al te enthousiast om naar Vaniville te gaan. Maar goed. Ze deed het toch maar. Ze had vandaag toch niks anders te doen en bovendien wilde ze Verte graag nog eens kans geven om haar skills wat bij te schapen. En dus stapte ze Vaniville Town binnen.

vs

Plotseling schoot er een spinnenweg naar haar toe die zich om haar benen wikkelde. Abi had dit niet zien aankomen en met een gil viel ze op de grond. Ze rolde weg toen ze een beweging vanuit haar ooghoeken zag en merkte dat ze omsingeld werd door een paar Caterpie. Meende je me deze? Ze zuchtte en haalde de Poké Ball van Verte tevoorschijn. Well, ze wilde wat actie met Verte hebben en deze kleine horde Caterpie was wel goed om mee te beginnen. Toen ze haar Pokédex de Caterpie liet scannen, merkte ze dat de meeste echt zwaar onder het level van Treecko waren. Er was echter één die haar wel opviel en waar ze beter voor konden uitkijken. Verte’s aanvallen zouden sowieso niet veel doen omdat grass niet erg sterk tegen bug type was, maar ze dacht wel dat de normal type aanvallen van Verte de klus zouden klaren. “Verte, probeer een deel van hun weg te jagen met je Quick Attack!” De Treecko knikte naar haar, deed een takje in haar mond en vloog vervolgens naar boven. Abi keek gefascineerd toe hoe haar Treecko met het grootste gemak naar voren schoot en haar lichaam niet al te zacht tegen de Caterpie beukte die in haar pad stonden. Blijkbaar vond Verte de training zelf best wel saai, want ze haalde haar takje na haar aanvallen even uit haar mond om te gapen. Nieuwe Caterpie voegden zich echter weer bij de Caterpie die eruitzag als hij de leider was van het groepje en ze leken allemaal even boos te zijn dat Verte en Abi hier opeens gekomen waren zonder hun toestemming. Abi haalde diep adem terwijl ze haar Pokémon opdroeg om Quick Attack te blijven doen, hopend dat Verte niet uitgeput zou raken. Tja. Ze had Virus en haar andere Pokémon natuurlijk nog, ware het niet dat ze hun had achter gelaten in de pc toen ze Santalune City verliet. En het begon al tegen het einde van de middag te lopen en ze moest nog terug naar de stad lopen. Great. Dat werd overnachten in Aquacorde Town.

In elk geval raakten de Caterpie redelijk snel uitgeschakeld dankzij de snelle aanvallen van Verte. Uiteindelijk bleef nog één Caterpie over en dat was de zogenaamde leider. Abi trok een wenkbrauw op toen deze naar voren kwam en Verte hem met het grootste gemak afweerde door zijn staart naar de Caterpie te slaan en zichzelf vervolgens een kwartslag te draaien zodat de Caterpie naar achteren veerde. Ze dacht dat het vangen van deze Caterpie toch niet zo’n probleem leek als ze eerst had gedacht en rustig begon ze de slierten van de String Shot weg te halen die nog altijd om haar benen gewikkeld waren. “Mega Drain om wat energie terug te krijgen, Verte!” Haar Treecko keek haar heel even aan om te peilen of ze het serieus meende, maar toen schoot er toch een pinnetje naar de Caterpie toe en gebeurde er vervolgens niet echt iets omdat Verte geen schade op had gelopen tijdens het “gevecht” met de horde Caterpie. De leiderachtige Caterpie deed ondertussen weer een poging om Verte aan te vallen en Verte, deze keer wat meer verveeld, sloeg harder met haar staart terug zodat de Caterpie zowat door de lucht vloog en niet veel verder tegen een bloembak terechtkwam. De Pokémon viel op de grond en vanaf deze afstand kon Abi ook al wel zien dat er zich tranen in zijn ogen verzamelden. Oké, ze had deze Pokémon voor de stoere leider voorgehouden, maar dat had ze dus vreselijk mis gehad. En nu moest ze toezien hoe haar Treecko de Caterpie met gemak versloeg. Misschien was het een goed idee als ze nu zou beginnen met een Poké Ball te zoeken zodat de Caterpie zo snel mogelijk uit zijn lijden kon verlossen. En terwijl Verte voor de lol eerst een Leer uitvoerde en daarna nog een harde Pound – waarbij de Caterpie opnieuw half wegvloog – pakte Abi snel een Poké Ball uit haar rugzak. Ze beet op haar liep toen ze zag dat ze na deze Poké Ball er nog maar 3 over had en zuchtte. Ze moest er maar weer eens gaan bij halen als ze haar collectie volledig wilde maken. Abi richtte zich weer naar voren en gooide de Poké Ball met een sierlijke beweging naar de Caterpie en zag dat de Caterpie naar binnen werd gezogen. De Poké Ball belandde op de grond en begon vervolgens zwakjes te schudden.
[/img]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 34
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: Vicious Caterpie? [OPEN]   do sep 21, 2017 7:21 pmHELAAS! CATERPIE IS NIET GEVANGEN!
Het lijkt er op dat Caterpie nog niet is uitgevochten.


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Abigail Stevenson
Punten : 265
Gender : Female ♀
Age : 18 years old || 10/09
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Vicious Caterpie? [OPEN]   za sep 23, 2017 7:47 pm

De Poké Ball klapte open en zowel Verte als Abi keken met een vreemd gezicht naar de Caterpie die met een boos gezicht uit de Poké Ball kwam. De Poké Ball vloog naar achteren toe en als Verte niet voor haar was gesprongen om het ding weg te slaan met haar staart was het vast vol in het gezicht van de verbaasde Abi gekomen. Verte kreeg echter een grijns op haar gezicht en wilde het gevecht net weer voortzetten toen ze alle drie opgeschikt werden door een zoemend geluid. Caterpie kreeg een angstige blik in zijn ogen en even wist Abi niet waar het over ging, maar toen een horde wilde Beedrill verscheen, wist ze gelijk waar de Caterpie zo bang voor was. Het vreemde was dat de Beedrill hun aandacht niet op Verte en haar fixeerden, maar zich gelijk tot de Caterpie wendden. De Caterpie sloot angstig zijn ogen en Abi wees met haar wijsvinger naar voren toen Verte haar vragend aankeek. Verte knikte en sprong snel naar voren waarna ze een Pound uitvoerde op de eerste Beedrill die Caterpie had willen raken met zijn angel. De Beedrill zoemde kwaad en leek nu zijn aandacht op Abi en Verte te fixeren. “Incendie, ga!” riep Abi en ze gooide de Poké Ball van haar Slugma tevoorschijn. De Pokémon keek even verwilderd om zich heen, maar keek zijn trainer vragend aan toen deze weer naar voren wees en hem met een uitdagende blik aankeek. “Gebruik Incinerate!” riep ze, de enige aanval van Incendie die meerdere tegenstanders tegelijkertijd kon raken. Incendie leek blij te zijn met een opdracht en een uitdaging en richtte zijn vlammen maar wat graag op de horde Beedrill. Ondertussen werd Caterpie opnieuw aangevallen door een Beedrill die uit de letterlijke vuurlinie leek te breken en Abi rende gauw naar de bug type toe. Ze keerde haar rug naar de Beedrill zodat ze de angel niet hoefde te zien en spreidde haar armen uit zodat de Beedrill niet zomaar langs haar kon vliegen.

De angel die ze had verwacht kwam niet en toen ze over haar schouder keek, zag ze dat Verte haar met een geschrokken blik aankeek. De Pokémon die hun aan had proberen te vallen was verdwenen en Abi moest eerlijk zeggen dat ze zelf ook wel lichtelijk onder de indruk was van haar eigen moed. In elk geval was de Beedrill nu weg en kon ze opgelucht ademhalen. Ze zag dat haar Slugma vrolijk verder ging met Incinerates af te vuren op de overige Beedrill die besloten te blijven en keek over haar schouder naar de Caterpie. Deze was haar met grote ogen aan het bekijken en Abi vroeg zich af wat ze verkeerd had gedaan. Ze zag dat tranen zich verzamelden in de ogen van de Pokémon en bezorgd zijnde keerde ze haar lichaam volledig naar de Pokémon toe. “Oh nee, lieverd, niet huilen. We gaan je niets laten overkomen.” De Caterpie schudde zijn hoofd en Abi glimlachte toen de Pokémon haar opnieuw aankeek, deze keer begrijpend wat hij bedoelde. Hij was dankbaar dat haar Pokémon hem wilde verdedigen tegen de horde Beedrill. “Altijd,” zei ze zachtjes tegen de Pokémon. Daarna richtte ze zich weer op Incendie. Ze zag dat een paar Beedrill de Burn status hadden gekregen en het voor gezien hielden. Zo sterk was de horde nu dus ook weer niet, ook al was Incendie natuurlijk van een hoger level en deden zijn fire attacks een hoop goed werk. Abi was blij dat ze een fire type had gevangen, want Verte had nu niet veel kunnen doen. Ze had Virus natuurlijk kunnen roepen, maar hij had ook niet echt een aanval waarmee hij meerdere tegenstanders tegelijkertijd kon raken.

Nadat Abi haar Pokémon nog een stuk of vier keer had opgedragen om Incinerate te gebruiken, besloten de Beedrill om weg te gaan. Abi bedankte haar Pokémon en keerde hem vervolgens terug. De Caterpie leek nog altijd heel dankbaar voor zijn leven te zijn en kroop afwachtend dichterbij Abi. Abi hield de Poké Ball naar hem toe en glimlachte vervolgens. “Zullen we nog eens vechten?” De Caterpie knikte vastberaden en Verte ging weer terug in een vechthouding staan. Niet veel later zette de Caterpie zich af en kwam snel op Verte af. Verte kon het nog maar net ontwijken en balanceerde zichzelf door haar staart te gebruiken. Met haar handen ving ze de klap op en deed een ingewikkelde beweging waarbij ze haar staart naar de Caterpie zwierde. Deze kwam in volle vaart tegen de Caterpie aan en Caterpie week naar achteren, maar deed nog een poging om een Tackle uit te voeren. Deze keer was het wel raak en deze keer was Verte diegene die naar achteren week, maar algauw stond ze weer op beide voeten en viel aan met Quick Attack. “Maak gebruik van de afstand en val ook aan met Pound!” riep Abi. Verte knikte en niet veel later kwam haar poot niet al te zacht tegen de Caterpie aan. “Gebruik Mega Drain om jezelf te herstellen!” Maar dat was buiten Caterpie gerekend; hij rolde met zijn lijfje over de grond om te voorkomen dat de pin zich in zijn lichaam zou boren en zette zich vervolgens af waarna zijn lichaam tegen dat van Verte botste. “Sla hem weg met een Pound, gebruik daarna Quick Attack en probeer hem vervolgens nog eens met je staart te slaan!” Abi voelde opwinding door zich heengaan bij het idee dat ze zo’n sterke, volhoudende Caterpie in haar team zou hebben. Als de Caterpie een Butterfree zou worden, zou ze een sterke schakel in haar team hebben als het ging om andere Pokémon vangen. En als Incendie een Magcargo zou zijn, had ze een goede fire type om grass types te vangen. Haar Treecko voerde ondertussen de aanvallen uit die ze opgedragen had gekregen door Abi: eerst een Pound om afstand tussen hun te creëren, daarna een Quick Attack om te zorgen dat Caterpie zijn evenwicht verlies en vervolgens gebruikte ze haar poten weer om zich om te draaien zodat ze met haar staart een harde slag op na kon geven. “Maak het af met Mega Drain!’ riep Abi. De pin kwam deze keer wel in het lijf van Caterpie terecht en Abi zag hoe de energie uit het lichaam van Caterpie gezogen werd. Ze pakte opnieuw een Poké Ball en gooide deze vervolgens in de richting van de Caterpie, toekijkend hoe de bug type naar binnen werd gezogen voor een tweede keer en de bal weer heen en weer schudde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 34
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: Vicious Caterpie? [OPEN]   za sep 23, 2017 9:02 pm
GEFELICITEERD CATERPIE LV.12 IS GEVANGEN!
Caterpie is toegevoegd aan je team slot
Geef Caterpie een nicknaam? Ja/Nee


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Vicious Caterpie? [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vicious Caterpie? [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: