[Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   ma aug 07, 2017 10:33 pm

Taking steps is easy
standing still is hardDie ochtend stond Taylor met een vreemd gevoel op. Ze had die nacht sowieso maar weinig slaap gevat, maar dat lag voor de verandering eens niet aan het sleutelwerk dat ze tot diep in de nacht wilde doen. Ze was zelfs op tijd naar bed gegaan in de hoop wat uitgerust te zijn. Helaas voor haar had haar hoofd die nacht andere plannen en bleef ze minstens de helft van de nacht in bed woelen en draaien. Het irriteerde Taylor om te moeten toegeven dat het door niemand minder dan de persoon die ze die dag ging zien kwam. Ze had zo haar best gedaan om haar gevoel opzij te schuiven, maar het mocht schijnbaar niet baten. Dat ze zich voornamelijk op Tiffany en diens nieuwe arm had gefocust was voor niets geweest. Nou ja, niet voor niets, natuurlijk. Er kwam hopelijk nog wel iets positiefs uit. Voor haar eigen gevoel had het alleen niet veel uitgehaald. Eén berichtje van Lynn en ze stond alweer bijna helemaal op haar kop.

Taylor schuifelde moeizaam de keuken in en zette de koffiemachine aan. Zonder haar ochtendkoffie ging ze de dag echt niet door komen. Met een zucht pakte ze een kopje uit de kast en wachtte ze ongeduldig tot het apparaat was uit geprutteld, terwijl ze nadacht over haar plan van aanpak. Ze moest sowieso langs de base vandaag, zodat ze kon aangeven dat ze niet beschikbaar was. Of haar superior het daarmee eens was, was nog maar de vraag. Taylor was daar alleen niet zo erg in geïnteresseerd. Hij kon haar toch niet in de gaten houden. De Stylers hadden nog geen tracker erin zitten, gelukkig. Dat was eigenlijk wel een functie die de blondine er het liefst in zag, omdat ze het handig vond voor het geval een Ranger vermist werd, maar ze was er zelf nog niet aan toe gekomen om het bij haar eigen Styler toe te passen. Daar had ze het voorlopig nog even te druk voor.

Haar koffie was klaar. Taylor gooide er een hoop melk en suiker in en roerde het goed door elkaar voor ze echt een slok nam. Meteen nadat ze het had doorgeslikt verliet een opgeluchte zucht haar mond. Dat had ze echt even nodig na die lange nacht. De blondine hoorde gestommel en constateerde dat Tiffany ook wakker was. Ze wilde niet dat haar zus haar in deze staat vond om vragen te voorkomen en vertrok terug naar haar kamer. Haar mok vond een plek op haar bureau en ze gooide meteen haar pyjama uit, maar staakte toen de omkleedsessie omdat ze eigenlijk niet wist wat ze aan moest doen. Haar uniform? Ze ging wel langs de base… Maar ze wilde helemaal niet bezig zijn met Rangerwerk vandaag. Het uniform aandoen vroeg om problemen die ze niet wilde oplossen. Aan de andere kant was het wel gewoon een uniform dag en ze wilde geen preek van haar baas riskeren. Keuzes, keuzes.

Taylor besloot alsnog haar uniform aan te trekken, maar alleen omdat ze niet uren voor de spiegel wilde staan. Normaal gesproken was ze niet zo moeilijk met haar outfits – ze kocht vooral setjes die al bij elkaar pasten en wisselden die alleen als ze daar echt zin in had, maar ze ging Lynn vandaag zien. Natuurlijk wilde ze er dan op haar best uit zien. Hoe kon dat beter dan met een uniform om aan te tonen dat ze haar werk serieus nam? Zelfs al deed ze dat niet… En had ze haar uniform de vorige keer ook al aan…

Ugh!”

Taylor gooide zich op haar bed en begroef haar hoofd in haar kussen. Wat moest ze met zichzelf aan? Zo had ze zich nooit gedragen en nu leek ze opeens een hoofdpersonage uit die soapseries die Tiffany altijd keek. Ze walgde van zichzelf, maar ze kon niet stoppen met nadenken over hoe ze eruit wilde zien. De brunette kon haar vast helpen! … Nee! Tiffany zou vragen stellen en Taylor wilde daar absoluut geen antwoord op geven. Bovendien vroeg ze Tiffany bijna nooit om hulp. Dat was alleen maar meer bewijs dat ze zichzelf niet was. Het smsen met ‘Hot Sox’ ging ook al ontzettend stroef. Het was allemaal zo… Zo… Ze had er niet eens woorden voor.

Met een grom rolde de blondine op haar rug en duwde ze zichzelf overeind. Ze was nog lang niet klaar met haar ochtendroutine. Haar koffie was nog niet op, haar tanden niet gepoetst, haar maag niet gevuld. Oh, en haar haren! Die waren nog steeds een zooitje! Wat moest Lynn wel niet van haar–stop. Stop. Taylor gooide haar koffie meteen achterover en vluchtte naar de badkamer. Ze bekeek zichzelf in de spiegel tijdens het tanden poetsen en vroeg zich herhaaldelijk af welke haarstijl Lynn zou verrassen. Toen ze haar haren borstelde om de knopen eruit te halen, probeerde ze dan ook een paar dingetjes uit. Het zag er allemaal net niet goed uit, dus besloot ze maar gewoon voor haar losse vlechtjes en de bloemenspeldjes te gaan. Standaard. Toch vond ze het zelf nog altijd leuk.

Zodra ze de badkamer uit kwam, oogde ze de keuken opnieuw. Wilde ze eigenlijk wel eten? Haar maag voelde alles behalve leeg en ze had zo het idee dat ze geen hap door haar keel ging krijgen. Taylor besloot daarom maar terug naar haar kamer te lopen. Daar haalde ze haar riem met al haar benodigdheden tevoorschijn en deed hem om. Voor ze echter de deur weer uit liep, pakte ze haar koffiemok van haar bureau en bracht hem naar de wasbak. Tiffany zou er vast wat van zeggen als ze hem niet in de vaatwasser stopte, maar ze voelde er op het moment vrij weinig voor om dat ding open te maken en zich te bukken, dus liet ze hem gewoon staan. Het was niet haar probleem.

“Ik ben de deur uit! Waag het niet om mijn kamer op te gaan,” riep ze naar haar zus. Er kwam niet veel reactie. Tiffany wist onderhand dat ze niet aan Taylors spullen moest zitten, dus nam ze zelf niet de moeite om de brunette nog even op te zoeken en het duidelijk te maken. Ze trok de deur achter zich dicht en voelde meteen een knoop in haar maag. Kon ze nog terug? Nee. Ja, maar nee. Taylor zuchtte weer. Even doorbijten. Zou ze niet blij moeten zijn om Lynn weer te zien? Dat was ze ook wel, maar tegelijkertijd voelde ze zich ook erg nerveus. Wat als ze zichzelf voor schut ging zetten met haar rare fratsen? De blondine schudde met haar hoofd. Ze moest eerst nog even langs de base. Daarna kon ze zich wel zorgen maken om de niet-date die ze heel graag als date wilde zien. Of wilde ze dat niet? Daten was maar een vaag concept voor Taylor. Dit hele gedoe was vaag.

Mokkend vervolgde ze haar weg naar de base. Het was dat ze koffie had gehad, anders had ze minstens zeven keer gegaapt onderweg. De gedachte “ik wil een dutje doen” kwam wel herhaaldelijk in haar op, maar daar ging ze verder niet op in. In plaats daarvan wreef ze een aantal keer in haar ogen om de slaap eruit te krijgen. Gelukkig was de wandeling naar de base niet ver en wist ze de weg al op haar duimpje. Ze zag meteen haar superior toen ze door de deuren naar binnen stapte en liep vastberaden op hem af. “Ik kom even zeggen dat ik vandaag de stad uit ben,” deelde ze al mee voor ze daadwerkelijk bij hem stond. Hij was toch niet druk in gesprek en ze had zijn blik al gevangen toen ze naar binnen kwam. De man knipperde verbaasd. “Hoezo?” vroeg hij lichtelijk bezorgd. Taylor legde haar armen over elkaar heen en weigerde oogcontact te maken. “Dat… Gaat je niks aan,” opperde ze. Hij krabde achter zijn hoofd. “Een beetje wel, maar als het te privé is dwing ik je niks te zeggen,” sprak hij tegen haar. “Zou je dan wel een kleine patrouille willen lopen waar je ook heen gaat? Voor de rest zal ik niks van je vragen.”

Taylor fronste. Meende hij dat nou serieus? Wat als ze naar het ziekenhuis moest? Moest ze daar dan gaan patrouilleren, ondanks dat ze ziek was? Dat was natuurlijk niet zo, maar ze vond het best oneerlijk dat hij zoiets van haar vroeg. Aan de andere kant; het was maar een patrouille. Meer niet. Dat kon ze naderhand nog wel doen. Desnoods. Ze kon er ook over liegen. Taylor knikte. “Sure. Dan ben ik er nu vandoor,” voegde ze eraan toe. Ze draaide zich om en liep zonder verder nog iets te zeggen de deur weer uit. Haar superior wenste haar nog succes, maar ze wist niet zeker of hij dat voor de patrouille of iets anders bedoelde. Zelf vatte ze het maar op als succes om met Lynn te gaan praten. Dat had ze wel nodig.

De weg naar de juiste route was lang en saai. Ze bedacht zich dat het vangen van een vliegtype eigenlijk heel handig was en vervloekte zichzelf dat ze dat tot nu toe nog steeds niet had gedaan. Vliegpokémon waren overal! Waarom maakte ze daar geen gebruik van? Ze had ook Ra kunnen jatten van Tiffany. Het was niet alsof haar zus hem nu miste. Ze keek amper naar de Charizard om. Taylor vond het overdreven, maar op het moment had ze er meer profijt van, dus maakte ze er geen opmerking over. Terug naar het appartement ging ze echter niet. Het risico om Tiffany tegen het lijf te lopen en dan iets te horen over dat ze zich vreemd gedroeg was te groot en dat wilde ze het liefst vermijden. Daarom zette ze nukkig voort en kwam ze met een resting bitch face en een chagrijnig humeur op route 14 aan.

Taylor keek meteen rond naar een paarse, katachtige pokémon. De modder hielp haar humeur niet echt, maar ze koos ervoor dit zo goed mogelijk te negeren. “Zit eens niet zo in over je uiterlijk,” mopperde ze op zichzelf. Iets wat ze, gelukkig, wel vaker deed, maar dat gebeurde vooral bij het sleutelen. “Als ik een Liepard was, waar zou ik dan zijn?” Ze hield halt en draaide een langzaam een rondje om haar volgende route uit te stippelen. Er gingen meer wegen naar Laverre, dus het was moeilijk in te schatten waar Lynn vandaan zou komen. Misschien kon ze Mordecai om hulp vragen? Nee, die kende de geur van Hot Sox helemaal niet en ze had niets van het meisje bij zich. Hm.

Een Starly trok haar aandacht. “Convenient,” mompelde ze tegen zichzelf. Ze haalde haar Styler tevoorschijn en stuurde de disc zonder pardon op de pokémon af. Met een paar snelle bewegingen van haar arm was de Starly gevangen en kon ze om hulp vragen. “Ik ben op zoek naar iemand en daar kan jij me wel bij helpen,” zei ze tegen de vogel. Hij keek haar vragend aan. “Een meisje van ongeveer zo groot,” begon ze toen. Ze hief haar hand om de hoogte van Lynn goed in te kunnen schatten en keek opzij om zelf te kunnen zien of het wel klopte. Opeens had ze door hoe groot de zwartharige was. Dat vond Taylor eigenlijk niet zo leuk. Was ze echt zo lang? Nee. Dat kon niet kloppen. Toch? “Ze heeft lang, zwart haar,” ging de blondine vlug verder. “En donkerblauwe ogen.” Arceusdank. Ze werd nog geen poëet. Straks ging ze nog dingen zeggen of denken als “ogen zou mooi blauw als de sterrenhemel op een heldere nacht”. Wacht. Nee. Verdorie !! https://m.imgur.com/XixFqmu?r!

Het scheen wel genoeg info voor de Starly te zijn. Toch vermeldde Taylor nog dat Lynn waarschijnlijk een Liepard bij zich in de buurt had. Het beestje knikte begrijpend, steeg op en vertrok dieper het moeras in. De blondine besloot dat het beter was om hier te blijven en koos daarom een stevig uitziende boom uit om met haar rug en voet tegen aan te leunen. De stilte die volgde verveelde haar. Afwezig ging ze met haar hand naar haar tasje en haalde ze er een oud fotootje uit. Het was die van haarzelf en Raymond. Taylors mondhoeken krulden lichtjes omhoog. Ze miste hem. Soms betrapte ze zichzelf erop dat ze wenste dat hij hier was, ondanks dat de Marchetti’s goed voor haar zorgden. Ze zou Tiffany voor geen goud in willen ruilen, maar… Raymond ook niet. “Kon jij me maar zeggen wat ik moest doen,” zuchtte ze. Zijn advies was altijd de beste. Al kon dat ook gewoon zijn omdat Taylor toen te jong was het als slecht advies te zien.

Ze stopte de foto weg en haalde Raymonds mondharmonica uit haar zak. Het was een tijd geleden sinds ze er voor het laatst op speelde, maar het kon nu geen kwaad om de tijd mee te doden. Ze koos al snel een nummer uit om te spelen en nam diep adem. Daarna blies ze het weer uit en legde haar vingers over een aantal openingen aan de achterkant heen. De melodieën kalmeerden haar om de één of andere rede. Dat het wel een heel typisch nummer was stond ze nog niet bij stil.


OOC: HET WAS DIT OF 14 REASONS WHY OK. IK WILDE IETS MET 14.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   wo aug 30, 2017 8:10 pm


Een zacht geluid en een even zachte neus tegen haar wang wekten haar. Haar ledematen voelden stijf aan. In haar ogen wrijvend ging Lynn rechtop zitten, voor een kort moment verward door haar omgeving. De geuren en kleuren van hout, modder en bladeren begroetten haar: een ongewone aanblik bij het ontwaken, tegenwoordig. Vroeger was zoiets iedere ochtend haar uitzicht geweest, nu was ze gewend geraakt aan  het zien van de nette maar onpersoonlijke inrichting van een kamer in het Pokécenter. Haar leven was veranderd, realiseerde Lynn zich op dat moment, en was nog steeds aan het veranderen. Het verbeterde zich, voegde een voorzichtig hoopvol stemmetje aan die gedachte toe. Het was alweer even geleden dat ze in de open lucht had moeten slapen, tenslotte. Of nou ja, slapen.. Twee krappe uurtjes dommelen in de late ochtend na een hele nacht geprobeerd en gefaald te hebben om aan niets te denken – om zeker niet aan een bepaalde blondine te denken, doe het niet, oh Arceus daar gaan we – voldeed misschien niet echt aan die beschrijving. Of dat ook een verbetering was, wist Lynn niet zeker.

Taylor. De ontmoeting. Ze was extreem nerveus, had dat niet weg kunnen slapen. Weken na de sjaal afgemaakt te hebben had Lynn eindelijk de moed bij elkaar weten te rapen om de blondine ook daadwerkelijk te vertellen dat het ding af was. Het schrijven van de berichtjes had daar weken en zo'n twee uur van gemaakt. En nu was de dag hier, nu zou ze de blondine haar werk kunnen overhandigen. Even liet Lynn haar blik gaan naar het handwerk, dat ze op het moment zelf om haar nek droeg aangezien dit de veiligste en makkelijkste manier was geweest om het mee te krijgen. Het uitzoeken van de wol had langer geduurd dan bij haar andere projecten, omdat ze precies de juiste kleur had willen vinden: het pastelroze van de ogen van de persoon voor wie de sjaal was. Gelukkig was de schakering te vinden geweest, en had Lynn de winkel met enkele bollen dikke wol en een dunnere portemonnee de winkel kunnen verlaten. Het haast kinderlijke enthousiasme dat ze gevoeld had, maakte dat ze niet eens inzat over dat laatste.

Kort liet ze haar hand over de stof gaan, waarna ze hem naar Zara uitstak om de pokémon achter haar oor te kunnen krabbelen. "Goedemorgen, maatje." De Liepard reageerde niet op de aanraking, noch op haar begroeting. Lynn fronste. Haar blik werd zelfs niet beantwoord; Zara staarde strak naar iets achter haar, haar spieren licht gespannen. Meteen wist de jonge trainer dat er iets mis was. Vlug draaide ze zich om – voor zover dat in haar zittende positie kon, in ieder geval – en richtte haar ogen op dezelfde plek als de gifgroene van haar maatje.

Er zat een vogelpokémon.

Dat.. Was het eigenlijk wel. Aanvallen deed de Starly niet, wegvluchten evenmin. Lynn ontspande een beetje, maar bleef op haar hoede. Als Zara alert was, had dat immers vrijwel altijd een goede reden. Het enige wat haar echt opviel aan het wezentje, echter, was dat hij zijn kraaloogjes strak op haar gericht had, alsof hij haar aan het inschatten was. Waarschijnlijk was dit wat Zara niet helemaal bevallen had, besloot de zwartharige. Dat het wezentje haar maar bleef bekijken, zorgde er wel voor dat ze een licht ongemakkelijke kriebel voelde. Ze overwoog om gewoon weer terug te draaien en de pokémon met rust te laten. Iets hield haar tegen, echter. Het gevoel dat deze actie wel erg zwakjes was, was een goede kandidaat. Lynn gebruikte daarom haar armen om, nog steeds zittend, ook haar onderlichaam naar de Starly te kunnen draaien, zodat ze volledig tegenover hem zat. Zara draaide met haar mee. "Hallo daar," sprak het meisje, een kalme toon in haar stem. Even bleef de pokémon stil, waarna hij één enkele piep liet horen en naar voren hupte om aan de mouw van haar vest te kunnen trekken.

Zara was het hier niet mee eens, en begon waarschuwend te sissen. Ze was een erg sociale pokémon, maar als iets haar maatje bedreigde – in haar ogen – werd dit aspect van haar persoonlijkheid verdrongen door beschermingsdrang. Op het moment zag Lynn de noodzaak daarvan niet in, al waardeerde ze het wel om te zien dat de Liepard zoveel om haar gaf. "Het is oké, Zara." Kort keek de Liepard haar aan voordat ze haar gesis staakte. Ze hadden wel ervaring met Starly; in de regio waar Lynn meer dan de helft van haar leven hadden doorgebracht, waren ze niet weg te denken. Omdat je ze buiten altijd wel zag en de zwartharige bijna altijd buiten had geleefd, wist ze wel zo ongeveer wat deze wezentjes bezighield. "Sorry, ik heb geen eten voor je," vervolgde ze dan ook tegen de wilde pokémon, voorzichtig proberend om haar vest uit de snavel van de Starly te bevrijden. De vogelpokémon keek haar beledigd aan. Lichtelijk verrast keek Lynn terug. Het wezentje begon harder aan haar mouw te trekken, en Zara leek klaar om alsnog een mep uit te delen. Een 'uh' verliet de mond van het meisje. "Is.. Er misschien iets anders?" vroeg ze, bij gebrek aan iets anders om te zeggen. Kort liet de vogelpokémon los om een bevestigend geluid te kunnen maken, waarna hij het trekken nog dwingender hervatte. Lynn wisselde een blik met Zara. Een mix van emoties was in de ogen van de pokémon te zien. De Liepard wist ook niet langer hoe ze hiermee om moest gaan, dat was duidelijk.

Dat zijn bedoelingen onduidelijk waren, leek op dat moment ook tot de Starly door te dringen. Waarom dat hem ertoe aanzette om naar de sjaal te springen, wist Lynn niet, maar blij was ze er niet mee. "Ho!" In een reflex bewoog ze naar achteren, de sjaal met een arm tegen zichzelf aandrukkend. Ze kreeg een vreemde blik van de vogelpokémon. "Die moet heel blijven," lichtte de zwartharige toe. Ze probeerde de kriebel in haar buik bij de gedachte aan voor wie het ding was zo goed mogelijk te negeren. Ze wist nog steeds niet helemaal wat ze van die reactie moest vinden. Ergens voelde het heel prettig, ergens wilde ze het ver in een hoekje wegstoppen en hopen dat het daar ook bleef.

Een zucht verliet de mond van de zwartharige. "Oké, we kunnen hier uit komen." Het leek erop dat de Starly anders niet weg zou gaan, en achtervolgd worden door een wilde pokémon als ze Taylor ontmoette – nee, ze had nu geen tijd voor zenuwen, ze had geen tijd voor herinneringen aan hun vorige afspraakje en wat de blondine toen had gedaan en hoe haar glimlach was geweest – leek Lynn niet ideaal. Het wezentje was gestopt met aan haar kleding trekken en stond nu ongeduldig voor haar. Zara was gaan liggen, haar kop op rustend op een voorpoot maar haar ogen nog steeds oplettend op de vogelpokémon gericht. "Het gaat niet om eten—" verontwaardigde piep "—maar je wilt wel iets van ons." Bevestigende piep. Lynn fronste. Daar was ze niet veel verder mee gekomen. "Hulp, misschien?" probeerde ze. De 'nee!' was bijna in de piep te horen. Hmm.. Terwijl de zwartharige nadacht over andere opties, besloot de Starly een derde poging tot het overbrengen van zijn bericht te doen, deze keer op een andere manier. De pokémon hupte naar Lynn toe en vervolgens een eindje weg van haar, afwachtend over zijn schouder kijkend. Hij herhaalde de serie bewegingen nog een keer toen de enige reactie die hij kreeg verwarring was, en toen had Lynn het. Oh. Haar ogen werden iets groter. Oh. "Moeten we meekomen?" Vogelversie van eureka. Ze hadden het.

Wat Lynn een tijdje later haar ogen van de lucht – met daarin de Starly – af liet wenden, was de muziek. Verrast zocht ze naar de bron van het geluid, maar vond niets; bomen benamen haar het zicht. Nu ze op grond-niveau rondkeek, zocht ze ook even naar Zara, die ze gelukkig wel vond. Aangezien de Starly niets uit leek te willen halen, was de Liepard in haar hol-in-de-buurt-rond-en-ruik-aan-interessante-dingen-gewoonte vervallen. De katachtige pokémon had de melodie opgepikt, maar leek het niet interessanter te vinden dan het blaadje dat ze momenteel aan een snuffelonderzoek onderwierp. Met een glimlach richtte Lynn haar aandacht weer op de lucht.

Hoe verder ze de Starly volgde, hoe dichterbij het geluid leek te komen. Lynn kon niet plaatsen welk instrument gebruikt werd, maar herkende het nummer genoeg om te weten dat ze het ooit eens eerder gehoord had. Ze ging zo op in het luisteren en volgen dat ze de muzikant pas zag toen ze zich op zo'n vijftien meter afstand bevond. Het was Taylor. Haar hart begon sneller te kloppen, en leek toen naar haar maag te vallen. Oh Arceus, het was Taylor. Het was Taylor en ze zag er perfect en kalm uit en zij had amper geslapen onder een boom in de modder, in kleren die al even niet meer gewassen waren, en was nu allesbehalve kalm. Dit was niet de indruk die ze wilde maken. Meteen gingen Lynns handen naar haar haren, om een verwoede poging te doen nog iets aan haar presentabel te krijgen. Ze was hier niet klaar voor. Kon ze nog terug? Ze wist spontaan niet meer hoe praten werkte. Kon ze zich nog achter een bosje verstoppen, daar toevallig woorden om te zeggen en schone, nieuwe kleding vinden? Nee, want haar benen liepen door, achter de Starly aan. Haar hoofd was leeg en tegelijkertijd te vol. Taylor zag eruit als een goede droom.


Ik vergeef het je
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   wo aug 30, 2017 10:17 pm

Taking steps is easy
standing still is hardZoals altijd had het bespelen van de mondharmonica een specifiek kalmerend effect op haar. Taylor kon zichzelf even lekker meegeven in het bespelen van het instrument en vergat eigenlijk al het andere om haar heen. Ze sloot haar ogen in concentratie en had alleen nog maar aandacht voor het geluid dat ze zelf maakte. Haar vingers gleden als vanzelf over het voorwerp heen, waardoor er steeds een net wat andere melodie uit kwam, en het tezamen een bekend liedje vormde. Taylor stond er zelf niet zo bij stil welk lied het eigenlijk was en hoe typisch de originele tekst klonk. De energie van het ritme zorgde ervoor dat ze een beetje op haar plek heen en weer begon te wiegen – haar tempo iets lager dan het eigenlijke ritme. Tiffany had al vaker gezegd dat ze niet kon dansen, maar als ze alleen was, dan vond Taylor het niet erg om te doen. Het was niet alsof ze het echt kon laten.

Haar verstand stond op nul en haar zintuigen waren allemaal bezig met het moment waar de blondine nu in leefde. Ze hoorde niet dat er iemand haar kant op kwam gelopen. Ze zag ook niet dat de Starly vlak voor haar op de grond landde. Pas toen ze even een hele kleine pauze nam om adem te halen, opende ze haar ogen vluchtig en schrok ze van het figuur van de Starly. Taylor duwde zichzelf overeind en liet haar handen zakken, de mondharmonica strak in haar linkerhand gehouden. “Dude, doe dat nooit meer,” sprak ze streng tegen de vogel. Hij hield zijn hoofdje een tikje schuin. “Ik meen het. Als dit niet zo belangrijk voor me was,” ze hield de mondharmonica omhoog en wees ernaar. “Dan had ik hem naar je hoofd gegooid.” De Starly sprong van de grond en vloog naar haar schouder. Taylor wilde hem met haar hand wegwapperen en hem ontwijken toen ze zich half omdraaide – en haast opnieuw schrok van een nieuwkomer.

Pastelroze ogen staarden naar het figuur van Lynn en voor enkele tellen bleef de blondine bevroren staan. Shit. Hier was ze niet op voorbereid! Het hielp ook niet dat haar blik het meisje meteen afzocht in een poging om haar in één keer in zich op te nemen. Was dat modder? Had Lynn buiten geslapen? “Is…” viel over haar lippen voor ze er erg in had. Taylor had geen flauw idee waar ze heen wilde met die zin. Haar mond schijnbaar wel. “Is alles oké?” Toen zag ze de sjaal die om de zwartharige haar nek hing. Hij was roze. Was dat… Was die voor haar? Ze betrapte zichzelf erop te hopen dat het ding nu naar Lynn rook.


_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   do sep 14, 2017 2:25 pm


Oh nee, de Starly landde voor Taylor. Oh nee, Taylor opende haar ogen en leek zich weer bewust te worden van haar omgeving. Oh nee, haar benen liepen nog steeds door, en toen stond Lynn zo dicht bij de blondine als ze durfde – wat niet erg dichtbij was – en voelde ze haar pastelroze ogen over haar heen gaan. Haar wangen kregen vrijwel onmiddellijk een rode tint. "Hey," wist ze eruit te krijgen, maar met moeite. Ze was hier absoluut niet klaar voor.

Er werd gevraagd of alles oké was, en meteen was Lynn zich er weer volledig van bewust hoe ze eruit zag. Een 'uh' ontglipte haar en ze moest de neiging om weg te kijken onderdrukken. "Ja hoor." De leugen viel zo van haar lippen. Ze voelde zich niet oké. Dit ging nu al mis. Ze had hier veel beter over na moeten denken. Wie sprak er nou weer af de dag nadat je in een bos moest slapen, terwijl je van tevoren al wist dat je in het bos zou slapen? Wie? Deze idioot. "Hoe gaat het met jou?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   za sep 16, 2017 4:38 pm

Taking steps is easy
standing still is hardDe ‘uh’ die in eerste instantie volgde was zorgwekkend – en dat was een emotie die Taylor niet graag voelde. Ze duwde het in een donker hoekje en probeerde er weinig aandacht aan te besteden. Het laatste wat ze wilde was erop ingaan. Lynn vertelde haar dat het wel goed zat. De blondine geloofde haar voor het grootste gedeelte, maar een klein, ander deel van haar bleef nieuwsgierig over de modder en de twijfel in de zwartharige haar stem. Lang kon ze er niet over nadenken. Lynn vroeg namelijk hoe het met haar ging. Taylor’s blik gleed kort naar de mondharmonica in haar handen en ze herinnerde zich dat ze zelf ook niet honderd procent in orde was. Toegeven daaraan zag ze echter als een zwakte, dus propte ze nonchalant het instrument terug in haar zak. “Yeah, wel oké,” was haar antwoord, terwijl ze haar schouders ophaalde. “Ik moet een patrouille lopen.” Het rolde zo van haar lippen. Ze wilde Lynn niet het idee geven dat ze weinig tijd voor het meisje had, dus beet ze haast op haar tong toen ze besefte wat ze gezegd had.

“Maar dat kan ik doen wanneer ik wil,” voegde ze er gehaast aan toe. Pfoe. Goeie redding. Ze hoefde de patrouille niet eens te doen. Gewoon zeggen dat ze het gedaan had en dat was dat. Waarom deed ze dat dan niet gewoon? Taylor fronste lichtjes. Misschien omdat ze geen verkeerde indruk wilde maken. Maar op wie? Lynn? Die zat niet eens bij de organisatie. Ze dacht veel te veel na. Haar pastelroze ogen begaven zich afwachtend terug naar de zwartharige. Om de een of andere rede wilde ze zelf niet over de sjaal beginnen. Dat was nieuw.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   za sep 23, 2017 6:09 pm


Terwijl Lynn in gedachten met haar hoofd tegen een van de bomen in de omgeving bonkte, luisterde ze met een schijnbaar rustig uiterlijk naar Taylors antwoord. Het ging wel oké – dat deed haar goed om te horen – en de blondine moest een patrouille lopen. Oh. Kon de blondine haar gezelschap daarbij wel gebruiken? Lynn wilde haar mond al opendoen om te zeggen dat ze dan ook wel de sjaal kon geven en kon gaan, als Mis-T-que dat wilde, toen haar gezelschap eraan toevoegde dat ze kon doen wat ze wilde. Lynn kon niet anders dan glimlachen. Om de woorden van de blondine en hoe deze gebracht waren, maar ook om wat ze inhielden. Ze hoefde nog niet weg. Haar gezelschap leek niet ongewild.

Desondanks verscheen er een kleine frons op het gelaat van de zwartharige toen nog een andere betekenis van die woorden tot haar doordrong: de blondine leek de patrouille af te willen zeggen voor haar. Hoewel ook dat een wilde stroom aan gevoelens ontlokte bij Lynn, besefte ze zich ook dat dit niet helemaal goed voelde. Zij kwam niet voor een belangrijke taak, dat was niet juist. "Maar.." begon ze dan ook, een kort moment nemend om haar gedachten te ordenen. "Ik wil je niet tegenhouden," besloot ze. Wacht, nee, nu klonk het misschien alsof zij onder de afspraak uit probeerde te komen. Alsof ze helemaal niet in het gezelschap van de blondine wilde zijn, wat verre van de waarheid was. Daarom vervolgde ze haastig: "Ik bedoel, zo'n patrouille is belangrijk, toch? Als het voor jou nu niet uitkomt, kunnen we ook een andere keer afspreken? Of.." Ze was aan het bazelen. Oh Arceus. "Misschien kan ik meelopen, of iets?" Lynn dwong zichzelf om niet nog enkele variaties van 'mag dat wel', 'vind je dat oké' en 'als dat geen problemen geeft' aan haar uitspraak toe te voegen. Misschien moest ze alsnog gewoon de sjaal naar de blondine gooien en wegrennen.

Wacht, de sjaal. Ze had de sjaal nog niet eens gegeven. Een 'oh' ontschoot haar. Vlug wikkelde Lynn het ding los en stapte naar voren. Waarom ze haar handen en de sjaal automatisch hief om hem om te kunnen doen bij de blondine wist ze niet, maar net voordat ze dit plan ook daadwerkelijk uit kon voeren, kwam het besef. Oh. Haar handen bleven in de lucht hangen, ergens halverwege haarzelf en haar gezelschap. En nu kon ze natuurlijk ook niet meer terug oh nee. "Uh.. Mag ik?" Ze durfde Taylor niet langer dan een aantal seconden aan te kijken. Fantastisch, Lynn. Goed gedaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   zo okt 01, 2017 12:04 am

Taking steps is easy
standing still is hardHet kleine fronsje op Hot Sox haar gelaat was genoeg om Taylor te laten nadenken over haar woorden. Oh nee. Had ze iets verkeerd gezegd? Had ze iets door laten schijnen wat niet doorgeschenen mocht worden? Shit, wat als ze Lynn nu juist wegjoeg? De zwartharige gaf aan haar niet te willen tegenhouden van haar officiële taken. De blondine wilde zeggen dat het haar eigenlijk niet veel boeide wat de base van haar verwachtte, maar de woorden bleven in haar keel hangen. Het was alsof iets haar tegenhield om zo laks over haar huidige baantje te denken. Ze was nu een Ranger. Ze moest haar taken serieus nemen. Hoe wilde ze Tiffany anders beschermen? Nu ze erover nadacht… het was nu ook haar taak om Lynn te beschermen.

Laatstgenoemde gaf aan dat ze wel mee kon lopen. Taylors volledige aandacht keerde terug naar de zwartharige en haar hart maakte een klein sprongetje naar haar keel. Wow. Kalmeer. Reageer! “Als…” kwam er langzaam uit haar mond. Yes, goed zo! “Als je dat niet erg vindt?” Taylor overwoog om er nog aan toe te voegen dat het dan ook leuker voor zichzelf was, maar dat vond ze uiteindelijk te zoetsappig, dus hield ze dat voor zichzelf. “Het meelopen, bedoel ik.” De blondine kon nog net de neiging weerstaan om naar haar voeten te kijken, want schoenen leken ineens een stuk interessanter te zijn. Toch kreeg ze het niet voor elkaar om oogcontact te zoeken en te behouden, dus keek ze kort naar de Starly die nog steeds niet was weggevlogen. Zat hij hen gewoon te bespieden?

Taylors pastelroze ogen baanden zich alsnog een weg naar Lynn toen ze beweging in haar ooghoek opmerkte. De zwartharige kwam haar kant op. Ze had haar handen vol met de roze sjaal en geheven. Het kostte de blondine enkele tellen voor het besef kwam dat Lynn de sjaal bij haar om wilde doen. Er werd gevraagd of het oké was. Taylor was er ondertussen pertinent zeker van dat ze rood was aangelopen, maar ze hoopte dat ontkenning ervoor zou zorgen dat de kleur weg zou zakken. “… J-Ja.” Ze! Stotterde! Ze kon wel door de grond zakken van schaamte. Een stotterende Marchetti. Het moest niet gekker worden.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   wo okt 18, 2017 11:50 pm


Als ze het niet erg vond om mee te lopen, dan kon dat. "Oh, nee hoor," reageerde Lynn snel. Erg snel. .. Te snel? Vanbinnen gilde de zwartharige. Arceus, ze twijfelde aan alles. Ze zag zichzelf niet als een pro in sociale interactie, maar zo erg was het haast nooit geweest. Alleen die keer in het washok en in de Poffins & Berries, en misschien een enkele keer in een veel verder verleden. Verwoed probeerde Lynn de overeenkomsten tussen die situaties en de situatie van nu te negeren en zichzelf onder controle te krijgen. Ze moest iets doen om de stilte van haar kant – de stilte die alleen maar meer nadruk legde op hoe snel haar antwoord was gekomen – te doorbreken. Denk, denk.. "Ik hou wel van een wandeling," gooide ze er daarom met een vluchtige glimlach uit. Het was het eerste dat in haar was opgekomen, en ook nog eens de waarheid. Bovendien was het een veilige uitspraak, dacht ze. Misschien, heel misschien, was er een kans dat dit toch niet op een ramp uit zou lopen.

Oh nee laat maar. Het was al een ramp. Dit kon ze niet terugdraaien, niet zomaar even oplossen. Daar stond Lynn dan, de sjaal in haar handen. Taylor in de ogen kijken durfde ze niet langer aan, vrezend dat ze dan van top tot teen rood aan zou lopen. Dat de blondine niet veel later aangaf dat ze de sjaal om mocht doen, dwong Lynn echter om dit wel te doen. De wol om het meisje wikkelen zou vreselijk mislukken als haar blik strak op een hoop dode bladeren gericht was, immers, en ook dat nog verpesten wilde de zwartharige absoluut niet. Ze verzamelde al haar moed, verschoof haar blik, en kon een moment langer niet bewegen toen ze Mis-T-que's met blosjes gedecoreerde gezicht zag. Oh help. Oh help oh help. Nu ze keek, kon ze ook niet meer wegkijken. Langzaam, nog steeds bevangen, bracht Lynn haar handen naar voren en sloeg voorzichtig de sjaal om de blondine. Losjes, maar wel strak genoeg om een lekker warm gevoel te geven – zoals zijzelf haar sjaals het liefste droeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   za okt 21, 2017 9:42 pm

Taking steps is easy
standing still is hardZe werd een beetje overdonderd. Het viel Taylor eigenlijk niet op hoe snel Lynn reactie gaf, maar dat ze erin meestemde was hetgeen dat haar wist te verbazen. Hoe leuk kon een patrouille nou eigenlijk worden? De blondine wilde in eerste instantie niet toegeven dat ze het met de zwartharige erbij een stuk leuker zou vinden. Waarom eigenlijk niet? Ze had al lang en breed geaccepteerd dat ze iets was beginnen te voelen voor de ander, al was het maar een domme crush. Die Vivillon in haar buik waren prima bewijs. Voor Taylor er echt erg in had, weerspiegelde ze de glimlach die ze van Lynn kreeg. Het maakte die Vivillon net een beetje energieker. “Okay,” wist ze eruit te persen. Praten ging moeizaam als je emoties voelde, ondervond ze nu. Wie had dat nu weer bedacht?

Als het al aanvoelde alsof de Vivillon net hadden gegeten om extra te kunnen fladderen, dan leek het wel alsof ze ADHD hadden zodra Lynn aanbood om de sjaal bij haar om te doen. Er werd oogcontact gemaakt en Taylor overwoog om weg te kijken. Dat lukte niet, zelfs als ze het voor de volle honderd procent had gewild. Elke stap die Lynn dichterbij zette, was er eentje die ervoor zorgde dat de warmte en de Vivillon haar bleven overweldigen. Help. Help! Ze durfde niks meer te zeggen. Zelfs niet toen de sjaal om haar nek hing. Het enige waar ze aan dacht was dat de subtiele aanraking, waarvan ze niet eens zeker wist of het echt was gebeurd, van Lynn haar veel te kort had geduurd. Taylor forceerde zichzelf om er niet al te lang bij stil te staan. Kon ze niet iets doen? Misschien zeggen?

Er kwam iets in haar op wat ze wel zou kunnen zeggen. Het lag alleen zo niet in haar karakter om dat te doen… Toch kon ze het niet op een stilte laten hangen. Niet na die achtbaan aan emoties die ze net had beleefd. Ze had afleiding nodig. “… Dankjewel,” mompelde ze, nog net verstaanbaar genoeg. Ze vertrouwde haar stem nog niet helemaal om op haar normale volume te spreken. Taylor haalde haar schouders wat op om zich wat dieper in de sjaal te nestelen. Hij was heel zacht… Op dat moment prikkelde een geur haar neus. Het duurde een paar tellen voor ze hem echt kon plaatsen, maar het was precies waar ze op gehoopt had. De geur was niet heel sterk aanwezig. Hij was er wel en daar ging het haar om. Het rook een beetje naar Lynn. Een tevreden glimlachje speelde met haar lippen.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   zo okt 29, 2017 1:00 am


Haar blik werd beantwoord. Dit bemoeilijkte een aantal kleine dingetjes voor Lynn, zoals rustig blijven,  ademhalen en blijven ontkennen dat dit niets was. Dit was Iets. En het was goed, maar op het moment ook heel erg eng omdat ze er geen enkele ervaring mee had. Ze wist niet wat ze ermee aan moest, laat staan hoe ze er op een goede manier mee om kon gaan, en daarom stapte Lynn na de sjaal om gedaan te hebben meteen weer naar achteren. Het wegstoppen en er niet naar handelen was natuurlijk de beste oplossing, zei haar brein. Natuurlijk, knikte Lynn in haar gedachten, ook al was haar hart het er niet mee eens.

Na wat een pastelroze eeuwigheid leek te zijn, werd er weer gesproken. Woorden bestonden weer. Lynn betrapte zichzelf erop dat ze al veel te lang aan het staren was en wendde haar eigen blik vlug af. Bomen en modder bestonden ook weer. "Graag gedaan," reageerde ze, nog net op tijd de woorden 'het staat je heel goed' inslikkend. Ze zou niet handelen, herinnerde de zwartharige zichzelf gefrustreerd. Wie ook nog bestond – en dit schijnbaar graag duidelijke wilde maken, aandachtsvrager die ze was – was Zara. De katachtige Pokémon kwam aan gesprint, druk miauwend, en stopte abrupt met beide acties toen ze een nieuw gezicht zag. Een gezicht omlijst door blond haar, met de geur van haar maatje om haar nek. Als Lynn niet zo bekend was geweest met de lichaamstaal van de de Liepard, dan was het lichte draaien van Zara's oren haar niet opgevallen. Het bracht haar kort van haar stuk, maar ze herstelde zich snel. Manieren bestonden. "Oh, Taylor, dit is Zara. Zara, dit is Taylor," sprak de zwartharige, met een glimlachje vervolgend: "of Mis-T-que." Zara keek haar enkele seconden aan voordat ze haar gifgroene blik op Taylor richtte. Lynn wist niet goed hoe ze de blik van haar maatje moest interpreteren. Dat was al vele jaren niet meer voorgekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   zo okt 29, 2017 9:30 pm

Taking steps is easy
standing still is hardDe wilde achtbaanrit was nog niet voorbij. Taylor vroeg zich namelijk een hele hoop dingen af. Wat betekenden de handelingen van Lynn? Het was niet gebruikelijk om zo dichtbij iemand in de buurt te komen, toch? Je stelde niet zomaar voor om een sjaal om te doen bij een ander, toch? De blondine maakte zichzelf helemaal gek. Al die twijfels… Ze had er een hekel aan. Waarom kon het niet gewoon duidelijk worden? De zwartharige bracht haar de afleiding die ze nodig had. Of, eigenlijk, was het de Liepard van Lynn die afleiding kwam bieden. De kat werd voorgesteld als Zara. Taylor richtte haar pastelroze ogen op het paarse wezen en zag een blik die ze niet kon plaatsen. “Wat?” was eruit voor ze er erg in had en ze beet direct op haar tong toen ze het zichzelf hoorde zeggen. Bot zijn was voor haar heel natuurlijk, maar moest dat nou echt bij iemand waar Lynn heel close mee was? De vraag die ze zich in haar hoofd stelde, zorgde ervoor dat ze de woorden ‘heb ik iets van je aan?’ inslikte. Het was niet haar bedoeling om gemeen te zijn. Voor de verandering. Zara had haar nog niks misdaan. Misschien kon ze het nog goedmaken. De blondine hurkte naar de grond en stak haar hand naar de Liepard uit. Pokémon waren voor haar een klein beetje gemakkelijker om mee om te gaan. Zij waren tenminste duidelijk wat voor een intenties ze naar haar toe hadden.

… Haar team en Ra, in elk geval. Dat het bij wilde pokémon ook veel stroever ging, was een feit dat ze voor het gemak even vergat.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   ma maa 12, 2018 4:10 pm


Met de seconde kreeg Lynn hier een slechter gevoel over, al kon ze niet goed omschrijven waarom. Ze vertrouwde Zara. Ze dacht Mis-T-que ook te kunnen vertrouwen, wilde dat ook graag. Toch leek er iets te botsen; de oren van haar maatje trokken nog een stukje naar achteren toen de 'wat' haar bereikte. Lynn fronste. Moest ze... Ingrijpen? Ze wist nog niet eens wat er precies aan de hand was. Wat als ze het erger zou maken – wat 'het' dan ook mocht zijn?

Door haar getwijfel was het moment voor een interventie gekomen en gegaan, en bevond Taylors hand zich inmiddels binnen het bereik van Zara. De Liepard was gespannen, dat was duidelijk aan haar te zien. Plots keek het wezen over haar schouder naar Lynn, waarop het meisje vragend terugkeek. De blik in die gifgroene ogen veranderde in iets dat Lynn wel kon herkennen; resignatie. Deze ontwikkeling verwarde haar mogelijk nog meer, maar ze stond zichzelf niet toe om er al te lang over na te denken. Dat probleem – als dat het was? Ze wist het nog steeds niet zeker – zou moeten wachten tot ze alleen was. Ze had nu geen ruimte in haar gedachten om daar aan te besteden. Bovendien had Zara haar kop naar voren gebogen om aan Taylors hand te ruiken en eventueel wat aaien in ontvangst te nemen, wat een goed teken moest zijn. Haar normale enthousiasme voor het ontvangen van aandacht ontbrak nog steeds, echter. Lynn begreep er weinig van, en dat voelde alles behalve prettig.

Misschien... Misschien kon ze het gewoon negeren voor nu. De aandacht op iets anders leggen en hopen dat dat hielp. "Uh, Taylor, zullen we gaan?" stelde ze daarom voor. Lynn had eigenlijk geen idee hoe een patrouille werkte, maar er hoorde vast rondlopen bij, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   zo maa 18, 2018 11:14 pm

Taking steps is easy
standing still is hardDe seconden die volgden waren zenuwslopend. Taylor had geen flauw idee hoe de band tussen Lynn en Zara in elkaar zat, maar de meeste trainers die ze kende waren erg close met hun pokémon. Het voelde haast alsof ze gekeurd werd door een slager. Dat was in ieder geval hoe ze het ontmoeten van ouders altijd had bekeken. Bij Raymond, bij de Marchetti’s en nu… Bij een doorsnee Liepard. Dit sloeg echt helemaal nergens op. Taylor had sterk de neiging om weer overeind te komen en weg te rennen. Het was niet alsof ze… Nou ja… Misschien… Ach, wie hield ze voor de gek? Ze liep te hard van stapel, ze moest kalmeren.

Zara bood haar afleiding door dan eindelijk aan haar hand te snuffelen. Taylors ogen lichtten onbewust op. Ze had de test doorstaan. De zelfbedachte, belachelijke test waarvan de uitslag misschien wel helemaal niets betekende. Uit automatisme liet ze haar hand over het kopje van Zara glijden en kriebelde ze achter diens oor. Was ze niet zo druk met haar gedachten bezig, dan had ze die verstrooide blik in haar eigen ogen wel weten te verbergen.

Lynns stem verbrak haar minieme concentratie. Ze keek vragend op en schoot direct erna overeind. “Oh euh,” mompelde ze in zichzelf. Ze kuchte. “Ja, euhm, ja.” Pastelroze ogen gleden even terug naar de paarse kat voor ze besloot om het voortouw te nemen en vooruit te marcheren. “Deze kant op.” Ze wist niet eens waarom ze dat zei. Het was niet alsof ze de weg hier kende of dat er een pad naar problemen kon leiden.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 346
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   ma maa 19, 2018 11:20 pmA burmy hangs from the branch right above you!
Wait, is it... covered in mistletoe? That probably means it belongs to someone.

_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   do sep 06, 2018 12:34 am


Iets in Taylors blik veranderde toen Zara dan toch aan haar hand snuffelde. Het was iets kleins, maar het was wel het kiezeltje dat stenen en rotsen aanspoorde om naar beneden te donderen. En daar stond dan haar voornemen om niets te doen en stil te blijven, wachtend onderaan de berg, met een klein houten schildje. Hier zou het niet tegenop kunnen, maar voor nu stond het nog. De blondine krabde Zara achter haar oor, en ondanks alles kantelde de Liepard haar kop naar de hand. Een tweede kiezel landde.

Met haar handen in haar zakken wachtte Lynn op dat ze zouden vertrekken. Haar maatje en Taylor stonden kort en onbeweeglijk tegenover elkaar, en opnieuw werd ze herinnerd aan de ongewone spanning die van de katachtige pokémon uitging. Zodra Taylor haar gepasseerd was, probeerde Lynn de blik van de Liepard te vangen. Zara keek strak voor zich uit, maar nam wel haar vaste plaats aan haar zijde in. Kort fronste Lynn, waarna ze toch gewoon maar in beweging kwam. Ze wilde Taylor niet alleen laten lopen. Terwijl ze met grotere passen de afstand tussen haarzelf en de blondine verkleinde, schuurde Zara's flank haast constant langs de zijkant van haar been.

Ze wilde geen vraagtekens. Ze wilde een goede dag. Nu ze naast Taylor liep, leek dat al iets beter mogelijk. "Het avontuur tegemoet," probeerde ze, niet precies wetend waarom ze voor die woorden gekozen had. Alsof het als instemming bedoeld was, volgde er een kreetje van boven haar hoofd. Meteen schoot Lynns blik omhoog, waardoor ze zicht kreeg op een rood strikje, groene blaadjes en kleine witte besjes. Wacht, die herkende ze. Die had ze eerder gezien. Oh nee. "Wat…" Gele oogjes keken glunderend op haar neer. "Wat is dat?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: [Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Patrol] 14 First Dates [+Lynn Xavier]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Laverre City :: Laverre Nature Trail-
Ga naar: