Spraycan Soul
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Spraycan Soul

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Jane Harper
Punten : 459
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

BerichtOnderwerp: Spraycan Soul   wo jun 21, 2017 4:18 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
Ze zette zich af, haar handen stevig om de dakrand geklemd. Als in protest rammelde de inhoud van haar rugzak – kleine tikken, metaal op metaal – toen een zekere roodharige haar lichaam het dak van een hotel op slingerde, waarna ze energiek overeind kwam. Met haar handen in haar zij en een triomfantelijke blik in haar ogen keek ze neer op de prullenbak die haar omhoog geholpen had, die dat blijkbaar het uitgelezen moment vond om te kantelen en met veel kabaal ter aarde te storten. De klep scharnierde zielig open en een kleine, verwarde pokémon schoot piepend weg. "Sorry," fluisterde Jane het wezentje achterna. Even was de nachtelijke stilte verbroken, het volgende moment keerde deze weer terug – en daarmee ook de grijns van de roodharige.

Die terugkeer was niet te danken aan dat ze nu moeilijk van het dak af kon komen, though. Dat was geen reden om blij te zijn, en bovendien een gegeven dat nog niet eens tot haar doorgedrongen was. Nee, Jane dacht op het moment aan hele andere dingen, namelijk een verhaal van iemand die ze als haar vriend beschouwde en twee erg mooie medailles. Ze had parkour gedaan. Haar ereteken mocht ze voorlopig weer met trots dragen, heck yes. Klaar was ze niet, echter; het was nog maar twaalf uur en de inhoud van haar rugzak was nog ongebruikt. Daar moest snel verandering in komen.

Ze miste alleen nog iets. Well, iemand. Jane ademde de koele nachtlucht een keer diep in en liet haar handen terug langs haar zij vallen. Haar honingkleurige blik ging naar de overkant van het dak, naar de ramen die binnen haar bereik waren nu ze het lagere gedeelte van het hotel beklommen had. Uit enkele van deze exemplaren scheen licht naar buiten, in tegenstelling tot de ramen die vanaf de grond beklopbaar waren geweest. Aw yiss. In een van die kamers bevond zich haar toekomstige partner in crime, Jane kon het voelen. Dat, of ze wilde het gewoon heel erg graag. ... De eerste optie was leuker. Vastberaden kwam de roodharige opnieuw in beweging, gefocust op haar doel.

Er zaten gordijnen voor de ramen, waardoor ze niet naar binnen kon kijken. Dat was oké, though; ze was niet kieskeurig wat nachtelijk gezelschap betrof, en bovendien was ze hier niet om slapende mensen te begluren. Ze had iemand nodig die wakker was, en daarom zou ze iemand wakker maken door op het raam te kloppen en dan vragen of ze zin hadden in een uitje. Erg civiel, als je het Jane vroeg. Ze hield stil voor een van de licht doorlatende ramen en rommelde kort in haar tas. Met een van de voorwerpen uit het ding nu in haar hand en een een enthousiaste twinkel in haar ogen, begon ze te kloppen, haar verhaal klaar om over haar lippen te laten rollen.
TAG: TAYLOR! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: Spraycan Soul   wo jun 21, 2017 10:54 pm

Taking steps is easy
standing still is hardMet een diepe zucht trok Taylor het jack van haar Ranger-uniform uit en gooide die op de lege stoel die in haar hotelkamer stond. Het was de enige – en eigenlijk was ze van plan daar zo te gaan zitten, maar voor nu kon het daar wel even neergegooid worden. De blondine klikte ook haar gereedschapsriem los en wierp die op het bureau waar de stoel aan stond. Een boze blik op de Styler die eraan gevestigd zat herinnerde haar eraan dat ze hem per ongeluk gesloopt had en dat ze hem zo snel mogelijk moest fixen, maar daar wilde ze eerlijk gezegd nog niet aan beginnen. Het was niet haar schuld dat dat ding niet onverwoestbaar was. Niemand had haar verteld dat ze er niet mee kon gooien en dat apparaat het niet zou overleven. Gelukkig was het wel nog te fixen, mits je ervaring met monteren had en van de structuur afwist. Taylor wist van dat laatste misschien niet genoeg, maar dat ging haar absoluut niet tegenhouden. Oh nee.

De blondine liet zich echter eerst op het bed vallen. Het was een vermoeiende dag geweest. Ze had veel heen en weer moeten rennen en problemen op moeten lossen. Eigenlijk smachtte ze nu naar een douche… Haar spieren hadden het echter opgegeven zodra haar rug met het zachte dekbed in aanraking kwam. Welp. Dan bleef ze nog maar even liggen. Taylor had een hekel aan niets doen, maar ze vond dat ze het nu wel verdient had.

Nog geen minuut later stond ze alweer overeind en liep ze grommend naar de stoel waar ze haar jasje had gedumpt. Ze gooide het kledingstuk naar het bed en nam zichzelf voor om zich om te kleden zodra ze klaar was met sleutelen. Taylor liet er geen gras over groeien en had binnen een mum van tijd haar Styler weer gebruiksklaar gemaakt. De krasjes waren niet echt weg te werken, maar daar moest ze het maar mee doen. Zolang niemand die boven haar stond het opviel, was er ook niemand die er over ging klagen. De blondine leunde tegen de rugleuning van haar stoel en keek naar de klok die bij het bed stond. Hm. Veel te vroeg om al te gaan slapen, als je het haar vroeg. Ze had alleen niet veel bij zich. Taylor had eigenlijk verwacht alweer thuis te zijn, maar dat was haar niet echt gegund. Misschien had ze iets in haar tas zitten?

Ze liep erheen en rommelde wat door het klein aantal spullen dat ze verder bij zich had. De dark ball waar Zer0 toentertijd mee was gevangen kwam tevoorschijn en meteen voelde ze de drang om het ding uit elkaar te schroeven. Waarom ze daar zo lang mee had gewacht wist ze niet. Misschien omdat het nog te vers was toen? Een open wond. Nu was het meer een litteken. Taylor haalde haar schouders op en ging ermee aan het bureau zitten. Vervolgens schroefde ze de bal voorzichtig uit elkaar en inspecteerde een aantal onderdelen zorgvuldig. Ze begreep alleen niet helemaal welk materiaal sterk genoeg was om een gevangen pokémon opnieuw te vangen. Zat het in de machine? Was het een stukje code? Dit moest ze grondig gaan onderzoeken. Jammer genoeg had ze haar laptop niet bij zich…

En toen klonk er geklop op haar raam. Taylor schrok niet vaak, maar hiervan sprong ze toch echt overeind. Was dat Team Rocket? Hadden ze haar gevonden door die gare pokéball? Nee, onmogelijk. Ze had geen zendertje gevonden. Wacht. Zat ze niet op een hogere verdieping? Welke idioot…? De blondine wilde geen risico’s nemen en veegde alle onderdelen van de bal terug in haar tas. Dat zocht ze later wel weer bij elkaar. Eerst met die mafkees onderhandelen. Nonchalant kwam ze overeind en trok ze het gordijn van haar raam opzij, klaar om het raam open te doen en de vreemdeling de huid vol te schelden, maar ze bleef als versteend staan toen het licht van de kamer op het gezicht van de persoon viel.

“… Harper?” vroeg ze zich hardop af. Wat deed die hier? Voor haar raam? Om twaalf uur ’s nachts.

Op de tweede verdieping.

Taylor deed, vooral uit nieuwsgierigheid, haar raam open. “’Sup Raggedy Ann. Wat doe je hier?”

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jane Harper
Punten : 459
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

BerichtOnderwerp: Re: Spraycan Soul   do sep 14, 2017 2:34 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -

Er werd niet meteen opengedaan. Dat had Jane ook niet echt verwacht – misschien wel gehoopt, maar y'know, logica vertelde ook haar dat mensen vast niet achter hun raam te wachten stonden totdat erop geklopt werd – en wachtte daarom enkele seconden in stilte. Totdat haar ongeduldigheid de kop op stak, that is. Opnieuw hief de roodharige haar hand, van plan deze opnieuw op het glas neer te laten komen, toen het gordijn aan de kant geschoven werd. Ze liet haar hand weer zakken. Jane's brein deed een '!!' en meteen was er een grijns op haar gelaat te vinden. Zodra ze vlak daarna ook registreerde wie er precies aan de andere kant van het raam stond, werd haar grijns alleen maar groter. "Taylor!" Tiffany's zusje! Dat de blondine haar nog niet kon horen, drong nog helemaal niet tot Jane door. Dit was geweldig. Een van de best mogelijke uitkomsten.

Het raam ging open. Met een glimlach, te danken aan de bijnaam, reageerde de roodharige: "Yo Princess Peach, ik heb een partner in crime nodig." Ze leunde een stukje naar voren en hief het ding in een van haar handen wat meer, zodat het licht van de kamer erop op kon schijnen. Het was een verfspuitbus. Overdreven wiebelde Jane met haar wenkbrauwen. "You in?"
TAG: TAYLOR! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: Spraycan Soul   za sep 16, 2017 4:39 pm

Taking steps is easy
standing still is hardJane besloot dat met een bijnaam reageren op de bijnaam de beste optie was. Normaal gesproken rolde Taylor dan met haar ogen en gebruikte ze nog slechtere bijnamen om aan te geven dat ze het er niet mee eens was, maar Princess Peach vond ze eigenlijk wel passen. Die was schattig, roze en blond. Die was nog wel oké. Het had nog geen echte Taylor-goedkeuring, maar het kwam in de buurt. Ze had niet veel tijd om te reageren op wat er werd gezegd – iets over partner in crime? – want haar aandacht werd door het voorwerp in Jane’s hand getrokken. Een spuitbus? Oh. Taylor kon het niet laten om geniepig te grijnzen toen ze de hint begreep. “Hell yeah I’m in,” reageerde ze meteen. “Hang on.” Ze draaide zich op haar hielen om en stapte in haar schoenen. Daarna graaide ze haar jas van de stoel en trok ze die vluchtig aan. Gelukkig had die een capuchon, anders kon ze niet incognito mee. “Schuif een beetje op,” deelde ze aan Jane mee, terwijl ze haar jas nog een beetje fatsoeneerde en naar het raam toe stapte. Eenmaal daar aangekomen, klauterde ze over de rand naar buiten. Haar spullen lagen nu wel onbewaakt in haar tas, maar ze had de kaart van haar kamer in haar jaszak zitten. Het enige wat ze hoefde te doen was het raam dichtschuiven.

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jane Harper
Punten : 459
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

BerichtOnderwerp: Re: Spraycan Soul   za okt 21, 2017 9:49 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -

Heck yes. Ze had overtuigingskracht, ze was de Overtuiger™️. Taylor deed mee – ze had haar partner in crime gevonden. "Geweldig," reageerde Jane nog met een grote grijns, nog voordat de blondine zich omdraaide. Min of meer geduldig – maar vooral ongeduldig, want Jane was niet goed in stilstaan en niets doen – op haar voeten wippend wachtte ze totdat het meisje zich weer bij haar voegde. Met één arm voor haar buik, de ander op haar rug en haar lichaam in een buiging stapte de roodharige aan de kant. De spuitbus verdween vervolgens haar rugzak weer in, waarna ze de tas op haar rug hees en de gespen extra aantrok. Zodra het raam dicht was en Taylor naast haar stond, begaf Jane zich met een 'let's go!' en een energieke pas naar de dakrand.

Oh, de.. De prullenbak was omgevallen. Right. Jane draaide zich naar haar gezelschap. Ze had een niet al te goed plan klaar, hoor! "Ik ga wel eerst en dan kan ik je opvangen als dat nodig is," sprak ze. Perfect. Geen enkele mogelijkheid tot het breken van haar eigen enkels.
TAG: TAYLOR! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Taylor Marchetti
Punten : 18
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4750-taylor-marchetti http://pokemon-journey.actieforum.com/t4751-taylor-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6556-taylor-s-work-log#132021

BerichtOnderwerp: Re: Spraycan Soul   zo okt 22, 2017 9:19 pm

Taking steps is easy
standing still is hardHet raam ging dicht en Taylor stond, samen met Kim Possible, op het dak naast haar hotelkamer. Benieuwd waar Jane haar heen zou brengen volgde ze de roodharige op de voet. Ze gingen naar de rand, waar, zo te zien, geen ladder of trap naar beneden ging. Hoe was Jane hier dan op gekomen? Zelfs voor haar moest dit veel te hoog zijn. Taylor keek met een frons naar haar gezelschap. Was dit een grap? Ze moest afhankelijk zijn van iemand? No way. Dat was niet de Taylor Carter-Marchetti manier. Was er niet iets anders dat ze kon gebruiken? De blondine liet haar linkerhand naar haar middel glijden en kwam al snel tot de conclusie dat ze haar gereedschapsriem niet meer om had. Shit. Daar had ze niet alleen haar gereedschap, maar ook haar Styler en pokéballs aan hangen. Ze had dus echt geen andere keus, huh? “Fine,” kwam er dan ook tegenstribbelend uit. Ze kruiste haar armen. “Als er geen andere manier is, dan moet het maar.”

_________________

Take me home, I don't wanna be alone tonight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Spraycan Soul   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spraycan Soul
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City-
Ga naar: