My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 335
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

BerichtOnderwerp: My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]   wo jun 21, 2017 12:24 pm

Vandaag voelde hij zich bijzonder trots. Hij deed dit niet vaak, maar vandaag was een van die dagen dat hij had besloten een picknick te houden met heel het team. Hij zat op een kleedje in Santalune Forest met Chichi naast zich die bezig was een appel naar binnen te werken. Verder had je nog Allegro met een grote bak eten voor hem die een, waarschijnlijk, een mopje aan Mimi aan het vertellen was. Een typisch vader-mopje waarschijnlijk. Mimi rolde met haar ogen en wende haar blik van hem af waarna ze nog een hap van haar taco nam. Aan de andere zijde van de kring hadden we Rondo die een samen met Louie een dansje aan het doen waren. Louie was nog wat jong, en kon het nog niet helemaal goed, maar ze leken een hoop lol te hebben. Dit waren ook de enige twee van de groep die hun eten al helemaal op hadden. Maar er was ook nog een bakje die helemaal vol was. En natuurlijk.. was die van Silvester. De Jolteon zat wel braaf op zijn plek hoor, maar hij hoorde overal geluiden in het bos. En door ook maar de kleinste, nietszeggende geluidjes werd hij alweer afgeleid. Zijn oren en hoofd stonden gewoon niet stil. Tevreden nam JP een hap van zijn boterham en nam nog eens goed in zich op wat hij bereikt had. Het leven was goed.

_________________
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Cindy Hawk
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 21 years
Type : Ranger
Rang : Ranger Operator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1131-cindy-hawk http://pokemon-journey.actieforum.com/t1140-cindy-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]   vr jun 30, 2017 12:06 pm

Voor een keer was Cindy er gewoon opuit getrokken. Ze had geen missie die ze hoefde te doen of een andere opdracht, nee, vandaag wilde ze gewoon even een rustige wandeling door de Santalune Forest maken. Wat ze echter niet op had gerekend was dat ze na een tijdje rondgelopen te hebben niet meer wist waar ze precies was in het bos. Ze had moeten wetem dat dit zou gebeuren met haar slechte richtingsgevoel, maar ze was toch eigenwijs geweest. Ze kon nu natuurlijk haar Altaria gebruiken om uit het bos te vliegen, maar dat deed ze nog niet, ze zou eerst proberen om er zelf uit te komen. Ze stapte dan ook stug door, maar al snel stuitte ze op iets dat op een picknick leek. Natuurlijk was het vrij normaal voor andere trainers om hier te zijn, toch was ze lichtelijk verbaasd om er een tegengekomen te zijn. "Hallo," Begroette ze de man voor haar, ze kende hem niet, dus misschien was het beter om haarzelf ook even voor te stellen. "Ik ben Cindy,"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 335
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

BerichtOnderwerp: Re: My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]   vr jun 30, 2017 1:33 pm

Vandaag voelde bijzonder aan. Bijzonder gewoontjes. Eigenlijk had hij daar ook wel even zin in. Een gewone dag. Hij belandde altijd in van die belachelijke avonturen. Hij nam een hap van zijn boterham en sloot zijn ogen. Hij fantaseerde over een normale dag. Over het algemeen waren zijn Pokémon en hijzelf ook niet doorsnee. Dus hij wenste voor iemand die hem kon laten zien wat normaal was. Een doodgewone persoon. En voor hij zijn ogen open deed hoorde hij al eens stem. Hij keek op en zag een meisje, niet veel jonger dan hij zelf was, bij hen staan. Hij wist even niks te zeggen, maar zij stelde zich al voor. Allegro, Rondo en Chichi keken de vrouw in stilte aan. Silvester was nog steeds afgeleid. Mimi boog zich een beetje naar voren en keek geïnteresseerd naar het vrouwmens dat zomaar op haar trainer was afgestapt. En Louie, die nog wat jong was, vatte de hallo voor iedereen op. Hij zwaaide onschuldig met zijn vleugeltje naar haar. "Oehoe." Jean-Pierre geloofde het niet. Was zijn wens uitgekomen? Een doodgewoon mens? Of.. was het weer een opening voor een belachelijk avontuur. Beleefd stond hij op en wilde haar een hand geven. "En ik ben Jean-Pierre." Hij had toch stiekem wel hoop.

_________________
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My kingdom for a daydream [+Cindy Hawk]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» I will burn your kingdom down, if you try to conquer me and mine

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City :: Santalune Forest-
Ga naar: