Mayor or Mayand? [OPEN]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Mayor or Mayand? [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ciro Raedmund
Member
Ciro Raedmund
Punten : 224
Gender : Male ♂
Age : 18 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund http://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

Mayor or Mayand? [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Mayor or Mayand? [OPEN]   Mayor or Mayand? [OPEN] Emptyvr jun 09, 2017 8:32 pm


“Maar om mijn verhaal af te maken, ik eis dus de volledige lading aan kip en goud van de gehele stad binnen exact een uur, anders wordt deze stad één grote BBQ,” Awh, wat had hij dat graag willen zeggen voor jaren en nou was dat hem eens eindelijk gelukt. Met een brede grimas op zijn gezicht, zijn benen rustend op de bewusteloze burgemeester die vast werd gehouden door stevige boeien bij zijn enkels en polsen, met zijn rug tegen de grond aan. Tevreden sloot Ciro de video af die hij live had laten filmen en leunde tegen de rugsteunen van de knusse burgemeester stoel en hield zijn armen gekruist achter zijn nek. De taak overhandigd krijgen om voor net wat meer geld en macht te kunnen zorgen binnen een bepaalde stad op een zo snel mogelijke manier, had hij zo wel redelijk uitgevoerd. Hij kreeg gedeeltelijk wat hij wilde, een heerlijke voorraad aan eten maar daarbuiten ook al wat geld overhandigd als hij het goed speelde. Natuurlijk waren er hele specifieke eisen geweest, waaraan hij zich had moeten houden maar hea, het doel was uiteindelijk o zo simpel. Als een rasechte schurk uit een film aaide hij geamuseerde de katachtige Pokémon op zijn schoot die diep in slaap was maar bij het meest geringe geluid gelijk overeind zou schieten. Hij had zelfs een uiterst eenvoudig plan gehad en gelijk maar de Agents en Grunts onder hem maar aangestuurd en een enkele Spy om hulp gevraagd. Door een Zoroark of een Ditto te gebruiken kon die voor de illusie zorgen dat het gemeentehuis er alledaags en een beetje stilletjes uit ziet, terwijl de Ghost types van de Grunts en Agents – die gebruikten ze immers zó vaak, net zoals Dark, Fire en Poison types – om de beveiliging uit te schakelen. Kwestie van onzichtbaar worden, een nachtmerrie hier en een ergere nachtmerrie daar en vervolgens een Faint Attack, zodat hij zelf binnen kan glippen en eigenhandig de burgemeester buiten westen kan slaan met Katana’s Shell Blade en een vleugje vergiftiging van Houwitser’s Smog. Vermoei ademde hij uit, oké, het was moeilijker gegaan dan dat en de hele kamer van de burgemeester zaten onder de sporen van een flink gevecht maar… nu zat hij als oppermachtige burgemeester op de stoel te wachten.

Wacht, er mistte wel nog iets!

Snel viste hij een pen van het bureau en tekende trots een snor op zij gezicht en keek vervolgens trots uit het raam met Assault nog steeds op zijn schoot. “Nu ben ik een echter burgemee-Nee, kippenmeester, wie wilt er nou een meester van burgers zijn?” Op dat moment sloeg echter de deur met een smak open, en wist Ciro op tijd het lichaam van de burgemeester onder het bureau te schuiven. Gelijk voorover leunend met zijn handen in elkaar keek hij geamuseerd de nieuwkomer aan. “Je komt echt met de deur naar binnen vallen,”

OOC: Open

_________________
Mayor or Mayand? [OPEN] 2nqvcew
Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mayor or Mayand? [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: