Gys il Cupo
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Gys il Cupo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Gys il Cupo
Punten : 76
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Coördinator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Cutiefly
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6499-gys-il-cupo http://pokemon-journey.actieforum.com/t6500-gys-pokedex#131361

BerichtOnderwerp: Gys il Cupo   wo mei 31, 2017 12:18 pm

Gys il Cupo. Oftewel, Gys de sombere.
Gys is een 21 jaar oude Coördinator uit Coumarine City. Daar woont hij de ene helft van de week bij zijn vader en het andere deel van de week bij zijn moeder. Door de grote som geld dat zijn ouders en stiefouders verschaffen komt hij niets te kort. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hij met iets te veel luxe leeft. De Dojo die zijn biologische vader voor hem heeft laten bouwen in de tuin is daar een voorbeeld van. In deze Dojo traint om Judoka te worden. Dat is een van zijn hobbies. Maar dat is niet het enige waar deze bezige bij zich mee bezighoudt. Gys doet ook regelmatig aan freerunning. De architectonische stijl van de gebouwen in Coumarine zijn daar ideaal voor. En als dat nog niet genoeg was, is Gys ook nog een prima basketbalspeler. En je zou bijna hopen dat het hier zou ophouden. Maar nee, Gys heeft ook nog een enorme interesse in Biologie en Techniek. Als je Gys tegenkomt kun je er donder op zeggen dat hij zijn notitieblok bij zich heeft vol met ideeën en tekeningen voor machines en apparaten. En als hij even ergens rustig zit, dan is hij waarschijnlijk aan het tekenen. Anatomie vooral, Pokémon en Mensen gelijk. Ohja, en niet te vergeten zijn wolkenboekje.. Hij is namelijk geobsedeerd met alles dat met wolken te maken heeft. Van hoe ze eruit zien, tot hoe in elkaar steken.

Helaas zijn er ook dingen aan Gys die niet zo lekker lopen. Gys heeft namelijk last van dwanggedachten. Deze gedachten laten hem twijfelen over zijn seksualiteit. Andere gedachten laten hem eindeloos een taak opnieuw uitvoeren. Hij twijfelt ook of hij bepaalde gedachten wel mag denken. Daarnaast kan Gys niet praten. Ook wel ‘een Stomme’ genoemd. Daarom heeft hij ook altijd een schrift bij zich waarop hij kan schrijven wat hij wilt zeggen tegen mensen.

Lucy. Oftewel, Sierlijk Licht, is Gys zijn Cutiefly. In de familie van Gys is het traditie van zijn vaders’ kant dat de grootouders van nieuwgeboren familieleden een maatje voor het leven zouden schenken. Er was meteen een klik tussen de twee. Maar Lucy heeft zelf ook een vrij duidelijke, uitgesproken persoonlijkheid natuurlijk. Extravert, Intuïtief, op Principes gericht, Zoekend, Assertief, Rechtdoorzee, Ontactisch. Eigenlijk gewoon iemand die Gys wel nodig heeft.

Persoonlijkheid: Introvert, Intuïtief, op Logica gericht, Zoekend, Voorzichtig, Dapper, Inventief, Doorzetter, Mysterieus, Exploratief, Oplettend, Aarzelend.

Uiterlijk: Blond haar, Athletisch, Amberkleurige ogen, 1,73m

Pokédex: ><
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 252
Gender : Female ♀
Age : Eighteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: Gys il Cupo   wo mei 31, 2017 3:56 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gys il Cupo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Coordinators-
Ga naar: