[ Blind Date ] Shine bright
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [ Blind Date ] Shine bright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Quenixy Hunter
Member
Quenixy Hunter
Punten : 272
Gender : Female ♀
Age : 21 y/o || 2 nov
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

[ Blind Date ] Shine bright Empty
BerichtOnderwerp: [ Blind Date ] Shine bright   [ Blind Date ] Shine bright Emptydi feb 14, 2017 8:22 pm

“I'm not weird, I'm limited edition„
Zes over vijf. Even staarde Quenixy naar haar goedkope ripoff Rolex horloge, voordat ze haar hand weer terug in haar zak stopte en haar kin in haar dikke sjaal begroef. Deze tijd van het jaar was altijd zo verdomd koud en ze was veel liever thuis gebleven, maar in een of andere vage bui (waar ze hoogstwaarschijnlijk ook een beetje aangeschoten was) zich opgegeven voor een van die Blind Dates, en nu zou ze dus voor de rest van de avond opgescheept zitten met een vreemdeling genaamd Vince die blijkbaar vanuit Hoenn kwam. De Team Rocket Grunt had verder absoluut geen idee wie deze Vince was of kon zijn. Het leek een jongen te zijn, gezien de naam, maar zelfs dat wist ze niet. Ze had zich blijkbaar opgegeven voor een date waarvan ze niet eens zou weten met wat voor geslacht ze op een date zou gaan. Hoe dronken was ze wel niet om zich op te geven voor iets zoals dit?
Nou ja, niet alles aan deze kleffe zooi was slecht. Anistar City was zeker weten een van de mooiste steden die zich in Kalos bevond, en dit was de eerste keer dat Quenixy er was. En nu ze daar stond, vroeg ze zich af waarom ze hier nooit eerder heen was gegaan. De zon was al een heel stuk naar beneden gezakt en bevond zich nu achter de Sundial, waardoor het massieve bouwwerk een rozig licht over de stad verspreidde. Ook al was Quen niet echt iemand met een veel aandacht, ze kon hier wel uren naar staren. Ze was dus ook blij dat ze voor de Sundial met Vince had afgesproken, zo kon ze hier nog even blijven voordat ze met die vage gast mee moest. Ze hoopte maar dat hij er lang over zou doen om hier te komen en dat hij niet een al te vreemd figuur zou zijn.


[ Vince Newman ]
thank you Sarah!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ Blind Date ] Shine bright
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Anistar City-
Ga naar: