Crystaline Forest {Andy}
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Crystaline Forest {Andy}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Elizabeth Sardon
Punten : 207
Gender : Female ♀
Age : 68
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Crystaline Forest {Andy}   di jan 31, 2017 7:22 pm

Een enkele Panpour schoot omhoog via een tak terwijl de oude dame langsliep, haar stok ferm op de bevroren grond plaatsend. Het laatste wat ze nu wilde was uitglijden. Het woud was een stuk rustiger dan wat ze normaliter gewend was, met soms een kreet van een Pokémon in de verte. De vorst had overal een laagje, glinsterend ijs achtergelaten, waardoor de bomen zachtjes glinsterden. Met een rustige zucht liep de oude dame dan ook door. Het enige jammere was dat het een beetje een eenzaam bestaan was nu. Haar Pokémon was een geschenk geweest van haar zoon, dat was waar, maar de Pokémon sprak niet zoals haar Staraptor dat deed, of haar Pokémon. Dat maakte dat het toch wat minder gezelschap was. En als Ranger kon ze nu geen andere Pokémon gebruiken. Maar goed, een gegeven paard in de bek kijken kon niet.. De dame schudde haar hoofd en liep maar door, zuchtend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Andy Wyatt
Punten : 281
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Crystaline Forest {Andy}   wo feb 01, 2017 8:33 pm

why
Een blije munna zweefde voor zijn neus, af en toe dook de zwevende pokemon op een bewegend stukje gras af, maar meestal kreeg hij niet het sociale contact van de pokemon die hij wilde. Andy kon er alleen maar glimlachend naar kijken, want de munna opperde altijd een wel licht teleurgesteld geluidje als hij zijn toekomstige 'vriend' verdreef. "Straks kan je wel met Scout en Atticus spelen, oké?" probeerde de jongen zijn pokemon gerust te stellen en de munna draaide een paar rondjes in lucht om vervolgens weer met een redelijke vaart vooruit te zoeven.
Dit ging natuurlijk niet zonder iemand tegen te komen. Andy hoorde de roep van zijn pokemon, nog altijd veels te blij, en hij versnelde zijn pas iet wat, want wie weet stond zijn munna oog in oog met een gekke team rocket grunt. Well.. als dit een grunt was dan had team rocket zijn eisen wat naar beneden gesteld. Niet gemeen bedoeld, maar.. deze persoon zou hij niet snel een pokemon zien stelen. "Oh sorry!" zei hij en zorgde er met een klein handgebaar voor dat de munna wat minder in het gezicht van de oude vrouw aan het zweven was. "Jem heeft niet zoveel verstand van personal space." grinnikte hij nog verontschuldigend voor het gedrag van zijn pokemon, die alleen maar vrolijke geluidjes kon maken want veel snapte hij niet van de woorden die zijn trainer sprak. "Heeft u toevallig hulp nodig?" Misschien was ze wel verdwaald?
tag you? // notes xox
© kristen

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crystaline Forest {Andy}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Mystical forest
» [RPG] Magic Forest
» [RPG] Forest of Cats
» Nassir, the guardian of the forest
» The Morning After~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City :: Santalune Forest-
Ga naar: