Take it back to the start
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Take it back to the start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthew Syco
Member
Matthew Syco
Punten : 454
Gender : Male ♂
Age : 23
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

Take it back to the start Empty
BerichtOnderwerp: Take it back to the start   Take it back to the start Emptyza jan 07, 2017 2:32 pm

Met een kalme pas liep de man verder. Een nieuw jaar, nieuwe zorgen... Hij had zoveel zin gehad in iets om te roken of te drinken, maar toch had hij zich in kunnen houden en was hij gewoon rechtstreeks naar zijn villa in Anistar gegaan, waar hij een nacht zou blijven. Hij had hier een geweldig dienstmeisje en dat was leuk. Hehehe. Okay nee... Hij kwam net van een bespreking met een belangrijke man en Arceus, hij was echt moe geworden. HIj besloot dus maar even snel een tea-room binnen te gaan en even een koffie te bestellen. Rustig ging de man zitten aan en tafeltje waar hij zij jas even uit deed en even zuchtend naar achter leunde. De das die hij aanhad trok hij even netjes en hij keek even snel op zijn gouden horloge hoe laat het was... Kwart voor drie... Hm, nog genoeg tijd om te kijken voor nieuwe kleren zo.

-Open voor een char van Chanel <3

_________________
Take it back to the start A7Nn9na
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take it back to the start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take it back to the start   Take it back to the start Emptyza jan 07, 2017 2:48 pm

Het was hoogtijd voor een kopje thee of warme chocomel na al dat gewandel door de stad. Ze had weer een berg aan nieuwe kleding binnen gehaald, dus ze vond het wel goed voor vandaag. Ze hield haar hand even voor haar mond en liet even haar blauwe ogen rond gaan om te kijken waar ze wel even kon gaan zitten. Riddle keek hield haar blik op een Tea Room die in beeld kwam en een glimlach verscheen op haar gelaat. Bij de deur bleef ze even stilstaan, maar al snel duwde ze het ding open om naar binnen te stappen met haar tassen in haar handen. Ze liet haar blauwe ogen even langs de mensen gaan en het was er helaas heel erg druk eigenlijk, hmpf. Ze kon zo snel ook geen vrije plek vinden alleen... Haar blauwe ogen keken naar de jongen die in zijn eentje aan een tafeltje zat en well she could try. Ze leek de jongen ook vaag te kunnen herinneren, maar ze wist het niet zeker of ze hem al vaker had gezien of niet, ze kreeg in ieder geval een goede vibe van hem af. Zo brutaal als ze was, nam ze dan ook plaats op de stoel tegenover hem en zette haar tassen neer. Haar blauwe ogen keken vervolgens op naar de jongen "Ik hoop voor je dat je niet op je date zit te wachten" sprak ze met een glimlach. Ja, dan verpestte Riddle het nu wel keihard voor hem, maar ondertussen probeerde ze nog steeds te achterhalen waar ze de jongen van kende, maar ze kon het totaal niet plaatsen. Toen er een serveerster langs liep, stak ze haar hand op om vervolgens even een thee te bestellen. De roodharige haalde even haar hand door haar rode haren en keek weer terug naar de jongen voor haar "Dus..." begon ze "Heb ik jouw niet eerder ergens gezien?" vroeg ze vervolgens gewoon zo blunt als ze was.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matthew Syco
Member
Matthew Syco
Punten : 454
Gender : Male ♂
Age : 23
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

Take it back to the start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take it back to the start   Take it back to the start Emptyza jan 07, 2017 8:52 pm

Zo snel als hij was gaan zitten en zich had uitgeroken was er een rode flits langs hem heen gelopen. Hij had even gekeken, niet veel ervan denkende... Maar toen deze rode flits aanschoof met hem aan tafel trok hij toch wel even een wenkbrauw op en knipperde hij licht verbaasd. De dame was gewoon tegenover hem gaan zitten. Even keek hij haar scherp aan voordat hij een elleboog op de tafel zette en wat naar voren leunde, zijn kin lichtjes steunend op de handpalm van die arm. "Ik hoop voor je dat je niet op je date zit te wachten" Klonk er en hij zuchtte even waarna hij toekeek hoe de dame haar bestelling deed, alsof er niks aan het handje was en dit allemaal heel normaal was. Het oog van de kerel dwaalde even naar de serveerster die had geknikt en nu wegliep. Hij zat op een rustige plek, eentje die een mooi uitzicht had op het meer die aan Anistar lag. Daarbij was alles hier goed voor hem, zoals het feit dat zijn knieën de tafel niet moesten raken. "Dus..." begon de roodharige vrouw voor hem. "Heb ik jouw niet eerder ergens gezien?" Hij grijnsde even en haalde zijn schouders kort op. "Geen idee," Matt zag op een dag honderden mensen en dat ging nogal snel weg als je dat dag na dag had. "Ik ken een beetje teveel roodharige mensen om dat allemaal te onthouden hoor," yeah. Plus de interesse. Als ze niet met hem mee wilden vielen ze van zijn interesselijst af... Mochten ze nog iets hebben dat ie wilde, nou dan kidnapte hij ze gewoon, simpel als dat.

_________________
Take it back to the start A7Nn9na
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

Take it back to the start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take it back to the start   Take it back to the start Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take it back to the start
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Anistar City-
Ga naar: