WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.
Welkom in de wondere wereld van Pokémon Journey! Kies uit Pokémon van over de hele wereld en creëer je eigen karakter om de regio's te ontdekken. Besluit je om als Coördinator, Trainer of Breeder voor de winst te gaan? Maak je als Team Rocket-lid de regio's onveilig of waarborg je als Ranger juist de vrede tussen mens en Pokémon? Bepaal je eigen lot en laat het avontuur beginnen!
Alexander, AdminRaven, AdminLynn, Admin Cecille, ModeratorSara, ModeratorCiro, Moderator


IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Gang's All Here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Kate Griffin
avatar
PROFILE
Punten : 508
Gender : Female ♀
Age : 19 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
POKÉMON

POKÉMON TEAM
Pokémon team:

http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffinhttp://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879
BerichtOnderwerp: Re: The Gang's All Here   do feb 09, 2017 2:09 pm

De man keek de twee grijzend aan terwijl hij een eigen pokéball tevoorschijn haalde. Zijn maten hadden zelf ook al een Mightyena en Drifblim en twee leken er geen te hebben. Een andere - hij leek meer te zijn dan een 'grunt' - floot en een Milotic stak haar kop boven water uit. Dat verklaarde de lange staart. Kate keek de groep grimmig aan en klikte Tara's pokéball open. De leider deed hetzelfde. Een Nidoking verscheen en brulde luid om zijn tegenstanders te imponeren. De Flygon verscheen niet veel later en wist de paarse pokémon te overstemmen met haar eigen krijs. De Nidoking keek de draak met samengeknepen ogen aan, duidelijk niet blij met het feit dat zijn intro werd verpest. De bende leek echter verbijsterd; een shiny Flygon? Dat was zelfs beter dan een shiny Lapras. Kate wierp een blik op Cindy en hoopte dat ze er klaar voor was. Het was vier tegen twee - Doug en de twee bende leden zonder pokémon niet meegerekend.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Go down
Cindy Hawk
avatar
PROFILE
Punten : 128
Gender : Female ♀
Age : 20 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
POKÉMON

POKÉMON TEAM
Pokémon team:

http://pokemon-journey.actieforum.com/t1131-cindy-hawkhttp://pokemon-journey.actieforum.com/t1140-cindy-s-pokedex
BerichtOnderwerp: Re: The Gang's All Here   zo feb 12, 2017 8:14 pm

Bij de shiny Flygon van Kate leek de bende verbijsterd te zijn. Waarschijnlijk dachten ze dat ze nu een nog betere buit zouden kunnen krijgen, maar dat was iets dat ze niet zou gaan lukken. De leider had ondertussen ook een Nidoking tevoorschijn gehaald en degene die mogelijk zijn rechterhand leek te zijn had een Milotic geroepen, welke blijkbaar de pokemon was in het water. Ze konden natuurlijk niet uitsluiten dat er nog een andere in het water was, maar voor nu waren deze de enige die zichtbaar waren. Zelf klikte ze de pokeball van haar Altaria open en al snel verscheen de vogel. Echter trok deze niet zoveel aandacht als de Flygon, maar dat had ze al wel verwacht. Floatzel nam ook een positie voor haar in en hij leek al naar de Mightyena te kijken, aangevend dat hij die zou nemen. Dan zou Altaria de Drifblim nemen en mogelijk zouden ze ook nog samen kunnen werken. Ze draaide zich kort naar Kate om te kijken of ze het er mee eens zou zijn dat zij deze twee nam, zodat Kate de Nidoking en Milotic kon nemen.
Terug naar boven Go down
Kate Griffin
avatar
PROFILE
Punten : 508
Gender : Female ♀
Age : 19 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
POKÉMON

POKÉMON TEAM
Pokémon team:

http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffinhttp://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879
BerichtOnderwerp: Re: The Gang's All Here   wo feb 15, 2017 4:14 pm

De leider had zijn ogen nu op Tara. Duidelijk geïnteresseerd. Hij had maar één handgebaar nodig om zijn Nidoking op de Flygon af te sturen. De paarse pokémon was niet bepaald groot, maar wist de draak te verrassen. Hoewel de Nidoking Tara niet raakte scheidde hij haar van Cindy's pokémon waardoor ze werden gedwongen hun eigen gevechten uit te vechten. Terwijl Cindy tegenover een Mightyena en Drifblim kwam te staan kwam de Milotic de Nidoking versterken. Duidelijk hoe dit ging lopen.

Noa kwam bij de Flygon te staan en keek zelfverzekerd naar hun twee tegenstanders. Terwijl Tara de Nidoking aanviel met een Earth Power schoot Noa naar voren met een Surf, opgedragen door haar trainer. Het water deed een beetje schade bij de Nidoking, maar waar de Totodile echt heen wilde was het water. De Milotic. Tara's Earth Power raakte de Nidoking, maar op hetzelfde moment had de pokémon gecounterd met precies dezelfde aanval. De Flygon krijste verrast toen ze zelf in een ontploffing terecht kwam. Dat was haar nog nooit overkomen. De draak siste en blies een krachtige Dragon Breath op haar tegenstander af. It was on.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Go down
Cindy Hawk
avatar
PROFILE
Punten : 128
Gender : Female ♀
Age : 20 years
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
POKÉMON

POKÉMON TEAM
Pokémon team:

http://pokemon-journey.actieforum.com/t1131-cindy-hawkhttp://pokemon-journey.actieforum.com/t1140-cindy-s-pokedex
BerichtOnderwerp: Re: The Gang's All Here   vr feb 17, 2017 7:30 pm

Leek erop dat het doel van de bende was om hun te scheiden en te zorgen dat ze elkaar niet zouden kunnen helpen. Wat betekende dat ze zelf tegen de Mightyena en de Drifblim zou moeten gaan en mogelijk een andere pokemon als een van de twee tegenover haar er nog meer hadden. Dat was tenslotte iets dat ze niet wist, maar zelf zou ze ook nog een aantal andere pokemon achter de hand hebben, ook al waren Floatzel en Altaria haar twee sterkste op het moment. Ze waren nu in ieder geval gelijk met de pokemon die in de lucht zouden kunnen vechten en degene die op het land konden vechten. Ze probeerde voor nu niet al te veel aandacht te besteden aan het gevecht naast haar, want ze had eerst de twee pokemon voor haar uit te schakelen.

Floatzel & Altaria VS. Mightyena & Drifblim

Cindy liet haar blik kort over de twee pokemon tegenover haar gaan en knikte toen kort. Leek erop dat dit wel zou moeten lukken, zolang de tegenstanders niet veel sterker zouden zijn. Misschien zou ze af en toe ook moeten afwisselen tussen welke pokemon de twee zouden aanvallen, omdat Floatzel effectiever zou zijn op Drifblim en Altaria op Mightyena, maar combinaties zouden daardoor ook zeker handig kunnen zijn. Als eerste deed Altaria een Dragon Breath op de Drifblim en Floatzel gebruikte Aqua Jet op de Mightyena. De Drifblim ontweek de aanval en gebruikte daarna Ominous Wind. Dat was nou net een aanval die ze niet echt kon gebruiken, maar ze zou het er maar mee moeten doen. Altaria werd hierdoor een stukje achteruit geblazen, maar de vogel zette al snel de aanval weer in en deed deze keer een Fire Blast. De Drifblim kon de aanval deze keer niet ontwijken en werd daardoor een stuk in de richting van de MIghtyena geduwd, waar Floatzel net de kans had gekregen om de pokemon te raken. Nu was de Drifblim in ieder geval dichter bij Floatzel, dus misschien was het een goed moment om een Ice Fang te doen. De water-pokemon deed wat hem opgedragen was en keerde zijn rug naar de Mightyena om recht op de Drifblim af te gaan en deze vast te grijpen met Ice Fang. Dit zou zijn rug echter open gelaten hebben, maar daar was Altaria voor. De vogel blokkeerde de weg voor de Migthyena en gebruikte Disarming Voice. De hond werd voor een moment achteruitgeduwd, maar zette zich er al gauw doorheen en zette ook zijn tanden in Altaria. De vogel probeerde de hond van zich af te schudden, maar werd al snel naar de grond gebracht. Er was wat ijs ontstaan om waar de Mightyena zijn tanden erin had gezet en ze wist dat ze snel moest handelen wilde Altaria niet te veel schade hebben. De Floatzel liet de Drifblim dan ook gaan en gebruikte Crunch om de Mightyena van Altaria af te trekken. Floatzel hield zijn grip en begon de Mightyena dichter naar het water te trekken, dat was tenslotte waar hij meer in zijn element zou zijn, maar de Mightyena stribbelde tegen, waardoor Floatzel de pokemon los moest laten. Hij zou de Mightyena echter geen rust geven en ging nogmaals met een Aqua Jet op de pokemon af probeerde deze zo dichter naar het water te duwen, wat leek te lukken.
Ondertussen had Altaria haar best gedaan om het ijs van haar vleugel te krijgen en vloog ze weer klaar om de Drifblim aan te vallen. De andere pokemon was haar echter voor en probeerde Gust te gebruiken. Altaria was echter niet van plan om het te laten gebeuren en deed dan ook eerst een Dragon Dance voor ze de lucht in ging om de Gust te ontwijken en snel een Sky Attack te doen. Doordat haar Speed omhoog was gegaan was ze sneller dan de Drifblim kon reageren en hij kreeg dan ook geen kans om de aanval nog te ontwijken. Altaria kwam volop tegen de Drifblim aan en de pokemon viel daardoor naar beneden. Nog een laatste klap zou voldoende moeten zijn. Altaria gebruikte dan ook als laatste aanval Pluck. De Drifblim leek nog steeds wat verdwaasd te zijn, waardoor hij het niet zag aankomen en geraakt werd. Altaria landde niet al te ver voor haar, nog steeds de Drifblim in de gaten houdend, maar de pokemon leek niet meer overeind te komen. Het bendelid schreeuwde wat onverstaanbaars naar haar, maar riep toch de Drifblim terug. Het was echter nog niet klaar, want het bendelid haalde nog een andere pokeball tevoorschijn en eruit kwam een Numel. Ze merkte dat Altaria al wat verzwakt was en ook lichtelij vermoeidheid toonde. Dit zou waarschijnlijk makkelijker zijn voor Floatzel en dus richtte ze haar aandacht weer op hem.
Floatzel had Mightyena ondertussen naar het water geduwd en leek zich beter te voelen nu hij weer bij het water was. Het eerste wat hij deed was nog een Water Gun afvuren om de Mightyena nog een laatste tikje te geven richting het water, echter ontweek de pokemon de aanval, maar dit zorgde ervoor dat hij in het water terecht kwam, precies wat ze had gewild. Mightyena leek hier kort van te schrikken en probeerde zijn tanden in Floatzel te zetten met Thunder Fang, maar er werd snel gehandeld en Floatzel gebruikte Whirlpool. Een draaikolk ontstond en trok de Mightyena erin. Doordat de hond had geprobeerd een elektrische aanval te gebruiken was het nu in zijn nadeel, want een gedeelte van het water raakte erdoor geëlektrocuteerd en gelukkig was Floatzel al zo slim geweest om zelf uit het water te stappen. De Mightyena probeerde eruit te komen, maar het werkte al niet meer, zodra de Whirlpool dan ook gedaan was lag de Mightyena op de kant niet meer in staat om op te staan. Ook deze pokemon werd nu teruggeroepen, wat ervoor zorgde dat de Numel nu nog de laatste was. Echter wist ze dat het niet makkelijk hoefde te gaan, gezien haar twee pokemon al wat schade hadden opgedaan. Ze kon ook een andere pokemon inzetten, maar dat leek haar voor nu niet verstandig. Eerst zou ze zien hoe deze twee het zouden afbrengen tegen de Numel, want nu zouden ze samen kunnen werken.

Floatzel & Altaria VS. Numel

Floatzel nam zijn positive naast Altaria in en richtte zijn blik nu op de Numel. Als de twee zouden samenwerken, dan zou het wel moeten lukken, vooral Floatzel met zijn water-aanvallen. Altaria ging als eerste en gebruikte Dragon Breath, dit zorgde ervoor dat de Numel moest ontwijken, maar daar was Floatzel al op voorbereid en precies op de plek waar de Numel neerkwam vuurde hij een Water Gun af. De pokemon werd geraakt, maar leek ervoor nu niet veel last van te hebben, want een tegenaanval kwam. Earth Power zorgde ervoor dat de grond leek te exploderen, maar Altaria was er te hoog voor in de lucht om schade op te lopen, Floatzel daarentegen werd volop geraakt en een eind naar achteren geblazen. Daar bleef hij kort liggen, voor hij overeind krabbelde en in een Aqua Jet op de Numel afschoot. Hij leek wat trager te zijn dan de vorige keren, waarschijnlijk door de vermoeidheid, maar toch wist hij de pokemon nog te raken. Numel liet het hier echter niet bij zitten en gebruikte Take Down om tegen Floatzel in te gaan. Dit leek de laatste klap voor Floatzel te zijn en zodra hij de grond dan ook raakte kwam hij niet meer overeind. Snel riep Cindy hem terug, maar haalde geen nieuwe pokemon tevoorschijn. Altaria zou dit af moeten kunnen maken. De Numel had tenslotte al wat schade opgelopen door Floatzel’s water-aanvallen, dus nu was het alleen nog een kwestie van een aan goedgeplaatste aanvallen. Als eerste gebruikte de vogel Mist om haarzelf en de tegenstander in Mist te verhullen. Ondertussen was Cindy hier gewend aan geraakt en wist ze dan ook welke aanvallen het beste te gebruiken waren, vooral als het zicht van de tegenstander ontnomen was. Altaria gebruikte als eerste Take Down om de Numel te raken gevolgd door Fury Attack, welke de Numel meerdere keren raakte. Zodra de Mist dan ook opliet leek de Numel niet meer in staat te zijn om te vechten. Ze wilde er echter wel zeker van zijn en wachtte dan ook tot het bendelid ook deze pokemon terugriep.

Ze leken beide nu wat in paniek te zijn wat haar duidelijk maakte dat de twee geen pokemon meer hadden. Nu was het alleen nog de vraag of Kate nog hulp nodig zou hebben aan haar kant, ook al zag Altaria er niet uit alsof ze nog veel langer door zou kunnen gaan, dus ze hoopte dat het Kate ook goed was vergaan.

Aanvallen gebruikt:
 
Terug naar boven Go down
 

The Gang's All Here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-