She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind. - Pagina 2
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 3:42 pm

Lucian had ondertussen weer een stap dichterbij gedaan. Hij keek de roodharige met zijn goede oog aan. Ze was magerder geworden, en dan te bedenken dat ze eigenlijk altijd al aan de magere kant was geweest. "He never moved on." Precies toen hij die woorden had gezegd begon de grond onder hem plotseling te trillen. Hij verloor zijn evenwicht bijna en greep zich vast aan de muur. Grotbeving.
Khaleesi was niet van plan om toe te geven aan de Houndoom. "Then so be it," siste ze hem toe toen hij zei dat Ragya Aldrei anders op hem had afgestuurd. Dan was Lucian veilig geweest. De Ninetales trok haar lip op en gromde zachtjes bij zijn woorden. Voordat ze het wist was hij bovenop haar gesprongen, had haar bij haar nekvel gepakt en tegen de muur gesmeten. Met een enorme klap kwam ze op de grond. Langzaam hief ze haar kop op, kwam met trillende poten overeind en keek hem aan met een scherpe blik. "This is the law of Arceus, as old and as true as the sky. The wolf that keeps it may prosper, but the wolf who breaks it must die. As the creeper that girdles the tree trunk, the law runneth over and back. The strength of the pack is the wolf, and the strength of the wolf is the pack." Haar stem begon zacht, maar werd steeds krachtiger hoe verder ze kwam in haar woorden. Het waren woorden die ze als jonge Vulpix mee had gekregen van de wilde pokémon in het woud. Net op het moment dat ze zich af wilde zetten van de grond was er een zachte nies te horen die door de gangen heen galmde. Khaleesi staakte haar aanval en draaide zich deels om, om vervolgens te zien hoe er een kleine Houndour naast haar was komen staan. "Kíli," siste ze zachtjes terwijl haar blik meteen naar Fenrir schoot. Beschermend zette ze haar poot voor het jonge wezentje.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 5:12 pm

Ragya bewoog niet meer naar achteren toen de ander dichterbij kwam. Waarom ze wist ze niet, ze had het wel moeten doen. Ze zou nooit meer voor deze jongen vallen, en zo hoorde het ook. En toch deden de woorden die hij zei haar pijn. Het was voor een moment in haar blik te zien voordat het schudden erger werd. En nog voor ze goed en wel wist wat er gaande was vond ze zichzelf op de grond terwijl stenen naar beneden vielen en hun afsloot van de andere, niet alleen dat, enkele begonnen zich ook weg naar haar toe te banen.
Fenrir luisterde naar de woorden van de ander, niet zo zeer onder de indruk van haar riedeltje. Hij had zich enkel meer klaar gemaakt om te gaan vechten, zijn donkere ogen glanzend in het doffe licht van de ruimte. Maar nog voor het gevecht echt had kunnen beginnen leek het al over te zijn. De grond begon te schudden en een geluid was te horen in de gang. Fenrir spitste zijn oren nu en keek in de richting van het geluid, zacht fronsend. Wat was dat? Het leek Khaleesi ook af te leiden, en toen zag hij het pas... een kleine Houndour... Meteen viel zijn vijandige houding weg en keek hij met een zachte blik naar het kleintje.. Dat was zijn pup. Niemand hoefde dat tegen hem te zeggen hij wist het gewoon als de waarheid. Dat was zíjn pup. Hij schudde zachtjes zijn kop. "Hoe oud is hij?" kwam er zacht en zorgzaam uit, terwijl hij dichterbij stapte, zijn hoofd en houding laag om de puppy te laten merken dat er niks was. Op dat moment begon er een gedeelte van de grot in te storten, en nog voor hij er goed en wel over na had gedacht sprong hij naar voren. Hij duwde Khaleesi en hun pup onder zich tegen de grond aan, zijn lichaam gebruikend als schild voor de vallende stenen.

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 5:31 pm

Waarom deed hij dit? Waarom deed hij al deze moeite om ervoor te zorgen dat ze haar weg nog niet vervolgde en hem hier achterliet in deze koude gangen? Hij had zijn goudkleurige oog op de hare gericht, maar toen begon de grond plotseling te schudden. Lucian greep zich beet aan de muur om zich staande te houden. Hij zag hoe er enorme rotsblokken uit het plafond kwamen zetten. De gang waar Khaleesi in was gegaan was al afgesloten van die van hen. Er was een uitweg, hij zag de uitweg waar nog geen steen was gevallen. Maar tegelijk zag hij hoe Ragya haar evenwicht was verloren en op de grond zat. En hoe er boven haar hoofd een enorm rotsblok los begon te raken. Lucian twijfelde geen seconde en drukte zich van de muur af, zette een aantal grote stappen en liet zich op de grond vallen, waardoor hij een epic sliding maakte en de roodharige met zich mee griste toen hij voorbij schoof. Een paar seconde later viel het enorme rotsblok, amper een millimeter langs hen heen. Zijn gezicht was vertrokken, de wond op zijn schouder vond dit niet leuk.
De Ninetales had haar poot voor de pup gezet, onder andere omdat ze niet wist hoe de reu zou reageren, hij had haar immers zojuist nog tegen de muur aangegooid. Maar hij kwam dichterbij, had zowaar zijn vijandige houding laten vallen. "Eergisteren kwam hij uit zijn ei." Het was nog een baby, een echte pup die nog niet goed wist hoe de wereld in elkaar stak en enkel zijn moeder en diens trainer kende. Maar Kíli leek op zijn vader, niet bang van de wereld. Daarom ook dat het kleine ding deels onder haar bescherming vandaan stapte en met grote ogen naar de volwassen Houndoom keek. Maar toen begon de grond heviger te trillen en kwamen er rotsblokken naar beneden zetten. Khaleesi voelde hoe ze tegen de grond aangedrukt werd, samen met haar pup die angstig piepte. "We moeten rennen, Fenrir!" Een enorm blok boven hun hoofden begon namelijk te kraken, als die op hen viel zou niemand het overleven. Khaleesi pakte de pup bij diens nekvel beet en begon vervolgens te rennen, vallende blokken omzeilend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 6:02 pm

Zoals gewoonlijke was haar eerste instinct om te kijken of haar pokémon veilig waren, echter waren de rotsblokken haar al voor gegaan en waren ze met zijn tweeën ingesloten. Toch had ze in de verwarring van wat er allemaal gebeurde niet goed door dat een van de rotsblokken boven haar los begon te raken. Toen ze het merkte was het al te laat, het ding was al richting haar aan het komen. En ergens maakte het allemaal niet meer uit, haar wil om echt te leven was al lang neergegaan. Maar toen ze haar ogen sloot was het niet een einde dat kwam, maar ze voelde het bekende lichaam van de ander haar opzij duwen. En zo lag ze weer tegen Lucian aan op de koude rotsgrond. Het rotsblok mistte hun net al leek het voor allemaal wat trager te gaan dan dat het in werkelijkheid was. Ze keek nu naar Lucian die zo dicht bij haar lag, zeg maar eerder tegen haar, dan dat ze ooit weer had verwacht. Ongelovig schudde ze haar hoofd terwijl de grot zich op hun gedeelte weer ontspande. "Why?... Why save me...?" Ergens klonk ze ongelukkig, ongelukkig dat ze nog door moest gaan. Natuurlijk was dit vooral de disorders die spraken.
Zijn zoon, zijn pup, nog zo jong. Hij had erbij moeten zijn toen het ei uit kwam. Toen de jonge pup naar hem had gekeken had hij deze een liefdevolle lik over zijn kop gegeven. "Hey kleine... ik ben je vader..." Sprak hij zachtjes, voorzichtig. En vanaf dat moment voelde hij een brandend instinct om die pup te beschermen met alles wat hij in zich had, iets wat hij dan ook zeker zou gaan doen. Jammer genoeg leek dit al snel het geval te zijn, want de grot begon het te begeven. Enkele stenen kon hij voor hun blokkeren, maar hierna leek het inderdaad tijd om te rennen. Hij liet het tweetal voorgaan voor hij zelf in beweging kwam, af en toe schoot hij een vuurbal op vallende blokken zodat ze de Ninetales en de pup niet zouden raken. En zo ging hij door, rennend tot ze bij een ruimte kwamen van de gangen. Het plafon was steviger hier, maar de gang achter hun was compleet gesloten. Hijgend kwam hij tot stilstand. "Hier is het veilig" Merkte hij op, nu rustig weer terug naar de andere lopen.

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 6:42 pm

Als hij nog een seconde langer had gewacht waren ze nu beide plat geweest, want net op tijd had hij hun lichamen onder het rotsblok vandaan gekregen. Met een krachtige klap sloeg het neer op de grond. De trillingen werden wat zachter, dit leek de laatste steen te zijn die naar beneden kwam. Uitgeput van de adrenaline bleef hij liggen. Hij voelde het lichaam van Ragya tegen die van hem, je zou bijna nog zeggen dat het vertrouwd was. Lucian hees zichzelf half overeind, zijn goede arm voor zijn gezicht houdende toen er wat stof naar beneden kwam zetten. De jongeman keek opzij naar Ragya, die hem vroeg waarom. "Remember I once told you I would give my life for you..? Guess I've never moved on." Lucian ging een keer met zijn hand door zijn haar heen om de lokken uit zijn gezicht te strijken. Urg. De klap had hem niet goed gedaan.
De ogen van Khaleesi verzachtte een klein beetje toen ze de Houndoum zo zag.. maar toch kon ze niet vergeten hoe hij daarnet had gesproken. Maar langer de tijd kregen ze niet, want de gang begon plotseling in te storten. Ze had Kíli opgepakt en ze was gaan rennen, op de voet gevolgd door Fenrir die hen nog dekking gaf wanneer er een steen hun kant op kwam vallen. Fenrir had een andere gang gevonden, eentje waar het plafond sterker van zou zijn. Khaleesi stond echter nog deels buiten het stuk van het veilige plafond terwijl ze de kleine pup neerzette. Een groot stuk steen kwam vanaf het plafond naar beneden zetten. De Ninetales keek geschrokken omhoog en duwde de kleine Kíli weg, met als gevolg dat de steen bovenop haar terecht kwam. Een enorme stofwolk zorgde ervoor dat er bijna niets meer te zien was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 6:52 pm

Ze ademde zwaar, deels omdat haar slechte long het niet eens was met het fijnstof. Ook zij bleef deels hierom liggen, voor het moment zich niet eens derend aan de jongen die tegen haar aan lag. De wereld draaide lichtelijk om haar heen en ze wist waar dit door kwam, toch probeerde ze het voor nu te negeren. Zelfs toen Lucian zich half overeind duwde bleef ze liggen, enkel zijn bewegingen volgend met haar ogen. Zijn woorden zorgde voor nog een steek... "Don't.." Zei ze zacht, terwijl ze een hand liet afdwalen een vergeten pluk achter zijn oren duwde. "Don't say that, and please, just let me die next time" ze sloot haar ogen hierna en duwde zichzelf nu ook half overeind, het deed pijn, het was moeilijk. Haar niet eten en niet slapen zou ieder moment een tol op haar eisen, dat was duidelijk.
Fenrir keek net op het juiste moment richting de Ninetales om te zien hoe het rotsblok haar raakte. Rook ontnam hierna het zicht en met een grauw zette hij zichzelf in beweging. Als eerste vond hij Kíli, iets wat hem gelukkig maakte. Hij gaf de jonge pup enkele zorgzame likken en pakte deze hierna op om hem een eindje van zich af neer te zetten, weg uit het stof. Hierna draaide hij zich weer om en ging op zoek naar de Ninetales. "Khaleesi? Waar ben je" Gromde hij, zijn stem overslaande in een hoest.

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 7:05 pm

Lucian voelde hoe het fijnstof op zijn longen sloeg.. en niet alleen zijn longen. Al deze adrenaline was niet goed.. niet goed.. De donkerharige sloot daarom ook zijn ogen even, ook om de pijn van zijn schouder wat te kunnen verwerken. Hij opende zijn ogen echter toen hij een zachte aanraking voelde, ze had een pluk haar achter zijn oren geduwd. "You know I can't.." zei hij zacht terwijl hij zijn hoofd schudde. "You know I just can't." Wanneer hij haar dood zou laten gaan.. dan zou hij het zichzelf nooit meer vergeven. Na alles wat ze samen hadden meegemaakt. Dat ze samen een bakker beroofd hadden, hoe ze samen zelfs een politiebureau hadden beroofd voor Team Rocket, alle dagen in zijn hotelkamer, die ene nacht onder de sterrenhemel. Alles. De momenten dat ze dicht bij hem was geweest, hoe hij zacht door haar rode haren heen had gestreken terwijl ze op zijn borstkas sliep. Nee. Hij kon het niet.
Het stof zorgde ervoor dat de Ninetales haar ogen gesloten hield. De rotsblokken hadden haar lichaam verzwolgen, enkel haar kop en voorpoten staken nog onder de hoop puin uit. Er was aardig wat kracht voor nodig om die grote steen soepel te verwijderen, en Khaleesi wist dat hier niemand de kracht daarvoor had. Vaag hoorde ze pootstappen in de gang, de stem van Fenrir. "Fenrir.." fluisterde ze zachtjes. Ze hoorde haar zachte stem galmen door de gangen. "I'm so sorry.. so sorry for.. for leaving you.." Haar stem was zwak, té zwak.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 7:37 pm

Ergens wist ze dat ze het onmogelijke vroeg van Lucian. Daarvoor hadden ze te veel meegemaakt en te veel van elkaar gehouden. Voor een tijd was hij het licht in haar leven geweest. Ze had zich veilig gevoeld bij hem. Soms waren ze twee gekken die winkels en plekken beroofde of andere wegjoegen, en soms waren ze gewoon een koppeltje geweest in de straten van de stad, opweg naar een restaurant so luxe dat ze het niet had kunnen geloven. Ze waren twee heldere vlammen geweest.. samen. Maar dat was nu niet meer en kon dat ook niet meer worden. Maar door dat alles... nee... elkaar dood zien gaan zou nooit kunnen. Een diepe zucht verliet haar. "I know.. I wish it was different" reageerde ze even zacht als de jongen bij haar. En op dat moment vielen haar ogen dicht terwijl haar kop lichter werd. Zonder enige waarschuwing viel de roodharige weer neer op de koude ondergrond. Ze leefde nog, maar het bewustzijnde was ze geheel verloren.
Fenrir hoefde maar een fractie van de stem te horen voor hij haar richting op rende. Bij haar zachte en zwakke woorden maakte hij een jankend geluidje. Hij duwde zijn kop zacht tegen de hare. "Shht." De reu ging liggen zodra hij doorhad dat hij onmogelijk de stenen zou kunnen verplaatsen. Hij legde zijn kop tegen de hare aan en likte deze liefdevol. "I'm sorry for hurting you as well..." Fenrir keek haar voor een moment aan. "Just don't leave me now"

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 7:49 pm

"I don't.." klonk zijn stem nog zwakjes terwijl hij kort zijn tanden op elkaar klemde om de pijn in zijn schouder te verbijten. En toen zag hij opeens hoe haar ogen dicht zakten en ze weer terugviel op de grond. Lucian bewoog net snel genoeg om haar hoofd op te vangen, zodat deze niet met volle kracht tegen de grond zou slaan. Het deed pijn, want hij gebruikte zijn slechte arm, maar dat moest dan maar. "Ragya," siste hij, waarna hij moest hoesten door de stof die in de lucht ging. Lucian verzette zichzelf een beetje zodat hij met zijn rug tegen de muur aan kwam te zitten. Hij trok Ragya naar zich toe, half bij zich op schoot zelfs, met haar hoofd op zijn arm. Ze was mager, veel magerder dan hij zich kon herinneren. "Don't you dare leave me now.." mompelde hij terwijl hij zijn hoofd naar achter tegen de muur liet leunen.
De Ninetales haalde een keer diep adem, wat niet echt ging omdat het merendeel van haar lichaam werd afgekneld door de stenen die op haar lagen. De vos opende haar ogen toen ze de warme adem van de reu tegen haar kop aan voelde. "I-I love you.." piepte ze zachtjes terwijl ze met moeite adem wist te halen. "Kíli.. where.. is he.. safe..?" mompelde ze terwijl ze voelde hoe haar kop begon te duizelen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 10:30 pm

Ragya was van de wereld af, maar ergens kreeg ze nog altijd prikkels van buitenaf binnen. Ze hoorde ergens de stem van Lucian nog doordringen. Toch werden de woorden vervormd tot iets anders, iets onbegrijpelijks. Misschien dat ze later weer helder konden worden zodra ze wakker was. Zo was ze zich dan ook ergens bewust van het feit dat ze bewogen werd en nu weer bij de ander lag. Ze hoestte door haar staat heen, maakte een zacht kreunend geluid en viel toen weer dieper weg. Het was niet bepaald iets waar je nu nog wat aan kon veranderen. Ze was altijd al mager geweest, te mager om gezond te zijn, je kon altijd ribben en andere botten zien. Maar nu was het verder dan alleen ongezond, nu keek je naar het resultaat van een lange tijd geen zelf zorg meer te hebben gedaan, misschien zelfs zichzelf hebben verwond op bepaalde plekken. Ze lag slap in zijn armen en had een zwakke ademhaling, maar alsnog, het was iets.
Dat konden ze niet over de andere situatie zeggen. Fenrir jankte bij het zien van de teef op deze manier. "I love you as well..." kwam eruit voor hij er zelfs goed over na had gedacht. Het was zo, het moest zo wel zijn. Bij haar vraag knikte hij "I brought him to safety, I will keep him safe... both of you" Hij drukte zijn snuit weer in haar pels.

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 11:13 pm

Een chagrijnig geklik kwam uit de bek van Darryl toen hij een groot rotsblok eindelijk van zich af had gewerkt. Waarom moest dat stomme ding nu precies op hem gevallen zijn? De Scizor sloeg wat stof van zijn armen af en wilde opstaan, maar stootte toen zijn hoofd tegen het lage plafond wat hij had in de kleine ruimte. Nee nou werd 'ie mooi. Boos sloeg hij tegen één van de stenen aan, die in twee stukken brak en een kleine opening vormde voor hem. Gotcha.
De Ninetales wist een kleine glimlach rond haar snuit te brengen bij het horen van zijn woorden. Goed. Het was goed zo. De vos ontspande zich wat meer en sloot haar ogen, want haar ogen open houden was enkel meer energie die ze op die manier verspilde. "Keep him safe.." mompelde ze nog zachtjes. Veel energie had de vos niet meer, ze had hulp nodig, maar als ze niet onder deze steen vandaan kwam zou hulp geen zin meer hebben.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   do dec 29, 2016 11:40 pm

Oh wat had ze een enorme hekel aan stenen. Echt wie hadden die onzinnige dingen uberhoud uitgevonden? Wie had besloten dat een gat in stenen een goede plek was om te gaan lopen? Welke idioot? Oh ja, haar idioot. Humeurig krabde ze aan de berg stenen die haar scheidde van haar trainster. Natuurlijk had ze geprobeerd die dingen weg te branden, maar zonder veel succes. Urgh. Betekende dat ze er een weg omheen moest gaan zoeken. Ragya moest zichzelf maar beter gedragen totdat ze terug was. Zoals altijd was ze nog extra humeuriger als ze niet bij haar trainster kon komen, waardoor ze luid scheldend doorliep. En op deze manier stuitte ze dus ook op de rode pokémon van de ander, die in tegenstelling tot haar minder makkelijk door de kleine openingen heen kon. "Hey chilipeper, just punching rocks isn't going to help you get to our trainers." Haar ambere staar ijskoud op de ander gericht. Nee, ze mocht hem niet. Ze mocht vrijwel niemand. Eigenlijk mocht ze helemaal niemand in het algemeen, want als Ragya door ging met zichzelf achter stenen werpen duurde het niet lang voor deze ook een corrigerende hap in de arm zou geven.
Fenrir vond dit niks, hij wou dat Khaleesi helder bleef, bij hem bleef. Zacht jankend likte hij haar snuit weer waarna hij zich omdraaide en in een drafje naar hun pup liep. Hij was vrij makkelijk te vinden voor hem, aangezien de reu zijn reukzin gebruikte de weg te vinden. Eenmaal bij zijn zoon pakte hij deze op bij zijn nekvel en bracht hem nu ook terug richting de Ninetales, om hem hier weg te leggen en zelf ook weer te gaan liggen. "I won't leave you..." mompelde hij zachtjes.
Ragya voelde een flinke steek in haar arm, iets wat nog altijd een schijnpijn was. Maar hoe onbestaand die pijn dan ook mocht zijn, het was genoeg haar weer terug op de wereld te krijgen. Ze schoot lichtelijk overeind, zo goed haar lichaam haar toeliet, en keek verwild om zich heen. Haar hart ging geschrokken op en neer terwijl de wereld om haar heen langzaam zijn vorm weer terug kreeg. Ze was zich er nog niet van bewust dat ze vrijwel op de ander zat.. of uberhoud dat Lucian er nog was. Maar ze was wakker.. voor nu.. en dat was wat telde.

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   vr dec 30, 2016 11:07 pm

Plotseling schoot de roodharige in zijn armen overeind. Ze was een aantal minuten out geweest en Lucian had geprobeerd haar wakker te maken, maar had het opgegeven toen dat niet gebeurde. Uiteindelijk zou haar lichaam zichzelf wel weer wekken, dus voor nu was het vooral een must van rustig blijven in een kleine ruimte. En stiekem schietgebedjes naar Arceus maken dat de hoop stenen niet in elkaar viel zolang ze eronder zaten. "Ragya, he," zei hij en pakte met zijn beide handen haar magere gezicht vast toen ze verschrikt om zich heen keek, en dwong haar zo dus om hem aan te kijken. "Rustig maar," zei hij terwijl hij haar doordringend aankeek met zijn goudkleurige kijkers.
De Scizor klikte een keer iets wat op een reeks scheldwoorden leek toen hij plots de stem van die irritante vos hoorde. Fijn, die was helaas niet geplet door een enorm stuk steen. Hij mocht haar niet en zij hem ook niet, dus het was geweldig. "Had je een beter plan dan, chagrijn?" klonk zijn diepe stem terwijl hij haar met samengeknepen ogen aankeek. Expres sloeg hij nog een steen doormidden, maar zijn blik liet haar geen seconde los.
Kíli was met grote oogjes blijven zitten waar hij zat. De kleine Houndour wist zich geen raad in deze situatie. Tegen de tijd dat de grote Houndoom hem kwam halen was hij helemaal verstijfd. Stilletjes hing hij in de bek van zijn vader toen deze hem oppakte en meenam. Khaleesi zuchtte zachtjes toen beide pokémon weer bij haar waren, drukte haar kop zo goed als dat kon tegen die van Fenrir aan en sloot haar ogen weer. Ze moest haar energie sparen tot er hulp kwam.. als er hulp kwam..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 499
Gender : Female ♀
Age : 20 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   vr dec 30, 2016 11:39 pm

Ze was nog steeds zwak, maar het was alsof haar lichaam een reboot had gemaakt. Ze was voor nu weer wakker maar dat was ook iets dat ieder moment weer kon veranderen. Waarschijnlijk zou die instabiliteit pas stoppen zodra ze fatsoenlijk voor haar lichaam begon te zorgen. En tja, dat ging binnenkort nog niet gebeuren. Eenmaal weer wakker was ze echter wel enorm verward en verbaast, voor een moment helemaal vergeten waar ze was en wat er was gebeurd. Ze hoorde haar naam, en niet lang daarna voelde ze een paar warme handen tegen haar koud uitgevallen huid. Haar ademhaling bleef nog versnelt terwijl ze zijn richting op keek, voornamelijk omdat haar hoofd nu daarop werd gezet. Haar pigmentloze ogen ontmoette zijn gouden en na een tijdje de blik beantwoord te hebben leek ze eindelijk wat te ontspannen. Ze zuchtte diep en trillend terwijl ze zacht terug leunde tegen een van de handen aan. Het duurde nog een moment langer voor ze antwoord gaf, weer terug bij zinnen. ".... It's alright again... it was nothing..." Ze was hier nu echt het onmogelijke aan het ontkennen, maar je moest ook iets... en ze wou gewoon niet toegeven.
Blijkbaar werd haar aanwezigheid evengoed gewaardeerd, wat mooi zeg. Humeurig als altijd keek ze naar het mislukte insect en trok haar lip wat op bij zowel zijn actie als woorden. Haar blik bleef dan ook strak in de zijne. "Gewoon open grond vinden en het natuurlijk grottenstelsel volgen naar hun gedeelte? In plaats van als een idioot nog een verschuiving maken" Na deze woorden gromde ze nog eens duidelijk en wurmde zich toen weer onder de stenen langs, richting de weg dat haar instinct haar wees. Het interesseerde haar maar weinig als dat beest daar zijn eigen graf aan het maken was, scheelde ook weer werk.
Fenrir had zich zo goed mogelijk naast zijn partner opgesteld en bleef dicht bij haar, ondertussen had hij de kleine puppy tussen zijn voorpoten gelegd zodat hij warm tegen hem aan kon liggen. Hij wist dat ze het wel konden maken, het moest wel. Van alle domme dingen die je kon doen ging zijn Ninetales er niet aan door een stelletje stenen..

_________________
Once upon a time, an angel and a devil fell in love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   za dec 31, 2016 2:36 pm

Darryl rolde een keer met zijn ogen toen de Ninetales weer begon te praten, wat hem betrof mocht die irritante vos wel geplet worden door een paar rotsen. Maar ze had wel een punt, ze moesten hun trainers vinden en dan konden ze hier weg. De Scizor kwam een eindje van de grond af en vloog door de gang heen, zijn blik chagrijnig op de duisternis voor zich gericht. Na een tijdje wat door de gangenstelsels gedwaald de hebben hoorde hij opeens wat geluid uit een gang komen. Hij wees met zijn schaar naar de gang, ging als eerste naar binnen en zag een eindje verderop een drietal liggen. Khaleesi, Kíli en Fenrir.
"No.. it's not alright at all.." mompelde hij zachtjes terwijl hij haar hoofd nog altijd tussen zijn twee handen vast had. Vervolgens verplaatste hij zijn handen, want hij drukte haar tegen zich aan en hield één van zijn handen achter haar hoofd. "You scared the hell out of me.." mompelde hij zacht terwijl hij zijn ogen kort dichtkneep en haar vervolgens weer los liet, hij wilde niet dat ze hem straks nog zou slaan door deze reactie..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
She's a dog and he's a wolf, he knows she's not his kind.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Wolfpack
» [RPG] Wolf Story
» [RPG] Wolf Brother
» [Boek] De Witte Wolf/Der Weiße Wolf.
» HAPPY BD TO YOU, IN DE WEI STAAT EEN KOE! (alvast voor Justinee)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Dendemille Town :: Frost Cavern-
Ga naar: