Training hard
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Training hard

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Lilac Kasumi
Punten : 201
Gender : Female ♀
Age : 22 jaar
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t572-lilac-kasumi http://pokemon-journey.actieforum.com/t575-lilac-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Training hard   za sep 13, 2014 12:58 pmLilac

Note; eerste post gereserveerd!
Words: 2028
Tags: Lucia Blaze
Waterig zonlicht viel door de ramen van Lilac’s huisje, Erik was het vuur aan het bijhouden dat in de open haard brandde, welke in de woonkamer stond. Sora lag naast de bank, aan het wegdoezelen al lette de Ponyta er zoveel mogelijk dat ze niet de boel in vuur en vlam ging zetten. Lilac zelf stond in de keuken, een stoofpotje aan het maken, terwijl ze goed op haar twee Pokémon lette. Na de laatste paar ingrediënten in de pan te hebben gegooid deed de vrouw de deksel erop, het vuur lager zodat haar simpele, hopelijk lekkere avondeten rustig kon pruttelen. De twee vuur Pokémon keken op toen de voordeur open ging, stonden op en draafden richting de blondine, welke al naar buiten liep. De vrouw stond nog geen twee tellen buiten of ze had al het gevoel om onder de sneeuw te zitten, gelukkig kwamen de twee vuur Pokémon snel bij haar staan waardoor ze het warmer kreeg. Ze hadden namelijk nog tijd zat voordat het eten klaar zou zijn, ze wendde haar tot de Charmeleon ”Erik,  voor nu gaan we oefenen met je Dragon Rage, gezien je daar al een tijdje moeite mee heb.” de rode Pokémon knikte instemmend en ging naar een flinke steen die niet veel verderop stond.
Even bleef het stil, Erik was dus aan het wachten op Lilac wat deze hem zou zeggen te doen. “Focus eerst, verzamel dan al je kracht naar je mond toe, als dat klaar is loslaten.” Nu leek hij zich zoveel mogelijk te concerteren op de Dragon Rage,  een één of ander soort licht kwam uit zijn bek terwijl de druk langzaam toenam. Het duurde maar een klein tijdje of Erik leek klaar om de aanval uit te voeren “Nu, gebruik je Dragon Rage.” een kleine paars blauwe straal werd op de rots afgeschoten, al miste deze volledig het doel en raakte een sneeuwhoop die links achter de rots was. Sneeuw vloog in het rond en de zon liet het witte spul prachtig schitteren. Om de Charmeleon niet te laten ontmoedigen riep ze hem toe “Kom op Erik, het lukt niet iedereen bij de eerste keer!” De Flame Pokémon keek zijn trainster twijfelend aan, welke hem een glimlach gaf en vervolgde “Gewoon iets meer naar links mikken, dan moet het lukken!” Nu, met meer zelfvertrouwen herhaalde hij het proces, alleen dan ging hij wel meer naar links mikken. De straal werd voor de tweede keer uitgevoerd, al leek deze niet zo sterk in vergelijking met de vorige, gezien er maar een paar steentjes afbrokkelden door de impact maar ze waren al verder gekomen dan net, wat al een goed teken was!  
Sora keek met grote interesse naar Erik, wat Lilac opmerkte “Wil jij ook gaan trainen?” enthousiast maakte de Ponyta een hinnikend geluid, wat de blondine als een ‘ja’ opvatte. Een glimlach die zelden te zien was verscheen op haar mond “oké, dan ga jij jouw Flame Wheel oefenen.” De Fire Horse Pokémon keek haar verwachtingsvol aan, net zoals Erik net, wachtend op uitleg. “Probeer je lichaam te omhullen met vlammen en als je denkt dat het genoeg is ren je naar dezelfde rots toe als waar Erik mee bezig is, maar dan van de andere kant. Snap je het?” Sora knikte begrijpend en draafde naar de andere kant van de rots. Om een goed zicht te krijgen op beide Pokémon ging de vrouw zo zitten dat aan de ene kant de Charmeleon te zien was en aan de andere kant de Ponyta. Wat was het ook zo leuk, Sora zag Erik als haar grote voorbeeld, dus zij probeert hem zoveel mogelijk na te doen en hopelijk hem daarmee trots maken. Even liet ze haar blik naar links glijden, waar het langzaam maar zeker beter ging met Erik die nog steeds beter werd met zijn Dragon Rage, links van haar leek Sora nogal wat moeite te hebben met haarzelf te omhullen in vlammen, zo ze denken dat ze haarzelf pijn gaat doen? Dit maakte Lilac even in de war, de Fire Horse Pokémon had toch zelf al manen van vuur? Of lag dit anders? De blondine kon er maar niet achter komen, al zal dat misschien niet nodig zijn want terwijl de vrouw haar hersenen aan het pijnigen was leek Sora de gok toch maar te nemen.
Voor drie seconden keek Lilac op haar horloge, om te kijken of het bijna etenstijd was, gezien juist zij weer honger kreeg van niks doen. Vijf uur, ze had dus nog genoeg tijd voordat de stoofpot klaar zou zijn. Er vlogen van links en rechts opeens brokken steen door de lucht, de vrouw zag deze net op tijd, of ze zou nu als ze niet was naar links opgesprongen onder een flinke brok liggen. Haar ogen gleden naar de twee Pokémon, welke diezelfde steen bijna tot stukjes hadden gemaakt, het leek erop de Erik zijn Dragon Rage volledig onder controle had en Sora leek er bijna zover  te zijn dat ze deze aanval goed onder controle, gezien er wel eens soms tijdens het rennen de vlammen ‘uitwaaiden’ De vrouw snapte er helemaal niks meer van, al besloot ze maar niks te zeggen, wie weet zal het de Ponyta maar ontmoedigen en geen zelfvertrouwen was wel het laatste wat haar Pokémon nodig hadden. Erik leek haar dromerige blik op te merken, stopte met zijn ondertussen bijna geperfectioneerde aanval en liep naar zijn trainster toe, deze nieuwsgierig aankijkend. Lilac schudde alleen haar hoofd, als teken van dat er niks aan de hand was, als leek de Flame Pokémon daar nog aan te twijfelen, ging hij weer terug naar zijn training. Sora leek het niet opgemerkt te hebben gezien deze vrolijk doorging met oefenen, bij elke botsing tegen de steen vlogen er kleine brokken door de lucht, het leek erop dat beide Pokémon steeds verder kwamen met hun aanvallen.
Precies wanneer Erik zijn Dragon Rage uitvoerde en Sora haar Flame Wheel knalde de steen uitelkaar door de kracht, alle drie keken verwonderd van wat er net was gebeurd, tot er bij Lilac een glimlach op haar gelaat verscheen en ze bij uitriep “Goed zo! Het is jullie gelukt!” Ze wenkte beide Pokémon om mee te gaan en liep naar huis. Eenmaal binnen werd ze overspoeld door een heerlijke warmte, haar blik vloog naar de open haard en zag dat het hout nog een beetje aan het smeulen was van het vuurtje dat pasgeleden had gebrand. De stoofpot verspreidde een heerlijk aroma en de blondine ging kijken hoe ver deze klaar was, na de deksel te hebben opgetild werd de overheerlijke geur nog sterker. Voor een paar seconden had de vrouw het gevoel dat ze bijna aan het kwijlen was, al ging dat misschien net iets te ver. Snel dekte ze de tafel die in haar eetkamer stond, zette ze de loeihete pan op een onderzetter en schepte ze wat op, de Charmeleon en de Ponyta hadden hun eigen eten gekregen en zaten daar nu van te smullen. Na een hap te hebben genomen kwam Lilac er op de pijnlijke manier achter dat haar eten nog heet was, niet dat het raar was of zo, ze deed nu gewoon blond, niet met opzet natuurlijk. Na veel te hebben geblazen en erg kleine hapjes te hebben genomen was de stoofpot eindelijk op een normale hitte die veilig was om zo op te eten en al snel was alles op.
Een paar vonken sprongen uit de haard terwijl Lilac achterover ging hangen op de comfortabele bank die vlak bij de haard stond, het vuur maakte het huids aangenaam warm. Beide Pokémon naast haar leken erg trots te zijn op hun prestaties en dat lieten ze ook overduidelijk merken. De blondine pijnigde haar hersenen om te bedenken wat ze zo zouden kunnen gaan doen, misschien een keer voor de verandering naar de stad?  Nee, ze hield totaal niet van mensen, dus waarom de stad bezoeken? Natuurlijk kwam ze daar wel eens om de zoveel tijd, eten te kopen, kleding et cetera.  Ze zou misschien nog wat Pokémon kunnen vangen, maar dan zouden haar Pokémon wel nog een heel stuk sterker moeten worden, wat niet bepaald makkelijk zou gaan worden. Met een flinke zucht stond de vrouw op en begon te ijsberen in de woonkamer, wat de Ponyta nogal een ongemakkelijk gevoel gaf en deze een luide hinnik liet horen, in de hoop haar trainster daarmee te laten stoppen maar de blondine stoorde haar niet aan de protesterende geluiden van de Fire Horse Pokémon.
Plotseling ging de deur open en met een schrikachtige kreet keek ze naar het persoon die in de deuropening stond. “Oi! Wie ben jij!” riep ze naar het gestalte, waarom ging hij zonder pardon nou weer haar huis binnen? Lilac had aan een kant al het gevoel dat ze hem kende, iemand van heel lang geleden. De man bleef stil en Erik gromde wat, al liet de blondine hem gaan, ze kende deze man helemaal niet en soms deed de Charmeleon het best wel goed als een waakhond. Sora keek van achter de vrouw haar been, kwam er nog wat van? Of bleef hij daar staan? De flinke wind waaide het aangename vuurtje die nog een paar tellen geleden in de open haard brandde, “Zeg nou wat je wilt, als je niks gaat zeggen kan je net zo goed vertrekken.” het bleef weer stil, tot Lilac een poging deed om de deur dicht te doen, met een hand hield hij de deur open, terwijl hij, voor de eerste keer, sprak “Laat me naar binnen.[/b] zeg, wie dacht hij wel niet te zijn! Zomaar haar rond bevelen wat ze moet doen, hij was volgens haar een wildvreemde. Erik gromde nog harder en maakte dreigende geluiden, wat was er met deze twee toch aan de hand? Ja, ze beschermden Lilac maar zo had de vrouw haar twee Pokémon nog nooit gezien.
Opeens vuurde de Flame Pokémon zijn pas geoefende aanval op de man uit, welke naar achter vloog door de klap, jezus, dit was toch niet normaal meer? “herken je me dan niet meer” de wanhoop in zijn stem verbaasde de blondine, wat moest ze hier nou weer mee? Waar zou ze hem nou van moeten herkennen? Haar moeder heeft haar nooit met vreemde mensen laten praten, zou het misschien in die tijd zijn van dat? Nee. Dat kon niet, ze weigerde het te geloven. Een glimp van herkenning kwam in de ogen van de man, welke nog steeds op de grond lag, onder het witte spul. Hij brabbelde wat, probeerde overeind te krabbelen en kwam stap voor stap dichterbij, ieuw, wat wou hij? “ga weg.” zei Lilac op een doodse toon, ze wist niet wie hij was, ze wou het niet weten en ze wou helemaal niks meer met hem te maken hebben. “Erik, wij willen niks met deze man te maken hebben he?” mee instemmend knikte de Charmeleon en deed net alsof hij een aanval ging voorbereiden, niet dat hij het echt ging doen, als hij dood ging kreeg zij dat misschien op haar dak en moord was wel het laatste wat ze wou gaan doen.
Nog een glimp van herkenning verscheen in de ogen van de man, precies toen ze de naam van de Charmeleon uitsprak, ooit de naam van haar kleine broertje. De blondine vond deze man maar eng, wat had hij hier over het algemeen eigenlijk te zoeken bij haar? Om Erik op hem ‘los te laten’ knipte ze met haar vingers en nog geen seconde daarna stoof de Charmeleon op hem af, gevold door Lilac welke weer gevolgd werd door de Ponyta. Ze deed de deur op slot, wenkte de Flame Pokémon welke druk bezig was met de man op het hazenpad te brengen en liep richting het Frost Cavern, ze vond dat namelijk de perfecte plek om haar hoofd leeg te maken. Haar twee Pokémon waren als een enorme levende fakkel voor haar, waarvan het licht soms spookachtige schaduwen op de bevroren muren liet glijden. Hier en daar schoten Pokémon door de schaduwen, welke snel weggingen omdat ze misschien dachten dat Lilac een gevaar was. Onzin natuurlijk, het waren de mensen die ze haatte, niet de Pokémon.
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Lucia Blaze
Punten : 112
Gender : Female ♀
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t523-lucia-blaze http://pokemon-journey.actieforum.com/t522-lucia-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   zo sep 14, 2014 7:39 pm


Lucia zat op Blaze, de Charizard moest haar naar een of andere berg brengen, waar ze niet werd gezien als ze zou lande. Ze vlogen nu al zeker een paar uur en als ze zouden landen moest ze wat eten. Een koude wind zette op en het meisje rilde, waar werd ze heen gebracht? Lucy zat in haar pokébal, ze kon niet een Charmander op de Charizard gebruiken, Lucia zelf nam al genoeg plek in. Lucy... Ze had wel eens getwijfeld aan de naam, het leek heel erg op haar eigen, maar elke keer als ze naar de pokémon keek wist ze dat Lucy de juiste naam is. Lucia rilde weer, het werd met de meter kouder. "Blaze.. waar breng je me heen?" Het enige antwoord wat ze kreeg was een brul van de grote draak. Een berg kwam in zicht, het ding was bedekt met sneeuw en waarschijnlijk zou het er nog kouder zijn dan op Blaze, die was lekker warm. Lucia zag de bedoeling van de Charizard. "Nee. Je gaat me niet naar de top brengen!" Blaze brulde, het klonk als een soort lach, spottend. De berg kwam pijnlijk snel dichtbij en toen de Charizard bijna bij een plateau was begon hij te dalen. "Nee," Lucia keek wat wanhopiger naar de berg, Blaze was echt van plan haar hoog neer te zetten. De Charizard vloog vlak boven de grond, Lucia schopte de pokémon, waarschijnlijk voelde hij het nauwelijks. "Ga je nog landen," vijandigheid klonk duidelijk door haar stem, Blaze maakte weer een spottend, lachend geluid. De Charizard pakte de tas van Lucia vast, de meeste spullen zaten er in en hiervoor had hij ze om zijn arm gehad. “Blaze. Nee.” Het klonk niet meer dreigend, maar wanhopig. Blaze liet de tas los en kantelde. Lucia viel met een gil van de rug van de pokémon. Snel pakte ze de pokébal van Lucy, de Charmander kwam er uit. “Lucy, leer je vader een lesje wil je,” Lucy keek een moment naar de besneeuwde trainer en vuurde toen een ember achter de Charizard aan, met wat plezier in haar ogen. De aanval raakte natuurlijk niks, Blaze gromde een afscheid en vloog weer terug naar de richting waar hij vandaan kwam. Lucia rilde weer, de temperatuur daalde naar haar gevoel snel nadat ze van de Charizard was gevallen. Lucy kwam bezorgd aangelopen naar haar bevende trainer, de Charmander brulde bezorgd en kwam tegen Lucia aanzitten. Het team rocket lid knuffelde de pokémon, vooral om lekker warm te worden, maar Lucy vond het ook prettig om geknuffeld te worden. “Laten we weg gaan van deze plek,” Lucia stond op en keek om zich heen, waar was ze nu weer beland? Ze pakte haar nu witte tas op en haalde een kaart er uit om te kijken waar een berg met sneeuw was. Al snel kwam ze tot de conclusie dat ze op de Frost Cavern was beland, het meisje kreunde, Lucy kwam bezorgd aangelopen. “We gaan naar,” Lucia keek op de kaart. “Dendemille town,” waarom werd ze hier afgezet, afgelegen was goed, maar dat kon toch ook in de badlands? Lucia stond op en liep nu richting de berg om te kijken of er ergens een ingang was waar ze naar onderen konden lopen. Lucy liep achter haar aan. Na wat minuten, ongeveer vijf, liep ze al weer te bibberen. “Lucy.” De Charmander kwam dichterbij, ze werd opgepakt en stevig vast gehouden. Na verloop van tijd kreeg Lucia het vanzelf warmer.

Na lang, naar Lucia’s gevoel, lopen kwam ze aan in een lager gelegen deel van de grot. De uitgang leek dichterbij te komen, opluchting overviel Lucia toen het lichter werd in de grot. “We moeten wat eten,” nog steeds wat bibberend zette ze Lucy neer, pakte haar tas, rommelde er in en haalde er boterhammen en berries uit. Lucy brulde afkeurend bij de besjes, meestal kreeg ze beter, maar at het toch vrolijk op en zuchtte daarna. Na hun avondeten pakte Lucia weer in en vervolgde de weg, Lucy oppakkend. Een klein wezen versperde de weg, verbaast keek het meisje naar de blauw witte pokémon die boos keek en gromde. “Lucy,” de Charmander werd neergezet en op dat moment rende, of eigenlijk hobbelde, de wilde pokémon naar voren om aan te vallen. Lucy vuurde een ember af, sneeuw smolt en het gebied werd opeens glad omdat het water bijna meteen weer bevroor. Lucy glibberde over het ijs, de andere pokémon leek ook niet helemaal mobiel, maar probeerde toch aan te vallen, aangezien de wilde pokémon het ook probeerde. Lucia pakte haar pokédex uit haar zak en scande de wilde pokémon. “Bergmite, the Ice Chunk Pokémon. It blocks opponents' attacks with the ice that shields its body. It uses cold air to repair any cracks with new ice. Using air of -150 degrees Fahrenheit, they freeze opponents solid. They live in herds above the snow line on mountains.” Het dier was best schattig, maar de blik in zijn ogen niet. “Lucy, nog een keer, ember,” de Charmander blies een tweede vuurwolk die meer ijs deed smelten waardoor de grond gladder werd. “Laten we hier weg gaan,” Lucia rende struikelend over het gladde ijs in een poging weg te komen, want Lucy verloor haar energie doordat ze zichzelf en haar trainer warm probeerde te houden. “Je staart,” was het enige wat Lucia uit kon brengen, de staartvlam van Charmander was duidelijk kleiner dan normaal, als die uit ging. Lucia rilde, niet alleen van de kou, ze wilde Lucy net verliezen, niet om zo een belachelijk stomme reden. Het meisje bracht de pokébal van Lucy uit haar zak. “Het spijt me Lucy, dit is voor je eigen bestwil,” de pokémon verdween in de pokébal en Lucia vervolgde haar weg. Ze moest bijna buiten zijn, de wind woei harden en dat kwam niet door vleugelgeklapper van een pokémon. Een licht scheen in de grot, het was te zwak voor de uitgang, een Charmeleons staart verlichte de grot een beetje. Lucia liep richting de pokémon en de trainer die er achteren liep. “Is hier de uitgang in de buurt?” Ze merkte dat ze een beetje bibberde, misschien moest ze Lucy toch maar weer uit haar bal laten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lilac Kasumi
Punten : 201
Gender : Female ♀
Age : 22 jaar
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t572-lilac-kasumi http://pokemon-journey.actieforum.com/t575-lilac-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   zo sep 14, 2014 8:55 pmLilac

Notes: xx
Words: xx
Tags: Lucia Blaze
Af en toe wierp ze een blik op Erik, welke geen last scheen te hebben van kou. Eigenlijk had de blondine zelf er weinig last van, gezien zij haar tegen de Charmeleon had genesteld en even haar hoofd begon leeg te maken, tot ze een stem hoorde “Is hier de uitgang in de buurt?” ugh, een mens. Lilac kwam overeind en schudde haar hoofd "Nee, niet bepaald." De Flame Pokémon keek nieuwsgierig naar de vrouw, wat deed deze hier nou weer als ze weg wou? "Ik heb eigenlijk wel een vraagje, als je hier uitwild, waarom kwam je dan hier eigenlijk?" het maakte haar geen zier uit of ze vijandig klonk. Als die vrouw weg wou vond de blondine het geen probleem om haar weg te 'dirigeren'.
© Isa


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Lucia Blaze
Punten : 112
Gender : Female ♀
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t523-lucia-blaze http://pokemon-journey.actieforum.com/t522-lucia-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   za sep 27, 2014 6:20 pm


Lucia zuchtte, de kou had zeker invloed op je stemming. Ik ben hier niet expres heen gegaan, maar ik ben echt opzoek naar de uitgang, de brunette keek even naar haar riem met de pokébal van Lucy. Dit meisje had een Charmeleon, dus misschien vond ze Charmanders ook wel leuk. Mijn Charmander moet naar het pokécenter, is het nog erg ver weg? Lucia herinnerde wat ze wist over Charmanders, het was best veel, maar ze moest erg zeker voor zorgen dat de vlam niet uit ging, niet als ze niet wilde dat de pokémon zou sterven. En ook al leek het meisje dat voor haar stond wat geïrriteerd, het haar beste kans om uit de grot te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lilac Kasumi
Punten : 201
Gender : Female ♀
Age : 22 jaar
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t572-lilac-kasumi http://pokemon-journey.actieforum.com/t575-lilac-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   zo sep 28, 2014 4:44 pmLilac

Notes: xx
Words: xx
Tags: Lucia Blaze
Verbaast hield Lilac haar wenkbrauw op toen ze de uitleg van de vrouw hoorde, niet expres hier heen gegaan? Had ze dan geen gevoel voor richting of zo? De blondine zuchtte even en zei uiteindelijk "Ik heb geen idee hoe je hier ben gekomen maar laat dat maar zitten, kom mee. Ik laat je wel de uitgang zien." Terwijl ze omdraaide en richting de uitgang liep, totaal niet oplettend of de vrouw volgde luisterde ze naar het geklets van haar. "Mijn Charmander moet naar het pokécenter, is het nog erg ver weg? " Lilac schudde haar hoofd, voor de zekerheid nog zei ze "Het valt wel mee, door de zijwegen is het niet zo ver." maar ze had dus een Charmander he? Eigenlijk was de blondine best wel nieuwsgierig naar haar Pokémon. Zonder pardon sloeg ze een zijweg in terwijl het steeds kouder werd, zou ze ook nog Sora eruit moeten halen, gewoon om wat te gaan opwarmen?

Half onmerkbaar schudde ze haar hoofd, nee, ze was hier juist gekomen voor de kou. Gewoon om haar hoofd leeg te maken. Lilac keek naar achter, zou de vrouw haar nog steeds volgen?
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Cecil Walker
Punten : 292
Gender : Male ♂
Age : 13 years old
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t28-cecil-scott-walker http://pokemon-journey.actieforum.com/t59-cecil-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   zo sep 28, 2014 4:44 pm

De gebruiker 'Lilac Kasumi' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dobbelstenen rollen

'Pokémon Vangen' : 1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Lucia Blaze
Punten : 112
Gender : Female ♀
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t523-lucia-blaze http://pokemon-journey.actieforum.com/t522-lucia-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   vr okt 17, 2014 8:39 pm


Lucia volgde de trainster, ze werd moe van de sneeuw die hun omringde. De brunette was nooit echt fan van sneeuw geweest, nee, ze was meer een zomermens, en dat zag je ook aan haar pokémon keuze. Vuurstarter, maar eigenlijk had ze Lucy niet gekozen, dus Lucia wist niet zeker hoe je het moest zien. "Het valt wel mee, door de zijwegen is het niet zo ver." Lucia knikte, ze wilde hier zo snel mogelijk weg, en als dat sneller ging... De trainster grabbelde even in haar tas, misschien had ze nog een paar oran berries of zo. Lucia zag haar doosje waar ze besjes in bewaarde en pakte het uit haar tas, nu nog Lucy. Lucia pakte de pokébal van haar Charmander en liet de pokémon er uit. Lucy keek even verbaast om zich heen, maar rende toen met haar trainster mee, die nog niet was gestopt met lopen. Lucia bukte even om haar geliefde Charmander een handje vol besjes te geven die Lucy nieuwe kracht moest geven, in elk geval tot ze bij het pokécenter was. Lucia liep snel achter de vrouw aan en besloot haar te bedanken. "Eh, bedankt," mompelde de brunette, ze had het koud en mensen, vooral wat geïrriteerde, bedanken was niet haar sterkste punt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Training hard   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Training hard
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [DAG 3] Training
» On time[Training 1]
» Scuffle | Training 2 | Fighting

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Dendemille Town :: Frost Cavern-
Ga naar: