Oblivion
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Oblivion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Nao Himura
Punten : 118
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5588-nao-himura http://pokemon-journey.actieforum.com/t5589-nao-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Oblivion   ma nov 14, 2016 7:42 pm

OBLIVION
Oblivion is een kleine Daycare in bezit van Nao Himura. Het gebouw ligt in de buurt van Camphrier en is eigenlijk deel van een grotere Daycare. Nao is nog een beginnende breeder, dus het aanbod aan pokémon is nog beperkt. Mocht je interesse hebben in een breed of pokémon kun je altijd contact opnemen.

Egg Moves & Prijzen
Oblivion is een Daycare die zich speciaal op Egg Moves focust. Het kan dus zijn dat de potentials lager liggen dan bij andere Daycares, maar daarvoor hebben de baby's wel vaak een Egg Move meer. Oblivion heeft geen vaste prijzen, maar je kunt verwachten dat het - met uitzondering voor shiny's - tussen de 5 en 20 punten zal liggen.

Breeds
Oblivion's pokémon worden gebreed puur voor Egg Moves, zodra een pokémon al zijn Egg Moves bezit zal het breeden stoppen en kan die pokémon alleen nog op aanvraag - of als de pokémon nodig is voor een onvolledige pokémon - worden gebreed. Oblivion's pokémon worden ook altijd met een shiny gebreed, al heeft Nao natuurlijk niet een shiny in alle Egg Groups. Hieronder is de lijst met pokémon die pot missen voor hun Egg Moves. De mons die ?? hebben missen een shiny breedpartner, dus als je een shiny beschikbaar hebt voor een breed hoor ik het graag.

Breed List:
 
Females
Males
Ingame Offspring

Gwen*
Melina*
l
l
l
l
l
l

Nemesis
l
l
l
l
l
l

Minsk
l
l
l
l
l
l

Dipper
l
l
l
l
l
l

Sauron
Cuán

Zorua
Lilith*
l
l
l
l
l
l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oblivion
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Daycare-
Ga naar: