Look for your Sunshine.
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Look for your Sunshine.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Elias Skarsgård
Punten : 105
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Hoppip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5780-elias-skarsgard#118740 http://pokemon-journey.actieforum.com/t5853-elias-pokedex#120003 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6965-elias-work-log#138169

BerichtOnderwerp: Look for your Sunshine.   za okt 29, 2016 7:55 pm


He said that you are the future,
and the future looks good.

Het was toch best spannend om zich in zijn eentje in een nieuwe regio te bevinden. Elias had het geluk dat hij drie hele lieve Pokémon aan zijn zijde had, anders had hij nu waarschijnlijk al er over nagedacht om terug te gaan. Om heel eerlijk te zijn had hij dat al gedacht, maar de gedachte dat hier familie rond kon lopen vond hij zo intrigerend dat hij het toch nog wat langer wilde proberen. Hij kon ook moeilijk bij zijn vader aankloppen dat hij het na een week al niet meer zag zitten. Nee, hij zou gewoon zijn best doen en als het na een maand nog niet lekker zat, dan overwoog hij wel weer om naar huis te gaan.

In de tussentijd probeerde hij zichzelf te vermaken door verschillende steden en dorpjes te bezoeken. Vandaag stond Vaniville Town op de planning. Als hij de aanwijzingen van zijn vader moest geloven had hij hier geen grote kans om iemand te vinden, dus deed hij het rustig aan. Om zichzelf te vermaken was hij naar de winkelstraat van het dorp gegaan om te zien of hij nog wat leuke accessoires kon bemachtigen voor hemzelf of zijn Pokémon. Er zat immers ook een contest aan te komen waar hij graag aan mee wilde doen. Hij en Sven vermaakten zich zo prima.

Met een nieuwe hoed op zijn hoofd liep hij vrolijk weer één van de zaakjes uit. Zijn volgende doel was iets te eten opzoeken, toen hij plotseling een verschijning in zijn ooghoek zag wie hem wel verdacht bekend voor kwam. Met grote, verbaasde ogen draaide hij zich om, zijn blik vastzettend op de persoon. Dat was Stephanie! Een enthousiaste gil klonk, waarna Elias zich met net zo veel enthousiasme op de meid af gooide en haar een stevige omhelzing gaf van achteren. Sven liep er achteraan, zijn trainer niet uit het oog verliezend. Het enthousiasme van de jongen begreep hij niet, want hij wist totaal niet wie de jongedame was.
Tag;; Riddle Chaika!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Riddle Chaika
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Look for your Sunshine.   ma dec 12, 2016 6:25 pm

Uh... waar was ze ook alweer? Oh ja Vaniville Town... En hoelaat was het? Oh ja bijna etenstijd? Ja, zoiets. Het was tijd om haar en haar pokémons maag te vullen. Haar blauwe ogen gleden naar Hiro die netjes naast haar mee liep. De Mightyena keek op naar zijn trainster en begon flink te kwispelen. Dat was dus een flinke 'ja' om te gaan eten, dat was duidelijk. De roodharige had dan ook snel iets gevonden om te kunnen eten en wat Hiro ook wel lekker zou vinden. Een broodje met vlees om precies te zijn, al had Riddle zelf voor een broodje met vis gekozen en liep ze met de broodjes in haar handen weer de winkelstraat op. Hiro paradeerde gelijk weer achter haar aan. Hoopvol omhoog kijkend naar het broodje in Riddle's handen. Eenmaal toen ze weer op straat waren, stond ze even stil. Het was gelukkig niet zo heel druk, dus ze stond niet in de weg. Net op het moment dat ze dan ook het broodje met vlees naar Hiro wilde uitreiken, hoorde ze achter haar een enorme harde, enthousiaste gil en werd ze voordat ze het wist van achteren gegrepen. Haar ogen schoten groot open en hierdoor vlogen haar twee broodjes uit haar handen en belanden deze op de grond. Riddle was compleet rood aangeschoten en probeerde te realiseren wie zich in godsnaam om haar heen had gegooid! En haar broodjes! Hiro daarentegen leek de omhelsing niet boeiend genoeg te vinden en sprong op de broodjes af en begon ze gewoon op te peuzelen. "Hiro..." sprak ze half stotterend... en ze probeerde zich uit haar schaamte te krijgen. De roodharige draaide zich half in zijn omhelsing om en met een rode kop keek ze de persoon aan die nu in beeld kwam. Een blonde jongen om precies te zijn, ze kende hem totaal niet! "Is..s.ss dit hoe je mensen begroet?" vroeg ze half stotterend "Kun je mij loslaten?". Normaal gesproken had ze de persoon allang op de grond gesmeten met een of andere houtgreep, maar iets hield haar tegen deze keer.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Elias Skarsgård
Punten : 105
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Hoppip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5780-elias-skarsgard#118740 http://pokemon-journey.actieforum.com/t5853-elias-pokedex#120003 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6965-elias-work-log#138169

BerichtOnderwerp: Re: Look for your Sunshine.   di jan 03, 2017 4:37 pm


He said that you are the future,
and the future looks good.

Er miste iets. De zoete klant van Stephanie’s vreugdekreten om precies te zijn. De jongedame was normaalgesproken net zo enthousiast als Elias, zeker als de jongen zelf in het plaatje te vinden was. Misschien had ze hem nog niet herkend. Ja, dat was het vast. Ze draaide zich nu om en dan zouden die kreten wel over de straat te horen zijn. Of toch niet. Dat gezicht zag er niet uit als dat van Stephanie. Elias voelde zijn grip versterken en niet omdat hij blij was om dit meisje te zien. Dit was zijn ongemakkelijke reactie op het feit dat hij zojuist een vreemde op zo’n manier had begroet. Toen hem werd gevraagd haar los te laten kwam hij weer even bij zinnen. “Oh – j-ja, sorry – ik…” Hij probeerde iets van een zin te vormen terwijl hij op minstens een meter afstand van het meisje ging staan. Whoa dit was weird. Het werd weirder door de smakkende geluiden van de Mightyena op de achtergrond. “Kan ik het goedmaken met iets? Koffie? Nieuwe broodjes…?” Gezien er twee broodjes waren begon Elias zich af te vragen of de roodharige niet een date had of iets dergelijks. Als dat zo was had hij mooi haar gezellige dag verpest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Riddle Chaika
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Look for your Sunshine.   vr jan 06, 2017 12:26 pm

Whaaa, hij sterkte zijn greep op haar heen nog even aan ook! Een rilling schoot door haar lichaam, wat wilde hij van haar hebben? Met een rode kop ondertussen had ze hem dan ook gevraagd of hij haar los kon laten. Al begon het er nu op te lijken dat de jongen het totaal niet zo had bedoeld en vervolgens probeerde hij wat uit te spreken, hij probeerde een zin te vormen, maar het lukte niet echt, maar er was wel een verontschuldiging gevolgd. Ze zuchtte eventjes opgelucht en voelde de blos al weg vloeien toen hij haar had los gelaten en uh... ondertussen nogal ver van haar vandaan stond. Haar blik schoot echter naar Hiro die ondertussen alles op had gegeten. Haar blik was wat emotieloos en de Mightyena schrok er zelfs een beetje van en ging rustig zitten. Haar gezichtsuitdrukking veranderde compleet toen ze de jonge weer aan keek die zo net om haar heen had gehangen. Een glimlach was ondertussen op haar gelaat verschenen toen hij vroeg of hij het goed kon maken met iets. Met koffie of nieuwe broodjes of iets dergelijks. Ze keek hem even kort bedenkelijk aan, maar kon het niet laten om vervolgens even kort en zacht te lachen. Ze vond het gewoon amuserend wat er zo net gebeurd was, want het was nu toch voorbij. "Het is okay hoor" sprak ze met dezelfde glimlach "Ik koop zo wel wat nieuws voor mijzelf" met de nadruk op haar zelf terwijl ze even naar Hiro keek. "Maar... doe je altijd zo vreemde mensen begroeten?" vroeg ze een tikkeltje plagend en grinnikend.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Look for your Sunshine.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Look for your Sunshine.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: