Pachirisu on fire
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Pachirisu on fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zack Coleman
Member
Zack Coleman
Punten : 189
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Oshawott
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5732-zack-coleman http://pokemon-journey.actieforum.com/t7320-zack-s-dex#142138

Pachirisu on fire Empty
BerichtOnderwerp: Pachirisu on fire   Pachirisu on fire Emptydo sep 29, 2016 11:19 pm

“..Zack ik verbied het je om die reis te maken!” De jongen die al bij de deur stond en zijn hand op de deur klink liet rusten draaide zich boos om toen zijn moeder een poging deed hem tegen te houden. Ze was nu al een aantal minuten bezig om hem ervan te overtuigen thuis te blijven maar hij wilde er niets van weten. Nee.. hij wilde dolgraag leren over Pokémon en hij zou zich door niemand laten tegenhouden. Zijn vader vond het wel prima dat hij de reis zou maken maar zijn moeder wilde hem per sé hier houden. “Dat verbieden ken ik van je.. ik ga of je het nu leuk vind of niet,” gromde Zack waarna hij even kort een blik wierp op Ayla die aan zijn voeten stond. “Ho ho, een beetje dimmen jij mannetje.. dat je vader toestemming heeft gegeven wilt nog niet zeggen dat ik hier niets over te zeggen heb en ik zeg dat je hier blijft,” ging ze verder waarna de jongen zich helemaal naar de vrouw draaide. Het was alsof hij in een kokend hete pan met water stond want het leek alsof hij kookte van woede toen zijn moeder deze woorden naar zijn hoofd had geslingerd. Misschien was dat ook wel zo want plots drukte hij de deurklink naar beneden waardoor de deur openging zijn Leafeon glipte hierdoor naar buiten. “..je kan me wat.. ik ga op reis en daarmee uit het kan me niet schelen wat je ervan vind!” beet hij zijn moeder toe waarna hij zelf ook naar buiten liep en de deur met een harde klap achter zich dicht gooide, zijn moeder achterlatend in de hal. Hoe had ze het lef om alles te ‘verbieden’ wat hij leuk vond? Het leek net alsof zijn meningen er niet toededen in dit stomme huis. Behalve zijn vader dan die vond het geweldig wat hij ging doen.

Zack beende snel over het pad heen richting de stallen waar Cyriel nog stond te wachten. De Ponyta stond nog netjes op zijn plek wat te grazen op het veldje er naast en keek op toen zijn trainer aan kwam lopen. Ayla wierp een bezorgde blik op de jongen maar deze gaf een korte glimlach naar de Leafeon terwijl hij zijn spullen vastmaakte aan de zadel van zijn Ponyta. Cyriel hinnikte kort waarna hij zijn snuit tegen de wang van de twaalfjarige drukte waardoor deze opkeek en kort grijnsde. Vervolgens maakte hij de teugels los en wenkte hij zijn partner die stilletjes toekeek. Ayla schrok op toen de jongen haar van de grond raapte en de tas open ritste om de Leafeon er in te zetten voor hij zelf op het zadel zou stappen. Ze paste er precies in samen met het ei. “Goed jongens, we gaan,” mompelde Zack en keek even naar achter of niemand van zijn familie hem achterna kwam. maar niemand kwam Arceusdank. Hij zette vervolgens zijn schoen in het ijzeren op stapje waarna hij zijn andere been over de zadel heen sloeg en vervolgens ging zitten. Zijn ponyta vond het helemaal geweldig toen de jongen zat en wachtte keurig totdat de jongen een teken gaf dat ze konden gaan. Al snel gaf Zack een kort rukje aan de teugels waardoor Cyriel langzaam in beweging en richting de weg ging om naar de stad toe te gaan. Weer gaf de knul een ruk om dit keer aan te geven dat Cyriel vol in galop van erf kon rennen want langer wachten wilde hij niet. Dit liet de Ponyta zich geen tweede keer ontzeggen en stoof letterlijk richting de stad waardoor Zack de wind door zijn haren voelde en zijn pet voelde klapperen op zijn hoofd.

Voor het eerst sinds tijden voelde de knul zich eindelijk eens gelukkig toen de Ponyta galopperend door de stad heen stoof en al snel midden in de stad langzaam tot stilstand kwam. Zack was wel blij met zijn familie maar hij had gewoon ook de ruimte nodig in bepaalde dingen en dat gevoel had hij niet echt als zijn moeder constant dingen voor hem moeilijk maakte. Zack gaf een kort rukje aan de teugels van zijn Ponyta zodat deze in een langzamere draf over zou gaan. Veel inwoners die over straat liepen keken even vreemd op toen de jongen met de Ponyta langs kwam gereden. Ayla stak nu ook nieuwsgierig haar kopje uit haar schuilplaats en keek even met haar bruine ogen geïnteresseerd rond. “..vind je het leuk?” vroeg Zack toen vrij onverwachts waardoor de kleine Pokémon opschrok en kort knikte. “Leaf!” piepte ze vrolijk als antwoord en de jongen grijnsde lichtjes. Vervolgens gaf hij een laatste korte ruk aan de teugels waardoor Cyriel stopte met zijn draf en over ging op een langzame pas aangezien het vrij druk was in de haven. Geen wonder want hij merkte nu pas op dat er een veerboot was aangemeerd in de haven en een hoop toeristen liepen alle kanten op. Daarom stapte de jongen ook af toen de mensenmassa groter werd en hij zijn Ponyta op een rustig tempo meetrok naar een rustigere plek. Vrijwel meteen hoorde hij twee vrij hoge stemmen waardoor de aandacht van de jongen naar het geluid ging. Op een afstandje zag hij twee jongens die met hun Pokémon in gevecht waren. Het was voor hem niet gebruikelijk om een Bidoof in actie te zien die nog vrij sterk leek te zijn en de Pokémon van de tegenstander makkelijk aankon. Ayla werd ook nieuwsgierig naar het gevecht waardoor ze uit de tas sprong en plaats nam naast de jongen. “Cool!” bracht hij onder de indruk uit toen de Tentacool alsnog had gewonnen van de Bidoof. Hoewel het hem echt geweldig leek om Pokémon gevechten te houden was dit niet waar hij voor gekozen had.. misschien ooit op een dag.

Zack grijnsde licht bij deze gedachte waarna hij het gevoel kreeg dat er twee ogen op hem gericht stonden. Ayla leek het ook op te merken en draaide zich alert naar achter maar de Leafeon zag niets. Cyriel die achter de jongen stond schudde nerveus met zijn hoofd waardoor de jongen zich op de Ponyta richtte. “..het is goed jochie.. er is niets om bang voor te zijn,” sprak hij met een kleine glimlach waarna hij liefkozend zijn hand op zijn snuit legde. “..HOUD DE DIEF!” werd er plotseling geschreeuwd waardoor het drietal tegelijk opschrok en een man met een kaal hoofd zag staan. Zack volgde zijn priemende wijsvinger waardoor de knul op tijd opmerkte dat er een donkere schaduw een boom in vluchtte. Niet helemaal begrijpend wat er aan de hand was maar zag al snel dat er een spoor van gepelde pinda’s richting de boom ging. Dat moest dan waarschijnlijk de ‘buit’ zijn. De woeste man rende langs hen af met de opgeheven arm waar hij een koekenpan in vasthield. Deze deed vervolgens een poging om de ‘dief’ uit de boom te slaan met de ijzeren pan in zijn hand. Na een paar klappen viel er een kleine gestalte uit de boom die plat op zijn buik op de grond terecht kwam en even versuft leek te zijn door de hele gebeurtenis. “Pachi..” kreunde het wezentje waarna hij overeind kwam en even wankelde op zijn plek. Zack wilde zich er niet mee bemoeien maar de man draaide zich vrij snel naar hem toe waardoor hij in de gaten kreeg dat er van hem verwacht dat hij ging helpen. Het wat niet helemaal eerlijk want de Pachirisu leek niet echt in staat te zijn om te kunnen vechten maar daar kwam al snel verandering in. De kleine eekhoorn leek zijn strijdlust herwonnen te hebben en vonkte dreigend naar zowel Ayla als Zack die er niks mee te maken hadden. Desondanks leek de kleine Pokémon zich hier niets van aan te trekken omdat de vonken dreigend van de gele wangen kwamen van de Pokémon.

Even slikte de jongen maar Ayla ging al beschermend voor hem staan om de jonge knul te verdedigen. Pachirisu opende het gevecht met een Spark die recht op de Leafeon afrende met elektriciteit om diens lijfje waardoor Zack al snel uit zijn overpeinzingen schrok. “Ayla ontwijk en doe je Tackle!” De Leafeon sprong snel aan de kant waarna ze met een schijnbeweging afweek van haar doel en de Pachirisu van haar afbeukte alleen schampte ze langs haar poot de aanval. Deze werd naar achteren gegooid en kwam met een zachte plof op de grond terecht. Pachirisu liet zich niet uit het veld slaan en sprong zonder enkel probleem weer overeind waarna deze zich afzette en met een witte streep achter zich recht op de Leafeon afrende. “..uhm.. Ayla doe snel Sand Attack en doe dan daarna zelf je Quick Attack!” riep Zack ietwat aarzelend waardoor zijn partner opkeek en zelfverzekerd knikte. Ze draaide zich met haar rug naar de Pachirisu toe die met flinke snelheid naar haar toe kwam gespurt en haar raakte maar Ayla liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Met haar voorpoten gooide ze wat los zand richting de kleine eekhoorn die overrompeld werd door de plotselinge tegen aanval. De Pokémon kreeg zand in diens ogen. Vervolgens deed Ayla precies wat Zack haar had opgedragen en zette ze zich af tegen de grond met een witte streep achter zich en knalde vol tegen de Pachirisu aan die het zand uit diens ogen probeerde te krijgen. Echter werd het wezentje met een klap naar achter gebeukt en rolde hij met een doffe plof tegen een boomstam aan. Even was het beestje versuft door de plotselinge reeks van aanvallen maar Zack wilde het verder geen pijn doen. Alleen als hij de Pokémon wilde vangen dan moest hij nog wel wat aanvallen gebruiken. Pachirisu stond in ieder geval weer overeind waarna het beestje nog een poging deed om de Leafeon aan te vallen en kwam met een nieuwe Spark recht op Ayla afgestormd. “Ayla, snel doe je Magical Leaf en daarna als afsluiter je Tackle!” riep hij toen. Weer knikte de Leafeon zelfverzekerd waarbij ze dit keer op haar plek bleef stan en het blad op haar voorhoofd licht begon te geven. Een reeks bladeren zweefde vervolgens boven haar hoofd waarna ze een stap naar voren deed waardoor de bladeren met een rare witte gloed recht op de Pachirisu afgingen. Deze brak snel zijn aanval af om vervolgens een poging te doen om de aanval te ontwijken. Alleen was dit onbegonnen werk want deze aanval had de reputatie om niet missen en werd de kleine eekhoorn geraakt door de messcherpe bladen. Vervolgens zette de Leafeon zich opnieuw af waarna ze voor een tweede keer tegen de Pachirisu aan knalde. Deze tuimelde vervolgens met een doffe klap weer tegen de boom en bleef daar even liggen. Vervolgens zag Zack de kans om een lege Pokéball die hij had meegenomen van thuis te pakken uit zijn zak en gooide deze richting de verzwakte Pachirisu. De bal klapte open zodra deze contact maakte en een rode straal zoog de Pachirisu de Pokéball in en bleef op de grond wiebelen. Zou hij blijven zitten?

AYLA USED MOVES:
2x Tackle
2x Quick Attack
1x Magical leaf
1x Sand Attack

_________________
Pachirisu on fire 29205210 Pachirisu on fire 29204910 Pachirisu on fire 29205610 Pachirisu on fire 29204310
They tell me I'm too young to understand
They say I'm caught up in a dream
Well life will pass me by if I don't open up my eyes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

Pachirisu on fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: Pachirisu on fire   Pachirisu on fire Emptyvr sep 30, 2016 11:34 am

Pachirisu on fire QqrGflu

HELAAS! PACHIRISU IS NIET GEVANGEN!
Het lijkt er op dat Pachirisu nog niet is uitgevochten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack Coleman
Member
Zack Coleman
Punten : 189
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Oshawott
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5732-zack-coleman http://pokemon-journey.actieforum.com/t7320-zack-s-dex#142138

Pachirisu on fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: Pachirisu on fire   Pachirisu on fire Emptyvr sep 30, 2016 9:23 pmDe Pokéball klapte na een paar keer te hebben gewiebeld weer open en stond de Pachirisu weer tegenover Zack en zijn Leafeon. De jongen vervloekte zichzelf voor een moment omdat hij de Pokémon blijkbaar niet genoeg had verzwakt. Pachirisu bleef echter niet wachten totdat de jongen zijn eigen Pokémon een opdracht om hem aan te aanvallen en spurtte met een nieuwe Spark op Ayla af. Zack was te laat om zijn Leafeon een aanval uit te laten voeren en werd volop geraakt door de elektrische aanval. Ayla kreunde eventjes van de pijn maar het deed de Pokémon niet al te veel schade toe. “Ayla, sla terug met je Razor Leaf,” riep Zack toen naar zijn Leafeon die opschrok. Het blad op het hoofdje van de gras Pokémon kleurde opnieuw wit waarna er weer een reeks bladeren verscheen en deze recht op de Pachirisu af vlogen. De kleine Pokémon liet zich snel tegen de grond vallen waarna de Razor Leaf over het hoofdje van de Pachirisu vloog waardoor de aanval miste. Zack klemde van frustratie zijn tanden op elkaar maar wilde absoluut nog niet opgeven.. dat stond immers niet in zijn woordenboek. De kleine eekhoorn zette zich vervolgens af waarna hij met een witte streep recht op de Leafeon afrende waarna de jongen zijn kans zag om toe te slaan. “Snel Ayla incasseer die Quick Attack en grijp hem met je Bite aanval!” De Leafeon keek verrast op waarna ze knikte toen de Pachirisu dichtbij genoeg was en haar tanden in de staart van de Pokémon zette. “Slinger hem weg en doe daarna je Magical leaf nog een keer!” riep Zack. Het was niet echt heel handig om een aanval op te vangen maar op het moment kon hij even niets anders bedenken. Ayla deed netjes wat er van haar gevraagd werd waarna het blad op haar hoofd wederom licht begon te geven en een reeks van gekleurde bladeren op de Pachirisu liet afgaan die volop werd geraakt. “Maak het af met een Quick Attack!” voegde hij er aan toe.

Ayla liet zich met volle kracht naar beneden vallen waarbij een witte streep achter haar verscheen en vol inbeukte op de Pachirisu die eventjes over de grond rolde. Het kwam tot stilstand vlak bij de boom waar hij zich eerder in had verscholen. Zack wilde net zijn Pokéball opnieuw gooien toen Pachirisu koppig overeind kwam en met een oog gesloten naar de jongen keek. Hij zag er behoorlijk verzwakt uit maar was niet van plan om dit zomaar op te geven daarom kwamen er dreigend vonkjes uit zijn gele wangetjes. Desondanks trilde het wezentje van uitputting. Met het laatste beetje kracht dat de kleine Pokémon in zich had rende hij opnieuw omringd door elektriciteit recht op Ayla af die zich vervolgens schrap zetten om de Pokémon aan te vallen. “Snel Ayla doe je Swift!” riep Zack naar de Leafeon die zonder enkele moeite opsprong en een reeks sterretjes op de Pachirisu afvuurde die net als Magical Leaf niet kon missen. De kleine Pokémon werd overspoeld door de plotselinge tegen aanval waarna hij terug werd geslingerd naar de grond en met zijn kop tegen de boom knalde. Hij zakte langzaam naar de grond waarna Zack voor de tweede keer zijn lege Pokéball erbij pakte en deze recht naar de Pachirisu gooide die opnieuw werd opgezogen door de Pokéball. Voor een tweede keer viel de Pokéball op grond en bleef op zijn wiebelen. zou hij dan nu blijven zitten?


Ayla used moves:
1x Razor Leaf, die mist.
1x Bite.
2x Quick Attack
1x Magical Leaf
1x Swift

_________________
Pachirisu on fire 29205210 Pachirisu on fire 29204910 Pachirisu on fire 29205610 Pachirisu on fire 29204310
They tell me I'm too young to understand
They say I'm caught up in a dream
Well life will pass me by if I don't open up my eyes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 463
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Pachirisu on fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: Pachirisu on fire   Pachirisu on fire Emptyvr sep 30, 2016 10:02 pm
GEFELICITEERD PACHIRISU LV.19 IS GEVANGEN!
Pachirisu is toegevoegd aan je team slot
Geef Pachirisu een nicknaam? Ja/Nee


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack Coleman
Member
Zack Coleman
Punten : 189
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Oshawott
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5732-zack-coleman http://pokemon-journey.actieforum.com/t7320-zack-s-dex#142138

Pachirisu on fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: Pachirisu on fire   Pachirisu on fire Emptyvr sep 30, 2016 10:55 pm

Na een aantal seconden dat wel een eeuwigheid leek vergeleken met wat hij daarnet had meegemaakt haalde hij opgelucht adem toen de Pokéball stil bleef liggen. Zack grijnsde lichtjes bij het besef dat hij zonet zijn allereerste Pokémon had gevangen en dat hij er weinig voor had moeten doen om er een te vinden. Al snel werd dit moment al snel verstoord toen hij ineens een ruk aan zijn hand voelde en zag dat de man de Pokéball met de Pachirisu er in een poging het uit zijn handen te pakken. Snel trok hij zijn ledemaat terug en keek kwaad naar de zogenaamde dief. “..waar is dat goed voor?” gromde Zack naar de man die verbaasd opkeek. “..ik heb nog iets af te rekenen met dat mormel,” sprak de man op boze toon waardoor de jongen even opschrok en in een flits herinnerde wat er gaande was geweest. Oh.. ja dat maar dat was nog geen reden om het voorwerp uit zijn handen te rukken. “Goed dan.” Zack gooide de Pokéball op terwijl in een flits de zwaar toegetakelde Pachirisu voor zijn voeten verscheen die even verward naar zowel de jongen als de man keek. Het wezentje had het nogal moeilijk zo te zien.

Voorzichtig knielde de jongen voor het beestje neer waarbij er een hand op het kopje werd gelegd van het eekhoorntje die angstig zijn ogen sloot. “Ik hoop dat je weet dat stelen verkeerd is vanaf nu en dat je je excuus aan deze man aan bied,” sprak Zack op een vriendelijke toon tegen het beestje dat even leek na te denken. “Pachi..” mompelde het wezentje maar kort daarop zakte hij in elkaar waarna de jongen het wezentje opving in zijn armen. “..misschien moet je eerst maar eens naar het Pokémon Center gaan, knul,” constateerde de man. Zack knikte hierbij instemmend terwijl hij de man verontschuldigend aankeek maar hij schudde met zijn hoofd als teken dat hij zich niet druk moest maken. En dat hij zich moest bekommeren om de kleine Pachirisu. Zack was het hier enigszins mee eens waarna hij met een hand de teugels pakte van Cyriel en Ayla mee wenkte die halverwege op de rug van de Ponyta sprong. Ze vond de vlammen niet echt eng wat dan wel weer een pluspunt was. Maar hé hij was dan wel weer één Pokémon rijker!

_________________
Pachirisu on fire 29205210 Pachirisu on fire 29204910 Pachirisu on fire 29205610 Pachirisu on fire 29204310
They tell me I'm too young to understand
They say I'm caught up in a dream
Well life will pass me by if I don't open up my eyes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

Pachirisu on fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: Pachirisu on fire   Pachirisu on fire Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pachirisu on fire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: