Fire & water
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Fire & water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Eefje Flowriver
Punten : 285
Gender : Female ♀
Age : 11
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5614-eefje-flowriver http://pokemon-journey.actieforum.com/t5640-eefje-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Fire & water   wo sep 14, 2016 1:00 pm

Ze was nog steeds bij Petalburg city, omdat ze daar in de buurt wilde trainen. Daarna zou ze weer op weg gaan naar een andere plek. Voor nu vond ze het wel prima in de stad. Er was veel te zien en dat was allemaal nieuw voor haar. Ze keek haar ogen daarom ook uit en Rocky leek zich ook te vermaken. Ze had hem alleen ’s nachts in de pokeball of als het eventjes niet zo handig was, maar voor de rest hield ze hem vast. De torchic keek vaak net zo nieuwsgierig als zij deed naar nieuwe straatjes en winkeltjes die ze tegenkwamen. Samen ontdekken was zo veel leuker dan alleen. Net buiten Petalburg city stond een groepje bomen en daar was ze nu op weg naartoe. Het leek haar de perfecte plek om Rocky voor het eerst te trainen. Ze liep het zijstraatje in en stopte toen de bomen in zicht kwamen. “Hier gaan we trainen Rocky.” Ze boog voorover en zette de torchic op de grond. ‘Tor…chic’ Dat zei hij heel vaak en ze vond het schattig. Hij begon een beetje rond te stappen, wat onhandig op zijn grote klauwen. Ze glimlachte en wees op de dichtstbijzijnde boom. “Dat is je tegenstander.” Vertelde ze hem. Rocky stopte met lopen en keek naar de boom. “Scratch Rocky!” Rocky fronste en begon toen op de boom af te rennen, maar op de helft struikelde hij over een takje. Hij krabbelde overeind terwijl hij wat beschaamd omkeek. “Geeft niet. Probeer nog maar een keertje.” Stelde ze hem gerust. Rocky rende weer vooruit en kraste zijn nagels over de boom. “Goedzo!” Prees ze hem meteen. Het maakte haar niet uit dat hij daarna wat onbeholpen op zijn hoofd op de grond belande.

Ze deed het nog een paar keer en het ging al steeds beter. Toen nam Rocky opeens een hap lucht en wat verrast stopte ze half in haar zin. Wat deed hij nu? Was dat Focus Energy. Ooh, wat goed! Er verscheen een brede grijns om haar lippen toen Rocky vervolgens veel rechter en sneller op de boom afrende. Zijn klauwen krasten dieper in de boom en namen een deel van de schors mee. Ze klapte in haar handen terwijl de torchic vervolgens blij rondjes begon te rennen ‘Torchic, Torchic.' Riep hij vrolijk. “Wat knap Rocky, ik ben heel trots op jou.” Dit hoogtepunt moesten ze vast houden vond ze. Dus het was genoeg voor die dag, morgen konden ze nog wel een keer oefenen. Ze liep naar hem toe en pakte hem op. Van blijdschap beet hij weer in haar arm, net zoals hij bij professor Birch bij haar had gedaan. “Au…hauw Rocky.” Maar toch glimlachte ze nog steeds. Ze was echt heel trots op hem. “Zullen we eens langs de andere kant terug lopen?” Rocky knikte en ze pakte hem stevig beet, zodat hij niet zou vallen. De glimlach ging niet meer van haar gezicht terwijl ze het straatje inliep.

Na een paar meter doemde er een ander soort winkeltje op. Op de gevel stond een paar soorten pokemon afgebeeld. “Zullen we daar binnen kijken?” Vroeg ze aan Rocky, maar voordat hij kon knikken of schudden liep ze al naar binnen. Er waren meerdere mensen binnen en sommigen hadden wat pokeballs vast. Ze had geen idee wat het voor moest stellen, maar het leek wel alsof ze pokemons verkochten. Nieuwsgierig liep ze naar iemand toe, die haar de pokeballs aanreikte. ‘Heb jij misschien interesse in één van deze pokemon. Ik denk dat de horsea wel bij jullie past.’ Zei ze toen ze even naar Rocky keek die Eefje nog steeds vasthield. ‘Wacht.’ Ze drukte op de pokeball en er verscheen een watertype pokemon uit. Die hun wat schuw bekeek,  maar wat was ze mooi. Rocky klapte een paar keer met zijn snaveltje en zijn ogen waren groot terwijl hij verlegen wegkeek. Moest ze het eigenlijk wel doen, misschien moest ze eerst Rocky verder trainen en een pokemon vangen. Rocky bloosde een beetje en keek haar aan. Volgens mij vond hij haar wel leuk. Zou ze het dan gewoon doen… Waarschijnlijk was het niet verstandig, maar ze was zo mooi. Dus na nog een lichte aarzeling knikte ze toch. “Ik wil haar wel.” De vrouw glimlachte naar haar en liet de horsea terug in de pokeball. ‘Je kunt haar zelf een naam geven, want die heeft ze nog niet.’ Eefje fronste even. “Ik denk dat ik haar Amber noem als zij de naam ook mooi vind.” Ze zou het de horsea vragen als ze haar weer uit de pokeball liet. De vrouw gaf haar de pokeball die ze snel in haar riem stopte, voordat ze zich bedacht. Ze zette Rocky eventjes op de grond die zich weer wat hersteld leek te hebben. Toen haalde ze haar rugzak van haar rug en pakte er de paar muntjes uit die haar vader haar gegeven had. Die gaf ze aan de mevrouw. ‘Bedankt.’ Toen deed ze de rugzak op haar rug, pakte Rocky op en liep vlug naar buiten. Ze wilde niet weer verleid worden.

Ze liep terug naar het pokemoncenter. Zou ze haar ouders bellen over wat ze had gedaan en zouden ze het afkeuren. Of moest ze het ze later vertellen. Misschien vond Amber hun wel helemaal niet leuk, maar dat zouden ze vanzelf ondervinden. Ze kon haar altijd nog naar professor Birch sturen, daar waren zo veel pokemon. Daar vond de horsea vast wel vriendjes, maar het kon ook best zijn dat ze wel vrienden konden worden. Ze moest niet zo doemdenken, het zou vast wel goed komen. Ze liep het pokemoncenter binnen en ging aan een tafeltje zitten. Rocky liet ze op haar schoot terwijl ze even aan de nieuwe pokeball aan haar riem voelde. Nu had ze de verantwoordelijkheid over twee pokemon. Echt… Ze was veel te beïnvloedbaar. Toch kwam er een vastberaden blik in haar amberbruine ogen. Het ging gewoon goedkomen. Rocky vond haar leuk. Zij vond haar leuk, dan vond Amber hun vast ook wel leuk. Ze klikte op de pokeball en liet de horsea eruit. Die voor hen op het tafeltje verscheen.

[Is open als iemand zin heeft]

Nieuwe aanval en pokemon:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tyson Kinomiya
Punten : 33
Gender : Male ♂
Age : 16 01/03
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t181-tyson-kinomiya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6909-ty-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: Fire & water   za sep 17, 2016 3:31 pm

“Kom op, Natsumi doe je Dragon Rage nog een keer!” Een paarsachtige straal ging met een rot vaart richting een Pikachu die tegenover de Charmeleon stond en die afwachtte totdat hij een opdracht zou krijgen van zijn trainer. “Kyro, breek die aanval met je Thunderbolt!” De Pikachu knikte waarna hij opsprong en zijn bliksemstraal ontlaadde die recht door de Dragon Rage aanval ging en Natsumi volop raakte. Tyson beet even op zijn onderlip toen hij dit zag gebeuren en liep naar zijn Charmeleon om haar overeind te helpen. Natsumi leek er niet echt veel aan over hebben gehouden omdat ze enkel met haar kop schudde en over haar hoofd krabde. Het was namelijk niet de bedoeling geweest om de Charmeleon te verwonden maar het leek de Pokémon niet echt te boeien. Ze wilde overduidelijk bewijzen dat ze sterker was dan Kyro door met haar poot uitdagend naar de Pikachu te zwaaien. Deze reageerde er niet meteen op waardoor de rode draak geïrriteerd snoof wat al een teken was dat de jongen de training moest stoppen. Kyro had er sowieso geen zin meer in om telkens zonder moeite de draak neer te halen en het zou haar korte lontje alleen maar aanwakkeren. Zowel zijn Pikachu als Charmeleon waren licht ontvlambaar wat geen goede combinatie was. Het was net olie bij het vuur gooien. “Goed, we houden een pauze,” sprak Tyson toen en wenkte zijn twee Pokémon mee. De Pikachu sprong behendig via de grond op zijn schouder waarna zijn Charmeleon hem met een nukkige uitdrukking op haar gezicht volgde naar het eerstvolgende stadje; Petalburg City.

Ondanks dat Petalburg City niet helemaal op zijn route lag besloot Tyson toch maar even een tussen stop in te lassen. Gezien hij er niet zo’n zin in had om met een lege voorraad te zitten want hij had immers zes Pokémon die hij moest voeren. Oké, hij had er misschien niet mee in moeten stemmen om een Chikorita aan zijn team toe te voegen maar dat was achteraf. Gezien hij nu drie jonge Pokémon had waar hij voor moest zorgen en eentje was eigenlijk al een hand vol. Tyson had het natuurlijk over Hikari maar dat liet niet weg dat de Riolu een lastpak was zoals Kyro of Natsumi.. nee in tegendeel zelfs. Hikari was misschien wel een stuk jonger dan de rest maar wel vrij slim voor haar leeftijd en hij was daar nogal trots. Nu hij het toch over de kleine Riolu had hij kon haar maar beter zich roepen voor ze het zelf zou doen. De jongen stopte halverwege de straat waarna hij Natsumi terug liet keren voor wat rust en de Pokéball van Hikari opgooide. De kleine gestalte van de Riolu verscheen binnen no time voor zijn voeten waarna het blauwe wezentje half op hem afsprong. De kleine spruit keek vrolijk omhoog toen ze haar armen om zijn been had geslagen omdat ze nog niet eens bij de middel kwam van de jongen. Tyson grijnsde naar haar waarna hij het beestje optilde zodat ze zich aan zijn nek kon vastklampen maar ze wilde al snel weer op de grond gezet worden.


Tyson grinnikte lichtjes bij het zien van de kleine vrolijk Riolu die een stukje voor hem uitging lopen. “We gaan naar het Pokémon Center Kari,” sprak hij tegen het kleine beestje die even omkeek en toen licht haar kopje schudde. “Riuuuh!” riep ze uit en wachtte totdat de jongen haar zou volgen. Kyro kreeg ook een kleine glimlach op zijn gezicht waarna hij zich bij de Riolu voegde en naast haar ging lopen. Dit vond Hikari geweldig en gooide enthousiast haar pootjes in de lucht. Tyson bereikte met zijn Pokémon al snel het Pokémon center waar hij door de schuifdeuren naar binnen ging gevolgd door zijn Pokémon. Normaal gesproken zou de jongen om een kamer vragen zodra hij binnen een Pokémon center was maar voor nu was dat niet echt nodig.. hij kampeerde liever. Dat liet niet weg dat hij hier niet moest zijn want ondanks dat hij op vakantie was wilde hij nu weleens wat onderzoek doen naar mega evolutie waar zijn opa het over had gehad voor hij stierf. Hij had echt geen enkel idee waar hij moest beginnen maar dat werd hoog tijd om daar eens wat aan te doen. Tyson bleef even staan toen hij vragend werd aangekeken door de zuster die achter de balie stond maar daar lette hij verder niet op. “Let jij op Hikari?” vroeg Tyson aan zijn Pikachu maar deze schudde met zijn kop waarna hij op de Riolu wees die naar een tafel liep waar een jong meisje met haar Pokémon zat. Tyson zuchtte diep waarna hij met tegenzin Hikari achterna liep. Ugh..hij had eigenlijk helemaal geen tijd voor dit soort dingen..

De kleine Riolu liep nieuwsgierig op een meisje af die met haar Pokémon aan een tafel zat, eentje zat erop en daar was haar oog opgevallen. Zodra ze dichtbij genoeg was probeerde het wezentje over de rand van de tafel mee te gluren maar Hikari kwam er al snel achter dat ze niet groot genoeg was om erbij te kunnen komen. “Pikachu!” klonk er opeens achter de Riolu en daar zag het wezentje Kyro staan die op zijn achterpoten stond en haar aankeek. Zijn blik zei al genoeg om te weten dat ze niet zomaar weg had mogen lopen maar voelde al snel dat ze op werd getild door iets groters en haar rode ogen richtte zich op haar trainer die haar met een brede grijns begroette. Hij had ook boos kunnen worden maar Tyson wist dat de Riolu gewoon erg nieuwsgierig was en op de een of andere manier kon hij niet boos worden op haar. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat Kyro ook op de tafel sprong en op een afstandje bleef kijken. “..het spijt me.. als ze jullie gestoord heeft,” mompelde de jongen tegen het meisje waarna hij een blik wierp op de Horsea. Was dat waarom Hikari weggelopen? Hij kon zich er wel mee inleven dat de Riolu nieuwsgierig was geworden naar de water Pokémon want die zag je niet erg vaak.. tenzij je een duik zou nemen in zee.

_________________
When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Eefje Flowriver
Punten : 285
Gender : Female ♀
Age : 11
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5614-eefje-flowriver http://pokemon-journey.actieforum.com/t5640-eefje-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Fire & water   zo sep 18, 2016 8:20 am

Amber keek wat gedesoriënteerd om haar heen. Het was natuurlijk ook wel heel wat om opeens van trainer te wisselen. “Vind je Amber een mooie naam?” De ogen van de Horsea die wat droevig stonden richtte zich op haar. Ze knikte eventjes maar maakte verder geen geluid. Eefje slikte terwijl ze niet zo goed wist wat ze moest doen. Misschien moest ze haar pokemon een middagje naar de zuster brengen, hopelijk knapte ze daar vanop. Amber keek opeens naast haar en ook Rocky zijn blik ging naar iets achter de tafel. Iets wat vragend boog ze wat opzij, waardoor ze de Riolu kon zien. Ze glimlachte en kwam weer overeind toen ze zag dat er ook een jongen haar kant opkwam. “Ooh nee het geeft niets hoor.” Zei ze snel toen hij zijn verontschuldigingen aan begon te bieden. Ze vond het helemaal niet erg. Ze hield van mensen om haar heen. “Amber heb ik net gekocht, maar ze kijkt nog zo verdrietig.” Wat hulpeloos keek ze naar de Horsea. “Ik weet niet zo goed wat ik kan doen.” Haar blik ging weer naar de jongen. “Jouw Riolu was nieuwsgierig naar haar of niet?” Ze knikte naar Amber. “En je hebt ook een hele leuke Pikachu.” Rocky begon wat te springen en ze tilde haar Torchic ook op de tafel. Hij werd meteen weer wat rood toen hij Amber zag en schuifelde een beetje bij haar vandaan.  

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Fire & water   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fire & water
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Water, water and water..
» Dansende Elfen.
» [NL] The Fire Games
» Water Effect (Everstar)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City-
Ga naar: