The Son of Fire
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 The Son of Fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Arianna Redwyne
Punten : 236
Gender : Female ♀
Age : 22 years | 31 Okt.
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5531-arianna-redwyne#114564 http://pokemon-journey.actieforum.com/t5537-arianna-s-pokedex#114621 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7143-arianna-s-work-log#140148

BerichtOnderwerp: The Son of Fire   di sep 13, 2016 9:48 pm

Arianna had een paar nieuwe aanwinsten in haar team, haar reis hier in Kalos leek goed begonnen te zijn. Terwijl ze haar hoofd een beetje gekanteld hield keek ze naar de pokéball die ze in haar hand had. "Zullen we dan maar even kijken?" vroeg ze terwijl ze naar de twee ghost type pokémon keek - haar Shuppet en Duskull - die boven haar hoofd zweefden. Zoals gewoonlijk reageerde Erebus helemaal niet, Phobetor kwam echter naast haar hoofd zweven en keek met zijn ogen naar het voorwerp in haar hand. Dat moest ze dan maar zien als een ja. Arianna drukte de knop in en de ball ging open, waarna er een grote gestalte voor haar neus verscheen. Het beest was groter dan de gemiddelde Charizard, dat was al een mooi begin. Verwilderd keek het om zich heen, waarna het zijn blik naar beneden richtte om naar zijn nieuwe trainer te kijken. "Vanaf nu ben ik je meesteres," zei ze terwijl ze haar emotieloze blik omhoog gericht hield. De Charizard gromde kort wat. "Vanaf nu is je naam Hades." Het grote beest snoof een beetje, maar ze zou hem wel klein krijgen. "Flamethrower op die boom," zei ze rustig terwijl ze met haar vinger naar een boom iets verderop wees. De enorme Charizard draaide zich om en een vuurzee kwam uit zijn bek zetten, die de boom raakten. Het ding begon vrijwel meteen te branden en met een vergenoegende glimlach keek ze toe hoe het enige wat binnen een halve minuut nog over was van de boom een smeulende hoop as.

+ Nathan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Nathan Malone
Punten : 92
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: The Son of Fire   do sep 15, 2016 1:23 pm

Hij had bij geen flauw idee waarom de groenharige hier was, ineens was hij namelijk gewoon hier, in een bos.. Was dit niet het Santalune Forest? Hij ziu het namelijk wel bijna gewoon gaan denken. Niet dat het zo moeilijk zou zijn namelijk, er waren hier maar twee bossen, waarvan er eentje de hele tijd besneeuwd was. Nou, hier was geen sneeuw te vinden, dus dit was zeker waar hij dacht hij was. Deimos was een eindje verderop de omgeving aan het bekijken, zoals gewoonlijk naar alles grommend. Hij wou er niet meer op gaan letten eigenlijk, maar nu liep Nathan alsnog naar de hond toe, om deze even over diens kop te gaan wrijven. Hierna liep de jongen gewoon door, om verder het bos in te zwerven, niet dat hij toch maar een flauw idee had hoe hieruit te komen. Ach, hij had altijd nog Agrona, dus als het echt niet lukte had hij het wel gewoon goed. Vuur. Ineens was een van de bomen voor hem letterlijk in de fik gevlogen, om in een paar uttele seconden ook gewoon helemaal weg was verbrand. Wat verderop stond een oudere vrouw, met een vrij grote Charizard naast haar. Hun waren dus de stichters van het vuur, of voornamelijk de oranje hagedis. "Pas je op? Nog even en je had meer dan enkel die boom verbrand." klonk er, met wel een klein vleugje humor in zijn stem.. Jammer dat deze wel nep was dan zeg.

_________________

Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Son of Fire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Blow a kiss, fire a gun
» Vierde Les - Fire Magic
» Warrior Fire Clan[Anmeldtopic+info & overleg]
» Playing with Fire
» I see Fire.. //Butterbell//

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City :: Santalune Forest-
Ga naar: