it's nice here
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 it's nice here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Mark Evans
Punten : 18
Gender : Male ♂
Age : 17
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5363-mark-evans http://pokemon-journey.actieforum.com/t5355-marks-pokedex

BerichtOnderwerp: it's nice here   do aug 04, 2016 9:47 pm

Nieuwsgierig naar wat er nog te beleven was hier in Lilycove City had Mark zich omgekleed in het Pokémon Center want met een spijkerbroek in dit weer was geen doen. In plaats daarvan had hij nu een korte broek aan en een mouwloos t-shirt waarbij hij zich wat beter voelde. Dat het litteken op zijn schouder voor een deel werd blootgesteld maakte hem niet uit hij schaamde zich er toch niet voor. Wat boeide het hem eigenlijk? Desondanks keek Mark met een kleine glimlach naar Toby die op een klein afstandje van hem vandaan liep. Het wezentje was uitermate nieuwsgierig naar de activiteiten hier maar vooral het eten vond hij interessant. “Toby,” begon hij en keek toen even met een schuine blik naar het warenhuis. De Pikachu draaide zich vragend om naar hem. “Pi?” vroeg hij toen ter reactie waarna Mark zijn blauwe ogen op het wezentje richtte. “..voor we vertrekken heb ik nog wat spullen nodig dus herinner me eraan dat we een bezoekje aan dat warenhuis brengen,” gaf Mark als antwoord waarna Toby enthousiast knikte met een brede grijns rond zijn snoetje. “Pika! Pi-pikachu!” grijnsde Toby naar de jongen en liep vervolgens verder. Mark volgde hem snel op de voet.


Er was een hoop te zien vonden zowel Mark als Toby. De vele etenstentjes gaven het gevoel dat ze vlakbij een strand waren en eerlijk gezegd was dat ook zo omdat er even verderop een trap richting strand ging. Bij een klein tentje dat niet bij het strand hoorde had Mark wat te eten besteld en twee ijsjes dat bestond uit limonade en ijs, een slush-puppy. Het waren kleine kaasballetjes gefrituurd en dat scheen heel populair te zijn. Mark glimlachte eventjes kort naar het wezentje naast hem dat ook daadwerkelijk genoot van zijn eten. Het was zo goed om te zien dat een van hen tenminste kon genieten. Toby was dan ook echt een levensgenieter en daar haalde Mark zijn kracht om door te zetten vandaan. Hoewel hij zich nog steeds afvroeg hoe zijn ouders en zusje zouden hebben gereageerd. Waarschijnlijk was de laatstgenoemde razend op hem maar ergens zou dat ook niet het geval kunnen zijn. Het was namelijk niet de eerste keer dat hij weg was gelopen van huis.


Toby keek even naar de jongen die in gedachten verzonken leek en stopte daarom het een na laatste balletje in zijn mond. Hij wilde iets doen om Mark op te vrolijken maar kon niet echt iets bedenken wat precies. Het was best ingewikkeld wat de jongen doormaakte en hij kon niet zomaar verwachten dat de jongen ook daadwerkelijk de gebeurtenissen zou vergeten. De Pikachu hoopte dan ook dat ze snel in Slateport City zouden komen zodat hij met Shiyo kon praten die wist wel raad met hem. Met dat in zijn achterhoofd pakte hij zijn laatste kaasballetje van het bakje maar deze floepte tussen zijn korte vingertjes vandaan. Toby gromde geïrriteerd waarna hij het lekkernij achterna liep maar niet zag dat hij tegen iets op knalde. Hij tuimelde even naar achter terwijl de Pokémon met een pijnlijk gezicht over zijn kopje wreef. “Pika,” kreunde hij.

(+Lynn Xavier)

_________________
“Smile with all your heart.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: it's nice here   wo aug 17, 2016 2:08 am


Haar blote voeten landden in het enkelhoge water, waar Lynn zo snel mogelijk uitliep. Pas toen ze enkele meters verder in het zand stond, kon ze rustiger ademhalen. Land, eindelijk. Het laatste stuk van haar reis door de zee – die meteen na het gebeuren met de Wailord die uit het niets verschenen was plaatsgevonden had – was slopend geweest. Ze had doodsangsten uitgestaan bij het zien van ook maar de kleinste schaduw in het water of een ongewone golf in de verte, en ze haatte het. Ze haatte wat dit betekende, ook al had ze die betekenis nog niet geaccepteerd. Ze had zich niet veel langer in open water kunnen bevinden, echter, en het strand in de verte was dan ook haar redder in nood geweest. De behoefde om vaste grond onder haar voeten te hebben en met haar gedachten te kunnen worstelen was groot, en daar zou ze nu tijd voor kunnen nemen.

Dreunende voetstappen die wegstierven, maakten Lynn duidelijk dat Atlas zich bij haar gevoegd had. Het meisje draaide zich naar de Carracosta om, haar best doende om niet naar de donkere, diepe zee achter hem te kijken. "Bedankt, Atlas," sprak ze, proberend een glimlach op haar gelaat te laten verschijnen. "Rust maar uit, we hebben nog een lange weg te gaan." Voordat de Pokémon haar bezorgd aan kon kijken, keerde Lynn het wezen terug. Snel draaide ze haar rug naar de zee en beende, na haar schoenen aangetrokken te hebben, naar de boulevard.

Met iedere meter die tussen haar en de zee kwam, ontspande Lynn iets meer. Toen ze langs verschillende etenskraampjes en souvenirwinkels slenterde, lopend naar waar de menigte haar naartoe bracht, wist ze zelfs aan iets anders te denken dan de vele kilometers die ze nog over water af moest leggen om terug naar Kalos te gaan en hoe erg ze hier tegenop zag. Hier werd ze bij geholpen door een geel wezentje dat tegen haar aanbotste nadat een rond iets voor haar langs gerold was. Verrast zette Lynn een stap naar achteren, bang om anders de Pokémon pijn te doen. Ze bukte zich en greep het langzaam doorrollende balletje van de grond, om het ding de muisachtige Pokémon aan te bieden. Het was een snack, zag ze nu. Een klein, gefrituurd iets. "Is dit van jou?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Mark Evans
Punten : 18
Gender : Male ♂
Age : 17
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5363-mark-evans http://pokemon-journey.actieforum.com/t5355-marks-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: it's nice here   zo aug 28, 2016 9:53 pm

Toby wreef nog even over zijn neus heen voordat hij zijn ogen opende en recht in de ogen keek van een persoon. Oh man.. als hij beter had opgelet zat hij nu niet in de problemen. Wat bazelde hij nou? Niemand kon hem iets aandoen want hij was een Pikachu.. tenminste als diegene in een goede bui was geweest. Het was opdat dat hij zijn bruine oogjes over de persoon liet glijden en opmerkte dat het een meisje was. Ze had het kaasballetje plat op haar hand liggen terwijl hij al snel weer wist wat hij aan het doen was. Zijn eten achter na rennen. Toen ze vroeg of het van hem was knikte de Pikachu langzaam op haar woorden en pakte het dankbaar van haar handpalm af, voorzichtig. “Pika!” piepte hij dankbaar en bleef toen even voor een paar seconden naar haar kijken. Totaal vergetend dat Mark hem uit het oog had verloren.

Mark die inmiddels door had dat Toby er tussenuit was geknepen en keek even bezorgd om zich heen. Ugh hij kon het zich nu niet veroorloven om de Pikachu tussen al die mensen kwijt te raken. De jongen bleef echter wel een paar minuten op zijn plek staan om te kijken of hij iets geels tussen de massa zag. Waarschijnlijk was Toby gewoon op onderzoek uitgegaan maar was hij vergeten om het tegen hem te zeggen. “Toby!” riep hij vervolgens in een poging de Pikachu naar zich toe te roepen maar er kwam geen gehoor.

_________________
“Smile with all your heart.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 426
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Re: it's nice here   zo sep 04, 2016 9:13 pm


De snack werd van haar hand af gepakt en zonder er echt over na te denken, bracht Lynn deze naar haar broek om het overgebleven vet af te vegen. Een glimlachje verscheen op haar gelaat toen de dankbetuiging haar oren bereikte. Of ten minste, het klonk als een bedankje. Met zekerheid kon ze het natuurlijk niet zeggen. In ieder geval deed het haar goed om te zien dat de Pikachu zo blij werd van een klein kaasballetje. "Geen dank," sprak ze, proberend het wezen een aai over zijn kopje te geven, waarna ze zich weer oprichtte. Goed, nu ze Pokémon met eten verenigd had, werd het tijd om weer verder te gaan. "Tot ziens, dan maar," mompelde ze nog. Enkele seconden later bevond ze zich enkele meters van de plaats waar ze de Pikachu tegen was gekomen. Haar ogen gleden alweer af naar de dichtstbijzijnde rij kraampjes, denkend dat het voorval van net nu al tot zijn einde gebracht was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: it's nice here   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
it's nice here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Lilycove City :: Museum-
Ga naar: