Up up and away!
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Up up and away!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Florine Vass
Punten : 207
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Up up and away!   do aug 04, 2016 12:36 pm

De beste remedie tegen een nachtmerrie was activiteit. De beelden verdringen tot je ze vergat of de impact verminderde. Het was niet alsof dit soort dingen echt lang bleven hangen bij Florine. Ze kon 's ochtends badend in het zweet en met tranen op haar wangen wakker worden om het fiasco in de middag al weer 'vergeten' te zijn. Echt vergeten deed ze niet, maar ze liet de negativiteit zich niet eindeloos lang lastig vallen.

De activiteit die ze vandaag gebruikte om haar nare droom te onderdrukken was bomen klimmen. Samen met Goomy en Dratini had ze al meerdere bomen beklommen en haar rugtas zat vol met rijpe bessen. Florine was nooit echt een klimmer; ze was eigenlijk niet zo'n buitenmens, maar tijdens het spontaan backpacken in Kalos was ze bomen en hoogtes steeds meer gaan waarderen. Nu klom ze zo nu en dan een boom in om van het uitzicht te genieten, als training, of om goeie bessen voor zichzelf en haar Pokémon te plukken.

De trainster was onderweg naar Vaniville Town toen ze langs de meest fantastische boom ooit kwam. Hoewel de takken pas redelijk hoog begonnen, waren ze vanaf dat punt op perfecte klim-afstand van elkaar. Zelfs de takken in de top waren dik, waardoor Florine een heel stuk omhoog kon. Waarschijnlijk kon ze vanaf daarboven heel goed over de stad kijken. Enthousiast keek ze naar Goomy, die op haar schouder zat. De Pokémon leek er precies hetzelfde over te denken. Florine liet Dratini maar in haar Pokébal, want die was na de tweede boom al moe geworden en lag lekker te rusten. Ze zou de blauwe Pokémon er bovenin wel uithalen.

Ze zette Goomy op de boomstam, waaraan de Pokémon met haar slijm bleef plakken en omhoog begon te glibberen. Zelf deed Florine een paar stappen naar achter, spande haar spieren aan en nam een aanloopje. Loodrecht onder de laagste tak sprong ze omhoog en wist ze net de tak vast te pakken. Ze trok zichzelf om hoog, gooide één van haar benen over de tak en duwde zich volledig omhoog. Ze zwaaide haar tweede been ook over de tak heen, maar verloor door de zwaai haar grip. Met een schril gilletje viel ze omlaag, maar de tak zat nog tussen haar knieholtes, waardoor ze op de kop bleef hangen.

Recht voor de neus van een onbekende.

Met haar hart luidruchtig kloppend en een nerveus lachje op haar gezicht stak ze haar hand op (of omlaag, gezien ze op de kop hing...) en zwaaide ze. "Ehhh, hallooo, haha..." bracht ze uit. Haha, oeps...

OPEN OPEN OPEN :'D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Marceline Valkyrie
Punten : 110
Gender : Female ♀
Age : 17
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u581 http://pokemon-journey.actieforum.com/t5337-marceline-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Up up and away!   do aug 04, 2016 1:51 pm

Marceline liep rustig door Vaniville Town. Haar groene ogen dartte heen en weer terwijl ze haar kloppend hart tot rust probeerde te brengen. Ze had er zo'n zin in! Ze was net in Kalos gearriveerd en kon niet wachtten tot het avontuur werkelijk zou beginnen. Ze liep door en kon zich niet inhouden om te juichen. Dany, haar Froakie, huppelde vrolijk naast haar en lachte om zijn hyperactieve trainer.
het was prachtig hier. De bomen en bloemen waren prachtig.
Plotseling hoorde ze een gil boven zich. Haar groene ogen schoten omhoog. Ze stond oog in oog met een ander persoon, die ondersteboven hing. Ze lachtte naar de jonge dame en antwoordde haar groet met een blije: "Hallo." Ze hield haar vinger op en drukte deze zachtjes op de neus van de andere en zei vrolijk: "Boop.~" Marceline deed een stap naar achteren en keek met een schuin hoofd naar de jonge dame terwijl Dany precies hetzelfde in synchroon deed.

_________________
I'm a cheetah on the plains, I'm the highway star,
A supersonic princess in a million dollar car,


Blood on fire pumping through my veins,
Weaving in and out while I'm bolting through the lanes,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Up up and away!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: