Silent Screams +Riddle - Pagina 8
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Silent Screams +Riddle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AuteurBericht
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Silent Screams +Riddle - Pagina 8 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Silent Screams +Riddle   Silent Screams +Riddle - Pagina 8 Emptywo aug 24, 2016 11:01 pm

Oke, ze had zijn giftige blik echt wel gezien na haar eerste woorden, maar... hoe was de dude ineens zo grumpy geworden? Ze had toch helemaal niks verkeerds gezegd of gedaan? Als ze erover nadacht had ze alleen maar 'positieve' dingen gezegd voor zijn doen... oeps. Na ja de roodharige had even Eric's gedrag genegeerd, want ze had er nu even geen zin in, daarnaast was hij vrij onredelijk. Toen de roodharige echter klaar was met haar mascara en richting de deur van de slaapkamer liep, kwam ze tot stilstand toen de groenharige ineens begon te schreeuwen in zijn Iers. De roodharige draaide zich dan ook verschrikt om en bij het zicht van de groenharige voorover gebogen die met zijn hand zijn hoofd vast hield, vertrok haar gezicht compleet. What the Muk was happening?! Dat was het enige wat er nu door haar gedachten schoot. Het chagrijnige van de jongen compleet vergeten. Ze kwam dan ook gelijk dichterbij en legde haar hand automatisch op zijn rug "What happened?" vroeg ze vervolgens "What's wrong?" kwam er vervolgens, in haar stem was te horen dat Riddle duidelijk heel confused was, maar ook enorm bezorgd. Al wist ze niet hoe de groenharige op haar ging reageren.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Silent Screams +Riddle - Pagina 8 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Silent Screams +Riddle   Silent Screams +Riddle - Pagina 8 Emptywo aug 24, 2016 11:26 pm

Echt, soms had hij zo een pesthekel aan zijn medicijnen. Kutdingen dat het soms waren. De bijeffecten die hij er vaak genoeg van greeg vearen vreelijk, dit was vreselijk. Godver. Hij merkte het hoe de blondine naar hem kwam toesnellen, bezorgd haar handen op op zijn rug leggend. Haar woorden drongen hem wel door, de betekenis ook, maar op het moment ging het antwoord niet bepaald geweldig. Hij wist ook niet hoe te reageren, want hij vond het wel wat pretty dat ze hem in welk geval probeerde te helpen, maar daar was er die kant van de medicijnen, die hem dit lieten meemaken. "Meds." klonk er dan ook in de eerste instantie, wel wat kortaf. Hij ademde in en uit, het ging weer beter. Het enige dat nu nog kon veranderen, was zijn mooie grumpy gedrag. "I didn't take them, these are some of the withdrawal symptoms." geen idee hoe hij dat nog zo redelijk had kunnen uitbrengen. Of nou ja. Redelijk.. Het was redelijk, maar door zijn accent die letterlijk te dik nu was om er normaal wat van te kunnen verstaan, wist hij niet zeker of ze hem wel kon verstaan. Het was te hopen, maar jammer genoeg zouden ze toch niet de juiste medicijnen hier hebben liggen. Het was namelijk echt niet dat elk gezin even wat sertraline had rondliggen, het zou zo gewleidg zijn als dat wel het geval was, maar no way dat je die kon krijgen zonder of er een recept voor te hebben gekregen, of je wilt een apotheek, zeikenhuis of wat dan ook waar dat spul ligt willen gaan beroven. Het was altijd die, altijd deze die hij of Nathan niet altijd nam. Geweldig zeg, niet.

_________________
Silent Screams +Riddle - Pagina 8 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Silent Screams +Riddle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 8 van 8Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Anistar City-
Ga naar: