Nominatieronde juli 2016
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Nominatieronde juli 2016

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 177
Gender : Female ♀
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Nominatieronde juli 2016   ma jul 18, 2016 4:14 pm


NOMINATIES JULI

OTM'S

Bij deze is de nominatieronde van de OTM's van juli geopend! Wie verdient het volgens jou om in het spotlicht te staan voor een maand? Geef diegene nu op en wie weet worden ze wel door de staff gekozen om de prijs te winnen!

  • Probeer niet iemand te nomineren die al genomineerd is.
  • Vertel ons ook waarom jij deze persoon graag wilt nomineren, zodat het team weet waarom ze een OTM verdienen.
  • Iemand die de afgelopen 4 maanden al een OTM heeft gehad, kan deze niet nog eens krijgen, en kan dus niet genomineerd worden, tenzij het om een andere categorie gaat.
  • Je mag jezelf niet nomineren, behalve bij Topic of the Month.
  • Nomineren is niet verplicht en je hoeft niet iemand bij alle vier de categorieën te nomineren als je dat niet wilt!
  • De nominatieronde blijft open t/m 29 juli. Daarna worden binnen 2 dagen de winnaars gekozen door het team.


Categorieën
Member of the Month:
 
Laatste winnaars: Flynn Crenshaw, Jean-Pierre Dupuit, Nala O'kane, Tiffany Marchetti

Pokémon of the Month:
 
Laatste winnaars: Claudia's Sneaux

Topic of the Month:
 
Laatste winnaars: -

Battle of the Month:
 
Laatste winnaars: Tyson Kinomiya, Lyan Hyauki, Kate Griffin


Om je nominaties bekend te maken, vul je het volgende lijstje in en post je het in dit topic!
Code:
[b]Jouw naam:[/b]

[b]Member OTM:[/b]
[b]Motivatie:[/b]

[b]Pokémon OTM:[/b]
[b]Motivatie:[/b]

[b]Topic OTM:[/b]
[b]Motivatie:[/b]

[b]Battle OTM:[/b]
[b]Motivatie:[/b]

_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 261
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

BerichtOnderwerp: Re: Nominatieronde juli 2016   di jul 19, 2016 10:09 am

Jouw naam: Justin

Member OTM: Mikey MacCallum
Motivatie: Op pokemon Journey doen open topics het niet heel erg goed. Maar in de korte tijd dat ik is er een iemand geweest die toch wel het meeste op open topics reageerd en dat is Tomas. Op zichzelf vind ik het al heel cool dat hij dat doet. Maar er is nog iets. Iedere keer weer verbaas ik me er over hoe extreem schattig hij de pokemon van zijn karakters kan beschrijven. Dus als Tomas op je open topic reageerd kun je er meteen van uit gaan dat het leuk wordt om zijn posts te lezen.

Pokémon OTM: Helios van Imogen Hargreaves
Motivatie: Ik vind dat Floris er veel zorg in heeft gestoken om Imogen haar Sunkern een uitgebreide persoonlijkheid te geven. Daarnaast heeft deze pokemon ook best een uitgebreid achtergrondverhaal. Dan nog maar niet te spreken over de leuke dynamiek tussen Imogen en Helios. Wat het extra moeilijk voor Helios maakt is dat hij geen armen en benen heeft. Wat soms natuurlijk hilarisch kan zijn. Zeker een OTM waardig.

Topic OTM: -
Motivatie:

Battle OTM: -
Motivatie:

_________________
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tawnee Aguna
Punten : 106
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t739-tawnee-aguna http://pokemon-journey.actieforum.com/t742-tawnee-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Nominatieronde juli 2016   vr jul 29, 2016 11:14 pm

Jouw naam: Bo2

Member OTM: Ragya Airon
Motivatie: Is het je ooit al opgevallen hoeveel research er achter dit karakter zit? De afgelopen weken heb ik niet alleen Jamie, maar zeker ook Ragya beter leren kennen. Haar karakter is zo ver uitgediept en tot in de puntjes uitgedacht dat er niks op aan te merken valt. Ik zie heel vaak karakters die vaak een mentaal probleem hebben, maar in Rag's geval is het wel goed uitgediept en onderzocht. Mijn onderzoekerskant vind dit uiteraard geweldig. Ik heb er respect voor. Ik ben zeer blij iemand te zien die zich bij goede research houd. Daarbij is het heel mooi dat een deel van Ragya's verleden afkomstig is van een ander forum. Vind ik vrij leuk uitgedacht! Was me tbh nooit opgevallen.
Ragya is beheerst maar ook explosief en heeft een doel voor ogen die vele karakter hebben, maar ze blijft er wel boven uitsteken als je een topic met haar zou hebben. Daarbij zijn de posts ook altijd goed gevuld, je zal nooit tekort komen aan leesvoer met Jamie.
Al bij al, een explosief karakter, uitgediept en uitgewerkt en zeker goed actief. Voor mij part een karakter die het verdiend om even in de spotlight te staan, aangezien ze voor mij erg opvalt, en dat niet alleen voor de persoon die er achter zit, maar ook de tijd en ideeën die erachter zitten.

Pokémon OTM: Hiro van onze Riddle~
Motivatie: Tbh wilde ik gewoon ook even Chanel, gewoon, in de otm's zetten. Daarbij nam ik natuurlijk onze favoriete waakpuppy erbij. Chanel moet gewoon weer es in het zonnetje. Voor al de dingen die ze soms doet en gewoon de leuke karakters die ze naar voren brengt, al dan niet in Pokémon of karakter vorm. Ik geniet van vele topics met haar, al dan niet in een verder verleden, maar dat zijn details.
Hiro was altijd degene die je naast Riddle kon vinden als een loyale puppy. Net zoals Sachi bij Tawn, een loyal sidekick. Ieder karakter moet gewoon zo een Pokémon hebben. Het is gewoon mooi dat dit een Mightyena is. Het geeft me ergens een nostalgisch en goed gevoel om dit te zien. Geen idee waarom. Haha~
Sws vind ik dat Chanel even in de spotlight mag staan met haar karakter of Pokémon. Ze is immers onze geliefde mod en daarbij ook mijn goede vriendin~ hehe

Topic OTM: http://pokemon-journey.actieforum.com/t4306-that-was-a-long-road
Motivatie: Langste topic in de rpg ever. Ik heb er zelf aan deel genomen, maar moet tbh geen awar ervoor te hebben. Ik vind gewoon dat dit iets is voor de ander in dit topic, namelijk Bo1.
Het doorzettingsvermogen en de inspiratie bleef maar komen bij dit topic. Als je dit zou doorlezen kan ik je verzekeren dat voor elk wat goeds te vinden zal zijn. Daarbij vind ik ook gewoon dat Bo1 hier een goed staaltje rpgen vertoont. En nee ik ga niet over mezelf beginnen want dat haat ik gewoon xD
Ik wilde gewoon, omdat dit topic deels te danken is aan Bo, even dit speciale topicje naar voren brengen zodat het eens aan het daglicht kan komen. Het heeft bijna de 50 pagina's bereikt, wat al op zich een echte mijlpaal is. Misschien totaal niet van deze maand of wat dan ook, maar in der tijd is er een beetje over dit topic gekeken en dat vind ik jammer.
Dit topic zit propvol karakterontwikkeling en flashbacks, waarbij vorming van beide karakters traag en duidelijk tot stand komt.

Battle OTM:
Motivatie:

Niet meteen uitblinkers van de maand, maar wel uitblinkers van het forum, ik vond het even het vermelden waardig~

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ciro Raedmund
Punten : 42
Gender : Male ♂
Age : 18 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund http://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Nominatieronde juli 2016   vr jul 29, 2016 11:35 pm

Jouw naam: Olga

Member OTM: Imogen Hargreaves
Motivatie: Ongeacht dat ik de RPG'er achter dit verfrissende account al kende van een andere forumRPG, blijf ik mij keer op keer verbazen over hoe logisch ze de gedachten én acties van de personage neer weet te zetten. En dat met een fijn lezende schrijfstijl. Over Imogen zelf blijf ik gewoon verbaast over haar vrij relaxte houding en word ik het volgende moment verrast door de openbaring van haar angst. Ze is daarbij ook zeer emotioneel waardoor de acties en woorden die gezegd worden en plaatsvinden z'n impact echt goed in haar én Helios kan zien. Al met al zit ze misschien niet al heel lang op PJ, maar betekent dat niettemin dat ze het verdient. Verder ben ik het ook eens met Justin's woorden van eerder! c:

Pokémon OTM: -
Motivatie: -

Topic OTM: Jean-Pierre Dupuit en Kota Daiki met "Sometimes we struggle"
Motivatie: Hoe twee totaal tegengestelde karakters met elkaar iets van de situatie proberen te maken is zeker interessant om te lezen maar het is ook de situaties die het net wat hilarischer maakt. Van een Gyarados-rodeo tot aan het immiteren van Chimchar om een boom op te klimmen en zelfs een levensgevaarlijke achtervolging van Jean achter een Shroomish aan! Het topic is misschien niet heel ver gekomen tot dusver maar het belooft op dit tempo zeker een topic te zijn die ik strak zal volgen en mij zal blijven amuseren!

Battle OTM: -
Motivatie:

_________________

Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Nominatieronde juli 2016   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nominatieronde juli 2016
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Nominatieronde juli 2016
» Nominatieronde augustus 2016
» Nominatieronde september 2016
» Nominatieronde oktober 2016
» Hello, Who are you? (Dreamnight)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WOULD YOU LIKE TO QUIT YOUR GAME? :: Of The Month-
Ga naar: