Sleepy time junction
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Sleepy time junction

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Sleepy time junction   za mei 28, 2016 10:32 pm

Dus, terug in Laverre Town.. Maar eigenlijk had hij niet zo veel zin om naar huis te gaan. Daar vond hij ook helemaal geen reden voor. Hij had de warmte van de zon gewoon een beetje gevolgd. Want in de warmte van de zon kun je het beste slapen. En als ze hem dan toch zouden tegenkomen, dan zou hij dat niet zo erg vinden. Hij was namelijk vrij duidelijk geweest naar zijn familie. Hij was de wereld in getrokken om voor volledige vrijheid te gaan. Dat betekend dus ook de de vrijheid van iemand negeren. Het was misschien niet zo aardig, maar hij vond het een alles of niets situatie met dit soort dingen. Geen compensatie. Zo werkte dat niet bij hem. Maarja, hij was er dan ook wel weer van op de hoogte dat de andere persoon dan ook de vrijheid moest hebben om niet te hoeven opgeven na genegeerd te worden. En van dit feit was zijn moeder helaas bewust. Normaal gesproken kwam het er dan toch uiteindelijk op uit dat hij stoppen met haar te negeren. En als hij echt in een slechte bui was maakte ze gewoon appel taart. Daar werd hij altijd weer vrolijk van.

Maar deze keer zorgde hij er wel even voor dat hij uit de buurt van zijn oude huis zou blijven. Dan was die kans in ieder geval kleiner. Maar goed, hij wist dus dat er ergens in de buurt een boom zou staan op een heuveltje. Een enkele boom. Daar zou hij makkelijk tegen aan kunnen gaan liggen en de rest van zijn dag.. twee dagen.. week kunnen gaan liggen relaxen. Misschien zelfs een maand. Nee wacht, dat was te riskant. Dan moest hij geheid tijd gaan doorbrengen met zijn familie. Hoe afgezonderd hij ook zou liggen, z’n broertje zou hem vast wel vinden.
Hij liep in de richting van de boom en hoorde dat er kinderen in de buurt aan het spelen waren. Dat was op zich geen probleem. Daar kon hij wel door heen slapen. Maar als ze een bal ofzo zouden hebben, dan moest hij een ander plekje moeten vinden. Want dat risico wilde hij ook niet nemen. Hij vond niets zo erg als wakker gemaakt worden. Slapen was iets heiligs voor hem. Het zou zijn alsof je een heilig ritueel zou verstoren als je hem wakker zou maken. En om zijn eigen geloof niet te tarten hield hij daar uiteraard rekening mee.
Toen hij aan kwam zag hij tot zijn spijt dat de kinderen toch echt met een bal aan het spelen waren. Hij slaakte teleurgesteld een zucht. Pff. Achja, hij kon ook gewoon daar gaan zitten en een beetje staren. Staren was ook iets dat hij graag deed. Staren hielp het beste om zo maar te gaan dagdromen. Hij liep naar de boom toe en ging er voor zitten. Hij stak zijn pijp op en liet een paar rook pluimpjes de lucht in dansen alvorens hij Ramses uit zijn Pokéball liet. Hij had er wel behoefte aan om hem weer te zien. Hij vocht niet zo vaak en zag dus ook niet vaak een reden om hem uit zijn pokéball te laten, maar nu had hij dus wel behoefte aan het gezelschap. Ramses maakte een blij geluidje toen hij zijn trainer zag. Je kon zeggen wat je wilt, maar de beagle pokemon was gehecht aan zijn baasje. En het baasje ook aan hem hoor. Maak je maar geen zorgen. De Smeargle krulde zich op en ging naast zijn trainer liggen. Fidger was nog steeds naar de spelende kinderen aan het kijken. Ergens had hij wel zin om mee te gaan doen met het bal spelletje. Maar dan moest hij weer op staan, en lopen, en rennen. Alleen al de gedachte daar aan waren vermoeiend voor hem.

Het waren drie kinderen die onder aan de heuvel aan het spelen waren trouwens. Een jongetje met een rode pet en een gestreept shirt, een meisje met een tuinbroek aan en twee vlechtjes en nog een jongetje met blonde haren, een groen shirt en een korte broek.
De bal ging heen en weer en stuiderde alle kanten op. Fidger probeerde te achterhalen hoe het spelletje ging. Maar het was zelf bedacht schijnbaar en erg moeilijk te begrijpen. Maar aan de andere kant bedachten ze de regels misschien wel on the spot. En daar kon hij zich wel in vinden. Het is veel leuker om op het moment te leven in zijn ogen. Maar op gegeven moment kon zelfs hij zien dat het spelletje even mis ging. Iemand had de bal te midden van wat struiken gegooid. De rest van het groepje wees boos naar die persoon en eiste dat die de bal zou gaan halen. Tja, wel zo eerlijk. Hij liep naar de struik achter de bomen toe en was voor een paar tellen weg. Maar al snel rende hij al weer schreeuwend terug naar zijn vrienden. De kinderen waren verbaasd over wat hij nu deed. Maar Fidger stond al weer op en maakte Ramses wakker. “Opletten.” Zei hij kort. Hij had hier zelf vaak genoeg gespeeld vroeger en wist dat het ook gevaarlijk kon zijn. Er kon werkelijk van alles in de bosjes zitten. Maar wat hij zag, was iets dat hij niet had verwacht. Een boze Paras rende op de kinderen af. Fidger rende er op af. Hij had er niet zo veel zin in dat de Paras de kinderen zou gaan aanvallen. Ramses rende gehoorzaam met hem mee en ze gingen allebei tussen de Paras en de kinderen in staan. Maar dat maakte de Paras niet uit. Die Gooide zijn Spore toch wel op ze af. “Ontwijk en Sketch!” Riep Fidger toen. Zowel Hij als Ramses sprongen opzij om de aanval te ontwijken. Vervolgens maakte Ramses een een beweging met zijn kwast. Alsof hij een rune in de lucht aan het tekenen was. Hij had nu Sketch vervangen met Spore. “Doe Spore!” Riep Fidger toen. Ramses nam zijn staart in zijn hand en begon deze als een propellor te bewegen. Kleine stofdeeltjes kwamen tevoorschijn en waaide in de richting van de Paras.

[+ Claudia]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   za mei 28, 2016 11:00 pm

Ze was op haar doortocht in een stad terecht gekomen, die volgens de borden ook wel bekend stond als Laverre City. Rustig had ze door de straten gewandeld, met een veel aandacht eisende en graag geziene bruine pluizebol naast zich. De Eevee vond het geweldig om buiten haar pokéball te blijven en daarom had ze dan ook maar de keuze gemaakt om haar zo veel mogelijk erbuiten te laten. Dan kon ze misschien ook nog wat opsteken van de omgeving. Het probleem daarmee was echter wel dat iedereen, werkelijk iedereen haar wilde aaien. En de Eevee liet het natuurlijk gewoon toe, alles voor een beetje aandacht. Zo ook nu weer stond de oudere vrouw rustig te wachten totdat een paar kinderen klaar waren met het vertroetelen van haar pokémon. Toen hun moeder ze eindelijk weg riep, zuchtte de vrouw eventjes, voordat ze zich omdraaide en weer verder liep, de Eevee snel volgend om weer aan haar enkels te gaan lopen.
Bij een open veld keek ze op toen ze de geluiden van een gevecht op ving. Onderaan de heuvel was een jongen in gevecht met een voor haar onbekende pokémon, nu was zijn eigen pokémon ook niet bepaald bekend voor haar, terwijl enkele kinderen toekeken. Rustig wandelde ze naar beneden toe, maar bleef op een afstand. Mocht ze merken dat dit gevecht uit de hand liep, zou ze alsnog kunnen inspringen.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 9:21 am

Spore had uiteindelijk het gewenste effect gehad. De Paras was in slaap gevallen en Fidger raapte deze op. En met uitgestrekte armen liep hij rustig terug naar waar het beestje vandaag was gekomen. Hij liep wat verder door en zette het op een rustig plekje neer. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat een gemene Pokémon hem nu wakker zou gaan maken. Ramses was rustig meegelopen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 2:59 pm

Zo te zien had de jongen het voor elkaar gekregen om de Paras in slaap te krijgen en al snel weer terug op een veilige plek te zetten. Met een kleine glimlach op haar gezicht wandelde ze naar de jongen toe en maakte een kleine buiging voor hem. "Bonjour," zei ze op een rustige toon, al stond haar gezicht voor de rest bijna koud en kil. "Keurig gevecht daar net," gaf ze hem daarna een klein complimentje. "Mag ik misschien je naam weten?" Ze bleef in een keurig rechte houding staan, terwijl de Eevee aan haar enkels de onbekende pokémon in zicht had gekregen en nu probeerde diens aandacht te krijgen.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 3:12 pm

Hij had het beestje net neergezet toen hij een Franse begroeting voor hem hoorde. Het was een vrouw die voor hem boog. Ze gaf hem zelfs een complimentje. Jeetje, wat was ze mooi.. Hij begon te blozen. Daarna wilde ze hem iets vragen. Hij zakte direct op één knie en greep haar hand om die vervolgens een zoen te geven. Hij hief zijn hoofd en zei: "Natuurlijk mag u mij iets vragen Mademazel."

Voor Ramses liep het ietsje anders. Bij hem was het de Eevee die zijn aandacht aan het trekken was. Hij keek haar vragend aan en zwaaide wat ongemakkelijk. Wat wilde die nou weer?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 3:24 pm

De reactie van de jongen was ... niet geheel zoals ze gehoopt had. Hij zakte op een knie en pakte haar hand om er een kus op te geven. Ze was dit gewend, maar niet van ... mensen jonger dan haar? En daarbij was het leeftijdsverschil misschien een beetje té groot? Rustig trok ze haar hand terug en deed haar jasje goed, voordat ze de jongen weer terug aankeek. "Ik vroeg je om je naam," antwoorden ze daarna op een kalme en gedisciplineerde toon.

Ondertussen probeerde de Eevee de aandacht te krijgen van de onbekende pokémon. Ze sprong een beetje heen en weer in de hoop dat hij mee wilde spelen, maar toen ze merkte dat dat niet werkte, ging ze voor een directere aanpak en sprong gewoon vol tegen hem aan.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 3:57 pm

Ohja, antwoord geven. Dom! Dom! Dom! Hij ging vlug rechtop staan, deed zijn hoed af en probeerde zijn extreem warrige haren te fatsoeneren. Wat natuurlijk helemaal niet lukte. "Ikke ben Fidger." En hij boog eventjes. Zijn roodheid was een klein beetje weggezakt. Althans, zijn neus bleef altijd rood. Daar kon hij niet veel tegen doen. "En hoe kan ik u helpen?" Zei hij zo netjes als hij kon met zijn hand op zijn borst. Hij moest natuurlijk wel even indruk maken hè.

Hij volgde de springende Pokémon met zijn ogen. Hij was eigenlijk een beetje te suf nog om te gaan spelen. En ineens sprong ze op hem! Ho, wacht! Hij duwde haar van zich af en probeerde haar voorpootjes vast te pakken. Met als plan om ze de lucht in te houden, zodat ze enkel nog op achterpootjes kon staan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 4:31 pm

Ze moest zachtjes lachen om het stuntelige gedrag van de jongen, die zich vlak daarna voorstelde als Fidger. Een vreemde naam, maar ze had ergere gehoord. Gelukkig werd hij al iets minder rood, waardoor ze zich wat minder ongemakkelijk hoefde te voelen in zijn aanwezigheid. "Aangenaam Fidger, de naam is Claudia Leblanc en ik ben momenteel op doorreis naar Santalune City," stelde ze zichzelf daarna op een deftige manier voor. "Er is geen hulp gevraagd, ik zag het gevecht en wilde inspringen als er iets fout bleek te gaan," legde ze daarna op een rustige toon uit.

De onbekende pokémon greep haar opeens bij d'r voorpootjes vast, waardoor ze een geschrokken piep liet horen en bijna op d'r ruggetje viel. Haar evenwicht was niet geweldig goed om d'r overeind te laten staan op d'r achterpootjes. Ze probeerde zichzelf los te trekken uit de grip van de pokémon, zodat ze zichzelf weer op d'r pootjes kon draaien.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 4:43 pm

Oooh ze sprak zo mooi. Hij begon zijn handen te friemelen. Maar wat hij niet zo goed begreep was wat ze daarna zei. "Waarom wil jij mij naam weten dan?" Vroeg hij snel. Hij was niet de eerste die vrouwen niet begreep.

Het beestje probeerde zich te verlossen van zijn greep. Logisch. En hij liet het gewoon toe. Hij probeerde haar op haar rug te duwen om haar vervolgens op haar buik te kietelen. Dat leek hem de aardigste manier om te zeggen dat hij er niet zo veel zin in had. Hopelijk zag zij dat niet als een voorzetje om verder te spelen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 4:51 pm

Ze glimlachte eventjes. "Er was geen specifieke reden waarom ik om je naam vroeg, het was gewoon een opening om het gesprek te beginnen," zei ze op een rustige toon. Rustig haalde ze een verdwaalde pluk weg uit haar gezicht en stak deze weer achter haar oor, voordat ze eventjes keek naar wat de twee pokémon aan het doen waren.

De Eevee schrok een beetje toen ze opeens op haar rug werd geduwd, maar op het moment dat ze over haar buik werd geaaid was alles weer goed. Haar oortjes zakte naar achter toe en ze liet een zacht soort gespin horen, als teken dat ze het waardeerde.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 5:10 pm

Oooh ze wilde een gesprek beginnen? Fidger's back in the game! "Aha," Kwam er begrijpend uit. "Leuk om je te ontmoeten." Hij nog een keer met zijn hand door zijn haar. "Dus je vond wel dat ik goed vlecht?" Zei hij trots.

Ok.. niet echt de reactie waar hij op doelde, maar ze was in ieder geval niet meer tegen hem op aan het springen.
Toen Mademazel Claudia naar het tafereel keek zag hij het ook gebeuren. Hij werd een beetje jaloers. Ramses had meer succes dan hij had gehad.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 5:17 pm

"Van hetzelfde," zei ze deftig met een knikje. Ze moest zachtjes lachen om de woordenschat van de jongen, ondanks dat hij zeventien leek, voor zover ze het kon zien, was zijn woordenschat soms wat kinderlijker. "Het was een creatieve oplossing," zei ze daarna om hem te complimenteren.
Toen ze terug keek van de pokémon naar Fidger, dacht ze een spark van jaloezie te zien in zijn ogen, waardoor haar mondhoek iets omhoog getrokken werd. "Toestemming om je pokémon in mijn Pokédex te zetten?" vroeg ze daarna beleefd aan de jongen.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 5:29 pm

Hij stond met zijn armen over elkaar te kijken hoe Ramses zijn ladyskills aan het inzetten was. Althans, dat dacht hij dan. Want niets was minder waar. En daarna kreeg hij een complimentje. Dat gaf nog enigszins een boost aan zijn zelfvertrouwen. Vervolgens vroeg ze toestemming om Smeargle in haar pokedex te zetten. Hij snapte niet goed waarom ze dat zou moeten vragen, maargoed. Met een diepe buiging en een zwierende hoed zei hij: "Maar natuurlijk. Het is me een gnoetje."

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Claudia Leblanc
Punten : 81
Gender : Female ♀
Age : 28 y/o
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Glaceon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5123-claudia-leblanc http://pokemon-journey.actieforum.com/t5124-claudia-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6574-claudia-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   zo mei 29, 2016 5:36 pm

Ze vond hem best aandoenlijk, misschien een beetje vreemd, maar hij had een goed gevoel voor humor. Toen ze toestemming kreeg om zijn pokémon een scan te geven, pakte ze rustig haar pokédex en liet het over de pokémon glijden. Smeargle is a beagle-like, bipedal Pokémon with white and brown fur. It has a long tail with an end resembling a paintbrush. This paintbrush oozes with paint, and the color of the paint may vary for each Smeargle. Sprites from the games depict green, brown and red, while the anime also shows yellow and blue. Smeargle will use the paint to mark its territory. It can also use its signature move, Sketch, to copy moves from other Pokémon. Smeargle has a footprint on its back that is the same color as the tip of the tail. Smeargle also has a round structure on its head with a point that resembles a beret. It has floppy, brown ears and a brown collar on its neck. The rings encircling Smeargle's eyes are also brown, as are Smeargle's eyelids. Its arms have two brown bands, and its legs have only one. Each of its limbs have three digits. Smeargle is often found in urban areas. Ze glimlachte eventjes, terwijl ze de pokédex dichtklapte. "Een zeer creatieve pokémon dus?" vroeg ze aan Fidger.

_________________

"I long for a worthy opponent"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Sven Stött
Punten : 181
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Dragonite
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5056-fidger http://pokemon-journey.actieforum.com/t5057-fidger-s-dex#104694

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   ma mei 30, 2016 10:41 am

Tijdens het aanhoren van die robot-achtige stem keek hij nog aandachtig naar de twee Pokémon. Hij zag hoe Ramses zijn pootje verkeerd neerzette en op zijn rug viel. Hierdoor kwam de opmerking van Claudia een beetje onverwacht. Hij keek haar snel aan. "Ja, ja u-uh, ja heel creatief. Altijd schilderen." Terwijl hij met zijn handen zijn hoed een beetje aan het verkreukelen was van de zenuwen. Dat het beestje creatief was, was eigenlijk niet de reden waarom hij hem zo tof vond, maarja, hij kon het ook niet gaan ontkennen. Want het was wel zo.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Sleepy time junction   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sleepy time junction
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Laverre City-
Ga naar: