Imogens Pokédex
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Imogens Pokédex

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 224
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Imogens Pokédex   do mei 26, 2016 8:27 pm

Current team

Helios - Sunflora - ♂ - Level: 34 - Potential: 1 - Ability: Solar Power
Adamant - Very finicky - Joined team at: Oldale Town

Helios mag dan een Sunflora zijn, zijn karakter is allesbehalve zonnig. Hij is lui, arrogant en klaagt veel. Hij houdt echter net zo veel van schoonheid als Imogen (vooral zijn eigen), wat hen toch nog verbindt en samenwerking mogelijk maakt.
Zijn blaadjesarmen zijn prachtig frisgroen en zijn ogen zijn lichtgeel als zonlicht (dingen waar hij erg trots op is). Zijn favoriete aanval is Growth, die hij te pas en te onpas gebruikt om zichzelf zichtbaarder te maken of zijn woorden kracht bij te zetten.
Aanvallen:
 

Solarium - Solrock - ♀ - Level: 40 - Potential: 1 - Ability: Levitate
Calm - Likes to fight - Joined team at: Meteor Falls

Solrock zijn biologisch gezien geslachtloos, maar Solarium is een zij. Ze beweegt zich stil als een sluipmoordenaar door de lucht en als ze je aankijkt, lijken haar emotieloze rode ogen een gat in je ziel te boren, maar ondanks haar angstaanjagende voorkomen heeft ze geen slecht hart en ontfermt ze zich als een moeder over haar teamgenoten.
Een goed gevecht op zijn tijd kan ze zeker waarderen en als ze een geschikte tegenstander tegenkomt, zal ze niet aarzelen die aan te vallen.
Aanvallen:
 

Meri - Xatu - ♂ - Level: 30 - Potential: 1 - Ability: Early Bird
Lonely - Often lost in thought - Joined team at: Safari Zone

Een kleine vogel met een grote geest. Hij is erg stil en anderen begroet hij meestal door ze aan te staren. Dezelfde tactiek gebruikt hij als hij zenuwachtig is. In beide gevallen is het gewoonlijk niet erg succesvol. Soms heeft hij niet eens door dat hij naar iemand zit te staren, omdat hij in gedachten verzonken is. Als hij een gedachte tegenkomt die hij interessant is, wil hij die nog wel eens hardop uitspreken, al zal zijn omgeving meestal geen idee hebben waar hij het over heeft.
Meri is niet erg dapper of strijdlustig, maar zijn wilskracht moet niet onderschat worden. Met de juiste motivatie zal hij zijn uiterste best doen.
Aanvallen:
 

Imimi - Vanillite - ♀ - Level: 14 - Potential: 1 - Ability: Snow Cloak
Impish - Thoroughly cunning - Joined team at: gift from Hero Reinhart

Een ongelofelijk schattig ijsje... op het eerste gezicht. In feite doet Imimi wat ze wil, ook als anderen daar niet al te blij van worden. Ze vind het heerlijk om anderen te plagen en houdt enorm van ongemakkelijke situaties - vooral omdat het gewoonlijk anderen zijn die het ongemak ervaren. Hoewel ze alle harten doet smelten met haar schattige, domme onschuld, is ze intussen behoorlijk slim en altijd bezig met het bedenken van een nieuw plannetje.
Aanvallen:
 

Isabis - Shiny Mudkip - ♂ - Level: 12 - Potential: 1 - Ability: Torrent
Relaxed - Loves to eat - Joined team at: Food Festival loterij

Isabis maakt zich niet zo druk om dingen. Het komt wel goed, zegt hij altijd. En dat komt het meestal ook wel. Hij is een vriendelijke gast, altijd wel in voor een praatje en altijd klaar om anderen te helpen. Hij voelt zich niet gauw beledigd en wordt ook niet zo heel snel boos. Van een goede maaltijd kan hij enorm genieten en hij houdt van zure matten. Het probleem is alleen dat die na de eerste zuurheid zoet worden, waar hij dan weer een hekel aan heeft.
Aanvallen:
 

Summers - Leafeon - ♀ - Level: 10 - Potential: 1 - Ability: Leaf Guard
Careful - Somewhat vain - Joined team at: gift from Joey Breeze

Summers is een naar eigen zeggen koninklijke Leafeon die over zichzelf praat in de pluralis majestatis. Ze heeft een hekel aan vechten, aan vies worden en aan pokémon die haar verhevenheid niet respecteren. Iedereen die haar niet met het gepaste respect behandeld wordt straal genegeerd. Boos wordt ze echter niet snel, want dat is beneden haar waardigheid.
Aanvallen:
 


PC

-

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Imogens Pokédex
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Er komt een nieuwe pokémon serie uit!
» {Nala's Pokédex}
» . MY POKÉMON ADVENTURE
» Kansai[PokémonTrainer RPG]
» {DS Game} Pokémon Alpha Sapphire & Omega Ruby

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Pokédex-
Ga naar: