[T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maximilian Sweets
Member
Maximilian Sweets
Punten : 160
Gender : Male ♂
Age : 18
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4965-maximilian-daniel-sweets#102844 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4966-maximilian-s-pokedex#102851

[T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer] Empty
BerichtOnderwerp: [T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer]   [T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer] Emptyza mei 07, 2016 6:01 pm

Inkopen doen was iets waar Daniel normaal gesproken een bloedhekel aan had, maar nu hij zonder zijn familie een keertje besloot te winkelen, vond hij het eigenlijk veel leuker dan wanneer hij ze bij zich had. Niemand bemoeide zich met zijn zaken en hij hoefde niet urenlang buiten te staan wachten tot de rest eindelijk eens klaar was met rondkijken. Hij begreep sowieso niet waarom daar altijd zo lang over werd gedaan, want hij hoefde alleen maar eventjes de rekken rond te gaan en dan vond hij het wel prima. Zijn oudste broer, zus en moeder liepen echter altijd nog eens vijf keer extra langs alle rekken. Zijn vader en andere broer minder, maar die moesten in een bepaalde strakke lijn erdoor, anders klopte er niks van. Zijn zus ging kriskras door de winkel, waardoor ze nog meer tijd verspilde dan hij nodig vond en daarom vond hij het nu zo bevrijdend om eens in zijn eentje door de verschillende etalages van het warenhuis te lopen.

Hij was laat naar binnen gegaan, want het was eigenlijk last minute geweest. Daniel wilde echter iets voor zijn Eevee kopen en aangezien hij het geld ervoor had, besloot hij om eens een kijkje te gaan nemen. Vlak voor sluitingstijd had hij alleen nog steeds niks gevonden en was hij teleurgesteld. De jongen besloot echter niet nog langer te blijven rondhangen en ging enkel en alleen nog even bij de wc langs voor een pitstop. Aangezien de meesten al naar buiten waren, kon hij gemakkelijk de wc binnen glippen en nog even snel plassen, maar toen hij weer naar buiten kwam, zag hij tot zijn schrik dat de lichten al uit waren.

Besluitend dat dit misschien al gedaan was om energie te besparen, wandelde hij rustig naar de roltrappen om naar beneden te gaan. Die waren ook al uit. Daniel fronste. Hij was toch niet zo lang op de wc gebleven…? De jongen schudde vlug zijn hoofd en liep maar naar beneden. De deuren konden niet al gesloten zijn. Of wel?

_________________
[T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer] KowojSH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[T-Wheel] Semi-Automatic [+North Summer]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Anistar City-
Ga naar: