[T-WHEEL] No Pressure - Pagina 2
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [T-WHEEL] No Pressure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Jane Harper
Member
Jane Harper
Punten : 493
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

[T-WHEEL] No Pressure - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure - Pagina 2 Emptyvr nov 04, 2016 8:39 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
De kaartjes van de mannen werden voor die van haar gecontroleerd, waardoor het Jane opviel dat ze ieder een andere richting op gestuurd werden. Huh. Ze fronste. Dat had ze bij de voorgaande mensen niet zien gebeuren. Was dat omdat dit de eerste keer was, of omdat ze, zoals wel vaker als ze gezelschap had, niet bepaald aandachtig op de omgeving lette? Voordat de roodharige kon besluiten in welke van de twee mogelijkheden ze geloofde, was het haar beurt om haar kaartje af te geven. Ze diepte het chic uitziende stukje papier op uit haar broekzak en gaf het af. Waarom ze niet zelf een ingang mocht kiezen, begreep ze niet goed. Uiteindelijk kwam iedereen op hetzelfde concert terecht, right? Jane kon het dan ook niet laten om haar gedachten hardop te uiten. "Uh, is er een reden waarom we een ingang aangewezen krijgen?" In haar ogen was het een zeer redelijke vraag, en toch keek de controleur haar met opgetrokken neus en irritatie in haar blik aan. Een antwoord werd niet gegeven. Jane's frons werd dieper. Ze snapte hier niets van. De vrouw leek besloten te hebben dat haar vraag negeren de beste optie was, en bestudeerde nu het kaartje enkele tellen aandachtig. Haar hand wees vervolgens resoluut de ingang aan waar Jean-Pierre ook in verdwenen was. Jane opende haar mond al om te protesteren, maar de persoon achter haar dwong haar in de aangewezen richting door tegen haar aan te stappen. Dat, en ze wilde nu eindelijk wel eens zien wat voor concert haar te wachten stond. Met een zucht propte ze haar handen in haar zakken en begon te lopen.

Zodra ze verder weg van de controleur, en dichter in de buurt van Jean-Pierre kwam, klaarde haar humeur alweer op. De gang waar ze naartoe liepen, liep omhoog naar een achter van dak tot vloer rijkende, karmijnrode gordijnen verborgen iets. Steeds meer vragen borrelden in Jane op, en de drang naar antwoorden maakte dat ze – zodra ze bij wat van haar eerdere, tweekoppige gezelschap overgebleven was – aankwam, er met alleen een "Let's go!" flink de pas in zette. Dat ze Oskar ook graag nog terug wilde vinden, was tijdelijk uit haar gedachten.

Gedesoriënteerd keek Kiki om zich heen. Haar pokéball krampachtig vasthoudend, deed ze haar best om de voeten van mensen te ontwijken terwijl ze erachter probeerde te komen waar ze was, en waarom Jane daar niet met haar was. Ze had een bonk gevoeld voordat haar capsule opengeklapt, en zij gematerialiseerd was. Een dame die op dat moment iemand de weg wees, had haar met opgetrokken wenkbrauwen aangekeken. Onder haar aandacht was Kiki in paniek geraakt, waarop ze het eerste had gedaan was in haar opkwam: zo snel mogelijk haar langzaam wegrollende pokéball pakken en de priemende vinger van de vrouw volgen.

Nu trippelde ze tussen panty's met hakken en gesteven broekspijpen met lakschoenen door, zoekend naar Jane. Tegen de tijd dat ze zich in een vreemde plastic tunnel bevond, had ze nog steeds geen glimp van de roodharige opgevangen. Kiki begon in paniek te raken. In haar eentje wist ze niet wat te doen, ze had hulp nodig. Haar blik flitste door de omgeving, zoekend naar iets – wat dan ook – dat een uitkomst zou kunnen bieden. Niets. Haar gezoek werd onrustiger. Niets. Oh nee. Zonder er echt over na te denken, graaide de jonge Darumaka naar iets van houvast. Haar kleine vuist was nu gevuld met een groene stof. Haar grote, bijna met tranen gevulde ogen gingen naar de drager van het kledingstuk. Help?
TAG: OSKAR & JEAN-PIERRE! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

[T-WHEEL] No Pressure - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure - Pagina 2 Emptyma dec 05, 2016 10:35 am

Zijn verdrietige blik werd enkel erger toen hij zag dat Oskar niet dezelfde kant op werd gestuurd als hij. Oh man, hij vond zijn nieuwe vrienden nét zo leuk! Ofja, hij had nog niet al te veel van ze gezien, maar hoe erg kon een coole dame en een lieve jongen nou zijn? Tja, dat was hoe hij ze voor nu maar even beschreef. Gespannen keek hij toe hoe Jane haar kaartje werd gecontroleerd. Ze was aan het praten zag hij, maar hij was al te ver weg om te horen waar het over ging. Hij schrok wel toen hij de geïrriteerde blik van de controleur zag. Hij was even bang dat Jane weggestuurd zou worden. Dat mocht niet gebeuren! En toen.. ineens.. zag hij de vinger van de controleur zijn kant op wijzen. Zijn eerste gedachte was niet: 'Jippie, ik ben niet alleen', maar 'Arme Oskar!'. Oh maar.. Jane leek helemaal niet zo blij te zijn. Vonden ze hem niet leuk ofzo? Misschien moest hij eens wat meer grapjes maken?? Zou ze dan blij zijn om bij hem in de buurt te zijn?

Hij knikte even naar Jane om haar aanwezigheid te erkennen en na de 'Let's go!' van Jane liepen ze samen verder. Hij vond het decor waar hij nu in beland was wel interessant. Het liet hem heel erg denken aan het gordijn van een theatervoorstelling. Kon het zijn dat er twee verschillende concerten zouden zijn? Of zou de ene kant van de gasten een voorstelling moeten geven aan de andere kant? Maar dat was toch allemaal niet logisch? "Ehm Jane.." Begon hij vertwijfeld. "Speel jij een instrument?" Hij wel namelijk, en als zij dat ook deed, vreesde hij dat hij hier niet zomaar als gast zou zijn. Spelen vond hij heel leuk hoor, maar hij had zich net zo zitten verheugen op een concert.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure - Pagina 2 Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[T-WHEEL] No Pressure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: