[T-WHEEL] No Pressure
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [T-WHEEL] No Pressure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Jane Harper
Member
Jane Harper
Punten : 493
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptydo mei 05, 2016 3:12 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
Well, als dit was waar het concert plaats zou vinden, was er in ieder geval meer dan genoeg ruimte om te dansen. Waar de band moest komen was haar een raadsel, though; er was nergens een podium te bekennen. Jane stak haar handen in de zakken van haar smokingpantalon en liet haar honingkleurige ogen, die ze speciaal voor de gelegenheid met zwart omlijnd had, over het asfalten terrein gaan dat ze net betreden had. Een lint van mensen in de netste pakken en meest verfijnde jurken was op weg naar een hangar die zich in het midden van het terrein bevond. Ah, daar moest de band zijn. Jane kuierde achter het handjevol feestgangers aan en bekeek bewonderend wat ze aanhadden. Op het kaartje dat ze ontvangen had, had gestaan in dikgedrukte letters dat de dresscode 'black tie' was, wat in Jane's hoofd meteen vertaald was naar 'ik mag een smoking dragen, aw yiss.' Dresscodes waren niet haar ding, maar pakken vond ze geweldig. Hoewel ze zich dan ook op haar gemak voelde in haar outfit, begreep ze niet waarom de organisatoren besloten hadden dat nette kleding – wat over het algemeen betekende dat het niet de gemakkelijkst zittende soort kleding was – een goede keuze was voor een concert. Hoe moest de vrouw die een eindje voor haar liep dansen in die haar geweldig staande kokerjurk? Wat wist zij over dit feest dat Jane niet wist? De roodharige fronste kort en haalde haar schouders op. Hetgeen wat haar aan dit concert juist zo getrokken had, was dat alle informatie naast het hoogst noodzakelijke geheim gehouden werd. Op het ticket dat ze in haar broekzak vasthield stonden alleen de locatie, een tijd en de dresscode. Dat was het. De manier waarop ze het mysterieuze stukje papier verkregen had, was ook al zo geheimzinnig. Iemand had haar staande gehouden toen ze door Shalour liep en haar een vraag gesteld. Wat de kleur van de bovenste helft van een normale pokéball was. De roodharige, trots dat ze met haar zeer gelimiteerde kennis over pokémon kon pronken, had met rood geantwoord en het kaartje in haar handen gedrukt gekregen. Jane zou Jane niet zijn als ze niet meteen geïntrigeerd en vastbesloten om te gaan was.

Nu was ze hier, toevallig volgens de dresscode en klaar om te feesten. Het enige wat ze nog zocht, was iemand met wie ze op kon trekken. Tijd om die persoon te vinden. Abrupt hield Jane stil en draaide zich om op de bal van haar voeten, naar waar de mensen binnenstroomden. Haar blik viel al snel op iemand die haar wel een coole persoon leek, en meteen liep de roodharige op hem af. "Hey!" begroette ze de jongeman opgewekt zodra ze dichtbij genoeg was, waarbij ze een blik op zijn kleding wierp. Ze glimlachte. "Lookin' good. Je vindt het geen probleem als ik met je meeloop, toch?" Zo wel, dan was dat ook oké, al zou Jane niet begrijpen waarom niet.
TAG: OSKAR & JEAN-PIERRE! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptydo mei 05, 2016 8:19 pm

Hij hield zijn ticket nog eens voor zich. Dit kon de locatie toch niet zijn? Hoogst ongebruikelijk vond hij het. Maar dat maakte het dan wel weer spannend. Wie weet voor dingen er allemaal nog zouden gebeuren. En dat maakte het het waard voor hem om hier naar toe te gaan. Anders was hij misschien niet eens gekomen. De manier waarop hij zijn kaartje had verkregen vond hij zó raar. Hij was op een ochtend een keer in zijn badjas de post gaan halen bij zijn brievenbus toen opeens iemand hem uit het niets een vraag stelde. “Welke Pokémon laat Slowpoke evoluëren?” Hij had in eerste instantie gedacht dat die persoon een trainer was die wanhopig zijn hulp nodig had. Hij kon geen andere reden bedenken voor die plotselinge vraag aan een net wakker geworden trainer. Na de vraag beantwoord te hebben met ‘Shellder’ kreeg hij een kaartje in zijn handen gedrukt waarna de persoon snel weg liep. Hij begon zich af te vragen of alle andere mensen die aanwezig waren zo’n zelfde ervaring hadden gehad. Net als hij waren ze allemaal netjes gekleed. Hij had een zwart pak aan en uiteraard een zwart strikje. De dresscode was immers black-tie.

Hij stak zijn kaartje in de binnenzak van zijn jasje en liep vervolgens in de richting van de hangar. Hij ging er van uit dat hij daar moest zijn aangezien alle anderen daar ook naar toe gingen. Hij staarde een beetje dromerig voor zich uit toen hij opeens aangesproken werd. Hij kreeg een complimentje van een roodharige dame in een pak die naast hem aan het lopen was. Ze vroeg of ze bij hem mocht blijven lopen. Hij glimlachte naar haar. Niet veel mensen zouden zo maar iemand die ze niet kennen durven aanspreken. “Dat is absoluut geen probleem. Leuk zelfs.” Zei hij. Hij hoefde nu gelukkig niet helemaal alleen te lopen. Daarbij hoopte hij dat zij misschien meer wist van deze speciale aangelegenheid. “Hoe heb jij eigenlijk je kaa..” Begon hij toen hij plots tegen iemand voor zich op botste.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oskar Helvig
Member
Oskar Helvig
Punten : 357
Gender : Male ♂
Age : 23 jaar
Type : Coördinator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1423-oskar-helvig http://pokemon-journey.actieforum.com/t1424-oskar-s-pokedex

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyza mei 07, 2016 4:55 pm

No Pressure

tag: Jane & Jean-Pierre • no notesOskar was absoluut niet vies van feestjes. Zelfs als hij zich er heel net voor moest kleden vond hij dat geen probleem – wel, op het feit na dat hij vrij weinig echt nette kleding in zijn bezit had. Hij voelde zich dan ook lichtelijk underdressed in zijn groene pak, al zag het er qua vorm niet veel anders uit dan dat van de andere aanwezige mannen. Het grootste verschil was dat zwart nou eenmaal veel chiquer oogde. Om nog maar niet te beginnen over het zielige grasgroene strikje wat hij om zijn nek droeg. Hij had zelf geen tie en al helemaal geen zwarte, dus wat dat betreft miste hij de dresscode volledig. Het was Peridot’s idee geweest om het lintje van haar nek aan haar trainer te geven en omdat hij zo snel niks anders kon regelen was hij maar akkoord gegaan. Het was beter dan helemaal niks, toch?

Eigenlijk had hij de Furret met zich mee willen nemen, maar zo te zien waren deze mensen heel fancy en dat betekende waarschijnlijk dat ze neer zouden kijken op de haren die ze op kleding achterliet. Hij voelde zich nu al ongemakkelijk toen hij een lichtbruine haar op zijn schouder vond, welke hij zo snel mogelijk van zijn kleding verwijderde en op de grond liet vallen, hopend dat niemand het was opgevallen.

Wat hem was opgevallen, was het lage aantal leeftijdsgenoten. Hij was verbaasd toen hij een paar jongere gezichten verder vooraan zag staan en voelde zich direct geneigd om er op af te lopen. Voor hem zou dat geen probleem zijn, maar misschien waren de anderen wel van die hele serieuze harken die het niet waardeerden als hun gesprek zomaar werd onderbroken door een willekeurige vreemdeling. Wat hem dan toch verder naar voren in de rij dwong, was dat hij zijn kaartje op de een of andere manier uit zijn hand liet glijden en het voorwerp voor plot purposes een heel stuk naar voren werd geblazen, alsof er een sterke wind de hangar in waaide. Hij voelde zich ontzettend onbeschoft toen hij langs de mensen achter het kaartje aan rende en zich tussen hen in drong om zijn entreebewijs te redden. Misschien was het zo erg niet als hij het kwijtraakte, want dan hoefde hij zich niet meer ongemakkelijk te voelen bij deze fancy mensen. Toch was hij best wel trots dat hij de vraag had kunnen beantwoorden waarmee hij het gewonnen had. Hij moest van vijf regio’s een top coördinator noemen. Dat was zijn vakgebied en dus was het geen probleem geweest voor hem, terwijl de steller van de vraag vast iets anders van zo’n gespierde jongeman had verwacht.

Met een verontschuldiging naar de mensen om hem heen bukte hij en pakte hij het voorwerp op van de grond, om vervolgens een persoon tegen hem aan te voelen duwen. Hij wist een val te voorkomen door zijn lege hand op de grond te leggen. Zo snel mogelijk kwam hij overeind en keek hij met een verontschuldigende blik naar de jongen die hem geraakt had – wat tot zijn verbazing een van de mogelijke leeftijdsgenoten van eerder was. “Mijn excuses! Mijn kaartje was gevallen…” Zijn lege hand ging al direct naar de achterkant van zijn nek toe: een trekje wat aangaf dat hij zich schaamde. Waarschijnlijk was het beter als hij weer naar zijn oude plek in de rij terug ging…

_________________
[T-WHEEL] No Pressure M74h9fL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane Harper
Member
Jane Harper
Punten : 493
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyma mei 09, 2016 7:48 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
Een brede glimlach sierde haar lippen toen bleek dat haar nu-gezelschap het geen probleem vond om vergezeld te worden. Dat het zelfs leuk was. Well, dat was positief. Jane was er nu al zeker van dat ze een juiste persoon had gekozen om aan te spreken. "Cool," reageerde ze dan ook opgewekt.

De jongeman begon aan het stellen van een vraag, maar stopte abrupt toen hij met een andere verschijning botste. Een verschijning die meteen Jane's aandacht trok. Of nou, nadat ze instinctmatig een stap naar achteren had gezet om zich niet bij de botsenden te voegen en een hand uitgestoken had naar de persoon waar ze naast liep om eventueel te voorkomen dat hij viel, that is. De zwartharige, die net zijn verontschuldigingen aanbood, droeg een groen pak. Een groen pak! Jane staarde bewonderend, zonder het echt door te hebben. "My guy, je kledingkeuze is geweldig," begon ze kort nadat het sorry zeggen afgehandeld was, waar ze meer grappend dan serieus aan toevoegde: "Heb je zin om van pak te wisselen?" Dat ze het niet echt meende, gaf ze aan met een knipoog. Although, ze vroeg zich nu wel af hoe een groen pak haar zou staan.. Met die vraag zou ze zich ooit nog wel een keer bezighouden. Het ongemakkelijke gebaar van de zwartharige zag ze wel, maar ze was te gericht op diens goede kledingkeuze om echt te beseffen wat het aangaf. "Oh, ik ben Jane trouwens," sprak ze even later glimlachend, zich beseffend dat ze zich niet eens aan één van de twee jonge mannen voorgesteld had.
TAG: OSKAR & JEAN-PIERRE! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptydi mei 10, 2016 5:12 pm

Hij botste dus tegen een kerel in een groen pak op. Die stond volgens hem gebukt om zijn kaartje van de grond te pakken. Het was duidelijk dat hij het vervelend vond dat hij een obstakel was geweest, maar JP begreep het wel. "No biggy." Zei hij met een glimlach. Hij kreeg verder niet meer echt de kans om iets te zeggen. Het meisje dat schijnbaar Jane heette was erg te spreken over het groene pak. Het was in ieder geval origineel. Dat moest hij hem nageven. "Ohja," Zei hij rustig terwijl hij zijn blik op Jane richtte en zijn duim naar zich toe wees. "Ik ben Jean-Pierre." Hij ontkreukte zijn jasje en zette zijn strikje weer recht. Hij wilde eigenlijk nog steeds vragen naar hoe ze de kaartjes hadden gekregen, maar hij vond dat hij moest wachten op een beter moment. Hij sprak hen beide toe: "Zullen we dan maar?" Alsof hij, de groene vreemdeling en de rode bal van enthousiasme al een groep waren. Daar dacht hij nog niet eens meer bij na. Hij zag iemand die hem aardig leek, en dan was die al meteen deel van z'n crew.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oskar Helvig
Member
Oskar Helvig
Punten : 357
Gender : Male ♂
Age : 23 jaar
Type : Coördinator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1423-oskar-helvig http://pokemon-journey.actieforum.com/t1424-oskar-s-pokedex

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyvr mei 27, 2016 11:39 pm

No Pressure

tag: Jane & Jean-Pierre • no notesTot zijn verbazing werd Oskar positief begroet na zijn gestuntel. Hij wist niet goed hoe hij op de woorden van de roodharige moest reageren. Ze had hem enorm verrast met haar compliment en die vraag maakte het er niet beter op. Het was vriendelijk bedoeld, natuurlijk, maar zijn gedachten gingen meteen naar het feit dat zij flink boven hem uit stak en dat hun kleding daarom beide totaal niet zou passen. “Ik kan je wel de winkel wijzen waar ik het gekocht heb?” stelde hij voor. Of het aanbod nou serieus was of niet, hij was sowieso niet van plan om dit pak op te geven. Hij had er een contest in gedaan dus het was speciaal voor hem.

Alsof er totaal geen botsing had plaatsgevonden stelden beide vreemdelingen zich voor. Oskar was er nog steeds van overdonderd, al wist hij wel een reactie over zijn lippen te krijgen. “Oskar!” De context was hopelijk genoeg indicatie voor de anderen om te begrijpen dat dit zijn naam was. Anders had hij zich nu weer voor schut gezet – wat misschien nog niet zo erg was, aangezien de twee zijn eerdere fout ook over het hoofd schenen te zien. Misschien was het zo erg nog niet om hier te blijven. Behalve dat er een hoop andere mensen waren die hier eerder waren geweest en daarom meer recht hadden om eerder naar binnen te gaan. “Euh, ik kan beter mijn oude plek in de rij terug vinden, of achter aansluiten. Ik wil niet voordringen namelijk.” Hij mocht dan meestal enthousiast zijn, maar onbeleefd was hij zeker niet.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure M74h9fL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane Harper
Member
Jane Harper
Punten : 493
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyza jun 04, 2016 1:35 am


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
Bij het feit dat lengteverschil een probleem zou zijn, had Jane totaal niet stilgestaan; verder dan 'hé, dat is een cool pak' was haar gedachtegang nog niet gekomen voordat ze haar mond open had gedaan. Nu, nadat de woorden haar mond al verlaten hadden, begon het haar te dagen dat de jongeman een stuk kleiner was dan zijzelf, wat betekende dat het pak dat hij droeg ook hoogstwaarschijnlijk niet haar maat was. Dammit. Het alternatieve voorstel dat gedaan werd, stond haar dan ook erg aan. "Graag," stemde ze in met een brede glimlach. Je kon immers nooit genoeg pakken hebben, als je het Jane vroeg.

Jean-Pierre. Ze probeerde de naam van de blondharige uit door hem hardop uit te spreken. Grijnzend en met een ietwat overdreven Frans accent, natuurlijk, want het was Jane. "Een chique naam van iemand op een chic feest," merkte ze vervolgens op. De tweede persoon in haar gezelschap bleek Oskar te heten en had het idee terug te moeten gaan naar zijn oude plek in de rij. Jane keek hem een moment verward aan. Als ze het goed onthouden had – waar Jane vrijwel zeker van was – was de zwartharige van achter hen uit de rij gekomen. En nu wilde hij terug, om vrijwillig langer te wachten totdat hij binnengelaten zou worden? Dat kon Jane moeilijk geloven. Het was niet iets dat zijzelf zou doen, in ieder geval. Although, er was natuurlijk nog een andere mogelijkheid.. "Oh, wacht er daar iemand op je?" Vroeg de roodharige.
TAG: OSKAR & JEAN-PIERRE! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyzo jun 05, 2016 11:53 am

Zelf zou hij eigenlijk geen groen pak willen. Wat hij nu had vond hij prima. Maar goed, het was wel een leuk soort intro gesprek vond hij. Verder vond hij niet dat hij er iets aan hoefde toe te voegen. Het was immers een Osja ding.

Hoe het meisje dat Jane heette zijn naam begon uit te spreken zorgde er voor dat hij in de lach schoot. Hij legde zijn hand op zijn buik van het lachen. "Ik weet niet of ik nu echt zó chic ben hoor." De volgende opmerking van Jane was eigenlijk wel een goeie vond hij. Hij draaide zich om en ging op zijn tenen staan in nieuwsgierigheid. Hij zag ergens wat verder in de rij een bloedmooie vrouw staan. Met een chic jurk en een boa. "Is dat 'r misschien?" Zei hij wijzend naar de verschijning.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oskar Helvig
Member
Oskar Helvig
Punten : 357
Gender : Male ♂
Age : 23 jaar
Type : Coördinator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1423-oskar-helvig http://pokemon-journey.actieforum.com/t1424-oskar-s-pokedex

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyma jun 27, 2016 10:45 pm

No Pressure

tag: Jane & Jean-Pierre • no notesJane en Jean-Pierre hadden compleet de verkeerde reden in gedachten voor het terugkeren naar de achterkant van de rij. Oskar werd enorm in verlegenheid gebracht en wist niet goed hoe hij er op moest reageren. Eerlijk zijn, natuurlijk, maar dat ging gepaard met een lichte blos en een hoop gestuntel. “N-nee! Zij is veel te knap voor mij!” Nu leek het haast alsof de andere twee een vriendin voor hem uit probeerden te kiezen en hij zijn oordeel moest geven. Dat was al helemaal niet de wending die hij in dit gesprek verwacht had. “Er wacht niemand op me, ik ben hier alleen,” gaf hij toe. “Ik wil gewoon niet voordringen.” Dat had hij net ook gezegd, maar schijnbaar had dat verkeerde associaties opgewekt. “Sorry voor het lastigvallen,” voegde hij er nog wat vluchtig aan toe, voor hij begon met weg schuifelen van het tweetal. Binnen tien seconden kreeg hij het voor elkaar om op de jurk van een dame in hun nabijheid te stappen, wie zich met een woedende blik omdraaide. Oeps.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure M74h9fL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane Harper
Member
Jane Harper
Punten : 493
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyvr jul 01, 2016 11:59 pm


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
"Maar wel een beetje chic, dus?" Vroeg Jane nog grijnzend voordat het gesprek een andere kant op gestuurd werd. Haar ogen liet ze in de richting gaan waarin Jean-Pierre wees, en al snel vonden ze de persoon waarop gedoeld werd. Wow. Jane floot bewonderend. "Ik zou bijna jaloers worden." Het was dat er iemand anders was waar ze nog liever mee naar fancy feestjes zou willen gaan. Of ieder ander, willekeurig soort feest, for that matter. Dat, en al snel werd duidelijk dat de dame met haar boa en aantrekkelijke uiterlijk niet samen met Oskar naar het feest gekomen was, want daar was ze te knap voor. Jane kon het niet laten om te grinniken. "Looks zijn niet alles," sprak ze luchtig. Het gestuntel van de zwartharige was haar echter wel opgevallen, en daarom besloot ze het hierbij te laten. De verlegenheid van de zwartharige was best aandoenlijk, though.

Waar Jane niet aan gedacht had toen ze floot, was dat de vrouw het zou kunnen horen. Toen ze na de rij afgezocht te hebben haar ogen vragend op Jane's groepje richtte, verraste dat de roodharige dan ook. "Uh, hey jongens?" Vroeg ze om de aandacht van haar gezelschap te trekken en vervolgens naar de dame te knikken. Ze herstelde zichzelf snel van haar verbazing en haalde een hand uit haar broekzakken om deze met een kleine grijns naar de vrouw op te kunnen steken. Veel meer tijd kon Jane er niet aan besteden, want Oskar begon weer te spreken. Hij vond het tijd om zijn oude plekje in de rij terug te vinden. "Dat is niet erg, maar—" Voordat Jane kon voorstellen dat de jongeman best samen met haar en Jean-Pierre het concert kon bijwonen, mocht hij dat willen, werd er op een jurk gestapt en kreeg Oskar de onverdeelde aandacht van een boos kijkende dame. Hoo boy, dat kon niet goed zijn. De vrouw leek op het punt te staan een woedende tirade te gaan houden en daarom ging Jane zonder er verder echt over na te denken naast Oskar staan, haar handen sussend geheven. Gezien de mensen die op dit concert afkwamen dacht ze niet dat het op een gevecht of over-en-weergescheld uit zou lopen, maar wie wist hoeveel woede deze vrouw in zich had en hoeveel haar jurk voor haar betekende. "Het spijt ons, het ging niet met opzet." Ze zweeg en wierp een schuine blik naar Oskar, verwachtend dat hij iets zou willen zeggen.
TAG: OSKAR & JEAN-PIERRE! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyza jul 02, 2016 12:26 pm

Hij knikte. "Ja, wel een beetje ja." Ze had in ieder geval humor. Dat merkte hij wel.

Hij kreeg een beetje een schuldgevoel toen het bleek dat hij het fout had. "Oh sorry." Hij maakte zich zorgen over hoe Oskar erop zou reageren. Het zou in ieder geval niet zo rustig gaan zijn als dat Jane net deed. Het was dan ook haar reactie die de aandacht van de vrouw over wie het ging trok. En ja hoor, het leek Oskar alleen maar ongemakkelijk te maken allemaal. Ze hoorde niet bij hem en hij wilde terug naar zijn plek. Dat vond hij eigenlijk een beetje raar. Iedereen zou uiteindelijk toch op dezelfde tijd het concert bij wonen. Dus waar je in de rij stond was niet heel belangrijk. Jane was het schijnbaar met hem eens en begon al in zijn plek te praten.

Arme Oskar, hij was waarschijnlijk zo zenuwachtig dat hij een foute stap zette. De vrouw van wie de jurk was leek ook echt op een tijdbom. Jane schoot al meteen te hulp en keer Oskar afwachtend aan. Hij zelf wachtte het ook maar even af. Er was geen noodzaak om met drie mensen moeilijk te gaan doen.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oskar Helvig
Member
Oskar Helvig
Punten : 357
Gender : Male ♂
Age : 23 jaar
Type : Coördinator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1423-oskar-helvig http://pokemon-journey.actieforum.com/t1424-oskar-s-pokedex

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptydi aug 02, 2016 10:34 pm

No Pressure

tag: Jane & Jean-Pierre • no notesOskar dacht dat hij op het punt stond om op zijn plaats te worden gezet en werd verrast toen het Jane was die als eerste sprak. Hij keek haar aan met enorme, dankbare puppy ogen. Dat hij zelf de dame beter ook kon aanspreken drong pas tot hem door toen zij een sceptische “Is dat zo?” liet klinken. Hij keek haar aan en knikte met zo’n snelheid dat hij er bijna duizelig van werd. “Er staan hier zo veel mensen en uw jurk is zo lang en heel mooi… Ik lette niet op, het spijt me!” rolde hij over zijn tong. Tot nu toe wist hij niet of hij blij moest zijn dat hij op de uitnodiging in was gegaan of niet. Het geluk zat hem duidelijk niet mee.

Of toch wel. De dame accepteerde zijn excuses en trok vervolgens haar jurk wat omhoog, zodat hij minder over de grond sleepte en niemand er meer op kon gaan staan. “Bedankt voor de waarschuwing,” zei ze, waarna ze zich weer omdraaide en Oskar stomverbaasd liet staan. Dat was beter gegaan dan verwacht.

_________________
[T-WHEEL] No Pressure M74h9fL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane Harper
Member
Jane Harper
Punten : 493
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptydi aug 16, 2016 2:37 am


I SAW SO MANY PLACES, THE THINGS THAT I DID.. WITH EVERY BROKEN BONE, I SWEAR
- I  LIVED -
Oh hey, het werd geen probleem. Nice. Opgelucht draaide Jane zich zo om dat ze zowel Oskar als Jean-Pierre aan kon kijken. "Well, dat had een stuk erger kunnen gaan," sprak de ze, een hand door haar haren halend. Plots begonnen de mensen voor haar in beweging te komen. Al schuifelend betraden de mensen die helemaal vooraan hadden gestaan de hangar, en probeerden de mensen die achter Jane en haar gezelschap stonden haar zo beleefd mogelijk duidelijk te maken dat ze door moesten lopen. De roodharige wilde al in beweging komen, maar bedacht zich toen. Ze draaide zich om naar de twee jongemannen. "Zullen we?" Grijnsde ze. Zo langzamerhand werd ze erg benieuwd naar de aard van dit concert, en door hier te blijven staan, zou ze daar niet achter komen.
TAG: OSKAR & JEAN-PIERRE! + QUICK NOTES
WHAT KATY DID

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptyvr aug 19, 2016 2:04 pm

Het voelde alsof hij naar een film aan het kijken was. Hij had wel eens vaker van die momenten dat hij iets leuks zag en vergat dat hij zelf bestond. In dit verhaal was de hoofdpersoon net iets gebeurd en de comic relief sidekick hielp hem uit de penarie. Hij bedacht zich dat het een mooie plottwist zou zijn als later in het verhaal zou blijken dat de mevrouw juist wel boos om het voorval was, maar er liever een heel gemeen plan wilde maken om later in het verhaal iets tegen de held te doen. Maar de vierde muur werd gebroken toen Jane naar hen keek en tegen hen sprak. Ohja, hij bestond ook nog! Hij.. uh.. ohja.. Jean-Pierre was het. Check. Zijn antwoord op haar grijns was een glimlach en hij knikte. "Graag." Hij was benieuwd naar een paar dingen. Ten eerste vroeg hij zich af welke instrumenten hij te horen zou gaan krijgen. Ook wilde hij weten of muziek anders klonk zo hoog in de lucht. Maar hij zou het over een niet al te lange tijd te weten komen. De rij kwam namelijk vrij rap in beweging en de kaartjes werden snel gecontroleerd. En nu kwam ze zelf aan bij de controleurs. Deze waren, net als de gasten, netjes gekleed. Maar toen hij zijn kaartje liet zien fronste de vrouw die zijn kaartje controleerde en verwees hem vriendelijk naar een andere ingang iets verderop. Hij keek een beetje zielig naar zijn nieuwe vrienden. Moest hij nu al opgesplitst worden? Of zou hen hetzelfde werden verteld?

_________________
[T-WHEEL] No Pressure Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oskar Helvig
Member
Oskar Helvig
Punten : 357
Gender : Male ♂
Age : 23 jaar
Type : Coördinator
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1423-oskar-helvig http://pokemon-journey.actieforum.com/t1424-oskar-s-pokedex

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Emptydi sep 27, 2016 4:42 pm

No Pressure

tag: Jane & Jean-Pierre • no notesJane sloeg de spijker op zijn kop: dat had inderdaad een stuk erger kunnen gaan. Als Oskar niet Oskar was geweest, had hij zich misschien zorgen gemaakt om de andere mogelijke uitkomsten van de situatie die net plaats had gevonden, maar omdat hij gewoon zichzelf was kon hij zich er niet al te druk om maken. Deel van de reden daarvoor was dat de rij plotseling een stuk sneller in beweging kwam en het er op leek dat het niet lang zou duren voor ze een plekje moesten gaan uitzoeken in de ruimte. Oskar volgde zijn twee nieuwe vrienden in de hoop dat ze bij elkaar zouden kunnen zitten. Hij was niet bepaald de meest zelfstandige persoon, en de anderen hadden aangegeven dat hij bij hen mocht blijven, dus zag hij niet in waarom hij niet aan hen zou blijven plakken.

Tot het moment dat de kaartjes werden gecontroleerd en het schijnbaar uitmaakte welke ingang je pakte op basis van wat daar op stond. Een hulpeloze blik verscheen in Oskars ogen toen hij door had dat op zijn minst Jean-Pierre al de andere kant op werd gewezen. Hij wilde ook weten wat er met Jane zou gebeuren na de controle, maar helaas werd de rij vlug door geduwd en kreeg hij het resultaat van haar controle niet meer te zien. Plotseling was hij weer alleen. Was het het waard om naar de anderen op zoek te gaan? Met een diepe zucht besloot hij dat hij op zijn minst een poging kon wagen. Het was immers toch niet zo dat ze in verschillende zalen terechtkwamen, of wel?

_________________
[T-WHEEL] No Pressure M74h9fL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

[T-WHEEL] No Pressure Empty
BerichtOnderwerp: Re: [T-WHEEL] No Pressure   [T-WHEEL] No Pressure Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[T-WHEEL] No Pressure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: