Shut Up And Dance [T-Wheel]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Shut Up And Dance [T-Wheel]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Shut Up And Dance [T-Wheel]   ma mei 02, 2016 6:01 pm

Bella trippelde tussen de bomen door, haar trainer zat op haar rug en keek rustig om zich heen. Ze waren de omgeving aan het verkennen aangezien ze geen echte opdracht hadden van de base. Bovendien was veiligheid heel belangrijk en al die onzin. Maar een tripje rond Fortree was zo slecht nog niet, vooral omdat de Scolipede niet veel beweging kreeg buiten missie’s. Boomhuizen waren eenmaal niet geschikt voor de grote van de pokémon, laat staan het gewicht. Wandelingen zoals deze waren dan ook erg geliefd door de Scolipede. Kate zat lui op de rug van de grote pokémon en bekeek de omgeving half terwijl ze de rest van haar aandacht aan het ei op haar schoot bestede. Ze had het ding al een tijdje, maar het was nog steeds niet uitgekomen. En oké, ze had ook niet erg veel ervaring met eieren. Het enige wat ze ooit had gedaan was voor Tara zorgen en daar was alles oké mee.. hopelijk zou deze pokémon ook gewoon gezond zijn. Het feit dat het ei in Scolipede gif was bedekt geweest was een beetje zorgwekkend, maar als het echt te lang duurde zou ze contact op nemen met de Daycare. Tot die tijd.. gewoon warm houden? Dat deden vogels toch? Kate zuchtte en keek naar de Scolipede. Bella had al een sprintje getrokken en sjokte nu rustig door de begroeiing. De wandeling was al bijna over en ze zouden zo Fortree binnen komen. Hierna konden ze kijken of er wat te doen was of vragen of ze naar huis konden. Veel mogelijkheden leken er niet te zijn..

Beleefd klopte Kate aan. Nadat ze zich had gemeld was ze hierheen gestuurd. Waarom? De Ranger had echt geen idee. Deze keer had ze geen instructies gekregen of in elk geval een soort omschrijving van de situatie. Nu had ze alleen een briefje met een adres. Het huis leek eerder een soort studio te zijn. Een dansstudio om precies te zijn, te zien aan de versiering op de ramen. Zo een plek waar mensen kwamen om te leren dansen. Wat voor soort dans wist Kate niet, maar het zou vast wel iets zijn waar ze totaal geen verstand van had. Het gebouw stond in elk geval op de grond, dat betekende dat er niet zomaar mensen konden uitvallen.. niet dat ze dacht dat dat zou gebeuren. Maar je wist maar nooit, vooral met zo een activiteit als dansen. Fortree huizen hadden altijd wel wat bredere ramen. Maar goed, terug naar haar opdracht, wat het ook mocht zijn. Voetstappen klonken van achter de deur en een redelijk jonge vrouw deed open. Licht onzeker keek Kate haar aan, met het ei in haar armen leek ze niet echt op een professional. Maar goed, niks aan te doen. “Ik ben Kate,” stelde ze zich meteen voor. “Ik ben hierheen gestuurd vanaf de Ranger Base.” De vrouw had even een moment nodig om dit te verwerken en trok het meisje toen naar binnen. “Maar natuurlijk,” begon ze opgewonden. “Ze zeiden al dat ze een paar mensen zouden sturen.” Kate volgde de vrouw en probeerde de situatie te begrijpen. Maar het enige waar ze echt aan kon denken was het feit dat ze had gezegd ‘een paar’. Waarvoor waren ‘een paar’ Rangers nodig? Tja, zij was niet het type wat veel vragen ging stellen in dit soort situaties, maar het was toch raar. Ze zou het later wel vragen bij haar leidinggevende. Jammer genoeg stond hij ook bekend als een onserieuze grappenmaker, dus als dit allemaal zijn doen was zou dat haar niks verbazen. De vrouw bracht haar richting een zaal waar al een paar mensen waren, maar geen van deze waren Rangers. Hoewel Kate niet alle Fortree Rangers kende wist ze dat ze deze nog nooit had zien rondlopen. Wel waren er een paar bekende gezichten van boomhuizen bij haar in de buurt. Al deze.. kinderen, ze waren waarschijnlijk niet ouder dan zestien, wachten geduldig tot iets zou beginnen. Waarschijnlijk een dansles, maar dat was alleen maar logisch. Kate keek wat ongemakkelijk om zich heen, met haar één vierentachtig was ze een stuk groter dan de meeste in de ruimte en het leeftijdsverschil hielp ook niet. “Wat eh.. wat moet ik doen?” vroeg Kate ongemakkelijk aan de vrouw die haar had vergezeld. “Wachten,” was het antwoord. “Zo meteen zal hij wel komen.”

En daar zat ze dan, op een bankje. Kate keek naar de nog lege zaal en probeerde te doen alsof dit heel normaal was en ze hier hoorde. Wat niet erg makkelijk was aangezien dat totaal niet het geval was. Het enige waar ze mee bezig kon zijn was het ei op haar schoot. Het hielp een beetje om de zenuwen weg te houden, maar ook weer niet erg veel. Er was nog niemand gekomen en met de minuten die voorbij tikten werd Kate steeds banger dat dit een of andere streek was van haar baas. Aan de andere kant, ze zou waarschijnlijk niet de enige zijn als er ‘een paar’ Rangers zouden komen. Toch, het liefst zou ze Tara of Bella eruit laten en wegvluchten. Door de lucht of over land, het zou allebei werken.. hopelijk. Het was moeilijk te zeggen wie er mogelijk Ranger was en wie niet aangezien ze niet meer naar de binnenkomers keek omdat ze zelf niet wilde opvallen. Ze kon hier nooit langer dan tien minuten hebben gezeten, maar het voelde als een eeuwigheid. Vooral met de blikken die in haar rug prikten. Net toen ze begon te overwegen om op te staan en iemand van de leiding te vinden kwam er een man binnengelopen in nogal.. uitbundige kleding. Hij kon nooit een van de dansstudenten zijn. Een naar voorgevoel vond langzaam een weg naar haar buik. De man ging in het midden van de zaal staan en meteen werd de aandacht naar hem getrokken. Kate begon haar ei wat beter vast te houden en hoopte dat dit niet op een drama zou uitlopen. “Wie is er klaar voor dansles?” kwam in een overdreven stem van de.. leraar? Er kwam geen meteen antwoord, maar de stilte was best toepasselijk. Wat??

& Benji

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know


Laatst aangepast door Kate Griffin op ma okt 10, 2016 3:29 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   vr mei 06, 2016 2:16 pm


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

Hij hield ervan om zijn moeder in de keuken te vergezellen. Aangezien vandaag niks te doen leek in de base van zijn dorp, was Benji maar terug naar huis gegaan en vond daar zijn moeder in de ruimte waar ze al haar goddelijke maaltijden klaarmaakte. Toen hij vroeg waarom ze eigenlijk thuis was, kreeg hij te horen dat ze vandaag een dagje thuiswerk had gekregen – nieuwe recepten vinden en uitproberen. Aangezien Nicole van haar werk hield, was dat geen enkel probleem. En aangezien Benji erg van proeven hield, had ze meteen een proefkonijn en een paar helpende handen weten te strikken. De jongen zette het ei dat hij had gekregen, samen met zijn styler, aan het ene uiteinde van de keukentafel en ging daarna vrolijk aan de slag met zijn moeder en zijn pokémon. Ondanks zijn jonge leeftijd en zijn gestuntel, was hij een goede hulp voor zijn moeder en voor ze het wisten was de halve dag al voorbij.

In de vroege middag stond het gerecht dat ze hadden gemaakt net in de oven toen er een heel leuk nummer op de radio kwam. Nicole had hem aangezet om het wat gezelliger te maken en dat was dan ook precies wat er gebeurde. De twee herkenden het lied meteen en zongen mee, terwijl ze ritmisch op de maat van de muziek om elkaar heen begonnen te draaien. Benji was gek op dansen en zingen, vooral als het met zijn moeder was. Helaas kon hij niet lang ervan genieten, want bij het tweede couplet hoorde hij zijn Styler piepen. Gealarmeerd liep hij naar het apparaatje toe en raapte het van de tafel, waarna hij het berichtje dat hij had gekregen opende en gretig begon te lezen. Het enige dat hij zag was een adres. Vragend draaide hij zich naar zijn moeder om. “Mam, waar kan ik dit vinden?” vroeg hij aan haar, zijn styler omhoog houdend zodat de vrouw het bericht kon lezen. “Dat is hier vlak in de buurt. Twee straten verderop zelfs. Weet je nog waar Catherine woont?” begon Nicole. Hij knikte. “Twee of drie huizen verder en dan ben je er. Volgens mij is dat een dansstudio.”

Benji fronste. Een dansstudio? Waarom hadden ze daar een Ranger voor nodig? De jongen haalde zijn schouder op. Ach, hij hield van dansen. Het was zelfs heel toevallig dat hij daar nu voor werd opgeroepen. “Oké, nou, ik ga daar even langs om te zien wat ze van me willen. Ik bel wel als het later wordt! Kom mee, Storm!” Vlug pakte hij het ei met de koker van tafel – want een dansstudio was vast wel veilig genoeg om een ei mee naartoe te nemen – gaf zijn moeder een kus op haar wang en vertrok toen naar het gebouw. Rogue en Mystique bleven achter bij Nicole om haar verder te helpen.

Omdat hij de weg kende en wist waar hij moest zijn, had hij de weg snel gevonden. Desondanks was hij verrast om te zien dat hij één van de laatste was. Benji keek de vrouw die hem hierheen had gebracht vragend aan, maar die vertrok al en liet hem in de deuropening staan. De jongen keek terug de zaal in en zag een heleboel ogen op zich gericht staan. Oh. Was de les al begonnen? Schaapachtig lachte hij. “Sorry, stoor ik?” vroeg hij, waarna hij verder naar binnen liep en de deur liet dichtvallen. “Ik ben Benji. Ik kreeg een bericht van de Ranger Base dat ik hierheen moest komen?” Dat laatste klonk onzeker, want hij had eigenlijk alleen een adres gekregen. Normaal gesproken zat er nog een uitleg bij… Om zichzelf wat meer op zijn gemak te stellen – want hoewel hij erg sociaal was, waren een hoop nieuwsgierige blikken niet echt gewenst – drukte hij de koker wat dichter tegen zich aan met beide armen. Storm klom ondertussen naar zijn schouder en keek net zo nieuwsgierig naar de groep terug._________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   vr mei 06, 2016 4:52 pm

De man wilde net verder gaan met zijn intro toen de deur open ging, een jongen kwam binnengelopen die meteen zijn excuses aanbood voor het storen. "Bonjour," begon de dansleraar, onaangedaan door de plotselinge binnenkomer. "Je bent net op tijd." En met die woorden liep hij naar een muziekinstallatie en zette die aan. Kate had geen idee wat voor muziek dit precies was, maar het was.. luid. Als ze niet aan de krijsen van haar pokémon gewend was geweest had ze dit vast te hard gevonden. "Nu zoek allemaal een partner en danse," de leraars maakte een overdreven dramatische pose en keek zijn studenten aan. Degene die hier normaal waren leken het gewend te zijn, maar er waren duidelijk ook een paar verbijsterde blikken te vinden. Kate zette haar koker met ei neer en stond voorzichtig op, oké..

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   za mei 07, 2016 5:49 pm


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

Benji fronste verward toen de man hem aansprak met iets buitenlands. Hè? Het klonk niet als een taal die je hier vaak in Hoenn hoorde. Misschien was het dan wel van een andere regio. De jongen begreep de begroeting niet, maar de man ging gelukkig wel verder in een taal die hij zelf ook kon verstaan. Gelukkig was hij nog op tijd. Maar op tijd waarvoor? Meer vragen kwamen in hem op dan dat hij antwoord kreeg, al gaf de man hem niet de kans om vragen te stellen. Er werd muziek aangezet en er werd omgeroepen dat partners moesten worden gezocht voor een dans. Benji stond verbouwereerd te kijken naar hoe de meeste aanwezigen naar een ander toeliepen en op de maat van de muziek begonnen te bewegen. Hij wist niet of hij zelf van deze muziek hield, maar… Het werkte in ieder geval met de dansbewegingen, dus dat was iets.

Net op dat moment viel zijn oog op iets dat hoogstwaarschijnlijk een Rangeruniform was. Het meisje leek net zo in de war als hem en zo te zien had ze ook een ei bij zich. Dat betekende in ieder geval dat ze minstens drie dingen gemeen hadden – en nog een vierde als je meetelde dat ze beiden nog geen partner hadden. Tevreden met deze feitjes liep hij op haar af en gaf zijn koker aan Storm. “Pas goed op het ei, oké? Ik ga vragen wat er aan de hand is.” De Pichu nam het moeizaam aan, maar ze probeerde trots te laten blijken dat ze die taak wel op zich kon nemen en begaf zich toen van de dansvloer af. Benji stapte ondertussen op de vrouwelijke Ranger af. “Euhm, hey,” begroette hij haar, terwijl hij zijn hand even opstak. “Heb jij ook een oproep gehad?”


_________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   ma mei 09, 2016 8:34 pm

Verdwaald keek Kate over de dansvloer. Wat was er in Arceusnaam aan de hand? Zodra ze terug was op de base zou ze een lang gesprek met de leiding voeren, of in elk geval degene verantwoordelijk. Want dit moest wel een grap zijn, toch? De jongen die net was binnengekomen stapte op haar af en vroeg wat over een oproep. "Eh, ja," mompelde ze als antwoord zonder echt te beseffen wat er aan de hand was. Waarom? Waarom zij? "Wacht, wat?" Kate keek de jongen verbaasd aan, alsof ze nu pas besefte dat die daar stond. "Ik eh.. ja, maar ik heb geen idee wat er aan de hand is." Sommige paren waren al begonnen en dansten een soort hiphop moves. Yeah, right. Alsof ze dat kon. "Wie ben jij?" vragend keek de oudere Ranger haar junior aan. Misschien had ze hem wel eens gezien.. misschien ook niet, op het moment had ze haar hoofd er niet bij. "Ik ben Kate," stelde ze zichzelf voor. Goed, en nu?

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   wo mei 11, 2016 1:26 pm


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

Ietwat afwezig gaf het meisje antwoord. Benji wachtte geduldig en werd daarmee beloond, want ze leek zich al snel te beseffen dat ze met iemand anders aan het praten was. “Dan ben ik dus niet de enige,” grinnikte de jongen geamuseerd. Dat was fijn om te horen, want dan hoefde hij zich nergens schuldig om te voelen. Ze vroeg vervolgens wie hij was, waarna ze zichzelf als Kate voorstelde. “Ik heet Benji,” deed hij dat op zijn beurt. Hij glimlachte vriendelijk naar haar, voordat zijn blik terug naar de dansers gleed. Hij zag de leraar, als hij die zo mocht noemen, streng naar de twee kijken. Misschien was het de bedoeling dat ze mee dansten? “Euh, kun je toevallig dansen? Ik denk dat de leraar dat van ons verwacht,” begon Benji vervolgens verward. Zijn blik gleed terug naar Kate. Hij wist niet hoe hij de dans van de rest van de groep kon evenaren, maar dansen was voor hem gewoon ritmisch bewegen op de maat van de muziek. Dat kon hij wel.


_________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   wo mei 11, 2016 7:29 pm

Zij was dus niet de enige, dat was al een hele opluchting. De jonge Ranger stelde zich voor als Benji.. misschien had ze hem toch wel een keer gezien. Kate probeerde zich een ontmoeting te herinneren, maar in dit soort situaties kon ze niet echt helder denken. Vooral met de luide muziek. "Dansen?" herhaalde ze wat verbaasd toen hethet aan haar gevraagd werd. Toen ving ze de blik van de 'leraar' ook en slikte. "Ehm.. ik zou het niet weten," antwoordde ze met een blik op de andere studenten. Hoewel de leraar echt nergens op sloeg zaten er wel een paar goede dansers tussen. Dat zou ze niet kunnen nadoen..

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   wo mei 18, 2016 4:48 pm


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

Hij vroeg aan haar of ze kon dansen, maar daar reageerde ze wat verrast op. Benji wachtte geduldig op een antwoord, zelfs al klonk die een beetje negatieve. Zijn mondhoeken krulden omhoog tot een vriendelijke glimlach, waarna hij naar de paartjes in de zaal wees. “Ik kan hen ook niet echt nadoen, maar we kunnen gewoon onze eigen dans verzinnen,” vertelde hij vrolijk. “Gewoon de maat van de muziek volgen. Kijk, zo!” De jongen begon meteen op zijn plaats te bewegen op het ritme en hoewel het er niet al te professioneel uitzag, vond hij het nu al erg leuk om hier te zijn. Benji schaamde zich in elk geval niet voor zijn creatieve uitspatting, want zijn moeder vertelde hem altijd dat plezier het voornaamste was, en dat was wat hij had. “Probeer het eens!” sprak hij tegen Kate. “Het is echt heel leuk!”


_________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   za mei 21, 2016 2:10 pm

Een beetje ongemakkelijk keek Kate om zich heen, waarom was ze ook zo groot? Benji stelde voor om zelf een dans te verzinnen, in principe geen slecht idee.. als je ook echt kon dansen. De jongen begon zijn eigen bewegingen te maken en zei dat ze mee moest doen. Twijfelend was ze een moment stil en zuchtte toen. Oké, muk it. Maar ze ging niet 'gewoon' dansen met haar lengte tussen al deze tieners, dat was gewoon te. Een beetje onhandig begon ze met breakdancen. Het ging eerst een beetje stroef, maar al snel merkte Kate dat het.. eigenlijk best goed ging. Bovendien stak ze op deze manier niet boven alle tieners uit, dat was ook een hele opluchting.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   zo mei 22, 2016 1:20 am


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

De stilte zei hem eigenlijk al genoeg, waardoor hij voor een moment met zijn dans stopte en haar bezorgd aankeek. Net toen hij echter wilde vermelden dat het niet hoefde en ze zichzelf niet hoefde te dwingen, begon Kate spontaan te breakdancen. Benji keek verbouwereerd naar het spektakel en was, op z’n zachtst uitgedrukt, onder de indruk dat de jongedame op deze manier kon dansen. Zelf was hij absoluut niet zo lenig als dat. “Wow, wat cool!” riep hij daarom uit. “Waar heb je dat geleerd?” Had ze het net overgenomen van de anderen? Dat zou betekenen dat ze een natuurtalent was. Maar ze kon het natuurlijk ook ergens anders al hebben geleerd. Wie weet had ze vroeger wel lessen gehad en kwamen die nu erg goed van pas. Wat de rede ook was waarom ze hier waren.


_________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   zo mei 29, 2016 8:15 pm

Kate hield op toen ze de opmerkingen kreeg en keek Benji aan. "Ik heb echt geen idee," mompelde ze terwijl ze snel een blik op de leraar wierp. "Maar misschien heb ik het vroeger wel eens gedaan of zo." Wie weet, misschien had ze vroeger wel gedanst. Ze zuchtte en ging zitten, waarom moest ze dit doen? Ze wilde naar huis! Lang duurde de pauze echter niet, de leraar kwam aanlopen en leek wat te willen zeggen. Maar net toen hij zijn mond open deed struikelde hij over iemands been en viel plat naar voren. Helaas raakte hij hierdoor Kate in haar zij en aangezien dat een nogal gevoelige plek was week ze automatisch opzij. Waar dit allemaal heen ging? De blauwe pokéball van een bepaalde Scolipede kwam los en opeens verscheen Belladonna imposant in de zaal, omringd door glitters. De shiny, twee meter zestig grote Scolipede keek nieuwsgierig om zich heen, de geschrokken blikken negerend. Ohh, dit zag er leuk uit!

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   zo mei 29, 2016 10:46 pm


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

Ze had geen idee? Benji fronste. Hoe kon ze dat niet weten? Was dat dan zo lang geleden? “Je herinnert je het niet?” vroeg hij verbaasd. Het was geen onmogelijke optie, maar… Het klonk zo vreemd. Hij was pas tien jaar oud, dus zijn leven was nog vrij kort vergeleken de meeste volwassenen. Natuurlijk herinnerde hij zijn eerste jaren ook niet, maar hij wist nog best veel van zijn korte bestaan. Kate ging zitten en niet veel later kwam de leraar hun kant op. Benji vreesde voor het ergste, al kreeg de man daar de kans niet eens voor, want hij struikelde. De jongen kromp wat ineen toen hij de klap zelf bijna leek te voelen. Hij wilde eigenlijk vragen of de leraar in orde was, maar zijn aandacht – en die van zijn pokémon – ging toen uit naar de shiny Scolipede die toen in volle glorie vlakbij hem stond. Zijn ogen begonnen meteen te stralen. “Whoa!” bracht hij als eerste uit. “Is dat een shiny?”


_________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   wo jun 01, 2016 7:12 pm

Belladonna keek om zich heen en al snel was haar aandacht getrokken door de jongen die erg onder de indruk leek te zijn van haar voorkomen. Een shiny? Wat was dat? Kon je het eten? Hij leek echter geen eten bij te hebben, dus veel interesse besloot de pokémon er niet voor te hebben. "Bella is een shiny," bevestigde Kate die languit op de grond lag. Ugh, ze wilde slapen. Bella keek licht verbaasd neer op haar trainer en liet zich toen op de grond ploffen. Groepsknuffel! De Scolipede ging met haar zware nek over haar trainer liggen die een soort 'oemph' liet horen. Kate deed haar best de pokémon van haar af te duwen, maar ze was geen partij voor het gewicht van de Scolipede. Bella lag niet met haar hele gewicht op haar, maar het was toch wel veel. De pokémon woog ongeveer 200 kilo.. help! Bella zelf leek heel blij met haar plek, normaal kon ze dit niet doen, maar zij wilde ook wel eens een knuffel!

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Benji Cage
Punten : 69
Gender : Male ♂
Age : 12
Type : Ranger
Rang : Junior Graduate
Regions : Hoenn
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3217-benjamin-benji-cage http://pokemon-journey.actieforum.com/t4037-benji-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6563-benji-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   vr jun 03, 2016 3:20 pm


Tiger Gladiator We are the heroes of our time
But we’re dancing with
the demons in our minds

Kate bevestigde zijn vermoeden, waardoor zijn blik voor een moment op de jongedame viel en hij zich realiseerde dat ze nog op de grond lag. Hij wilde haar overeind helpen, maar haar pokémon had duidelijk andere plannen. Benji grinnikte zacht toen hij de uitwisseling zag en kon het niet helpen om een beetje jaloers te zijn. Storm en de rest van zijn team waren lang niet zo groot als Bella, dus die kon hij niet zo stevig knuffelen. “Aw, mag ik er ook één?” sprak de jongen met een pruillipje, terwijl hij zijn armen open hield voor de Scolipede, mocht ze daar echt zin in hebben.


_________________

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That's how a superhero learns to fly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 113
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   vr jun 03, 2016 9:27 pm

Bella keek op toen de jongen ook om een knuffel vroeg. Normaal had ze het niet op vreemden, maar.. degene die de leiding scheen te hebben keek haar kwaad aan, dus waarom niet. Bovendien moesten ze extra vriendelijk zijn voor kinderen.. en oude mensen.. en nog wat andere die ze was vergeten. Voorzichtig stak de Scolipede haar neus uit om de jonge Ranger toe te staan haar aan te raken, wat al heel wat was voor de schuwe pokémon. Kate wist ondertussen zich onder het dier vandaan te werken en stond op, er was een heel gewicht van haar af gevallen.. letterlijk. Maar terug naar de dansleraar, hij leek niet erg blij met de plotselinge verschijning in zijn studio. Ook al was hij grotendeels de oorzaak van de verschijning. Misschien zouden ze toch wat eerder vertrekken dan gepland.. vond ze niet erg tho, geen gedans meer, alsjeblieft.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Shut Up And Dance [T-Wheel]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shut Up And Dance [T-Wheel]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 7Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Fortree City-
Ga naar: