Future Hearts
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Future Hearts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Penelope Free
Punten : 64
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4707-penelope-free http://pokemon-journey.actieforum.com/t4708-penny-s-dex

BerichtOnderwerp: Future Hearts   za maa 19, 2016 5:14 pm

FUTURE HEARTS is een organisatie voor gehandicapte kinderen wiens ouders sceptisch zijn over het gebruik van Pokémon voor hun kids. Het komt vaak voor dat ouders het niet aandurven om hun gehandicapte kinderen met de gevaarlijke wezens om te laten gaan en dat is eigenlijk heel begrijpelijk. Vaak als je een Pokémon in het wild vangt duurt het lang voordat deze tam is, om nog niet te beginnen over de vele gevaarlijke vaardigheden waar de wezens over beschikken. Future Hearts leert ouders maar ook kinderen hoe ze het beste om kunnen gaan met Pokémon, en levert hierbij eigen gefokte Pokémon van wie zeker is dat het karakter past bij het kind. Het is immers zonde als een kind vanwege de angst van de ouders geen eigen Pokémon mag hebben.
FUTURE HEARTSWe got scars on our future hearts, but we never look back.
july 2017 De daycare ondergaat een grote verandering! De focus van Future Hearts verschuift naar het breeden van de speciale Shiny Pokémon. Wil je een shiny Pokémon gebreed hebben? Dan kan je die vanaf nu bij Penny aanvragen!

june 2016 Wij verwelkom met vreugd twee nieuwe Pokémon bij Future Hearts: Cairo en Umeá! Zij krijgen een speciale vermelding omdat ze allebei over een speciale vachtkleur beschikken. Zij zullen een belangrijke rol spelen in het fokken op Future Hearts!

march 2016 Sinds kort heeft de Daycare een nieuwe tak. De kleindochter van de ambitieuze breeders waar alle babies vandaan komen heeft het namelijk op zich genomen om zich te specialiseren in vuur type Pokémon! Welkom bij het team, Penny, en veel succes! Je zult vast fantastisch werk leveren.
FUTURE HEARTSDaycare News

CAIRO


Potential 7
No Hidden Ability
Field & human-like egggroup
Blaze Kick, Fire Punch, Thunder Punch

MONTREAL


Potential 15
No Hidden Ability
Field egggroup
No eggmoves

MOLOKAI


Potential 29
No Hidden Ability
Field egggroup
Heat Wave

NAGOYA


Potential 19
No Hidden Ability
Field & Fairy egggroup
No Eggmoves

LÜBECK


Potential 1
No Hidden Ability
Dragon & Monster egggroup
No Eggmoves

NAME


Potential
Hidden Ability
Egggroup
Eggmoves
FUTURE HEARTSAll about our males

UMEÁ


Potential 37
No Hidden Ability
Field egggroup
No eggmoves

ATHÍNA


Potential 35
No Hidden Ability
Monster & Dragon egggroup
Ancient Power, Dragon Pulse, Focus Punch, Flare Blitz

ÉLISE


Potential 21
No Hidden Ability
Field egggroup
Covet, Charm

AKUREYRI


Potential 54
No Hidden Ability
Field egggroup
No eggmoves

HONOLULU


Potential 7
No Hidden Ability
Field egggroup
Heat Wave, Crunch

NAME


Potential
Hidden Ability
Egggroup
Eggmoves
FUTURE HEARTSAll about our females

GENERAL


Future Hearts is begonnen met het breeden van vriendelijke Pokémon voor de omgang met kids. Penny houdt zich hier echter niet altijd aan en vindt het ook leuk om de babies iets speciaals mee te geven. Dit is zo erg uit de hand gelopen dat ze haar focus heeft verschoven naar puur en alleen het breeden van Shiny Pokémon.

BREEDING


Breeden met de Pokémon van Future Hearts zit geen vaste prijs aan. De kans is groot dat je alleen voor de uiteindelijke shiny baby die je wilde hoeft te betalen. De prijs zal dan rond de 100 punten liggen. Het kan ook zijn dat je de kosten van de breed zal moeten betalen. De baby zal dan in de transfer naar je gestuurd worden, waar geen extra kosten aan zitten. Dit tweede komt alleen voor als je niet perse een shiny baby wilde hebben.

Wil je een shiny baby maar heb je zelf niks om het mee te breeden? Dat is niet erg! Je kan alsnog gewoon een aanvraag doen bij Penny. c:

BABIES


De beginprijs van een baby van Future Hearts is 10 punten. Met een hoger potential, hidden ability of eggmoves komen hier wat punten bij. Bij shiny babies is de beginprijs 30 punten. Hier speelt de zeldzaamheid echter ook nog een rol bij. Is de Shiny zeldzaam, dan zal de prijs hoger liggen.

WISHLIST


Future Hearts gaat druk aan de slag om de volgende Pokémon in hun bezit te krijgen! Heb je één van deze schatjes te koop? Stuur please een PB ik doe alles voor ze pls!!!!!
FUTURE HEARTSPrices & rules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Future Hearts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Future Warriors

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Daycare-
Ga naar: