Life is boring
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Life is boring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Melvin Timer
Punten : 162
Age : -
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Life is boring   zo maa 13, 2016 2:49 pm

Met een ongeïnteresseerde uitdrukking staarde het blonde jongetje voor zich uit. Wat was dit nu weer? Kon je dit gaan geloven? Dit was zo stom. Zijn zus had al een Pokémon. Of nee, nog beter, ze had er meerdere! En wat had hij? Oh ja, 5 pokéballs. Yeah. yeah en een pokédex. Maar wat kon ie ermee als hij niet eens een Pokémon had om mee te starten? Hij zuchtte zachtjes. De kleine vertikte het om aan iemand te vragen om er een te halen. Hij was geen kleine jongen meer! Hij kon het best zelf zonder iemands hulp! Zijn lege ogen keken even kalm rond waarna hij zuchtend wegliep van zijn plaats. Hij was erg geïrriteerd, maar hij wist niet echt door wat. En dat was eigenlijk het grootste probleem dat de jongen had. Alles zat hem tegen, alles was slecht en niks was leuk. Hij was zo pessimistisch en amper 10 jaar oud. Hij haatte leven en alles er rond, want er gebeurde nooit iets leuks en dat maakte het allemaal maar saaier en saaier.

-open

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 341
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

BerichtOnderwerp: Re: Life is boring   ma maa 14, 2016 7:29 pm

In een poging te ontdekken waar hij was in Kalos was hij een lantaarnpaal op geklommen en probeerde de verte in te turen. Normaal gesproken zou hij de weg vragen, maar eigenlijk was dit een perfecte mogelijkheid om te kijken hoe goed hij kon reizen in een regio die hij nog niet zo goed kende. Echter lukte het niet om er wijs uit te raken. Helaas, dan maar weer naar beneden. Maar Jean-Pierre zou Jean-Pierre niet zijn als hij niet weer zou uitglijden. Met een rotvaart viel hij naar beneden en kon nog op zijn voeten landen, maar helaas lukte het hem niet om in balans te blijven en na een aantal hevige armbewegingen viel hij achterover. Hopelijk had niemand hem gezien.

_________________
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Life is boring
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Stuck for life.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Vaniville Town-
Ga naar: