Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   vr maa 04, 2016 2:28 pm

Flynn haalde diep adem en nam de zeelucht in. Shalour City, een heerlijk rustig stadje aan de zee met een ideaal rustig leventje... Wat saai. Hij mocht zijn rust wel, daar niet van, maar zo'n uitermate rustig dorpje en leventje was niets voor hem. Hij mocht Lumoise wel, de stad waar Team Rocket de baas was en er altijd iets gebeurde. Een bruisende stad waar altijd wat aan de hand was dat hij kon negeren was ideaal. Zo'n rustig leventje was inderdaad niets voor hem. Hij had het geprobeerd, maar ja dat ging grandioos fout en nu had hij een spannender leventje bij Team Rocket. Zo'n klein stadje met zo veel vrolijke mensen was inderdaad meer iets voor de rangers, want dit was namelijk ook het stadje waar hun basis was. Misschien moest hij toch maar meer op zijn hoeden blijven. Hij was redelijk low profile binnen Team Rocket, dus hij verwachtte dat hij niet herkend zou worden... Hij was maar een low rank grunt, maar je wist maar nooit. Hij had al veel eerder geleerd dat ogen overal waren. Hij stak een sigaret op en liep naar de kade van de stad.
Hij vond het altijd prettig om rustig een sigaretje te roken terwijl hij over de boulevard liep. De zee was rustig voor deze tijd van het jaar. Ondanks het winter weer leek het weer hier kalm en aangenaam. Hij nam nog een teug van zijn sigaret en zag een verkeersbordje of richtingbordje aan de rand van de boulevard. Hij zag daar de richting aangewezen voor de ranger academy en voor de Shalour City Gym. De Shalour City gym was toch de derde? Waar specialiseerde die in? Ach wat kon het hem schelen, hij had net pas de eerste verslagen. Nu kon hij zich redelijk goed voordoen als trainer en zich weer richten op Team Rocket business. Hij had zich aangemeld voor een missie, maar was nog aan het wachten op een partner. Hij sjokte door terwijl hij zijn sigaret op maakte en zag een strand café in zijn ooghoek. Een kopje koffie kon er wel in. Met een tevreden grijns liep hij de geur van vers gezette koffie achterna het café in. Het was een rustig café met een rustiek uiterlijk. Het was redelijk rustig, dus kon hij rustig bij het raam zitten en naar de mensen die buiten over de boulevard liepen kijken.
Na een tijdje kwam een serveerster naar hem toe gelopen en vroeg hem wat hij zou willen hebben. Hij dacht even na en zei: “Doe mij maar een wit stokbroodje met spiegel eitjes en een zwarte koffie...” Hij wilde bijna zeggen dat hij het op “zijn”, dus Team Rocket's, rekening zou zetten. Maar hij was niet meer in Lumoise City, hij was in Shalour City het thuis van de rangers. Hij moest maar zelf gaan betalen. Toen de serveerster even later kwam met zijn eten nam hij het vriendelijk aan. Hij begon te eten en keek naar buiten terwijl hij na dacht. Was hij echt niet geschikt voor zo'n rustig leventje aan de kust met een wit huisje en een mooie vrouw? Nah. Hij was eerder iemand die door kroegen struinde en vocht in steegjes, iets dat hij hier niet zou flikken. Wel als hij er mee weg kon komen hoor. Maar zijn verlangen om niet in een cel te belanden was groter dan zijn verlangen om die nietsnutten van rangers dwars te zitten. Want was de lol in een loveable rogue te zijn als je in een cel zat. Hij was al wat ouders, dus hij begon voorzichtiger te zijn. Hij ging nooit in zonder een plan. Hij kek nieuwsgierig om zich heen in het café en merkte op dat niemand naar hem aan het kijken was. Hij haalde zijn veldfles vluchtig tevoren en schonk wat whisky in zijn koffie voordat hij het weer verborg. Hij dronk rustig van zijn koffie en keek naar de zee buiten. Zelfs met deze tijd van het jaar liepen er veel mensen aan zee en op de boulevard. Hij keek naar zijn pokedex en vroeg zich af of hij zijn team niet eens uit moest gaan breiden. Hij had het met Cecille gehad in Lumoise over de nadelen van een team vol met hetzelfde type. Hij had voornamelijk poison-type pokemon en dat bracht wat gevaren met zich mee. Hij sloot zijn pokedex en ging maar door met eten. Het was best lekker, maar hij was niet van plan er al te veel voor te betalen.
Hij at zijn bord leeg, dronk zijn koffie en ging rustig fluitend naar het toillet. Hij deed rustig zijn behoefte terwijl hij nieuwsgierig om zich heen keek. Zoals hij al dacht was er een raampje naar een steegje net achter het boulevard, maar het was redelijk goed vergrendeld. Er zat zelfs een haakje buiten dat het dicht hield. Met een zucht keek hij naar het redelijk dichtte raam. Zo te zien zou hij toch moeten gaan betalen.
Hij liep naar de bar en betaalde voor het eten en drinken. Na der hand viel het best mee hoe duur het was. Een redelijke prijs was altijd fijn. Hij stapte het café uit en keek omhoog. Het weer was nog altijd rustig en hier en daar zag hij mensen vrolijk skaten net als de gym leader van dit stadje, Korrina of wat haar naam was. Mensen hier waren dol op skaten... Wat en hoop Taurosschijt vond hij dat. Zo pretentieus rond rijden en tegen alles aan botsen wat los en vast zat. Nee hij liep liever rustig. Hij hield het wel liever op lopen over het boulevard dan over het strand. De vorige keer dat hij over het strand had gelopen was zand overal gekomen. Hij haalde zijn veldfles tevoorschijn en nam een grote slok, geen zin om sober te zijn 's middags. Hij stak daarna een sigaret op met praktisch zijn adem. Hij rookte ook om die lucht te verbergen. Hij keek ongeïnteresseerd uit zijn ogen, maar zo keek hij altijd. Er waren veel mensen op het boulevard. Veel mensen die hij gemakkelijk kon zakkenrollen, maar de mensen hier leken niet eens meer op hun hoede voor mensen zoals hij. Waren ze laks doordat de rangers hier waren? Een stel hulpeloze Mareep met hun rangers als wachters. Ze moesten zich meer zorgen gaan maken om mensen zoals Team Rocket. Het zou hen scherp houden... Nee mensen hier waren niet meer op hun hoede.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   vr maa 04, 2016 9:23 pm

Ragya had op haar gemakje door Shalour City gelopen. Ze had net koffie gehaald en had verder niet al te veel gepland voor de dag. Hierna zou ze wat gaan trainen voor de volgende gym en daar stopte de activiteiten dus ook weer. Vandaar dat ze even haar rust nam door zonder stres of moeite door de stad heen te komen. Dat was dus het algemene idee geweest tot Aldrei ineens ruzie had gekregen met een verkoper. Blijkbaar had Aldrei weer iets gedaan waardoor ze het verdiend hadden wat pokémon achter hun aan te krijgen. Geen zin hebbend om te vechten en met de goede motivatie dat ze toch nog wat sport kon gebruiken op de dag besloot ze te gaan rennen. Het duurde niet lang of de Ninetales ging haar voor, op een redelijke snelheid rende deze het hoekje om, bijna tegen een vreemde aan, echter was de gouden vos soepel genoeg om net op het laatste moment uit te wijken. Ragya dit geluk niet, want zodra ze het hoekje om kwam voelde ze dat ze met een flinke klap tegen iemand aan botste. Well, het was dus zó'n dag. Eentje waarin absoluut alles fout kon gaan. Ze maakte een kort humeurig geluid in haar benarde positie.

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   za maa 05, 2016 2:43 pm

Een Ninetails snelde hem voorbij en verrast keek hij om zich heen. Hij hoorde een heel humeur achter zich en draaide zich nieuwsgierig om. Dat had hij beter niet kunnen doen. Een jonge dame knalde tegen hem aan niet lang nadat de Ninetails hem voorbij was gerend. Hij bleef staan nadat de jonge dame tegen hem aan as gebotst. Zo te zien was er toch wat levendigheid in dit stadje. Hij keek niet eens naar haar, maar achter haar zag hij een groep pokemon op hen af rennen. Hij grijnsde naar de jonge dame en vroeg: "Zullen we dan maar rennen?"

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   za maa 05, 2016 2:49 pm

Oké, grote dude. Ze wankelde even achteruit en klopte zich hierna af, waarna ze achter zich keek. Nope, nog steeds pokémon. Ze nam niet eens de moeite te kijken wat het was. De roodharige wou zich al weer in beweging zetten toen ze een reactie kreeg van de ongelukkige waar ze tegen aan was gekomen. Kort grijnsde ze terug. "Ik ben je al een stap voor" Nou, toch gezellig, met wildvreemde rennen? Ze gebaarde naar Aldrei die had gewacht tot ze verder kwam. De vos zou wel een goede ontsnappingsroute vinden. Met een beetje geluk konden de pokémon achter haar niet goed klimmen en zou ze al veilig zijn op een dak. Echter nam ze niet de tijd om dit na te gaan want ze rende al verder. Als de man mee ging rennen was zijn probleem, anders mocht hij mooi zelf afrekenen met haar achtervolging.

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   za maa 05, 2016 5:11 pm

De jonge dame maakte wel een leuke opmerking voordat ze verder rende. Hij keek verderop en zag de grote menigte pokemon die nog steeds de achtervolging door zette. Hij haalde zijn schouders op en begon te rennen. Verraderlijk snel haalde hij de jonge dame in en bood haar al rennend een sigaret aan terwijl hij cynisch vroeg: "Dus wat heb jij hen geflikt?" Hij zag verderop een steegje en zei: "Daar!" Terwijl hij er naar wees.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   zo maa 06, 2016 7:32 pm

Wow, die ouwe was ook niet de traagste zeg. Hij was in ieder geval sneller dan hij zou lijken. Ach, alleen maar beter, wie had er nu geen behoefte aan het gesprek tijdens het rennen? Ze kreeg zelfs nog een sigaret aangeboden, die ze met een simpel gebaar afwees. Bij de vraag grijnsde ze even schuin. "Iets in brand gestoken" Ze ging er vanuit dat Aldrei dat had gedaan, zou wel het leukste zijn in ieder geval. Toen de ander wees naar een steegje trok ze even haar wenkbrauwen op. Want ja, het leek een geweldig idee met iedere wildvreemde een steegje in te rennen. Ondanks deze logische gedachte haalde ze even haar schouder op. "Aldrei, links" De vos drukte haar oren naar achteren en rende het steegje in, waarna de roodharige volgde. Hopelijk werkte dit.

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   ma maa 07, 2016 1:04 pm

Een pyromaan dus. Ze beviel haar pokemon het steegje in te duiken en schoot er daarna zelf in. Hij keek achter zich en zag dat de groep nog niet de hoek om was en hij kreeg een goed idee. Hij rende achter haar het steegje in en duwde een vuilnisbak die er stond in de weg en versperde de ingang door tegen de muur aan te leunen. Hij stak nonchalant een sigaret op en deed alsof er niets aan de hand was. Zoals hij al had verwacht rende de groep pokemon hun voorbij verder het netwerk straten in.
Hij grijnsde naar het meisje en stak triomfantelijk zijn duim op.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   ma maa 07, 2016 2:40 pm

Ragya was niet echt een teamplayer. Wat heel goed te merken was toen ze eenmaal in het steegje kwam. De vos vond een weg naar boven. Het was vrij simpel, gewoon op een muurtje komen en vanaf daar zou ze alle richtingen op kunnen, muurtje over, wachten of met een beetje geluk op een dak komen. Het netste was geweest om netjes te wachten, maar als hij haar niet kon volgen was het zijn probleem. Zo klom ze dus meteen het muurtje op dankzij de lossere stenen en ging erop zitten. Ze was nu hoog genoeg om veilig te zijn van boze pokémon. Maar nu zag ze hoe de vreemde al heel goed geregeld had en de rest had kunnen omleiden. Ze stak haar duim terug op. "Ik zou al bijna denken dat je dit vaker doet" Sprak ze op haar altijd uitdagende manier, maar met een klein grijnsje.

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   ma maa 07, 2016 10:33 pm

Het meisje zat nu op het muurtje in het steegje en stak gelukkig haar duim terug op. Hij deed zijn handen in zijn broekzakken en liep nonchalant naar haar toe. "Dat krijg je als je je leven in kroegen leeft en van gevecht op gevecht in komt. Plus ik zo leer je wat ongure types kennen, nietwaar?" Hij keek op naar het meisje en klom op het muurje voordat hij ook ging zitten. Hij haalde en pakje sigaretten uit zijn broekzak, gaf het een schud en reikte het met een enkele sigaret uit het gat stekend naar haar terwijl hij sarcastisch continueerde: "Dus ook pyromanen."

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   ma maa 07, 2016 11:07 pm

Klonk logisch genoeg. Bij zijn uitleg haalde ze dus ook simpel haar schouders op. Het overkwam de beste. Daarbij was de kroeg ook een van de beste plekken voor flink wat praktijk ervaring op de meeste dingen. Achtervolgers wegjagen hoorde daar dus ook bij. "Toch blijkt het maar van pas te komen" Reageerde ze met een klein grijnsje. De ander kwam ook op het muurtje zitten en ze kreeg weer een sigaret aangeboden, die ze netjes afwees met een handgebaar. Ze had geen geld voor nog een verslaving, daarbij was het zonde voor je aanstekers. Bij de volgende woorden keek ze hem wat uitdagend aan. "We zijn hele vriendelijke mensen hoor, komen iedere zondag bijeen voor versgebakken koekjes en bespreken dan onze beste brandjes" Ze grijnsde nu breed, duidelijk niet ontkennende dat ze er ook echt een was. Want tja, dat was de waarheid. "Ik zou je eens uitnodigen, maar het is exclusief voor pyro's" Vervolgde ze even droogjes als de ander, duidelijk niet zo snel van haar stuk gebracht.

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   ma maa 07, 2016 11:49 pm

Hij mocht de cynische mensen wel en dit meisje was geen uitzondering. "Het kmt altijd van pas, je ervaring." Antwoordde hij voordat ze verder praatte over het pyromaan bestaan. Allemaal cynisch, maar ja wat moest je als pyromaan zijnde. Ze waren toch allemaal gek. Flynn stak zijn hand uit en zei sarcastisch: "Flynn, aangenaam. Onguur figuur eerste klas."

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   di maa 08, 2016 8:20 am

De roodharige trok haar been nu ook op het muurtje en maakte het zich maar comfortabel op de stenen ondergrond. Haar pigmentloze ogen stonden rustig op de ander. Ach, zulke shady types waren wel de beste. Daar kon je in ieder geval een fatsoenlijk gesprek vol sarcasme mee hebben. In ieder geval dat ging zo tot ze het voor elkaar kreeg er ruzie mee te krijgen. Bij het voorstellen nam ze de hand stevig aan "Ragya, professioneel Pyromaan"

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   di maa 08, 2016 11:13 am

"Mooie naam." Zei Flynn met een grijns terwijl hij een verrekijker uit zijn schoudertas tevoorschijn toverde. Hij tuurde over de daken en de wegen die hij kon zien. Hij zuchtte tevreden en zei: "We zijn die groep nu goed kwijt." Hij verving zijn verrekijker voor de veldfles die hij in de binnenzak van zijn jas had zitten en nam een teug. "Wat doet een Pyromaan in het stadje van de rangers?" Vroeg Flynn daarna met zijn eigen motief niet mee gerekend.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   di maa 08, 2016 11:29 am

Ze knikte even bij het compliment over haar naam en keek nieuwsgierig naar het voorwerp wat de ander tevoorschijn toverde. Een verrekijker. Hmm, zeker handig om bij je te hebben. Deze reageerde dat ze de groep nu kwijt waren en ze moest hier kort om grijnzen. “Gelukkig, ik had geen zin op een vrije dag nog te vechten” Ragya volgde de beweging van de ander hoe deze nu een veldfles in zijn hand nam. Wel, dronken worden was ook een manier de situatie beter te maken. Bij de vraag kwam er weer die glans van uitdaging in haar ogen. “Rangers pesten onder andere” Sprak ze simpel. “En verder gewoon trainen voor de volgende gym” Ze haalde haar schouders op, dat laatste was nogal standaard voor een trainer. Met een klein grijnsje vervolgde ze; “Maar wat doet ons onguur figuur Flynn in dit rustige plekje?”

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 345
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   di maa 08, 2016 11:54 am

Hij had ook geen zin om te vechten tenzij het inderdaad ging om rangers pesten... Ze vroeg hem wat een onguur figuur als hem deed op zo'n plekje. Hij haalde trots zijn badge case tevoorschijn en zei: "Ik ben op rondrijs." Allemaal een leugen, maar ja dat was de enige reden waarom hij gyms uitdaagde. On zich voor te doen als trainer, voor dit soort vragen. Hij keek opzij en zag ver boven de rest van de huizen de Tower of Mastery terwijl hij plotseling serieus vroeg: "Als jou doel is rangers te pesten... Kan ik er dan van uit gaan dat je bij Team Rocket hoord?"

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hulpeloze Mareeps [Ragya Airon]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 6Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: