Glassy Sky~ (Lucian Lannister)
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Glassy Sky~ (Lucian Lannister)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Member
Sydnie Nevena
Punten : 246
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4684-sydnie-nevena

BerichtOnderwerp: Glassy Sky~ (Lucian Lannister)   zo feb 28, 2016 11:47 pm

Daar liep ze dan, met haar handen verstopt in de zakken van haar broek. Haar rode ogen keken nieuwsgierig om haar heen, maar zoals gewoonlijk liepen er weer genoeg mensen rond. Ondanks dat Sydnie graag alleen was en vooral deed waar ze zin in had, liep ze ook wel is door plekken waar er veel mensen liepen. Het voordeel was dat ze toch niet veel opviel en er dus maar weinig mensen die haar aanspraken. Alleen maar mooi voor haar. De groenharige meid liep verder, richting de oceaan. Ze kon de zilte geur van de zee al ruiken op deze afstand, maar het was dan ook niet zo heel erg ver. Het was aan de kust vrij rustig... eigenlijk was er geen mens te bekennen, waarschijnlijk door het weer. Het was niet de mooiste dag vandaag en daarnaast was het winter. De meeste mensen bevonden zich in het stadje zelf om te winkelen of gezellig bij te kletsen met mensen in een restaurantje of zo. Sydnie nam plaats op een van de grote rotsen aan de kust, gelukkig was het er vrij droog. Met haar capuchon over haar hoofd en haar oortjes met muziek in staarde ze naar het wilde water. Ze schoof wat groene haren aan de kant en bleef naar de zee staren met haar rode ogen. Ze haalde een van haar pokéballs tevoorschijn en liet Nethanel eruit, haar Houndour die tevreden plaats nam op haar schoot. Pokémon waren zoveel beter dan mensen, ze waren duidelijk en hadden geen vooroordelen. Met een glimlach liet ze haar hand over de Houndour heen glijden. Het was inderdaad een fijne, rustige dag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: Glassy Sky~ (Lucian Lannister)   ma feb 29, 2016 12:08 am

Lucian & Sydnie + 165 words
Lucian was weer voor een paar dagen in Hoenn. Hier was toch wat meer water te vinden dan in Kalos, maar Hoenn stond dan ook niet voor niets bekend als de vakantieregio met veel zwemgelegenheden. Het had hem wel leuk geleken om zijn nieuwe Milotic even de vrijheid te geven in het redelijk woeste water, want hij was er al snel achtergekomen dat ze dat heerlijk vond. Hij zag dan ook hoe zijn Milotic onderwater verdween en een tijdje niet boven kwam. Zo nu en dan zag hij een schaduw door het water heen schieten, maar meer ook niet. Een eindje verderop had Freya echter wat interessants gespot op de kant. Met een sierlijke beweging kwam de shiny weer bovenwater en keek ze naar het tweetal wat ze zag zitten op de kant. Freya knipperde een keer met haar blauwe ogen en maakte toen een soort zingend geluid waar haar soort kenmerkend om stond in de hoop de aandacht te trekken van de andere persoon.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Sydnie Nevena
Punten : 246
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4684-sydnie-nevena

BerichtOnderwerp: Re: Glassy Sky~ (Lucian Lannister)   ma feb 29, 2016 10:03 pm

Rustig zat ze met haar Houndour op haar schoot naar de vrij wilde zee te staren. Ze had haar hand op Nethanel gelegd en liet haar hand zachtjes over zijn zwarte, zachte vacht glijden. Haar rode ogen dwaalde vervolgens even af naar de pokémon op haar schoot en er stond nog steeds een glimlach op haar gezicht. Echter spitste Nethanel ineens zijn oortjes en deed dit Sydnie ook alarmeren waardoor ze weer op keek, richting waar het geluid vandaan kwam, want ze hoorde een soort gezang. Echter wist de groenharige gelijk dat het om een pokémon ging, want mensen konden dit soort geluiden meestal niet produceren... niet natuurlijk in ieder geval. Sydnie merkte dan ook een Milotic op en Nethanel had de pokémon natuurlijk al veel eerder opgemerkt dan haar. De Houndour begon enthousiast richting de Milotic te keffen. Sydnie bleef even naar de pokémon staren in het water, maar na een tijdje merkte ze op dat de Milotic niet haar originele kleuren had, maar... andere kleuren? Nieuwsgierig bleef ze de pokémon bestuderen. Het was dus een shiny! Sydnie sprong op van de rots waar ze op had gezeten en Nethanel was nog daarvoor van haar schoot gesprongen en rende al dichter naar de kant. "Voorzichtig" riep ze naar de Houndour die misschien iets te enthousiast kon zijn en in het water kon vallen. Dit gedeelte liep namelijk niet geleidelijk over in de zee zoals het strand deed. Sydnie kwam ook dichterbij en bleef met haar rode ogen naar de Shiny Milotic kijken. Ze vroeg zich af of er een trainer bij hoorde of dat het een wilde Shiny was, al was die kans klein.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Lucian Lannister
Punten : 205
Gender : Male ♂
Age : 21 years | 14 Feb.
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4587-lucian-lannister http://pokemon-journey.actieforum.com/t4674-lucian-s-pokedex#96148

BerichtOnderwerp: Re: Glassy Sky~ (Lucian Lannister)   vr maa 04, 2016 8:52 pm

Lucian & Sydnie + 157 words
Lucian zag nu dat zijn shiny Milotic de aandacht van een groenharig meisje en haar Houndour had getrokken, die beide hun blik gericht hadden op zijn shiny die vanuit het water met haar blauwe ogen naar het andere duo keek. Kort knikte Lucian met zijn hoofd en hij sprong behendig over en op de stenen, in de richting gaand van het meisje en haar pokémon. Het tweetal was wat meer naar Freya toegekomen, die met haar grote ogen naar het tweetal keek en haar trainer zag naderen. Opnieuw slaakte ze een harde kreet en gooide haar hoofd naar achteren, waarna ze weer verdween onderwater en kort een rondje zwom en wat vaart maakte. Daarna schoot ze uit het water en maakte ze een sprongetje in de lucht, slaakte een kreetje en plonsde weer in het water, wat alle kanten op spatte. Lucian grinnikte een keertje en verraadde hiermee zijn aankomst. "Bonjour," begroette hij de onbekende persoon toen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Glassy Sky~ (Lucian Lannister)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Glassy Sky~ (Lucian Lannister)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City-
Ga naar: