Eh.. Mawile?
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Eh.. Mawile?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Evie Woods
Punten : 182
Gender : Female ♀
Age : 18 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4640-evie-woods

BerichtOnderwerp: Eh.. Mawile?   vr feb 26, 2016 10:29 pm

Wat vragend had Evie naar de persoon gekeken die een pokéball in haar hand gedrukt had, met de mededeling dat ze goed voor de pokémon moest zorgen. Wat verbaast stond ze daar nu dus, met een pokéball in haar handen. Wat was dit? Ze had in de afgelopen drie weken drie nieuwe pokémon gekregen. Oké, de Charmander had ze gekocht, maar zowel de Shinx - die ze ooit nog uit der pokéball moest laten, en dit nieuwe ding had ze op de meest rare manieren gekregen. “Eh..” Evie wist niet goed wat ze hiermee aanmoest. Natuurlijk wilde ze wel weten wat voor een pokémon dit was, maar eigenlijk wilde ze ook achter de persoon aan die de pokémon achterliet bij haar. Dit had vast wel een reden, je liet geen perfecte pokémon achter bij iemand.. De zwartharige slikte, enigszins benieuwd naar wat er voor een monster uit de pokéball zou komen. Naja, misschien was het wel een geweldig beest. Wist zij veel. Evie besloot echter wel uit de drukte te gaan die deze stad haar bood. Was wel fijner voor zowel haar als het beestje. Evie klikte de pokéball aan haar riem en baande zich een weg uit de drukte, op weg naar het bos wat in de buurt van dit stadje lag.
Na een korte tocht had ze het dan toch gevonden, het bos waar ze naar gezocht had. En ze had een bankje gevonden, wat natuurlijk ook wel fijn was. De omgeving was vrij rustig en ook niet al te dicht bebost, dus als de pokémon besloot er vandoor te rennen kon ze het dier nog terug krijgen. Natuurlijk was Evie ook zo slim om met het nieuwe geld enkele snoepjes - en sigaretten, voor het geval dit een nogal stressvolle situatie werd, gekocht, dus alles moest wel goed komen. Hoopte ze. De zwartharige zuchtte en klikte de pokéball van Syn eraf. Ze wilde eigenlijk alle pokémon uit hun pokéball laten, maar wat was vast een dom plan. Daarom besloot ze alleen Syn en de naamloze Charmander eruit te laten. Ze had al een naam bedacht voor het ding. Met hulp wel, maar ze had een naam. Als het aan de zwartharige gelegen had, had de Charmander ‘Hagedis’ geheten. Echt goed met namen was ze dus niet. Evie drukte op het knopje en stuk voor stuk kwamen de twee pokémon eruit. Syn bewoog haar kop omhoog en het leek alsof ze even naar de Charmander keek, maar algauw keek ze ongeïnteresseerd voor zich uit. De Charmander daarin tegen keek vrolijk om zich heen. Hij was nog nooit echt buiten zijn pokéball geweest, dus dit was erg interessant voor hem. Vrolijk keek het ding naar enkele plantjes die naast hem te vinden waren. “Goedemiddag,” sprak Evie op een vriendelijke toon. De Charmander keek haar aan en liet een vrolijk geluidje horen. Hij strekte zijn kleine pootjes uit naar het meisje, opnieuw met enkele vrolijke geluidjes. De Charmander was vrij klein, al was hij dan ook nog niet heel oud. Maximaal een weekje, misschien twee. Hij groeide nog wel. Al waren kleine pokémon ook wel schattig. Syn had een gemiddelde grote, niet te groot, niet te klein. De onbenoemde Shinx had hetzelfde, ze was niet te groot en niet te klein. De Trapinch daarin tegen was iets groter dan de gemiddelde trapinch. Daarom was Evie wel benieuwd naar haar nieuwe pokémon. Toen de Charmander een vrolijke brul liet horen en probeerde een van de plantjes om hem heen in brand te stelen keek Evie weer op. “Ho stop!” sprak ze grinnikend. De pokémon keek haar weer vrolijk aan. “Ik ga jou.. Keegan noemen,” sprak Evie vervolgens. De pokémon leek er niet echt op te letten, hij keek alleen maar vrolijk om zich heen. Syn leek door de enthousiasme van de Charmander ook ineens vrolijker. Dat was.. nieuw. Evie keek voor de zekerheid nog eens goed, maar het was echt zo. Syn was vrolijker.
Inmiddels vond ze toch wel dat het tijd was dat ze haar nieuwe pokémon ging bekijken. Ze was benieuwd ernaar, want ze wist immers nog niet welke pokémon het was. Zuchtend knikte ze, zonder te kijken, een pokéball eraf en drukte op het knopje. Er kwam een nieuwe pokémon voor haar te staan, een.. Mawile? De pokémon rekte zich uit en keek even om zich heen. Hierna keek ze naar de zwartharige, met een vrij vragende blik in haar ogen. Het was vast allemaal erg verwarrend voor haar. Vervolgens keek de Mawile van de Charmander naar de Cyndaquil, om weer terug te kijken naar Evie. Ze liet een snuifje horen en duwde wat minachtend haar hoofd in de lucht. Ook sloeg ze haar haar armpjes over elkaar heen. Syn's houding tegenover de Mawile werd wat vijandig, waarschijnlijk door dezelfde vijandige houding van de Mawile. “Rustig Syn,” sprak Evie op een kalme toon. Ze strekte haar hand uit naar de Mawile. “Hey kleintje,” begroette ze de pokémon vriendelijk. De Mawile keek nu de andere kant op en sloot minachtend haar ogen. Evie legde haar hand weer naast zich neer en keek naar de Mawile. Ze snapte het wel, ze was net afgestaan en zag ineens een nieuw gezicht. Ook wist de zwartharige uiteraard niets over het verleden van de pokémon. Ze moest gewoon wat geduld hebben, dan kwam alles wel goed. Evie viste een snoepje uit haar zak en gaf deze aan de Mawile, welke het eten voorzichtig pakte en eraan ging knabbelen. Arceus, nu moest ze ook een naam bedenken voor deze pokémon. En ze was al zo slecht met namen. Evie keek naar de pokémon, welke wat argwanend naar het snoepje keek. Hierna begon ze verder te knabbelen, tot het snoepje op was. Ze stak haar handje weer uit, vragend voor een nieuw snoepje. Evie gaf zowel haar als de twee andere pokémon een snoepje. Algauw was deze ook weer op, al vroeg de Mawile nu niet om een nieuw snoepje. Ze keek naar de Charmander, welke gauw naar de pokémon liep. Afwachtend keek de naamloze Mawile naar het jonge diertje, al duwde ze opnieuw minachtend haar hoofd in de lucht. Syn liet een geluidje horen, wat leek op een Cyndaquil manier van gegrom. “Stil,” sprak Evie streng. Ze richtte haar bruinrode ogen op de vuurpokémon, welke zuchtend wegkeek van de Mawile en Keegan. Ze ging verder met haar eigen ding. Evie keek weer afwachtend naar de twee pokémon. Ineens bedacht ze een naam. “Mawile, ik noem jou Nepthys,” vermeldde ze simpel. De Mawile keek enkele secondes op, al richtte ze haar blik algauw weer op de Charmander, die probeerde duidelijk te maken dat hij wilde spelen. Nepthys snapte er echter niets van. Of ze wilde het niet snappen, dat kon ook nog eens. De zwartharige vroeg zich echt af wat er allemaal gebeurd was in het verleden van het ding, al zag ze er niet angstig uit. Het zat vast in haar karakter, dat minachtende.

& Alexis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alexis Leroux
Punten : 164
Gender : Female ♀
Age : 17 y/o
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4656-alexis-theresa-leroux http://pokemon-journey.actieforum.com/t4668-alexis-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Eh.. Mawile?   za feb 27, 2016 12:29 am

Met een glimlach op haar gezicht was Lex haar schuur uitgesprongen. Ouders waren in hun huis. Dat kon je zien aan de lichten die aanstonden. Het was nog licht buiten, maar de zon begon al zijn weg naar beneden te maken wat zorgde voor een wat rode glans over het bos. Een witte tas had ze om haar schouder terwijl ze met haar hand het probeerde vast te houden, aangezien ze aardige vaart had. Ze had nu even tijd om de pokémon die ze had even in het bos te laten. Trainen deed ze meestal vlak naast de schuur -niet erg slim maar oké-, maar Lex vond het altijd wel leuk om ze even een moment van lol te geven. Ze moest ook wel toegeven dat ze niet de meest competitieve coördinator was, maar was niks mis mee vond zij. Zolang ze het maar leuk had toch? Op een geschikt stukje in het bos ging ze stilstaan en stak haar hand in haar tas. Toen ze op het knopje van de eerste pokéball klikte kwam Mochi voor haar te staan, de vrolijke Pachirisu die ze inmiddels al een tijdje in bezit had. Een vrolijke glimlach kwam op haar gezicht toen het een vrolijk geluidje maakte. "Heey", zei ze lachend tegen het beestje. Mochi knikte naar haar en vloog er toen vandoor. Niet alweer hé. Ze had gelijk met de regels moeten beginnen. Of eerst Petal en Eclipse eruit moeten laten. Met een zucht volgde ze het, hopelijk zou het in de buurt blijven. Voordat ze achter de pokémon aan liep klikte ze nog op de volgende pokéball om Eclipse eruit te laten. Een zwart met goude Umbreon die wat saai om zich heen keek zodra het werd opengemaakt. Lex knikte naar hem en alsof ze mekaar al jaren kenden volgde hij haar daarna. Wat in de war keek ze om zich heen. Oh Arceus waar was Mochi heen. Ze had Mochi nooit zo in een bos moeten laten gaan. Meestal kwam ze zelf wel weer terug, nou ze had nog nooit gehad dat dit niet zo was. Een vrolijke piep klonk een eindje verder en Eclipse rende er al heen. Lex volgde. Eclipse had haar duidelijk gezien aangezien het in alle macht probeerde om Mochi stil te krijgen, maar die had iets in het vizier. Lex wou niet eens weten wat.
Een blauw-witte staart schoot door een bosje en toen hoorde ze een vrolijke kreet van het beestje. Kort daarna kwam zijzelf dezelfde bosjes uit. "Mochi!", riep ze geschrokken zodra ze zag waar ze op was gaan zitten. Namelijk precies op het hoofd van een meisje met zwarte haren. Met een teleurgestelde blik sprong het beestje van haar af en Eclipse nam haar mee -door te duwen- naar Lex waar hij haar bijna forceerde om rustig te gaan zitten. Toch wel fijn om minstens 1 loyale luisteraar te hebben. Al was Mochi verschrikkelijk leuk als je even down was. Het meisje met de blauwe haren keek wat verlegen door haar haren naar het meisje voor haar. "S-sorry", stamelde ze voorzichtig.

_________________
I need a star to follow
I need a light to take me home.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Evie Woods
Punten : 182
Gender : Female ♀
Age : 18 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4640-evie-woods

BerichtOnderwerp: Re: Eh.. Mawile?   zo feb 28, 2016 4:05 pm

Toen er plotseling wat op haar hoofd sprong, liet Evie een verbaast geluidje horen. Algauw hoorde ze ook een stem, een die waarschijnlijk de naam van de pokémon riep, en een persoon verscheen erbij. De pokémon die op haar hoofd beland was sprong er alweer vanaf. Nog altijd keek Evie wat verbaast, al vond ze het niet perse erg of zo. "Maakt niet uit," zei Evie met een kleine glimlach. Ze keek even naar de pokémon van het meisje, al richtte ze algauw haar blik op die van zichzelf toen ze gesnuif hoorde. Het was Syn niet dit keer, maar het was de nog naamloze Mawile. Oké dan. Evie pakte de pokéball van de pokémon en liet haar weer terug in de pokéball. Hierna keek de zwartharige naar het meisje voor haar. "Wacht, ken ik jou niet ergens van?" vroeg ze vervolgens twijfelachtig. Ze dacht het meisje te herkennen, maar wist niet meer precies waarvan. Het was vast lang geleden dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alexis Leroux
Punten : 164
Gender : Female ♀
Age : 17 y/o
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4656-alexis-theresa-leroux http://pokemon-journey.actieforum.com/t4668-alexis-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Eh.. Mawile?   wo maa 02, 2016 9:03 pm

"Maakt niet uit." Bij die woorden ademde ze uit en keek opgelucht naar de grond. Haar haren gingen voor haar gezicht terwijl ook zij een rustige lieve glimlach op haar gezicht kreeg. Het meisje keek op om toen recht in de ogen te kijken van de ander. Dat gezicht, dat herkende ze. Ze opende haar mond wat, maar er kwam nog geen geluid uit. Mochi keek haar verward aan en toen ze terug keek pakte ze haar pokéball in haar handen en liet de kleine pokémon terug gaan. Zo bleef alleen Eclipse over die zijn kop trots in de lucht had. Die was duidelijk niet bang voor de Cyndaquil.
Zodra ze weer naar het meisje voor zich keek zei zij al wat zij had willen zeggen. Ineens schoot een naam in haar kop. Was dit wie ze dacht dat ze was? "Evie?", zei ze enthousiast. Voordat ze naar voren wou springen voor een knuffel wou ze eerst even zeker weten dat zij het was. Hoe konden ze elkaar na al die tijd weer tegenkomen? Evie en Lex waren hele goede vriendinnen geweest als kleine kindjes, maar waren contact verloren toen ze verhuisden. Het was wel heel toevallig dat ze elkaar dan zo tegenkwamen.

_________________
I need a star to follow
I need a light to take me home.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Eh.. Mawile?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Eh.. Mawile?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City :: Petalburg Woods-
Ga naar: