Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Gavin Castle
Punten : 177
Gender : Male ♂
Age : 18 years old || 01/01
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]   do feb 25, 2016 5:35 pm

Een lichte zucht ontsnapte Gavin terwijl hij de laatste trappen naar boven liep. Hij had Electro en Desperados expres in hun Poké Ball’s gelaten omdat de Pokémon waarschijnlijk al sliepen. Het was namelijk al twaalf uur ’s nachts, maar Gavin kon niet slapen en hij had vanaf het raam van het Pokémon Center waarin hij die nacht verbleef al gezien dat het een mooie nacht zou zijn. En dus had hij random besloten om zich op één van de boomhutten te hijsen en naar de sterren te gaan kijken. De trappen maakten vrij veel lawaai omdat ze tegen elkaar botsten bij elke beweging, maar gelukkig wekte het geluid niemand. De boomhut waar hij voor ging zitten had eerder nog een paar zaken verkocht. Het was een soort van winkeltje en daarom was het dus redelijk legaal om er te gaan zitten. Natuurlijk was het ook legaal als hij voor iemand zijn boomhut ging zitten, maar Gavin zou later ook niet graag hebben dat ze voor zijn huis gingen zitten. En dus ging de jongen een eindje van de houten trap zitten, sloeg zijn benen over de rand van het houten platform en richtte zijn hoofd naar boven. De bomen die zich in de buurt van Fortree City bevonden blokkeerden nog net niet het zicht op de prachtige grote sterren die zich aan de hemel bevonden. Gavin had voor die nacht een warme pull en een joggingbroek aangetrokken. Zijn zwarte haar hing raar om zijn hoofd heen. Zijn achterste haren staken overeind en zijn voorste haren hingen in zijn gezicht zodat je een deel van zijn rechteroog niet kon zien. Hij sloeg zijn armen over elkaar heen om het iets warmer te krijgen en drukte zijn benen tegen elkaar aan zodat zijn joggingbroek niet op en neer wapperde telkens als er een wind voorbij kwam. En zo bleef de jongen rustig kijken naar de hemel terwijl verscheidene gedachten door zijn hoofd gingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alexis Leroux
Punten : 164
Gender : Female ♀
Age : 17 y/o
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4656-alexis-theresa-leroux http://pokemon-journey.actieforum.com/t4668-alexis-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]   di maa 01, 2016 9:39 am

Ze was tot te laat hier gebleven. De reis terug zou tot te laat in de nacht zijn en eerst was ze in paniek geraakt dat ze niet in haar eigen bed kon slapen, maar een vriendin van haar had haar een bed kunnen aanbieden. Gelukkig kende ze nog iemand hier, want anders sliep ze op de grond. Nu was ze nog even buiten gaan lopen met Eclipse die sierlijk naast haar liep. De andere twee had ze maar in hun pokéball gelaten, vooral om niet de hele stad wakker te maken. Petal en Mochi waren drukke onhandige pokémon die je in de nacht niet echt kon gebruiken. Eclipse was daarentegen een rustige Umbreon waar je in de nacht alleen de goud-gekleurde ringen zag. De andere twee waren waarschijnlijk al in slaap gevallen. Van Eclipse wist ze dat hij graag tot laat opbleef en dat hij hield van de sterrenhemel.
Het meisje met de bijna witte haren liep langs het pokémon center. Haar ogen bleven er een beetje op hangen, tot haar ineens iets anders opviel. Eclipse vond het overduidelijk ook interessant, maar door het donker was het niet goed te zien. Waarschijnlijk had de pokémon het al lang gezien. Lex bedacht zich dat het onbeleefd kon zijn om zo van het pad te gaan en besloot het te negeren. Ze zocht toch niet perse naar gezelschap. Toen Eclipse niet achter haar aankwam stopte ze echter wel met lopen en keek achterom. Al snel klonk een raar grommend geluid van Eclipse en Lex draaide zich snel om. "Eclipse", zei ze op een fluisterende maar scherpe toon. Eclipse deed nooit iemand kwaad, maar onaardig doen deed hij wel eens. De Umbreon keek haar verontwaardigd aan en bleef staan. Het was een trotse pokémon. Nu zonder aarzeling stapte ze van het pad af om de Umbreon streng aan te kijken. Daarna pas viel haar een persoon op. Wat geschrokken keek ze hem aan. Dat was waar hij naar gromde.

OOC --  Laat sorry D:

_________________
I need a star to follow
I need a light to take me home.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Gavin Castle
Punten : 177
Gender : Male ♂
Age : 18 years old || 01/01
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]   do maa 03, 2016 7:23 pm

Terwijl hij aandachtig naar de hemel bleef kijken gingen zijn vingers als automatisch naar zijn mouwen toe. Ze vouwden zich handig om de rand van zijn mouwen heen en trokken het stof naar beneden zodat de littekens op zijn polsen zeker bedekt zouden zijn. Het zou typisch hem zijn om zo afgeleid te raken van de hemel die bezaaid was met mooie, fonkelende sterren dat zijn mouwen wel eens naar boven konden rollen en de littekens zouden onthullen. Hij vermoedde dat er voor de rest niemand wakker was hier, maar dat was natuurlijk nooit verzekerd. Een late toerist die hier nog wilde overnachten of iemand die een wandeling ging maken omdat hij de gym morgen moest uitdagen en zenuwachtig was, was natuurlijk nooit uitgesloten. Gavin wilde liever voorkomen dan genezen. Bovendien was het een automatisme van hem geworden om er telkens voor te zorgen dat zijn littekens nooit zichtbaar zouden zijn. Buiten Vivienne wist namelijk niemand het en dat wilde de jongen graag zo houden. Zijn blik gleed naar de fonkelede sterren, maar schoot direct naar beneden toen hij gegrom hoorde. Zijn hand ging automatisch naar zijn heup, maar hij besefte dat hij de Poké Ball’s in het Pokémon Center moest hebben laten liggen. Dat was geen goed teken. Het enige goede aan het gegrom was dat het vrij ver weg klonk, dus Gavin nam aan dat wat daar ook was in elk geval de trappen niet kon beklimmen. Het gegrom werd gevolgd door een stem en Gavin’s schouders ontspanden. Dat wilde zeggen dat het om een Pokémon ging van een trainer en geen wilde Pokémon. De stem klonk berispend, dus Gavin nam aan dat het beest heus wel zou luisteren naar zijn trainster. ‘Ben ik zo eng?’ vroeg hij bot toen hij het meisje geschrokken naar hem zag kijken. In het maanlicht leek het wel alsof ze wit haar had dat tegen het zilverkleurige aan zat, maar dat kon natuurlijk ook zijn perspectief zijn en de manier waarop de maan op haar haren scheen. In elk geval gaf het geen lelijk beeld om naar te kijken en Gavin was even verwonderd. ‘Ik zou je wel aanraden om me niet aan te vallen. Ik heb sterke Pokémon bij me,’ loog hij. Wist zij veel dat hij loog.


OOC: No worries, I don't mind c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Beautiful night. [&ALEXIS LEROUX]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» In the night, the stormy night away she'd fly...[&MinWoo]
» [Boek] Betoverd/Beautiful creatures
» Black night, Shining stars
» {Verhaallijn} One Stormy Night
» {Hell's kittens} Rai x Owyn

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Fortree City-
Ga naar: