Flynn's dagje in de zon [open]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Flynn's dagje in de zon [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Flynn's dagje in de zon [open]   ma feb 22 2016, 00:00

Mukking Muk... Flynn keek omhoog naar de brandende zon die hoog boven hem torende. Zijn auto, nou ja de auto die hij in Lumoise had weten te stelen was stuk. Hij trapte gefrustreerd tegen de band en hoorde een luide knal onder de motor klep. Hij wist weinig van auto's maar dat kon niet veel goeds betekenen. Hij stak boos en sigaret op en tuurde over de badlands. Zand, stenen en doren struiken zo ver het oog reikte. Met uitzondering van de Power Plant. Hij begon zich af te vragen wat hij nou moest gaan doen toen er boven alles nog een van de auto banden half ontplofte. Hij schrok wel een beetje en schreeuwde: “Mother F...” Hij wist zich nog net in te houden.
Zijn trouwe veldfles wat het enige dat hielp. Hij nam een flinke teug van de veldfles en voelde in een klap de hitte. Misschien was dat niet het beste idee geweest. Hij strompelde vooruit en liet de gestolen auto ver achter zich. De zon deed zijn hoofd zwaarder voelen en al snel begon hij uit verveling door de tas die in de gestolen auto zat te snuffelen. Hij vond een fles water en een gigantische hoop nutteloze meuk. Hij haalde het water tevoorschijn en gooide met een wijde boog de tas weg, aan de kant van de weg. Wat een schijt hitte... Hij begon zelfs duizelig te worden. Misschien was het een beter idee om te wachten aan de zijkant van de weg tot er iemand langs kwam. Hij had een mes voor dat soort overvallen, maar hij was niet echt van plan zoiets te wagen in het midden van een woestijn. Verslagen nam hij een slok van het water en keek nogmaals over de vlakte heen. Niets, niets behalve de Power Plant. Misschien moest hij dan daar heen gaan? Het was misschien zijn enige kans om uit deze zon te komen, plus er werkten vast mensen bij de Power Plant. En waar mensen waren waren mensen die bereid waren Team Rocket een gunst te doen of ten minste mensen die bang waren Team Rocket in de weg te zitten. Hij grijnsde en begon te lopen.
Zijn zware laarzen zakten in het zand en maakte dit nog lastiger dan het hoefde te zijn. Hij gromde wat binnensmonds en stak nog een sigaret op... Zijn laatste. Treurig keek hij naar het lege pakje sigaretten en wierp het maar op de grond. Niet dat de natuur hier veel vervelender kon worden. Maar misschien kon hij maar wat voorzichtiger zijn. Het was ongebruikelijk voor hem om zo onvoorzichtig te zijn. Als hij nu te grazen werd genomen door wat sterke rangers was hij zwaar de pineut. Hij riep Amaya, zijn Zubat, tevoorschijn uit haar pokeball. Ze vloog eventjes voordat ze er al weer geen zin in had en landde op Flynn's schouder. “Is de hitte jou ook al te veel?” Vroeg Flynn oprecht bezorgd. Mensen waren niet zo belangrijk, vervangbaar tot de laatste man behalve hij zelf, maar zijn pokemon waren zijn partners. Zij waren minder vervangbaar dan menig mens dat hij tegen was gekomen. Net als die kerel van wie hij de auto wist te pikken... Wie laat ook zijn sleutels in de auto als ze even in steegje stappen om te pissen? Wie doet trouwens zoiets? Hijzelf was vaak genoeg dronken geweest, maar zo onvoorzichtig was hij nog nooit geweest. Hij aaide Amaya liefelijk over haar hoofdje en hield zijn hand boven haar om d'r van de zon te beschermen. Ze was een fantastische scout, maar ze was inderdaad het handigst 's nachts wanneer ze helemaal in haar element was. Hij gaf haar wat de zon en hitte betreft geen ongelijk. Moeizaam sjokte hij voort naar de Power Plant. Hij haalde uit zijn eigen tas een verrekijker en inspecteerde de omgeving. Zo te zien waren er wel hekken en wachters om de Power Plant, niet cool... Hij vond wel een grote steen dicht bij de Power Plant waar hij overzicht kon krijgen. Misschien was het maar eens tijd om weer aan het werk te gaan, niet dat de Power Plant die Lumoise City powerde overvallen een optie was. Lumoise City was hun stad... Geen goed idee om zo snel vijanden te maken van Team Rocket. Hij sjokte moeizaam naar de rots en hoopte door tactische bewegingen onder de radar van de bewakers te blijven. Het was lastig, vooral aangezien hij in een woestijn stond. Hij dook in de schaduw van de rots en liet een opgeluchte zucht horen. Amaya was ook blij eindelijk uit die zon te zijn. Flynn nam nog een slok van zijn veldfles en vroeg aan Amaya: “Zullen we wachten tot de zon onder is voor we hulp gaan vragen?” Om eerlijk te zijn wilde hij niet echt meer om hulp vragen. Hij liep al de halve dag in deze hitte. Hij wilde nu even uitrusten om later zijn woede en frustratie af te richten op de arme portemonnees van de werknemers. Hij had al in een tijdje geen portemonnees gerold. Amaya knikte en met deze instemming liet Flynn zich langzaam tegen de rots op de grond vallen.
Het voelde heerlijk om in de schaduw te zitten, vooral nu hij wist dat de beschaafde wereld in de buurt was. Hij kon waarschijnlijk bij de Power Plant een bus rit regelen naar Lumoise City, aangezien zo de meeste werknemers hier kwamen. Hij reikte naar zijn sigaretten, maar herinnerde zich dat hij zijn laatste al had opgestoken. Met een luide zucht reikte hij dan maar naar zijn fles water. Een verfrissende slok later lag hij lekker languit tegen de rots aan. Hij aaide Amaya en vroeg vriendelijk: “Zou je voor mij een oogje in het zeil kunnen houden?” Amaya gaf toe met een piepje en klom tegen de rots terwijl ze met haar oren in het heen en weer ging. Ze was perfect voor het veilig houden van hem in dit soort gevallen. Zijn cynische blik wende zich weer naar de vlakte voor hem. Misschien werd hij te paranoïde, maar ja als Team Rocket lid wist je maar nooit wie het voor je uit had. Hij was wel bereid te werken, maar liever niet...

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   do maa 10 2016, 12:12

Waarom was ze hier? Een missie ver buiten haar Fortree en waar ze eigenlijk niks mee te maken wilde hebben. Omdat het in de Badlands lag. Ze was al tijden niet in een woestijnachtig gebied geweest omdat er nooit echt veel te doen was. Maar nu had ze de kans zich in het barre landschap te bevinden en eens te genieten van de zon in plaats van de stortbuien thuis. Want die werden ook niet minder. Dat betekende niet dat ze zich moest laten afleidden van de eigenlijke reden dat ze hier was. Er was een oproep geweest van de wachters van de Power Plant die zeiden dat ze een figuur hadden zien rondlopen en het niet vertrouwde. Ze hadden zelfs gezegd dat ze bijna zeker waren dat het iemand van team Rocket was. Team Rocket, ze was er nog niet echt mee in aanraking gekomen omdat ze niet zo actief waren in Hoenn, maar het was wel een serieuze dreiging. Het was niet zeker of de persoon ook echt van de organisatie was, dus dat mocht ze ook nog uitzoeken. Veel voelde ze er niet voor, maar dit was niet Lumiose en de macht die ze hier hadden was klein. Want wie wilde er een prachtig hete woestijn bezetten? Bovendien was de Power Plant dat wat Lumiose stroom gaf en was het technisch gezien al onder team Rocket's macht. Ach, het was niet haar probleem, zij moest alleen de persoon die rond het gebouw sloop wegjagen. Lumiose bevrijden was nog niet echt iets wat ze kon doen, geen van de Rangers trouwens, met wat ze nu hadden. Niet dat team Rocket dat moest weten, uiteindelijk zou het wel lukken.. hopelijk.
De zon brandde in haar rug en het voelde heerlijk. Kate liep samen met haar Flygon door het zand en genoot van de hitte. Normale mensen zouden er waarschijnlijk niet tegen kunnen, maar wie bijna zijn leven bij de Desert had gewoond was dit niks speciaals. Het had haar eindelijk een excuus gegeven om haar woestijnkleding aan te doen. Niet dat dat zo speciaal was, het was gewoon veel lichtere kleding dan haar normale Rangerpak. Anders kon de hitte haar uiteindelijk ook teveel worden. Hoewel hier geen constante zandstormen waren had Kate toch haar gogoggles op gezet, uit gewoonte. Door de kleding ging ze op in de omgeving en de bril hield ongewenst zand uit haar ogen. Al was alles nu wel rood. "Enig idee waar we heen moeten?" vroeg Kate aan haar pokémon. Tara schudde haar kop en liep verder. Ze bevonden zich bij het gebouw, maar de aanwijzingen van de medewerker waren wat.. vaag geweest. Dus nu liepen ze rond de gebouwen op zoek naar het team Rocket lid, als die dat echt was. De Flygon kon wel zoeken door trillingen in de aarde te lezen, maar het enige wat ze tot nu toe hadden gevonden waren wat Sandile, een groep Aron en een eenzame Helioptile. Niks speciaals dus, al was het wel de eerste keer dat ze een Helioptile had gezien, leuke pokémon. “Denk je dat hij hier nog is?” zuchtte Kate vanachter haar sjaal, die was ook tegen het zand. De Flygon bleef voor een moment staan en keek haar trainer aan met een blik die zei ‘wie weet’. Misschien bij een van de andere gebouwen dan. De Power Plant was vooral ondergronds en had een paar verschillende ingangen. Handig als je moest ontsnappen of iets in die richting, maar op het moment een vervelende zoektocht. Ze liepen verder door het zand, zwijgend. Het was niet alof deze missie een straf was of zo iets, maar het zou leuker zijn als er ook echt wat te doen was. En anders konden ze er nog een mooi dagje sightseeing van maken. Het zou vast leuk zijn om te ontdekken hoe de Badlands verschilden van de Desert. Er waren ook wat andere pokémon, zoals Aron, Hippopotas, zelfs Slugma. Oké de meeste hadden ze ook in Hoenn, maar niet in de Desert en bovendien.. ze raakte weer afgeleid. Kate bleef kort staan en ademde diep in en uit, voor hoever dat kon achter een sjaal. Geen afleidingen meer, ze was hier met een missie en die ging ze succesvol afsluiten ook!
Tara siste opeens een waarschuwing en liep langzamer. “Wat gevonden?” vroeg Kate hoopvol aan de pokémon. De Flygon knikte en tuurde in de verte. Het enige wat haar trainer zag was een paar rotsen, maar zij had ook Gogoggles op en zag minder. Ze moest de draak dus maar vertrouwen en daar heen gaan. In rustig tempo liep Kate richting stenen, ze had geen haast. Als daar iemand zat en die wilde vluchten had hij haar Flygon nog niet ontmoet. Geen mens kon goed vluchten in het zand zonder hulp, veel zorgen maakte ze zich niet. Hoe meer ze dichterbij kwam hoe duidelijker het werd, al was alles wel nog steeds rood. Op de steen leeg een vage, rode vlek te liggen. Waarschijnlijk een pokémon, maar wat het was kon Kate niet zien. Het kon een zonnende Helioptile zijn, maar ook iets heel anders. Waarschijnlijk dat tweede, want Tara keek argwanend naar de vlek. De Flygon humde wat naar haar trainer en gaf aan dat die eens wat meer vaart mocht maken. Kate wisselde een blik met de pokémon en versnelde haar pas.
Het was een.. Zubat? Kate keek naar de pokémon, dat moest wel toch? Ze kende haar pokémon en dit was duidelijk een Zubat. Maar wat deed die hier? De woestijn was geen plek voor grotbewoners als deze. Nieuwsgierig liep het meisje richting de rots onder begeleiding van haar Flygon. Als de Zubat hier was kon de trainer niet ver weg zijn. De pokémon waren blind en wie liet die alleen hier achter? “Het is hier privé gebied,” sprak Kate richting steen, er leek iemand achter te zitten. “Mag ik je vragen deze plek te verlaten.” Het was geen vraag, maar waarom niet beleefd over komen. Het laatste wat ze wilde was iemand die hier niks mee te maken had te beledigen.

Alsjeblieft :3

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   do maa 10 2016, 13:40

Amaya begon te piepen en verrast keek Flynn op. "Wat is er meisje?" Vroeg Flynn aan zijn pokemon. Hij tuurde over de rotsen heen en zag al waar Amaya zich zorgen over maakte. Een freaking Flygon?!! Oh Muk het was zelfs een shiny... Hij besloot maar te blijven zitten. Geen zin om door de woestijn te rennen met een Flygon in de buurt. Hij hoorde daarna iemand roepen. Gelukkig. Hij kon er dus van uit gaan dat het geen wilde Flygon was die zomaar zou aanvallen.
Het meisje dat riep legde uit dat hij weg moest omdat hij in privé gebied was. Hij keerde Amaya terug en verscheen vanachter de rotsen. "Dat probeer ik... Ik zit midden in de woestijn. Ik dacht dat juist het handigste was om schaduw te vinden en dit is de enige plek waar je geen beroerte op kunt lopen." Legde hij uit met een schijn van oprechte paniek.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   do maa 10 2016, 21:21

Een man verscheen, zonder zijn Zubat, en legde uit dat hij geen beroerte had willen oplopen. Kate zuchtte, al was dat waarschijnlijk niet duidelijk vanachter haar sjaal, en wisselde een blik met haar Flygon. Wat deden mensen in de woestijn als ze bang waren beroertes op te lopen? Je ging toch niet onvoorbereid de Badlands in. Er zat zelfs 'bad' in de naam, je ging hier niet heen zonder de juiste bepakking. "Kan ik je dan terug naar Lumiose helpen?" vroeg Kate voorzichtig, ze was nog niet vergeten dat dit misschien een lid van team Rocket was. "Mensen voelen zich.. onveilig als hier iemand rond sluipt." En als hij echt een beroerte kreeg.. Tara kon hem wel dragen, de twee meter hoge draak was sterk genoeg om mensen rond te dragen.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   do maa 10 2016, 22:16

Wie was deze griet? Was ze van de bewaking? De manier waarop ze zei dat mensen zich onveilig voelden als er iemand rond liep deed hem zelfs vermoeden dat ze info had... Was ze een ranger? Nou wat ze ook was, hij kon het niet echt op nemen tegen een Flygon. Ze zei dat ze hem wel naar Lumoise kon brengen. Opgelucht zei hij: "Oh dat zou fijn zijn, bedankt." Hij liep naar haar toe, maar hield voorzichtig rekening met de Flygon. "Zou ik dan de naam van mijn redder mogen weten? Mijn naam is Flint." Zei hij met een vriendelijke glimlach en zijn hand vriendelijk uitgestoken.
Hij had een hekel aan dit gedrag, maar hij had zo vaak moeten faken dat hij er behoorlijk goed in was geworden. Het enige voordeel van ouder worden, ervaring.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   za maa 12 2016, 13:13

"Kate," antwoordde Kate terwijl ze de hand losjes aannam. Tara's gespannen houding maakte haar ongemakkelijk, maar ze kon niet gaan vooroordelen omdat haar pokémon onrustig was. De Flygon was te argwanend, maar ze nam het niet kwalijk. Ze was niet vergeten dat ze in de buurt van Lumiose waren. "Wat doe je in de Badlands?" vroeg Kate terwijl ze zich omdraaide en kort keek hoe ze het snelst terug kwamen in de stad. Het was zeker een stukje lopen. Ze wist niet hoe lang, maar waarschijnlijk langer dan tien minuten. Kate wisselde een blik met haar Flygon, die knikte en begon de weg te wijzen. Hoewel ze gewend was aan woestijnen kende Kate het gebied niet en verdwalen was het laatste wat ze wilde doen. Gelukkig waren de gebouwen uit Lumiose redelijk duidelijk en was de kans dat ze de weg kwijt zouden raken klein.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   ma maa 14 2016, 21:06

"Ik ben op reis, ik ben een pokemon trainer namelijk." Zei Flynn met gelogen trots. Dit soort situaties waren juist die waarom hij besloten had de eerste gym te verslaan. Mensen waren wat minder argwanend van trainers namelijk. "En jij? Een jonge bewaker bij de Power Plant?" Vroeg hij geïnteresseerd. Meer uit interesse of ze nou een ranger was of niet.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   vr maa 18 2016, 10:32

"Nee," reageerde Kate op de vraag of ze bij de Power Plant werkte. "Ik ben Ranger." Natuurlijk kreeg ze als Ranger vage taken als deze, wat verwachte ze anders. Je zou denken dat de bewakers hier deze.. trainer konden wegjagen, maar nee. Zij werd gevraagd om er heen te gaan en een kijkje te nemen. Naja, ze had wel weer meer ervaring met woestijnen en zo, dus ergens was het wel logisch.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   vr maa 18 2016, 10:55

"Oh een ranger." Zei Flynn enthousiast terwijl hij dacht: Muk... Muk... Muk! Waarom had hij toch altijd dit geluk. "Ranger zijn moet vast spannend zijn. Zei Flynn geïnteresseerd. Hij kon nu niets uitvoeren, aangezien ze een Flygon had en het even zou duren tot hij bij Lumoise City was, maar misschien... Een duister plan begon te broeden in zijn hoofd.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   vr maa 18 2016, 18:53

"Valt mee," reageerde Kate. Er waren wel een paar grotere dingen geweest, maar niet echt iets waar je diep onder de indruk mee kon zijn. "Het hoogtepunt van mijn carrière was toen ik lunch mocht brengen naar de zoon van een professor," vertelde ze grinnikend in een poging de sfeer wat lichter te maken. Tara was nog steeds te gespannen om haar ongemakkelijke gevoel weg te nemen. Ze wist nog steeds niet precies met wie ze te maken had en de Flygon hielp niet.

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   za maa 19 2016, 16:52

Geïnteresseerd knikte Flynn, maar zei twijfelend: "Is dan dat hele gebeuren in Mossdeep City, waar ik zo veel van zie op de televisie niet ook een taak van jullie? Is dat dan niet spannend, vechten tegen schurken?" Hij klonk oprecht, maar wilde ondertussen wel weten met vat voor een ranger hij te maken had. De zon was warm en moeizaam keek hij voor zich naar de woestijn.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   zo maa 20 2016, 18:13

"Daar ben ik niet bij betrokken," antwoordde Kate op de vraag van de trainer. "Ik ben niet zo belangrijk." Ze had wel gehoord dat het onrustig was, maar het was nog niet zover dat ze er heen had moeten gaan. Voor nu zat ze vast aan haar 'normale' opdrachten. Niks speciaals dus. En ze was nog maar een Ranger in rang, en nog niet eens zo lang. Het was niet alsof de organisatie haar extreme opdrachten zou geven, daarvoor moest ze nog wat langer Ranger zijn.

Note: Ik ga er vanuit dat dit is voordat de Rangers in Mossdeep komen

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   ma maa 21 2016, 11:55

Een nieuweling dus... Een nieuweling met een shiny Flygon. Geen persoon waar je een gevecht mee zou willen midden in een woestijn. Met een schijn van nerveusheid keek Flynn naar de Flygon en vroeg: "Hoe was je dan van plan me mee te nemen naar de beschaafde wereld?" Hij had misschien in Lumoise de kans te ontsnappen of zelfs haar stylus te stelen dacht hij geniepig.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Kate Griffin
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : 20 [18/5]
Type : Ranger
Rang : Area Major
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Flygon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3136-kate-griffin http://pokemon-journey.actieforum.com/t3135-kate-s-pokedex#62879 http://pokemon-journey.actieforum.com/t6555-kate-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   di maa 22 2016, 16:47

"Lopen," grijnsde Kate als antwoord. Voor mensen die niet gewend waren aan dit soort klimaat zou het vast vreselijk zijn. "Eigenlijk wilde ik kijken naar een Skarmory," antwoordde ze eerlijker. "Vliegen is sneller." Ook al had ze een hekel aan vliegen.. het was haar voornaamst manier van reizen. "Dus als je er een ziet moet je het zeggen."

_________________

Just like balloons we soar on our own
Finally free from the pain of our home
And just like balloons that no one will hold
Free from the truth that no one will know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   wo maa 23 2016, 00:23

"Een Skarmory?" Zei Flynn verbaasd. "Dit is nou niet echt de tijd om een pokemon te gaan vangen of niet soms?" Vervolgde hij. Al moest hij toe geven dat het een beter plan was dan lopen. Het was levensgevaarlijk om zomaar door de woestijn te gaan lopen in deze hitte. Flynn keek naar de zon hoog boven hen en zei: "Zullen we dan maar voordat het nog warmer word?"

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Flynn's dagje in de zon [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Flynn's dagje in de zon [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 6Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home
» [roque territory][open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose Badlands :: Power Plant-
Ga naar: