Poppin' Up
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Poppin' Up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Ciro Raedmund
Punten : 112
Gender : Male ♂
Age : 18 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund http://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

BerichtOnderwerp: Poppin' Up   za feb 13, 2016 3:25 pm


Geen steden had hij meer afgebrand, omdat zijn familie hem zo nodig sinds kerst en nieuw jaar bij zich wilde hebben. Echt, hij vond er helemaal niets aan, maar gaf toe dat zijn moeders’ kookkunsten zeer respectabel waren. Ze had bijvoorbeeld speciaal op eerste kerstdag een flinke kalkoen gemaakt met – hij begon alweer te kwijlen… Met gebraden appels. Het was simpelweg Arceus-de-lijk! Helaas zat hij de dagen daarna vast tot zeker het nieuw jaar en toen het afscheid kwamen, werd hij tegengehouden door niet zijn familie. Was dat maar zo, dan had hij nog kunnen ontkomen… Ugh, enigszins. Nee, het waren zijn eigen té verwende Pokémon geweest. Ze kregen zoveel lekkernijen en zoetigheid binnen, waardoor ze compleet verkocht waren en vooral de zoetekauw Musket. Een Pokémon van flink wat kilo’s waar hij niet zomaar voorbij kon stappen. Al keerde hij hem terug, dan stapte de rest al brullend in. Dat bracht hem dus tot het té lange verblijf. Nou was hij echter weder keert naar Kalos, maar was hij een tijdlang takenloos geweest en had hij zelfs amper contact met Arïel, Flippy en zelfs zijn co-pyromaan. Hij zuchtte geërgerd en keek kort op naar de lucht, een normale blauwe lucht verwachtend. Daarentegen zag hij echter een zee van ballonnen met kinderen aan de sliertjes bungelend. Wacht… zag hij dat nou goed? Kinderen die gestikt werden op meters van de grond af door... b-ballonnen? Direct wreef hij in zijn ogen en nam een tweede poging om het te zien, maar… nee, hij had geen vreemde kip opgevreten. “Ik ben drie maanden weg en dan zie ik dít?!” kraamde hij verward uit. Natuurlijk herkende hij wel die vreemde ballonnen als Drifloon en Driftblim en hiervoor stonden die pedo-Pokémon bekend; ontvoeren van kinderen. Ze kwamen hier ook voor, maar om er zoveel bij elkaar te zien was meer dan een beetje ongewoon.

VS.
Verward staarde hij naar het schouwspel, totdat iets hem aantikte. Muk! “Wha!!” Verrast sprong hij omhoog en draaide zich gelijk om naar datgene wat hem aangeraakt had. Ow, het was maar een paarse ballon met een pedo-achtige blik in zijn ogen en sliertjes; niets bijzonde-Hohoho… Wat?! “Ik ben geen kind, kssht!” Hij was kort, maar hoefde toch niet weer als een kind aan te worden gezien? De Driftblim’s ogen begonnen vol pretlichtjes te zitten en hij produceerde een vrolijk geluidje. Ieuwl, ieuwl. Een tel later wikkelde hij al zijn slierten om hem heen en werd hij zomaar de lucht in gebracht met zijn nog steeds aanwezige hoogtevrees. Tsja over die angst was hij nog steeds niet helemaal gekomen. Hij had eigenlijk ergere zaken aan zijn hoofd. “Laat mij los, kinderlokker!” Dat ging natuurlijk niet werken. Ciro wiebelde flink zijn lichaam heen-en weer en wist nog net met zijn vingertop een Pokéball aan te tikken. Gelijk sperde deze open en stond er vervolgens een Blaziken op de Driftblim. ‘Blaze?’ Compleet verbaasd en bijna zijn evenwicht verliezend op de ballon en pedo Pokémon keek hij zijn Trainer aan met zijn armen uitgestrekt. “Blaze Kick en Bwrghf,” Een sliert werd over zijn mond getrokken, waarna de Driftblim een zwaai met een ander maakte en een flinke Ominious Wind wegblies, recht naar Rifle. Direct snoof de Blaziken die onhandig zijn poot naar achteren hield en deze door vlammen deed circuleren, voordat hij de wind ter niet deed en zijn trap pijnlijk tegen het gezicht van het ballon kwam. De klap stootte de Pokémon een eind naar achteren en enkel een arm getok kwam uit de Blaziken’s snavel, voordat hij nog net niet van de Pokémon afviel.

Koppig opende Ciro zijn mond en beet in de sliert die overigens smerig smaakte. Gelijk kreeg hij weer de mogelijkheid om weer aanvallen te roepen. “Bulk Up en duw hem met je Blaze Kick en Flame Charge naar beneden!” Gelijk spande hij zijn spieren aan en na zich te verhullen in flinke vlammen, knalde hij volop met zijn lichaam tegen de kop van de Pokémon en deelde hij daarna een flinke trap uit. De Driftblim kreunde en werd gelukkig dichter naar de grond geduwd, maar het verhinderde hem niet om een Gust tegen de grond af te vuren om hem weer hoger te brengen. “Ember op zijn Gust!” En gelijk werd er weer een sliert voor zijn mond gehouden, fijn. Rifle liet de vlammen o hem heen verdwijnen en vuurde een steekvlam op de tornado af die onder hen cirkelde. Dit was geen hete luchtballon, dat was duidelijk; de Gust was spoedig een kolkende vuurmassa en verschroeide het onderste deel van de Driftblim. De ballon en pedo Pokémon ging door het lint en keek fronsend naar de Blaziken op hem, waarna hij een pijnlijke Payback tegen de been van de Blaziken uitdeelde. Direct verloor Rifle zijn balans en dreigde van de ballon af te vallen. Godver, hij wilde geen platte kip. Weer beet hij en sprak hij gelijk aanvallen uit. “Fire Punch en dan Peck tegen zijn ogen!” Op tijd balde Rifle zijn vurige vuisten en door deze tegen het gezicht van de Pokémon op te knallen wist hij op de rug van de Driftblim te blijven. Met een grijns haalde hij met zij snavel tegen de ogen van hem uit. Hun hoogte nam dan ook gelijk af en Ciro kon enigszins zonder veel angst naar beneden kijken. “Maak het af met Flare Blitz en Brave Bird!” Direct zette de Blaziken zich af, omringd door een felrode gloed die telkens groter werd. Bij impact kon hij niet in laten een pijnkreet uit te slagen toen de Blaziken tegen zijn lichaam aan knalde en zijn ballon lichaam tegen de grond knalde. Ciro krabbelde direct overeind en snoof afkeurend naar de ballon, echter… een ball-Nee Pokéball missend. Alarmerend keek hij Rifle aan, waarna hij plotseling de pedo ballon opgezogen zag worden in het voorwerp. Ehm, dát kon ook? Met een weerzinwekkende blik keek hij samen met Rifle toe hoe het voorwerp wiebelde. Een ballon pedo Pokémon dreigde hij dus hiermee bijna te vangen op een alledaagse dag in Kalos. Dat was... niet heel apart voor zijn doen. Scheelde wat rust voor de kinders.


Gebruikte aanvallen:

Blaze Kick 2x
Bulk Up
Flame Charge
Ember
Fire Punch
Peck
Flare Blitz
Brave Bird

_________________

Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Riddle Chaika
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Poppin' Up   za feb 13, 2016 4:21 pm
GEFELICITEERD DRIFBLIM LV.43 IS GEVANGEN!
Drifblim is toegevoegd aan je PC
Geef Drifblim een nicknaam? Ja/Nee


_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Poppin' Up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Cyllage City-
Ga naar: