This is going to take a while (open)
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 This is going to take a while (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Member
Ren Akame
Punten : 361
Gender : Male ♂
Age : 23
Type : Trainer
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t372-ren-akame http://pokemon-journey.actieforum.com/t386-ren-akame-s-pokedex

BerichtOnderwerp: This is going to take a while (open)   ma aug 25, 2014 1:28 pm

Ren sprong van Cobus' rug af en landde in het warme zand. De zon scheen fel vandaag. Zuchtend draaide hij zich om naar zijn lapras en aaide hem over zijn hoofd. "Bedankt, Cobus" Cobus knikte en kroop het water uit het zand op. Hij haalde zijn Pokébal te voorschijn en straalde hem terug. Hij had eindelijk gezien waar zijn aller eerste gym gevecht zou plaatsvinden. Goden behoed hem, het was bijna aan de andere kant van Kalos! "Deze regio is niets anders dan één groot probleem" Mopperde hij terwijl hij richting de zogeheten 'Shalour City' liep. Hij moest door god weet hoeveel steden trekken wilde hij daar komen. Zuchtend liep hij over het strand richting de grote poorten die naar Shalour City leidde.

Ren's ogen gingen meteen naar de gigantische toren die alles leek te overschaduwen. Hij zou er meer geïnteresseerd in zijn als hij niet zo gedemotiveerd was om zijn reis naar Santalune City te moeten maken. Zuchtend streek hij neer op een bankje om even uit te rusten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is going to take a while (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: