{ Thrones and bartenders
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 { Thrones and bartenders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Ragya Airon
Punten : 569
Gender : Female ♀
Age : 21 years, born on may 4th
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2533-ragya-airon http://pokemon-journey.actieforum.com/t2534-ragya-s-pokedex#50737

BerichtOnderwerp: { Thrones and bartenders    vr dec 11, 2015 9:41 pm

Ragya liep rustig door de stad heen, niet echt wetend wat ze moest gaan doen. De avond begon al te vallen maar zin om weer naar een center te gaan had ze niet. Het was er druk, klef en veel te sociaal. De vorige nacht had Aldrei al naar iemand gehapt en ze begon te twijfelen hoelang ze dit nog vol konden houden. Misschien moest ze gaan regelen dat ze de sleutel kreeg van Kaito’s huis. Dan konden ze in ieder geval nog ergens naar toe. Of ze hem al genoeg vergeven had terug bij hem in bed te slapen was een ander verhaal, ze zou hem waarschijnlijk zijn eigen slaapkamer uitgooien en die inclaimen met Aldrei. De vos was ook een probleem, die had al helemaal geen zin om weer bij de witharige in te trekken. Ineens viel haar blik op een bar. Hmm, het was een goede tijd om te gaan zuipen. De laatste keer was het met Hotstuff geweest en- Laat maar, ze zou het er wel op wagen. Ze hoefde heus niet perse lammerzat te worden toch? Gewoon een paar drankjes om de avond wat te doden, samen met wat hersencellen als ze toch bezig was. Naast haar gromde de vos klagelijk, maar Ragya grijnde terug en deed de deur al open. “Kom op”

{ Eerste post Pam~

_________________
at once it both wounds me and tickles my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Thrones and bartenders
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Shalour City-
Ga naar: