The Walking Dead [RPG]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 The Walking Dead [RPG]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Soul Storm
Punten : 274
Gender : Male ♂
Age : 19 years old
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: The Walking Dead [RPG]   zo nov 22, 2015 11:44 am


The Walking Dead
Dit forum is gebaseerd op de tv-serie van The Walking Dead.

Sinds er een virus is uitgebroken, veranderen hier en daar mensen na hun overlijden in wandelende doden, ook wel zombies genoemd. Ondanks dat er eerst werd geloofd dat je pas na een beet of een schram van een zombie kon veranderen, blijkt nu het tegendeel bewezen te zijn. De waarheid is dat iedereen is geïnfecteerd en na zijn overlijden in een zombie zal veranderen. Na je dood schakelt je hersenactiviteit, het gedeelte dat jou een persoon maakt, zich uit. Nadat een persoon veranderd is in een zombie, leeft een bepaald deel van de hersenactiviteit weer. Het brein wordt terug geactiveerd, maar niet op de manier die zou moeten. Want als je na je dood terugkomt, blijft er een naar bloed en (mensen)vlees snakkend monster van je over.

Jij als karakter speelt in een wereld van wandelende doden. Je probeert te overleven en doet dit op allerlei manieren. Je verplaatst je van plaats tot plaats, want het is nergens veilig om lang te blijven. Met een wapen in je handen kijk je constant over je schouder om te zien of je niet achtervolgd wordt door een zombie. Het zijn echter niet alleen de zombies waar je rekening mee houdt. Nee, heel het gebied kan wel eens vol zitten met overlevenden die je het liefste dood zien zodat ze meer kans maken op overleven. Maar tussen de overlevenden die je niet kunt vertrouwen, zitten er ook een paar bij die je wél kunt vertrouwen. Aan jou de keuze om te kiezen wie je vertrouwt en wie niet. Blijf je solitair en vecht je jezelf door de toenemende apocalyps of besluit je om je bij een groep aan te sluiten? Niemand is te vertrouwen en je lijkt op jezelf gewezen te zijn. Om je heen bevinden zich duizenden monsters die jouw bloed en vlees als hun prioriteit stellen. Kun jij je staande houden in deze vreselijke nachtmerrie die maar niet over lijkt te gaan?

Wil jij je aanmelden op de site? Dat kan! Klik gewoon op deze link en hopelijk zien we je gauw genoeg verschijnen op de RPG.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Walking Dead [RPG]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WOULD YOU LIKE TO QUIT YOUR GAME? :: Out of Character :: Aipom's Affiliates-
Ga naar: